- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dolphine
addikt
válasz
Probert75 #123087 üzenetére
Köszönöm!
Ezt eddig is megtaláltam.
A XiiaLive alatt 4 lehetőség van, de nincs közte a Favourites választási lehetőség.
A következők vannak:
ActivityMainMenu
io.pressage.activities.PresageActivity
com.blast.xiialive.RedirectActivity
com.vblast.xiialive.ActivityMainCsak az első és az utolsó használható, a másik kettő nem. Mindkét lehetőség a főmenüt nyitja meg.
-
punky10
addikt
válasz
Probert75 #122851 üzenetére
Ez sem segit.Nálam a legfrissebb van,minden ujra konfigurálva,de igy is van probléma:kijelzi ugyan az új értesítést,de hiába olvassom el,nem változik a szám.Manuálisan kell elindítani a Tesa-t,akkor észhez tér,és lenullázódik.És utána kezdődik elölről...
Kb 4-5 hete így van nálam... -
KFORboy
senior tag
válasz
Probert75 #122783 üzenetére
Igen, végül én is megtaláltam... de ez a billentyűzet sehogy se jön be...
Értelmetlen az elrendezése is, vagy legalábbis az én telómo arányaiban nemigazán találta el az ideálist.A Swiftkey viszont megadta nagyjából azt amit akartam, csak olyan kérelmeket dobott fel amikhez hozzá akart férni, hogy csak pislogtam...
Persze mindegyiket blokkoltam és szerencsére így is működik, de mit ne mondjak, nem épp bizalomgerjesztő. -
KFORboy
senior tag
válasz
Probert75 #122772 üzenetére
Hát ez nemigazán lesz az amit én szerettem volna...
jobbra-balra kurzor léptetés nincs...
Billentyűzet fölső sora számsor alternatíva hosszan nyomvatartás esetén nincs
De még billentyűkön való húzkodós / zajzolós bevitel sincs...Tök jó, hogy van értelmetlenül ezer meg egy verzióban szétbabrálható magyar billentyűzet, de aminek volna értelme is olyanból egy sincs... : /
-
nightzone
aktív tag
válasz
Probert75 #121999 üzenetére
Hívás közben nem lenne fontos. Nekem akkor lenne fontos mielött felveszem telefont.
Szeretném látni hogy pl ma hány órakor hívtam az adott számot amit pl akkor nem vettek fel, így be tudnám azonosítani hogy kb ki volt akit hívtam mert sokszor nem tudom. Sok nem mentett számmal dolgozok.
-
nightzone
aktív tag
válasz
Probert75 #121995 üzenetére
Köszi a tippet! Azt meg lehet valósítani hogy ezt a hívóképernyőn mutassa egyből ha hívnak ? És olyan esetben is ha az adott szám még nincs elmentve? Vmi hasonlóra gondolok mint ez az app:[link] csinál, csak direktbe mutassa nyomkodás nélkül amint csörög a teló.
Somatom: Igen úgy gondoltam, a gyári tárcsázó hívóképernyőjén mutassa egyből az adott szám előzmény listáját amikor csörög a teló.
-
-
-
Somatom
veterán
válasz
Probert75 #118607 üzenetére
SMB (Win megosztás) esetén a port fix (443, ha jól emlékszem). A Macen kívül, az összes többi rendszer ragaszkodik ehhez a portszámhoz. Egyébként ezért nem lehet Androidon root nélkül natív SMB szervert futtatni. Az Android ugyanis root nélkül semmilyen szervernek sem enged 1024 alatti portszámot. Általánosságban az FTP a 21 -es, a Web pedig a 80 -as porton szokott lenni. Az Androidos FTP szerverek viszont alapértelmezetten a 2121 -en, a Webszerverek pedig a 8080 -on szoktak lenni. Ez nem probléma, mert a kliensekben bármely OS alatt megadható az alapértelmezettől eltérő portszám. SMB kapcsolatnál azonban csak Mac OS -en futó kliensben.
-
-
törölt tag
válasz
Probert75 #118080 üzenetére
Elhiszem, hogy nálad megy, de nálam sajnos nem! Kipróbáltam az összes épeszű variációt. Plusz ismeri a telefonomat (Moto G4 7-es androiddal) és mégsem megy.
Egyébként az ACR csak azt jelenti, hogy Automatic Call Recorder. Szóval nem más mint a többi egyáltalán. Sajnos ezekből 12 pont egy tucat. Van vagy ezer a Google payen. Mikrofonnal megy némelyik, de már a telefonálás adatfolyamához nem fér hozzá a 7-es androidon egyik sem. Emiatt nem működik a partner hangja, ha bedugok egy jack fülhallgatót, vagy egy Bluetooth fülhallgatót.
Nem is próbálok többet. Elegem volt. Bocs, de nem folytatom a keresést tovább.
-
joeetm
tag
válasz
Probert75 #117273 üzenetére
Köszi, tudom hogy gugli a barátom, csak mobilon valahogy ez nálam nem érvényesül annyira
A 2 program ha jól látom ugyanaz, csak az egyik storr-ba van
Sajnos nem sokra mentem velük, de azért köszi.nxferenc: végülis igen. .jar/ .jad formátumú programhoz kellett volna
-
válasz
Probert75 #114831 üzenetére
Ne szítsd már itt hangulatot, a Google Drive nem szűnik meg! Csak az asztali alkalmazás helyett lesz egy másik nevű. Ennyi! Az égvilágon nem fogja ez érinteni magát a Google Drive-ot semmiben.
(#114841) MikeWazowski: mindent pontosan leír a cikk. A régi alkalmazás lesz használhatatlan, nem a Google Drive!
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Probert75 #114828 üzenetére
Bazz. Ez durva... még a fotók alkalmazás is megszűnik. Hát ez vicc...
A Drive-ban és fotókban lévő dolgok megmaradadnak örökre ott? Jól értem, hogy lesz egy új alkalmazás aminek lesz xyz a neve, és abból elérem majd a Driveban es a fotókben levő tételeket? Magyarul nem kell több gigányi adatot mozgatni? -
SunMount3r
nagyúr
válasz
Probert75 #114651 üzenetére
De jó, a Custom Codek-el. Csak nem a PlayStore-ból kell felrakni, mert annak semmi értelme. Vagy ami a PlayStore-on van abban épp nincs benne a DTS codec?! Mert akkor még jó, hogy ugyan az a neve és, hogy ezt sehol sem írják a PlayStore-ban... Közben megtaláltam az infót, tehát úgy van ahogy gondoltam: What's the difference between MX Player Codec Packs on Google Play and Custom Codec? Mosta akkor teljesen teljesen feleslegesen raktam fel a PlayStore-os Pack-ot, marha jó...
-
Bozek
nagyúr
válasz
Probert75 #113240 üzenetére
"akkor is, ha az alapalkalmazás ingyenes és csak az extra a fizetős?"
Az már a fejlesztőtől függ. Az olyanok, amiktől full lesz egy alkalmazás, általában megmaradnak, de ha játékpénzt, aranyat, gyémántot, stb. vásárolsz, az már nem biztos. De ez normál kártyás fizetésnél is így van.
-
válasz
Probert75 #113218 üzenetére
Ugyanúgy működik, mint a normál vásárlás, vagy a google jelszavadat kell megadnod, vagy ujjlenyomatot, ha támogatja a mobilod.
(#113220) junkpod: kizárólag a fejlesztőtől függ, hogy milyen készülékeket, android verziókat ad meg kompatibilisnek. Ettől függetlenül, általában sokkal több eszközön futnak az appok, mint amit engedélyeznek.
-
zhata
senior tag
válasz
Probert75 #110903 üzenetére
Különböző androidok más-más beállítást igényelnek, a progiból elő lehet csalogatni az aktuális android verzióhoz tartozó ajánlást.
(Mindettől függetlenül én lecseréltem, mert Nougát 7.1.1 alatt az ajánlott beállításokkal sem vette fel mindig a másik felet. Néha igen, néha nem.) -
Dolphine
addikt
válasz
Probert75 #110822 üzenetére
A Repülő mód nekem sem jött be. Hasonló merülésről tudok beszámolni, csak nálam nem kell 6-7 óra, elég, hogyha nincs elég térerő. Valamiért a telefon a Repülő üzemmód ellenére GSM hálózatot keres.
Nekem fenn van a GSAM Battery, 3C Battery, BetterBatteryStat, rootolt is a telefon, de fogalmam sincs, hogy miért merül Repülő módban 2 óra alatt 16-20%-ot! -
Bozek
nagyúr
válasz
Probert75 #110105 üzenetére
Én a Vocre Translate-et ismerem, de ahogy írták, elvileg a Google Fordító is tud ilyent.
-
damojian
csendes tag
válasz
Probert75 #106393 üzenetére
Szia,
Megoldódott
Esküszöm nincs gondom ilyenek terén de ez a gmail applikáció nekem nem volt tiszta. Már látom a szálak alatti folyamatos levelezést. Fogalmam sincs mi lehetett a baj. Nincs gondom IT terén, de ez kifogott rajtam. Még most sem tudom mi volt elállítva. De megoldódott. Nagyon köszönöm a segítséged -
törölt tag
válasz
Probert75 #99338 üzenetére
A neve alapján pl. azért, mert egy widget, ami korlátozott lehetőségekkel bír. Pl. csak touch inputtal aktiválható, nincs nyílvános intent -je. Nem lehet vele megtenni azt, hogy az aktiváló intent -jét hozzárendelem a telóm dedikált kameragombjának hosszan nyomás funkciójához. Ezzel nálam nem kell a képernyőt feloldani, de még a flip tokot sem kinyitni a zseblámpához. Csak hosszan rátapicskolok a kamera gombra, és lőn világosság.
-
törölt tag
-
air
nagyúr
válasz
Probert75 #96440 üzenetére
Gyere át a saját topikjába, biztosan tud valaki segíteni! Ma estére én már nem tudom vállalni, de ha Soma pihenőn van, és van netje, tuti segít.
Legrosszabb esetben holnap délelőtt összedobom neked. -
_ocsisajt
őstag
válasz
Probert75 #96019 üzenetére
nem mindegy, el szeretném kerülni a túlmerítés fogalmát*, mivel vigyáznék az akkura, töltő meg mindég van nálam
(csak példa volt a %)
*nem véletlen, hogy a gyártók is 40%-on adják ki a telókat a lítium-ion akksik miatt
Kb. be is állítanám 30-40 környékére és akkor szerintem jó lesz az neki hosszútávon
----
SZÓVAL van ilyen app valahol szerintetek? -
-
bexinho23
őstag
válasz
Probert75 #92207 üzenetére
Nem okos tv-m van, direkt nem vettem smart-ot. Viszont Chromeacast 2-n gondoldokom, de mivel hamarosan NAS-ra ruházok be, így értelmetlen lépés lenne a részemről. Ezért akarok átmeneti megoldásként MOBIL->TV tükrözést. A laptop úgy is hosszú HDMI-vel kényelmesen kiköthető TV-re.
(#92209) Probert75
Köszi, megnézem. Az áruházat már átböngésztem ilyen app után kutatva, de elég alacsony pontszámúakat találtam. Ezért gondoltam, hogy rákérdezek itt, hátha valaki használ is egyet a sok közül.
-
darvinya
titán
válasz
Probert75 #88149 üzenetére
EsFileExplorer 4.0.2.1 saját app mentette ki.
-
ignisz
senior tag
válasz
Probert75 #87561 üzenetére
Akárhogy írom be, semmi. Most utoljára úgy nézett ki, hogy jó lesz, mert nem dobott vissza, hogy a kiszolgáló nem található. Van egy csomó mappám amikhez nincs jogosultságom és van egy User nevű, benne két másik mappa. Mindegyik üres, a PC-n a felhasználói mappák nem üresek.Most egy kicsit pihenek, aztán újból megpróbálom előlről. Köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Horgász topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest