- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
air
nagyúr
válasz
GEPESZ66 #119777 üzenetére
A bankolásnak mi köze az adathalászathoz?
Én is évek óta bankolok mobilról, mégsem jutott eszembe még soha, hogy antivírus alkalmazást telepítsek a telefonomra."Egyszer lenyúlták a bankártya adataimat,amikor PC-n nem volt erős védelmem."
Ez mekkora duma.
Akkor lopják el a kártyád adatait tőled, ha vagy olyan balek, hogy olyan oldalon adod meg, ahol nem kellene. Tehát ez nem védelem kérdése, hanem júzer error.
És az emberi butaság ellen semmilyen program nem véd meg. -
mobilizmo
Topikgazda
válasz
GEPESZ66 #119602 üzenetére
Megtiltod a szinkronizálást.
Settings(Beállítások)-Accounts(Fiókok)-Google-(e-mail cím kiválasztása)-Gmail-(kiveszed a pipát és nem szinkronizál.
Le is tilthatod az alkalmazást, de ezt minden bekapcsolás után meg kell tenned, ha nem használsz segédprogramot hanem az alkalmazásoknál csinálod.(#119604) Giinos: Azt írta gyári. Ha nincs rootolva a készülék (nem írta) akkor nem tudja leszedni.
-
emeron
tag
-
SharpSA
veterán
válasz
GEPESZ66 #115456 üzenetére
Én ezért is tértem át a Today Weather - Időjárás & Radar-ra. Ugyanúgy figyelmeztet, ha jön valami változás és sokkal jobban néz ki, kb ugyanazt is mutatja.
-
-
AcCEsS
senior tag
válasz
GEPESZ66 #113905 üzenetére
Pont a héten próbáltam ki, teljesen jól működik OTP kártyával, nincs plusz költség. Van egy KHB-s kártyám is, azt tegnap aktiváltam, de még csak a 100 forintos ellenőrző-tranzakció történt meg, egyelőre nem vásároltam vele. Elviekben a vásárlást nem terhelheti plusz költség... Ha azzal is lesz tapasztalatom, megírom!
-
Kékes525
félisten
válasz
GEPESZ66 #111739 üzenetére
Az nem az az Audguard, ami az összefoglalóban van. Adguard for Android
-
air
nagyúr
válasz
GEPESZ66 #109933 üzenetére
Samsung készülékre felteheted a Disconnect Pro for Samsung alkalmazást, Galaxy Apps-ból.
Múltkor ingyenes volt, lehet még most is az.
Nézd meg! Ez a Knox belső tűzfalát használja a reklámok blokkolására.
Nekem van AdGuard licencem is, de mostanában ezt használom. Ez is van olyan hatékony, mint az AdGuard. -
-
darvinya
titán
válasz
GEPESZ66 #108187 üzenetére
Mi van?
Kirakatba raksz adatot, és fekete oldalon keresgélsz, akkor ne is csodálkoz.Amúgy saját tapasztalatom, hogy vírusírtó izékkel mellett mindent megkaptam amit csak lehet, de mikor nem használtam semmit, akkor semmit sem kaptam.
Az meg hab a tortán, mikor egyik vírusírtó a másik vírusírtót veszélyesnek ítél.
Akkor ki/mi a fertőző, veszélyes? -
Mr.C
őstag
válasz
GEPESZ66 #107449 üzenetére
Ahogy Bozek is írja, az Adguard csak reklámokat blokkol és vannak nem igazán megbízható vpn szerverek. Itt egy excel amiben részletesen ki van fejtve, mi mit kínál. Meg kell jegyezni, hogy a kíváncsi szemek elől nem igazán van védelem, így max csak a feltöréshez szükséges időt tudod megnövelni. Kérdés, mi a cél?
1 Nem akarsz vírusokat? Akkor maradj a play-en belül
2 Nem akarod, hogy esetleges nyílt wifi hálózatokon bármilyen adatot kicsaljanak? Használj VPN-t (fizetőst)
3 Reklámok nem kellenek? Adguard, de legjobb, ha ROOT-olt telefonnal a host fálj-ban tiltod őket (MOAAB pl) -
Bozek
nagyúr
válasz
GEPESZ66 #107449 üzenetére
Az AdGuard csak egy reklámblokkoló, a biztonsághoz nincs köze.
A VPN megint más, azonban az pont biztonsági kockázat is lehet. Ki tudja, hogy melyik alkalmazás milyen szerverhez csatlakozik. Én csak itthoni VPN-t használok, hogy hozzáférjek egyszerűen a saját hálózatomhoz. Egyébként a fent említett AdGuard nem veszélyes ebből a szempontból, mivel a telefonon van maga a VPN szerver is.
(#107452) Krill77: Éljen a para!
Az persze nem gond, hogy más alkalmazások mit kémkednek utánad. Ilyen alapon kapcsold ki a netet és használd a telefont csak hívásra.
-
Mr.C
őstag
válasz
GEPESZ66 #107432 üzenetére
Erről az egész vírus dologról már írtam logoutra, olvasd el.
-
-
géeles
aktív tag
válasz
GEPESZ66 #106823 üzenetére
Sdmaid alkalmazás összeszedegeti az elmaradt szemetet.
-
darvinya
titán
-
-
Bozek
nagyúr
válasz
GEPESZ66 #105156 üzenetére
1. Amire válaszoltál, az a Google Fotók alkalmazásról szólt.
2. Ha fut az Adguard, akkor már van VPN, csinál magának. A munkahelyi WiFi-hez csatlakozva nem kell semmit sem állítanod, arra nincs hatással az Adguard. Akkor van probléma, ha a munkahelyedhez VPN-en keresztül csatlakozol, akkor vagy kikapcsolod addig az Adguard-ot, vagy proxyt állítasz be. De ezt még nem próbáltam. -
jolti05
őstag
válasz
GEPESZ66 #105050 üzenetére
Ciklikusan (havi bontás) méri az adatforgalmat. Persze ha nincs más, a célnak meg fog felelni, hiszen (még) képes vagyok háromjegyű számokat összeadni
csak érdekelne egy olyan szoftver, ami nem havi bontásban működik.
Gondolkodom a T-nél előfizetni valamelyik Maraton csomagjukra, aztán innen jött az ötlet. -
kory24
őstag
válasz
GEPESZ66 #105030 üzenetére
1 évre annyi, de élettartam esetén duplája. (2év ára, ha hosszútávra tervezel lehet jobban megéri, de ez te döntésed)
Böngészőkben nem kell engedélyezni külön.
Hanem ha elindítod az adguard appot akkor be kell kapcsolni a védelmet, engedélyezni vpn kapcsolat használatát.
-
kory24
őstag
válasz
GEPESZ66 #104822 üzenetére
Igen, ahogy írták nem a Play áruházból kell letölteni, hanem a saját weboldaláról: link
Tud magyarul.
Létrehoz egy vpn hálózatot. Ettől nem kell félni nem meríti jobban akksit, memóriát is alig fogyaszt, nem kémkedik utánad senki és böngészést sem lassítja, sőt gyorsítja hisz blokkolja reklámokat.
Első 2 hét próba időszakban minden alkalmazásban, majd azután csak böngészőben.
Van benne tűzfal is, beállítható https szűrés is.
-
(ex)Cat
senior tag
válasz
GEPESZ66 #104822 üzenetére
A program magyar menüvel rendelkezik és csak a honlapról tudod megvenni, leszedni. A hasonló nevű play-ből tölthető program, nagyon nem uez. Én csak Chrome-mal használom, de szerintem bármihez is jó lehet. De az alap dolgokat tudja az ingyenes verzió is, szóval szedd le, próbáld ki
-
-
Narxis
nagyúr
válasz
GEPESZ66 #102579 üzenetére
Igen.
Lehet állítani, pl. megnézed, hogy ki van-e kapcsolva az elfogadható hirdetések ha semmilyen hirdetést nem akarsz látni. Beállítások- Általános és Beállítások-Szűrők résznél. Illetve importálhatod a hufilter-t is.
Nem épül be de szűri hacsak nem kapcsoltad be az adatforgalom csökkentő beállítást Chrome-ban. Mert akkor nem tudja szűrni asszem. -
kory24
őstag
válasz
GEPESZ66 #101433 üzenetére
Nálam nem jelentkezett az Adcler-nál olyan hiba, mint csabykánál.
Szerintem nem rootolt telefonra ugyanolyan jó mindkettő. (adguard, adclear)
Adguard fizetős (2 hét ingyenes próba), előnye magyar és részletesebben beállítható (lehet csak nekem, mert magyar ☺), importalhato/hozzáadhato egyéni szűrők
Adclear ingyenes, viszont angol.
Érdemes mindkettőt kiprobalni
-
Kékes525
félisten
-
válasz
GEPESZ66 #101433 üzenetére
Elvileg mindegy, mivel ezek VPN-en keresztül oldják meg a blokkolást. A javasolt appok közül a másodikat próbáltam ki, nálam nem vált be, mert hiába volt kikapcsolva maga az alkalmazás, nem tudtam 4G-n mobilnetezni.
Ha kipróbálod, szerintem az elsővel kezdd, kérdés persze, hogy mennyire fogja meg a telefont.
-
Kékes525
félisten
válasz
GEPESZ66 #101424 üzenetére
Blokkolni kell. Adguard for Android vagy AdClear: Non-Root Full-Version Ad Blocker Esetleg olyan böngészőt használni, ami blokkolja is a reklámokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Suzuki topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Windows 11
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Animal Crossing: New Horizons
- BestBuy topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- ELADÓ TELJES GAMER SETUP!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ASUS TUF Gaming F16
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged