- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
5leteseN
senior tag
válasz
Somatom #160729 üzenetére
Kipróbáltam, nem műxik
(...azért köszönöm!)
Egyebek probléma megoldás érdekében:
Android 11 alatt megy a tablet .
Nem találtam a gyári beállítások között ilyen egér és billentyűzet beálltási lehetőséget.A Play Store-ban, hasonlókban esetleg tud valaki egy ilyesmiket beállító "szöszenetet"(programkát)?
-
mobilizmo
Topikgazda
válasz
Somatom #160720 üzenetére
Egész jól használható infrastruktúrát építettek fel az Ügyfélkapura. Persze nem kell túlgondolni, csak olyan főispános módra és egy appot is megérdemelne nyilván. De az ilyen tök egyszerű dolgokra sem gondoltak, mint pl. a Posta informatikai korszerűsítése során összedrótozni a két szolgáltatást.
-
-
Dr.NX
addikt
-
Per Me
tag
válasz
Somatom #159989 üzenetére
Volt olyanom is, amiben vinyó volt, és rá lehetett dugni dolgokat. Ott közvetlenül másolt az eszköz. De ez itt már nagyon OFF, ezeken a vonalakon elindulhat a kolléga.
-
punky10
addikt
válasz
Somatom #159902 üzenetére
Nekem oldalt van az olvasó.Be van állítva a bal bemutató és a gyűrűs,ha kézben tartva használom,és a jobb mutató és bemutató ujjam,ha asztalon,vagy tartóban használom.A bal bemutató a leggyakrabban használt(mármint a telefon feloldására...
)ezért azt 2x vettem fel,szinte az egész ujjperc be van olvastatva.
-
-
RoMix85
aktív tag
válasz
Somatom #159799 üzenetére
Ezt én nem próbáltam még, windowsban lehetséges, plex-et használtam úgy hogy scripttel én hozzárendeltem a pot playert. úgy nem böngészőben indult a videó hanem a lejátszóban. De az android más tészta, talán url kimásolásával működhet a dolog, viszont macerás... youtubra én beálitottam a böngészőt hogy alkalmazásban nyiljon meg és igy a youtube app jönne be, ha én nem az alternatívát használnám....
SunMount3r
értem, köszönöm -
svgyula
addikt
válasz
Somatom #159755 üzenetére
Hát ha addig bekötött szemmel jutottam el akkor gondom lehet nekem is! Amúgy nem. Ez valami olyan beépített valami. Ne kérdezd de tényleg tudom nagyjából esti érkezéskor is hol jön fel a nap reggel. Már attól rosszul alszom ha nem jó irányba áll az ágy
Voltam eleget külföldön munkával x helyen laktam de soha nem tévesztettem el az égtájakat. Na a házat azt igen
-
Bozek
nagyúr
válasz
Somatom #159351 üzenetére
Azért érdekes szavazás az, ahol se a SafeInCloud, se a KeePass nincs a listán... Persze kommentbe le lehet írni, de ahhoz regisztrálni kell.
De ha már Bitwarden. Ott is kell telepíteni valamit a böngésző kiegészítőhöz? Mert céges gépen se ártana, ha lenne jelszókezelő, a SafeInCloud viszont kiesik így.
-
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
Somatom #159075 üzenetére
Ez viccnek jó, de másnak nem, sorry (magamnak).
Amúgy ha jól látom még olyat se lehet beállítani, mint a desktop-os Chrome-ban, hogy a képek "Tools" menüben lehessen legalább "Medium" méretű képekre szűkíteni a keresést.
Az Android-os Chrome képes menüjében csak mindenféle "más" van, aminek semmi köze ehhez. Pedig alapból gondolná az ember, hogy erre a telók képernyőmérete miatt itt sokkal több szükség lenne...Tényleg nincs erre alapból megoldás? -
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
Somatom #158826 üzenetére
Jó, azért nem lep meg a bénaságuk. Volt már hogy rámentem az akciós árra, hogy megveszem aztán a jóváhagyó screenen már a magas ár volt.
Amúgy tegnap meg ma meg jött alkalmazás ajánló. Ilyet se kaptam még. Mindkettő ugyanaz. Valami tankos játék. Nem tudom mi alapján került kiválasztásra de egy darab játék nincs és nem is volt a telefonomon. Bezzeg a kívánságlistámon lévő appokról - melyből azért van/volt bőven - még soha nem jött értesítés, pedig volt ami akciós volt...
Érdekesen működnek.. -
kaciokos
őstag
válasz
Somatom #158719 üzenetére
Tulképpen a fejlesztő oldalán elérhető egy olyan verzió, amiben benne van az APK telepítés lehetősége, csak ha nem Play Store-ból telepítem, akkor ugye bukom az automatikus frissítéseket, ami nekem kényelmetlen, szóval megoldható, csak jobb lenne, ha nem kéne mit megoldani.
-
Mtbsrác
senior tag
-
poirot
őstag
-
punky10
addikt
válasz
Somatom #158237 üzenetére
Ez nem biztos.A Huawei P20- hoz van egy adapterem,egy type c papa csatlakozóval. A csati a telefonba,az adapteren van egy másik type c csatlakozasi lehetőség,ezzel tölthető a telefon,egy normál a USB mama,ez az OTG,és egy HDMI.
Tehát a P20 ezzel a csatlakozóval tud egyszerre tölteni,és OTG csatlakozást biztosítani.
Mással még nem próbáltam,mert a P20 utáni telefonok már nem adtak ki videojelet a type c-n...
De holnap lehet,hogy megnézem a Honorral,hogy a töltés és az OTG megy-e egyszerre. -
wr6vhwxeq
kezdő
válasz
Somatom #158146 üzenetére
A drive 239 MB. Amúgy nem értem ezt az alkalmazást. Megnyitom a dolgokat chrome-ban, de nem én döntöm el, hogy használja-e az alkalmazást. A YouTube-ot már töröltem (elvileg!), mégis rajta van még mindig.
Most töröltem pár dolgot, de a többit nem akarom, mert használom őket. (Alap dolgok és nincs telepakolva játékokkal, meg ilyesmivel, de csak 0.3 GB-ot dobott rajta a törlés). Ezt egy héten belül visszahozza a telefon és megint 45 GB fölött lesz a foglalt tárhely... -
svgyula
addikt
válasz
Somatom #158086 üzenetére
Szia! Szerintem a kugli már régen perelné a Huaweit ha az "Ő" rendszerét használná alapul. Vagy bigli rugdosná, hogy márpedig megmondtam! Viszont a fejlesztők miatt fontos az, hogy kompatibilis legyen. Amúgy az android is a Linux alapjaira épít. Viszont az ipari berendezésekben, ill a hálózati eszközökben már pár éve használja a Huawei a saját rendszerét. Csak még telefonokra nem lett végleges a megoldás. De ugye hivatalosan is engedélyeztetni kell ha ki akarnak jönni vele és akkor nem lehet benne android. Sajna megint beleestek az emberek az amerikai fosba! Pont mint anno a super8 és a VHS volt! A super8 mindenben jobb volt csak a sok birka már beruházott a VHS-re így az terjedt el........ Most is megvan már a "birkásítás"
Én a csupasz androidot preferálom! Minden kugli nélkül!
-
-
Fall-N
veterán
válasz
Somatom #157556 üzenetére
Múltkor ez elkerülte a figyelmemet. Ez nekem is jó lenne, mert nekem az egész okos otthon rendszerem Sonoff alapon megy, ami eWeLink integrálással megy SmartThings alatt is. Ha meg azzal megy akkor ezzel a segéd programmal be tudnám állítani Taskerrel vagy Macrodroiddal. Köszönöm a tippet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest