- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Apple Watch
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Európa exkluzív Edge 60 Fusion színe a Mocha Mousse
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
air
nagyúr
" CM-hez mióta van gyári kernel? Az is módosított, tehát ezért kezeli."
Idézhetlek téged?
Amihez nem értesz, abba ne szólj bele...
LBL-es SP-n az összes custom rom (CM, Slimkat, Paranoid stb.) mind a gyári, Sony kernel felett fut. Semmi módosítás nincs benne. -
petipetya
nagyúr
Amikor a törölt fotók visszahozásáról volt szó, akkor bezzeg nem kardoskodtál a gyári rendszer mellett, sőt leugattad azt aki a módosítás nélküli gyári rendszerre értette a választ: [link] Ez ám a következetesség.
Arról pedig ne is beszéljünk, hogy a múltkor mindenféle tapasztalat nélkül megkérdőjelezted a Nexus 4-re kiadott gyári romok számát. Ez pedig a szakmai tudást kérdőjelezi meg.
-
kuruczz
tag
Nevetni fogsz, de szerintem ez viszi előre a világot...
Hülyeség, de száz éve mégis mondták, hogy már minden fel van találva...
Mivel a tablet mindig be van kapcsolva, és lényegesen kevesebbet fogyaszt mint egy PC, úgy gondolom, hogy kis családomban van létjogosultsága egy olyan "szervernek", amit egy zeneszám, vagy fénykép miatt hipp-hopp előrántunk úgy hetente kétszer, és olykor letöltjük rá a telefonok képeit, amit leszinkronizál, ha bekapcsolom a pc-ket.
Legalábbis az én fejtörésem erre vezetett... -
S e t h
nagyúr
Nem nehéz, csak éppen van akinek gyorsabb ha vannak ékezetes betűk és nem kell nyomkodni sem hosszan, sem sehogyan másképpen.
Az meg ugye nem elkényelmesedés, hogy helyetted "találja"ki a szavakat.
Érdekes módon a swype esetében sem takarja ki az egész screent, az meg külön vicces, hogy még le is írod, hogy még nem próbáltad és nem is fogod, de ehhez képest markáns véleményed van arról ha vki segítséget kér ebben a kérdéskörben.
-
törölt tag
Noooormális?! Éppenséggel te próbálod ráerőltetni másra a nézetedet.
Én például mobilon is teljes kiosztású billentyűzetet használok, tehát az ékezetes betűk és a számok is külön bilentyűként ki vannak téve, és mégis elfér a bilentyűzet. Ez egy értelmes dolog. A hosszú nyomás kényszere nagyon lelassítja a gépelést, ezért nem mindenki szereti Egyébként a szövegkiegészítés se eleve elrendelt, én a szókiegészítős opciót se használom, hanem minden szót teljességében begépelek. Vannak a tiedtől eltérő működésmódok is a világban. -
-
helixP
nagyúr
Hogy-hogy? Ezt most úgy kérdezed, mintha nem csinálták volna meg.
Ha swype-olsz, meg pont nem annyira számít, hogy mekkorák a gombok. -
helixP
nagyúr
Mit akarok? Azt, hogy olyanra állítsam, amilyenre én szeretném. Nem nekem kell alkalmazkodnom egy programhoz, hanem neki hozzám. Nekem ezek az igényeim. Nem megoldás a hosszan nyomkodás, az kb. 30%-kal több idő.
Fényvadász: Arra kell, ez a feature nekem, hogy olyan szavakat ami tuti nem ismer a szótár (szakmai szavak, vagy pl. a toldalékolásban mindegyik béna), azokat egyből ékezettel tudjak írni, azokat amiket meg tuti ismer, swype-olva vihessem be. Nem akkora ördöngösség ez, és nem hiszem, hogy túl nagy igény lenne.
-
Orionk
senior tag
Szia !
Próbáltam ezt az ACR-t, de nem rögzít. Már mindent próbáltam állítani és akkor sem.
Van, hogy kiírja, hogy elindul a rögzítés, de a végén a progiban 0 másodperces felvételt vett fel és 0MB helyet foglal.Ezek szerint ebből muszáj 500 Ft ért megvenni a teljes verziót ?
Volt valakinek valami hasonló gondja ?, hogyan lehet megoldani ?
köszi
-
tomy86
addikt
Már vagy egy éve használtam utoljára a Swiftkeyt (Smart Keyboard Prot használok), úgyhogy nem emlékszem, hogy régen hogy volt a beállítás. Az világos, hogy szóköz beírása után javít csak, viszont nekem ne javítson akkor se. A lényeg, hogy az volt a megoldás, amit írtál. Így nem megy a kukába, hanem kap megint egy esélyt
-
assemble
addikt
Sztem vinnie kene, ujabb xbmc-ben (gotham) elvileg eleg jol megy mar a video gyorsitas.
Adreno 330 igencsak izmos multimedia ugyileg, N5-on probalgattam parhuzamosan egyszerre tobb (2-t, de talan 3-at is) 1080p filmet is le tud tokeletesen jatszani (nehany lejatszoban van ilyen "kis lebegoablakos" lejatszas - mxplayer, dice, bsplayer vagy ezek kombinacioja, azzal probaltam), 4K video sem kottyan meg neki. Igazabol a laptopomat is iszonyatosan elveri, amin egynel tobb 1080p videot meg sem probalnek, nemelyik durvabb 1080p video onmagaban ki fog rajta (bar az eleg ritka, ilyen 60 fps-es videok csak foleg, de procibol azt is viszi Ubuntu alatt). -
törölt tag
Az XBMC kicsit ágyúval verébre. Akkor van értelme, ha hálózati lejátszást szeretnél, mivel kezeli szinte az összes csatolási módot. Valamint az összetett menüs ISO -kkal is elboldogul. Pluginnal még a Youtube lejátszás jópofa feature. Viszont sztem zenében nem erős. A GoneMad többet tud, ha nagy zenetár kezelés kell (sajnos, csak CIFS csatolással működik hálózati meghajtó esetén).
-
beg
veterán
1 home screenem van, 2 widgettel. Amire használom, arra nekem bőven elég. De tény, hogy ha egyszerre akarok 10 appot frissíteni, közben megy a VPN, FTP és exchange, miközben pushbullettel kapok fájlokat, akkor néha be-be röccen
Egyelőre még ki tudom várni. Majd ha még vénebb és türelmetlenebb leszek, valószínűleg én is 2gb ramosat fogok választani.
-
canniball
nagyúr
Sajna ezek sem segítettek. Érdekes módon a telefonon egyből működött, de a tableten bármit csinálok (a beállításokat is a telefonon lévőhöz szabtam) nem hajlandó életre kelni. Pedig a múltkor ajánlott Sparse RSS is egyből vitte, de a gReader nem hajlandó.
Közben viszont rájöttem hogy jó lenne, ha az egyes eszközök (androidok+esetleg win PC) RSS olvasói szinkronban lennének (mint a levelezőkliensek az imap protokollal). Megoldható ez valahogy? Úgy láttam összelőhető a gReader is a Feedly-vel, erről tudsz/tudtok valamit? Vagy valami más megoldás? -
drmotto
őstag
Pesttől 10 km. Persze hogy van, 0-24-ben van net minden eszközön.
Annyira nem izgat az egész, ha érdekel az időjárás, kinyitom az ajtót/ablakot és megnézem magamnak, inkább csak esztétikai szempontból vannak kitéve. Csak arra reagáltam eddig is, hogy:
"minek szenvedek ezzel, mikor minden más jobb"(#52262) twine és (#52263) Somatom:
A helyszín stimmel.És ahogy írtam, az időkép legalább a hőmérsékletet tudja, a többi nem.
De ez már off a részemről, engem csak az időkép widget érdekelt igazából. -
canniball
nagyúr
Ez 403.
Viszont nem tudom hogyan, de nekem is sikerült elvarázsolnom. Most már csak két bánatom van: a már említett reklám és hogy nem kezeli a hegylakók rss-t; utóbbira rá tudnál nézni hogy nálad megy-e? Nálam beteszi a források közé de nem szedi le a híreket...
Vasinger!
Én ezt használom a Defyn: PDF Reader. -
canniball
nagyúr
Ezt látom a gReaderben:
és ezt a böngészőben:
Szerintem elég jól látható mennyivel kényelmesebb a böngészőben olvasni mint a gReaderben...
Így továbbra is keresem azt az RSS olvasót ami megfelel a kívánalmaimnak.
-
punky10
addikt
Pl launcher(de ezt már írták előttem)office(mi van akkor,ha pont azt a formátumot nem kezeli 100-asan,amit legtöbbször használsz) musicplayer(nem tetszik a mappa-, file-, vagy formátum támogatása, vagy a widgetje)file-kezelő(pont az egyik legtöbbet ajánlott fizetős) képnézegető(itt is sok egyedi igény merülhet fel) vagy pl naptár(egy jól testre szabadi widget beállítására 30 perc sem elég nemhogy 15)
-
tomy86
addikt
Nekem pl. launcherekre nem elég. Azt be kell lakni, használni egy darabig, hogy eldönthessem, hogy melyikre adok ki pénzt. De pl. a Titanium Backupot is nemhivatalos teszt után vettem meg. A MyBackup Proval szemben győzött (amit később szintén megvettem egy 1$-os akcióban). Szerintem nem kéne átesni annak a bizonyos hátasnak a túloldalára warez ügyben. Ugyanis én ezt nem érzem wareznek. Ami a "teszt" után tetszett, azt mind megvettem, ami meg nem, azt töröltem.
-
Fall-N
veterán
Nem az android nem támogatja, hanem licensz köteles. A Dice Player is támogatta, de a legutóbbi frissítés már nem tartalmazza.
Szerinted a Windows miért nem támogatja alapból (meg a Linux sem). Gondolom senki sem akar perkálni a Dolbynak.
Amúgy ha már írtam jó ingyenes alternatíva a Dice Player is.Foose: Nálam jó a Hangouts. Próbálj adattörlést hátha utána jó lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- ASUS TUF GeForce RTX 3080 10G
- Samsung QE55QN85D 55" Neo QLED, Mini LED, 4K, 120 Hz, HDR10+
- Lenovo Thinkpad X270, 12,5" FHD IPS Touch, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Ltitude 7480, 14" FHD IPS Touch, I5-6300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Ltitude 7480, 14" FHD IPS, I5-6300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvasd v
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- HP EliteBook 820 G2 i5-6300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest