- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RoMix85
aktív tag
Sziasztok!
Keresek valami megoldást, firefoxot használok pc-n és androidon évek óta, viszont online videó lejátszásnál a Samsung browser preferálom, de csak is azért, mert benne van az a mini lejátszó, amivel tudok képarányt változtatni, van benne fény és hangerő csuszka is. Alapértelmezésben ezt használnám, de az ub origin nem lehetséges hozzá. Ami van, szinte használhatatlan. Van erre valami megoldás?
Esetleg lehet olyat csinálni hogy egy adott videót, külső playerben nyissa meg? -
RoMix85
aktív tag
válasz
Somatom #159799 üzenetére
Ezt én nem próbáltam még, windowsban lehetséges, plex-et használtam úgy hogy scripttel én hozzárendeltem a pot playert. úgy nem böngészőben indult a videó hanem a lejátszóban. De az android más tészta, talán url kimásolásával működhet a dolog, viszont macerás... youtubra én beálitottam a böngészőt hogy alkalmazásban nyiljon meg és igy a youtube app jönne be, ha én nem az alternatívát használnám....
SunMount3r
értem, köszönöm -
RoMix85
aktív tag
Sziasztok
ismertek olyan böngészőt, mint a samsung browser, amiben van, vagy lehet tenni olyan videó asszisztenst vagy valami külső lejátszóban nyitná meg az adott videót a weboldalakról?! Ez nagyon tetszik a samsung böngészőben. De érzetre néha röcög. 120hz frissítéssel használnán egy xiaomi pad 5-el. a firefox smootabb de ott nem találok hozzá ilyen kiegészítőt (pedig a legjobb reklám blokkolót, ublock origint is tudja hasznáni)vagy van valami módszer rá hogy külső lejátszót, pl vlc vagy mx playert használja ilyen esetekben?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Bluetooth hangszórók
- LED világítás a lakásban
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Androidos tablet topic
- Synology NAS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Thinkpad T14s Gen3 14" FHD+ IPS i5-1245U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- X1 Carbon 12th 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i7-14700KF - RTX 5070 - 32GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- XPRO Wood fa laptop állvány
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nintendo Switch Pro Controller (18000 Ft / db)
- Egyedi ékszerdobozka
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest