- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fényképek a Honor Magic V5-ről
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
George7823
csendes tag
Ezzel a gonddal küzdök én is és rootolva van a telefonom meg minden. Greenifyből a támogatott van fent, de nem hajlandó a google szolgáltatásokat hibernálni csak pár funkcióját amit használ, de mindet nem engedi és még így is az eszi az aksit ezzel az ébren tartással :/ napi 5 órát tartja ébren kb még így is. Arra tudok gondolni valamit nem kapcsolatam be. Mindig azt írja ki hogy nem hibernálandó, nem tudom miért... :/
-
norbert1998
nagyúr
A walkman egyik változatának apk verzióját szerettem volna még korábban feldobni kitkatre. Még az első cm 10lehetett, vagy még az is lehet, hogy 4.3-as aokp volt. A 4.3-bol portolt sonys apk volt az. Felfele nem veszik ki az api-kat, nem? Úgy értem, ami benne volt a babos rendszerben, az benne lesz a csokisban is, nem?
Bagyusz kollégával próbálkoztunk feltenni, de nem sikerült. Most meg már nem is használom . -
aprokaroka87
nagyúr
-
-
norbert1998
nagyúr
szomszédom ace2-je elég?
vagy kötözködsz még?
gondolom más kernelt használ, stb, stb. de nem világít mellé a képernyő. egy szimpla swype felfelé a képernyőn és már él is. cm alatt is, meg resurrection remix alatt is használta. annyi, hogy ő kb. az xperia x8 megjelenését követő első év óta minden kis extrát kiránt az összes készülékből, amit tud -
Bozek
nagyúr
Bluray? Felesleges pénzkidobás, nem éri meg. Egy 1 TB-os külső vinyó is olcsóbb, mint azokat az adatokat kiírni 50 GB-onként.
(#58212) air: El is évülnek, mert nem biztos, hogy 10 év múlva még olyan fontos lesz, mint amilyennek ma gondolod.
De hidd el, el is vesznek, bár változó az idő, ameddig még okés a CD vagy a DVD. Lehet akár 50 év, de lehet akár 5 is.
(#58232) havri1: Elolvastad az idézett szöveget? "you can't redeem the Samsung 48 GB for two years promotional deal more than once" - szóval ha lejár a 2 éved, akkor se tudod újra felhasználni ugyanazt a promóciós ajánlatot.
-
LonGleY
veterán
Teljesen mindegy, ez véletlenszerű. Nem egy hülyét láttam már, aki így vesztette el az adatait, hogy csak optikai lemezen tárolta őket. Persze lehet szórakozni azzal, hogy két példányt tarasz mindenből, és évente ellenőrzöd, hogy mennyire visszaolvashatók, de .. minek? :Đ Van jobb megoldás. Amúgy a szalagos adattárakat sem véletlenül alkalmazzák még mindig egyes ipari környezetben. Azok megbízhatók, az optikai lemezek nem. Ez van.
........
A sötétet a fény miatt írtam, ugyanis azt nem bírják hosszútávon. Ha nem tudod értelmezni a mondatom, vagy direkt nem akarod, akkor inkább ne is reagálj! A személyeskedéssel meg már most bek...olhatsz, mielőtt folytatnád.
-
tonyrulez
őstag
Miután úgy vesztettem el egy CD mentést hogy konkrétan nem is volt használva, csak a rakogatástól karcolódott, áttértem HDD/pendrive+cloud mentésekre. Tizenéves 64MB-os pendrive-omon is még mindig olvasható minden adat (pedig gyakran volt használva), és van egy félrerakott 1TB-os HDD is, amihez nem lett nyúlva a mentés óta.
-
törölt tag
Nem Tajvan, hanem Thaiföld. Nem ma volt, de az abból bekövetkező készlethiány később jelentkezett. Az elhúzódás pedig egyrészt abból ered, hogy nem a készlet elfogyása volt a nagyobb probléma, hanem maga a gyártósorok megsemmisülése, másrészt volt ebben némi spekuláció is.
-
-
embe
nagyúr
Jó gyorsan!
Téma összefoglaló." ..10.2.0.xxx:- rom: Android Jelly Bean runtime (Android 4.2.2 appok futtatása – továbbra is side-loaddal)
10.2.1.xxx: Apk file-ok direkt futtatása a készülékről "
szerk: elvileg megvan a megoldás az időképre....
-
tonyrulez
őstag
Ebből vitatkozást kihallani képesség. Pont azt írtam először hogy magyarországon használható iGO-t nem találni a Play-en, aztán jött erre egy válasz hogy pedig létezik legális, itthon is használható iGO Androidra, amiről nem tudtam, és azt hittem hogy csak én nem találom. Én is örülnék egy iGO-nak, mert a Sygic szépnek szép de nem annyira pontos mint a PNA-s iGO.
-
Roxkex
senior tag
Sajnos nem mondtam hülyeséget ...
Mert nekem akkor is generál a háttérben adatforgalmat az "Android rendszer" mivel direkt be kapcsoltam amit mondtál és a szinkr. mindig ki van kapcsolva.
És úgy történt , hogy az Android rendszer használata 500kbn volt .. Majd kicsit használtam a Messengert (minden más le volt tiltva !!!) és felment 600kbra .. Tehát még is használja ..
Nem tudom mitől DE használja ! -
Roxkex
senior tag
Adatszinkron az nálam mindig tiltva van (a felső állapotsávnál tiltom le) + a háttérben futó adatkapcsolat kikapcsolva.
De az "Android rendszer" menü akkor is dolgozik .. (csak háttérben lévő adatforgalmat generált le)nőt kb 8kbot de ugye ez "sok" ...
Ötlet mit lehetne tenni ? :\Szer.: Az android rendszernél NEM lehet külön letilteni a háttér adatkapcsolatot -.-"
-
golyós
addikt
-
atillaahun
veterán
Természetesen igen. De ettől ez még nem feltétlenül lesz érvényes az Android-ra is.
Szerintem túl nagy a különbség a 2 rendszer között, hogy ilyen párhuzamot vonjunk. Az egyiket asztali használatra tervezték külön perifériákkal, a másikat meg hordozhatóra érintőképernyővel. -
Flind
senior tag
Nem ugyanarra gondolunk a floating mappa fogalmaként. Az mindenhol kinyitható egy pöttyel vagy gesztussal, playen vannak ilyen programok.
Természetesen launchernek is van GUI-ja, mint minden appnak. De az nem a rendszeré. A rendszeré a navbar, statusbar, progessbar, changebar, infobar, valamint list-ended, pop-up, stb. effektek. -
atillaahun
veterán
Azzal én sem tudok vitatkozni hogy launcher nélkül nem boot-ol be a rendszer, de hogy vígan meg lehet lenni a használata nélkül az kétségtelen.
Arra egyébként én is kíváncsi lennék, hogy ha a launcher a GUI, akkor a SystemUI.apk az micsoda? Mert hogy anélkül se nagyon megy a rendszer.(#56818) norbert1998
De ha tényleg csak ennyi a launcher (én is ezt gondoltam korábban), akkor miért nem képes futni nélküle a rendszer? Mert én kipróbáltam múltkor kivágtam, és olyankor nem az van hogy betöltene az Android egy nagy üres fekete képet noti meg navi sávval, hanem egyszerűen már a boot logón sem jut túl. -
Flind
senior tag
Nem. A launcher csak a kezdőképernyő. Köze nincs a teljes GUI-hoz. Simán lehet használni launcher nélkül a telefont (illetve úgy hogy fent van egy, csak soha nem látod), de az szerintem baromság.
(#56809) zeon.hu: Ha gyári is támogatja az ikoncserét (mivel ez gyártói, megeshet) leszedsz egyet a Playből és beállítod. De ilyet azthiszem csak az LG felülete tud alapból. Ha nem, akkor kell hozzá egy másik launcher.
(#56811) LonGleY: Igen, és nem. Sokmindent kezdhetsz vele launcher nélkül is. Vannak akik kiváltják a lauchert a lockscreen / Pie vezérlők / floating mappák / slidebarok személyre szabásával, és egy idő után a stock alkalmazás váltóval.
-
mobilizmo
Topikgazda
Elég régi verzió, ha jól látom.
Technical Details
Size: 10.1MB
Version: 3.6.0
Developed By: Flightradar24 AB
Application Permissions: (Help me understand what permissions mean)
Open network sockets
Write to external storage
Access fine (e.g., GPS) location
Access the vibration feature
Access coarse (e.g., Cell-ID, Wi-Fi) location
Access the list of accounts in the Accounts Service
Access information about networks
Minimum Operating System: Android 4.0
Approximate Download Time: Less than 90 secondsMíg az aktuális: ez
-
nyuszi123456
aktív tag
a user szapulása az Android fórumban talán kívánatos?
nevetséges általánosításaid a jelenkorról nem kötődnek az általam feltett kérdéshez, engem pedig nem ismersz. személyeskedned tehát butaság. Tendenciákat már csak azért se általánosíts, mert nincs meg hozzá a szükséges hardver, az akkumulátor.
Ha egy igény alapvető, úgy hívjuk, szükséglet. Ha egy gép az alapvető igény vagy szükségletet képtelen kielégíteni, nem hinném, hogy az igényben van a hiba. Inkább a gépben.
Néhányan itt felvonultatják mindazt, amire személyiségükből, lelkükből futja. Elég szerényen sikerül. Meg lehet védeni az Android becsületét. Teljesítménnyel, nem szidalmazással. Én várom a megoldást. Többet viszont ilyen színvonalon nem kell hozzászólni, ugyanis a valódi megoldást keresem, nem alacsony intelligenciahányadosú panaszkodást, már bocs.
-
xSide
őstag
Felesleges, lehet win fiók azonosítás nélkül is csak a megosztott mappák hozzáférhetőségén kell állítani (pl. mindenki/olvas és ír).
Így használtamWifire senki nem tudott belépni, csak akinek engedtem MAC cím szerint...
4 telefon és laptop, pc volt egy hálózaton.Zerge861: Subtitles
-
Nekem az a gondom vele, hogy anno kértem a bankomtól Visa kártyát, mert úgy láttam, azt több helyen fogadják el, mint a Maestrot (pl. a Playen is). A bankom idén "önhatalmúlag" lecserélte Maestrora a kártyámat, amit a PayPal-nál be tudok állítani, viszont a Playen nem. Így tudnék újra vásárolni náluk. Pár program volna, amit megvennék.
Volt webkártyám, de az "állandó" utalásos dolog zavaró volt, így megszüntettem. -
xSide
őstag
-
dokee78
félisten
Itt igénylek,semmi plusz költségem nem lesz?
Webkártyával lehet a Playen fizetni?
Úgy működik,mint egy pay pal? -
-
sanzi89
addikt
Köszi, megnéztem, de nem jó.
Két dolgot is hiányolok belőle. A családbarát számokat - tehát amik ingyenesek - nem tudom kivételként hozzáadni, hogy ne számolja, valamint nem tudom beállítani a kimenő hívásokhoz, hogy a 30-as számok hívása 29Ft, a többi egyéb szám hívása pedig 39Ft legyen. Arról nem is beszélve, ha mondjuk a szám maga 30-as, de számhordozás miatt már egy másik szolgáltatónál van, de ez már tényleg extra igény lenne. -
dragon1993
őstag
Airodump-ng linux alatt simán képes rá, ebbők keresek egy androidosat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpársportok
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Háztartási gépek
- Motoros topic
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Huawei Mate 20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest