- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Redmi Note 8 és 8T
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
dokee78 #84847 üzenetére
Régen használtam, de úgy emlékszem, hogy az Audio Evolution Studio tud ilyet.
-
-
-
Dottore
addikt
válasz
dokee78 #84359 üzenetére
Popular Photo Gallery App QuickPic Has Been Bought By Cheetah Mobile
QuickPic Gets Its First Major UpdateAzóta a szerencsésebbek már reklámot is találnak galériának álcázva és te lettél a termék. Szóval ez a baj vele.
-
törölt tag
válasz
dokee78 #83955 üzenetére
Nekem mindíg az volt a problémám ezekkel, hogy nehézkes az elérésük. Ezért inkább a Clipper+ With Sync -et használom. Létrehoztam "könyvjelző", "jegyzet", stb. mappákat és ezekben tárolok. Mivel vágólap alkalmazás, ezért minden kijelölés közvetlenül ide kerül és bármit kijelölhetek benne, utána bármilyen alkalmazásban, azonnal beilleszthetem. Sehonnan sem kell kilépnem ehhez, mivel a "rolóról", közvetlenül elérhető. Klasszikus felhő szinkronja nincs, de ha több droidon van telepítve, akkor azok szinkronban lehetnek. Ha az egyiken, egy kijelölt szövegnél rábökök a másolásra, az a másikon is megjelenik.
-
-
-
demars
addikt
-
válasz
dokee78 #82421 üzenetére
Mindamellett, hogy szerintem felesleges a vírusirtó Androidra (bocs, magas labda
), ha az értesítésen hosszan nyomsz, majd alkalmazásinformációk, és ott kiveszed az értesítések mutatása vagy hasonló szöveg mellől a pipát, az megoldás?
Bocs, nem akartam duplázni, azt hittem, másik topikba írtam az előbb.
-
air
nagyúr
válasz
dokee78 #82278 üzenetére
Nekem egy ilyen tartalmú emailem van tavaly áprilisból:
"Hi,
The license for your "*****" Cerberus account has been activated for free!
Please open Cerberus on your device and log in to access the app settings, you should not see the "Buy license" option anymore. This means that the lifetime license for your account is active.
Have a great day!
The Cerberus team"
Az email tárgya: Let's celebrate Cerberus 3rd birthday!
-
dokee78
félisten
válasz
dokee78 #81883 üzenetére
"You received a free license during a promotion, is that correct?
We are sorry but we could not make those licenses last for a lifetime. We hope Cerberus helped you recover a lost or stolen device during these years, and that you will consider buying a license.'
Ezt írta a Cerberus support.
Gondolom azt jelenti vegyem meg.
Miért pont az én accountommal történt?
Lehet hamarosan az összes ingyenes Cerberus accountal ez fog történni. -
vicze
félisten
válasz
dokee78 #81242 üzenetére
Jap root. Mivel még csak sorban állt letöltéshez, így elég jól tesztelni tudtam. Full gyári Nexus, csak root van rajta. Előtte semmi utána piros csík. Túl bonyolult nem lehet, valószínű csak az xbin-t nézni.
What's new: - Bugfixes
Mondjuk csodálom, hogy eddig nem csinálták meg, mozognak ők orosz területeken is, szóval egyáltalán nem árt.
-
Shingen
addikt
válasz
dokee78 #81070 üzenetére
Köszi szépen!
Tudom, hogy nem követendő de te sűrűn látogatsz, hozzászólsz a topikhoz és kipróbáltál több appot már.
Így hiszek neked és felteszem ezeket!
Amúgy le van mentve a szülinapi igo is gépemre kipróbálom milyen.Mx playerhez kell a codec packot is letölteni?
Picsay Pro ez csak arra jó, hogy a képre mindenféle cuccokat tegyen az ember vagy lehet rajta állítani a színhőmérséklet, fehéregyensúly, stb.?
-
válasz
dokee78 #80097 üzenetére
Köszi , ezt megtaláltam, fel is raktam, de root-ot kér.
Mist találtam egy viszonylag egyszerű rootolási folyamtot itt [link]LE is szedtem hozzá a progit az oldalukról, amit kér, és mindent jól csinálok de valamiért nem indítja el a folyamatot a tabletemen. Arra gondoltam, lehet az gond, hogy nálam 5.1.1 van és , ahogy nézem a videot, nála valami régebbi lehet a developer mode-ban való állítgatás nálam , már nem így néz ki...
(#80096) mobilizmo Engem nem az érdekel, hogy néznek ki a gombok én a sorrendjükön akarok változtatni.
-
KTU
addikt
válasz
dokee78 #79948 üzenetére
A cerberusnak nincs köze goggle accounthoz.
Csak annyi hogy email címre küldi az értesítéseket, ha esetleg google fiókot adtál megFeltelepíted a Cerberust, belépéshez kell 1 felhasználói név és jelszó,
és hozzá is rendelted az adott készüléket az adott cerberus fiókhoz.Hogy mit mire, azt már leírták
-
Mr Dini
addikt
válasz
dokee78 #79941 üzenetére
Ne is töröld ki.
Az egy mappa valójában. Ide kerülnek az SD-re helyezett appok.(a Play áruház ide rakja az SD-re helyezett appokat) Ahogy a nevében is benne van ez egy védett (secured
) mappa, tehát allapból nem tudsz belenézni. Ha van root jogod, akkor megnézheted. h az android_secure mappa cuccai fel vannak csatolva az /mnt/asec mappába . Persze ezek csak az appok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest