- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Yettel topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
kuruczz #53791 üzenetére
Jó. Akkor mondjuk a SolidExploreres változat.
1.: csatlakoztatod (és csatolod) a tárat úgy, hogy a telón (szerveren) egy fájlkezelő lássa a tartalmát
2.: indítasz a telón egy wifi hotspotot
3.: megnyitod a SolidExplorert és a menüjében a fájlmegosztást
4.: betallózod a szerver alapértelmezett mappáját (vagyis a tárat)
5.: adsz egy felhasználónevet és egy jelszót (tetszőleges)
6.: másik eszközön (kliensen) csatlakozol wifin a létrehozott hotspothoz
7.: elindítod az FTP klienst (pl. PC -s Total Commander -új FTP kapcsolat, vagy Androidos TotalCommander +FTP plugin)
8.: adsz egy fantázianevet az új kapcsolatnak. A szerveren a Solid Explorer írja az IP -t és a portot (mondjuk: 192.168.43.1:2121). Ezt kell megadnod a kliensben. A 2121 nem szabvány port (az okba most nem merülök bele), ezért A PC -s TC kliensben egy sorba kell írni az IP -vel (úgy, ahogy a zárójelben is írtam). Vannak olyan kliensek, ahol külön ablakba kell beírni az IP -t és a portot. Aztán megadod a felhasználónevet, jelszót. A mappát üresen is hagyhatod, mert a szerverben azt már úgyis beállítottad.
Ennyi. Írj, ha elakadnál! Nem kell megijedni, nem ördögtől való dolog ez és csak egyszer kell beállítani. -
VegyesTamás
senior tag
válasz
kuruczz #51417 üzenetére
My Phone Explorer szvsz a legjobb, legegyszerűbb. Playen ugyanezen a név alatt találold a droidos klienset.
ebbe van drag&drop oda vissza.Miért kell mindenképp kétpaneles?
-
Bozek
nagyúr
válasz
kuruczz #50267 üzenetére
Én is a saját könyvtáramat használom. Amikor kiválasztod a könyvek importálása menüpontot, akkor az elérési útra nyomva be tudod tallózni a megfelelő mappát.
Igazából a Pro verzió előnyei le vannak írva a Play-en. Ami szerintem érdekes lehet belőle, az a PDF támogatás, a multitouch és a Dropbox integráció. Esetleg még annyi, hogy a Pro-ban tudsz ikont létrehozni a kezdőképernyőn külön könyvhöz is.
-
törölt tag
válasz
kuruczz #50262 üzenetére
Nem tudom, pontosan mire gondolsz. Régebben a MEK (Magyar Elektronikus Könyvtár) weboldaláról lehetett letölteni. Aztán egyszer csak már nem. Akkor találtam ezt az Ingyenkönyvek alkalmazást. Régen használtam, akkor működött. Ahogy mosr néztem, kapott egy pár gyenge osztályzatot. De a keresésre dobott a Play egy-két hasonlót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Samsung LCD és LED TV-k
- Hálózati / IP kamera
- Trollok komolyan
- Elektromos cigaretta 🔞
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Metal topik
- További aktív témák...
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest