- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- 8300 mAh, maradhat?
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dellfanboy
őstag
válasz
svgyula #175341 üzenetére
fura. délelőtt a whatsapp kontaktjaim közt nem volt mint opció. most du nézem és látom volt 3x nemfogadott hívásom tőle. most muxik.
csak azt nem tudom hogy de miért nem láttam őt mint opció/ kontakt whatsappon? ezért gépeltem be a teló számát. úgy látszik de- és du közt valahogy szinkronizálódott a telefon kontakt a whatsapp kontakt listával. sokmindent nyomogattam nem tudom mi triggerelte.. -
dellfanboy
őstag
-whatsapp- kérdésem lenne.
nem vagyok nagy whatsapp felhasználó. letöltöttem regisztráltam, próbáltam egy számot felhívni, de miután beütöttem át akart irányítani a gsm hívásra. ez mitől lehet/van?
én wifi-n vagyok csatlakozva és van netem, és a hívó fél is (cimbi) -
dellfanboy
őstag
a gyari samsung health-en kivul semmit nem toltottem meg le, de akkor rafekszek
koszi
-
dellfanboy
őstag
android-ra keresnek olyan ingyenes appot ami meg tudja mondani, hogy futas/gyaloglas soran mennyit valtozott a magassag, ahol futottam. marmint elkezdem tengerszint felett 500m van itt egy ket domb es mennyi lett a vege
legutoljara a tour de france kozvetitesnel lattam ilyet, hasonlot keresnek
jelenleg a gyari samsung health van ez tok jol szamolta a lepeseimet is de nem latok benne ilyet, hogy nem a vertikalis futasom/gyaloglasom mutassa csak a horizontalis. vagy van benne ilyen opcio? ha igen hol lelem? -
dellfanboy
őstag
kaptam egy galaxy s7-est. ez az elso android-os telom. van arra mod hogy a messenger uzenetekrol ne ertesitsen? kipipaltam mar a settingsbe
az ertesitest de megis itt villodzik a kor alaku panelban ha valaki irt. csak akkor akarom latni az uzenetet ha belepek a messenger appba
ill a kijelzon levo led hasznalatahoz tudtok egy megbizhato appot? pl nemfogadott hivas eseten kek, sms lila emailzold stb stb. -
dellfanboy
őstag
letezik olyan app amivel kimeno hivast tudnek rogziteni?(bankkal valo kommunikacio ha mar ok rogzitik szeretnem en is...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- BestBuy topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Hegesztés topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 1 / 2
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- További aktív témák...
- AZTA! Dell XPS 13 Plus 9320 13.4" Profi Notebook -70% Brutál i7-1260P 16/512 FHD+ Iris Xe
- Asztali pc
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest