- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Probert75
addikt
-
válasz
#79335424 #78003 üzenetére
Ha már így megvádoltál, elárulom, hogy a törölt hsz-ed első fele színtiszta személyeskedés volt (véletlenül sem szakmai), a második fele meg félig volt csak félig volt az. És nem, a szóban forgó fórumozó tudomásom szerint senkinek sem a barátja a moderátorok közül. Nem végeztem alapos törlést a topikban ,mert sok munkám van manapság, és nem érek rá annyit moderálni. Ha nagyon hiányzik a figyelmeztetés kaphattok, de az nektek lesz rosszabb, mert felkerül az adatlapotokra.
-
Jakuu
őstag
-
nyuszi123456
aktív tag
válasz
#79335424 #77907 üzenetére
Igen, a Dual Sim Control óta automatikusan 2g-re rakom (köszi). Kivettem a sim kártyát, újra beraktam. Azóta két hívás be, kettő ki normálisan lezajlott. Hátha tényleg csak ez volt, adjunk még időt neki. Szemmel láthatóan a helyén volt a sim.
Mintha a tasker-nek lenne saját topic, nem? Inkább ne bombázza szét a telót... (jó vele szórakozni)
-
Mr Dini
addikt
válasz
#79335424 #77790 üzenetére
Köszi Somatom!
Ez hiányzott. A sima az egy fos. Nehogymán korlátlan 4g-n nem hozza be a képeket. Egyébként ez a lite nokia kopi. Volt egy nokia c5-03-am, azon dettó ugyanez volt pl a képmegjelenítő és a loading screen...
(a face újít
)
Ui.: Nagy nehezen beszereztem a playes verziót is, h frissthető legyen. Egy kis vpn, rom és market *******rrel.
Ha esetleg kell vkinek, jelezze pmben!
Még1x kössz!
.bin .
Ui.: clipper+-t ismerem, de nekem annyira nem jött be. Pushbulletet pl én ha gépeztem és infót kellett átvigyek, akkor használtam. Nekem is van nasom, szintén zyxel.
zeon.hu:
Ezt inkább a szolgáltatódtól kérdezd! A telefon nem tudja lekérni a hívás adatait, ha nem jut el a rendszerbe.
-
Mr Dini
addikt
válasz
#79335424 #77800 üzenetére
Nehogymár pont egy Robotos/Taskeres istenkirálycsászár ne ismerné a pushbulletet.
Ennek segítségével lehet másik droidos eszközre/pc-re szövegeket/linkeket/képeket elküldeni. Pl ha le vok némitva, mert gépezem és közbe kapok egy SMS-t, a pushbullet jelez a pc-n is.
Hasznos tud lenni!
-
csadi0011
őstag
válasz
#79335424 #77790 üzenetére
Mikor megjelent elég lassan töltött, de jött 1-2 frissítés és tökéletes lett számomra. Aztán elkezdtem push értesítéseket kapni az üzenetekről, amiket én elvileg letiltottam mindenhol, de ő küldte folyamatosan. Aztán emiatt töröltem. Mivel M.o-n nem elérhető, ezért érdemes feliratkozni mondjuk pushbullettel IDE, hogy mindig megkapd a legújabb frissítést. Amúgy Isten áldja a Pushbullet-et! Annyira jók és minden frissítésükkel egyre nagyobb örömet okoznak. Főleg, hogy nemrég beépítették az IFTTT-be.
Ezek az igazi hasznos funkciók. -
darvinya
titán
-
Mr Dini
addikt
válasz
#79335424 #77761 üzenetére
Hát igen... A programnál a skinezhetőség volt a fő cél...
Ui.: én a helyedbe csinálnék egy scene-t (a dialerbe), ami beírja a kiválasztott számot elé. (Egy gomb, amire ha rányomsz berakja a számot. Vagy esetleg a szám lehet 1234 is. Azt be tudod simán gépelni, nem? De miért akarod elkapni a hívást? Vagy ezzel beleszólok a NASA dolgaiba...
-
Mr Dini
addikt
válasz
#79335424 #77449 üzenetére
VoldemortSomatom Nagyúr! Bocs az "alantas" viselkedésemért... Nem tesz jót ez az estétől hajnalig müszak...Egyébként mondom meg lehet oldani a dolgot, csak picit komótos a taskerből zooperbe dolog. (Ellentéte gyors cserébe.)
De ha az kell, h a navi mellé legyen hívás, akkor várd ki az eszközödre a Muffint. Abba már van osztott képernyős alkalmazások.
Szerk.: nem tudod hozzáadni még advanced system actionbe sem? Mondjuk nekem JB alatt sincs tasker a keréktárcsázóban...
-
Mr Dini
addikt
válasz
#79335424 #77446 üzenetére
Simán megoldható. Csak a hosszabb szövegekkel lesz gondod. De az is megoldható rich textekkel.
Ui.: de biztos van ilyen widget már. (Legalábbis tárcsázó) Keress rá a neten, egyébként biztos van vmi template, amire támaszkodhatsz. Én pl egy számológépet dobtam össze, az alapműveletekkel. Egyetlen gond vele, h kell egy kis idő, amig megkapja az infókat a zooper a taskertől. (Már a robotosok is taskert használnak?!
szegény Tamás, pedig kitett magáért...
)
-
Bozek
nagyúr
válasz
#79335424 #77405 üzenetére
Private és a létrehozáskor nem az volt a cél, hogy elhitessük bizonyos oldalakkal, hogy nem is abban az országban NET-ezünk, ahol valójában vagyunk. A munkahelyi hálózatokhoz csatlakozás volt az alapelv, hiszen így akár otthonról is a céges hálózat része lehet bármelyik gép, elérve minden hálózati erőforrást.
-
Mr Dini
addikt
válasz
#79335424 #77393 üzenetére
Jól összefoglaltad a VPN-t. Viszont találtam 1 mistake. (Nem kötekedésnek szánom, csak a pontosság kedvéért.
Remélem nincs harag.
) Szóval a VPN nem a Virtual Private Network rövidítése? (Lehet, h hülyeség, nem vagyok szakmabeli...)
nyuszi123456:
Már rég teszteltem, de úgy rémlik, h működik/működött, amikor kint voltam (Amerika, California). Az előfizetésesnél semmi sem különbözik, csak annyi, h több a csatornád. Szvsz, ha a regular nem megy, az előfizetéses sem fog. Vpn-nel, vagy proxyval meg lehet azt oldani, h felcsatlakozol a vpn szerverre és kvázi az ő netét "lassítod"(
)/használod. Persze Kínai ipjű vpn-nel ne próbálkozz. Magyar lesz a jó. Így kvázi átvered a MindigTV appot.
Remélem érthető voltam.
-
darvinya
titán
válasz
#79335424 #77400 üzenetére
És te is ezt írtad.
Fizikailag nincs több pixel/részlet, akkor azon mit tudsz mást javítani.
Fehéregyensúly, fényerőt, kontraszt (fókuszt nem, bár van újabb Sony-hoz való app ami ezt is tudja, de pixel csökkentéssel)Ugyanezt csinálja digitális képstabilizátor is, több képet csinál egyszerre és színtérkép alapján vágja össze a képet, hogy javítson.
Ezt éjszakai képen jól látható, és szép effektet lehet csinálni hirtelen mozgással. -
nyuszi123456
aktív tag
-
repvez
addikt
válasz
#79335424 #77184 üzenetére
Hát ha már GPS vagy giró alapon a lépéseket tudja számolni a telefon ami ugye kb méterenként lehet és a térerőt is lehet logolni , akkor a kettőt egybe is lehetne gyurni és vizuálisan megjeleniteni különbözö sávokat a térerő jelerőségének függvényében.
Nem kell hogy egész nap menjen csak ha bekapcsolom akkor akár zsebre rakva bejárni a területet és megnézni az eredményt ezután elmentve már nem kell hogy fuson a progi , mert megmaradna a jelszint térkép.
-
repvez
addikt
-
dlaj
őstag
válasz
#79335424 #77089 üzenetére
OK, akkor megpróbálnám fagyasztani a Navyguard-ot.
Előbb írtad, hogy Titaniummal, vagy Elixírrel lehet fagyasztani. Letöltöttem ezt. Sajnos nem ismerem a programot.
Ezt ismerem. Itt találtam egy NaviKeyguard-ot (egyáltalán ez ugyanaz?), de ha jól látom ezzel csak eltávolítani lehet, fagyasztani nem.
Mit javasolsz?szerk, OK mindjárt nézem a Secure Settings-t!
-
paolinho
őstag
válasz
#79335424 #77033 üzenetére
Szerintem a poénon túl az ilyen válaszok tudnak értelmet adni a kérdésnek, és mellesleg színt is visznek a tartalomba. Bevallom, az "Olvasd el az összefoglalót!", mint válasz - noha ez is válasz - nálam csak annyit ér, hogy a tag csak a hozzászólásait szerette volna gyarapítani. Én személy szerint, köszi Somatom! Egyébként ezzel egy kicsit okosabb lettem.
-
zseko
veterán
válasz
#79335424 #76762 üzenetére
Xposed sajna kizárva, új a tab és egyelőre nem rootolnám
, a TubeMate pedig (legalábbis amit én találtam) semmire nem jó, de reklámokat azt nyomatja...
Galaxy Tab S 10.5 a tablet 2560x1600 felbontással, az 1440p eszméletlen jól néz ki az 1080p-hez képest (pedig az se csúnya), ezért kíváncsi lettem volna a 4k-ra. -
Krystal_s
addikt
válasz
#79335424 #76722 üzenetére
Köszönöm.
Az én netezési szokásomhoz kivételesen most jobb lenne, ha ilyenkor gyorsítótárba tenné, úgy ahogy Firefox és a beépített csinálja.
Egy huzamban nem sokat szoktam böngészni, csak ha eszembe jut valami megnézem és már teszem is le. Aztán lehet, hogy 5 perc múlva folytatom, vagy fél, 1 óra múlva. Ez megy egész nap(pal). Közben pedig indítok mást, ami szintén változó. Ilyen használattal naponta kb 20x kéne kilépnem belőle. 1 GB ram van, amiből 450-500 MB szabad alapból. Eddig még mindig elég volt, de Dolphin ezt képes annyira elhasználni, hogy egy kis idő után "kilöveti" a mellette futó (számomra fontos, net sebesség mutató, kijelző beállító) alkalmazásokat is.
Volt pár frissítés, bíztam benne, hogy változtatnak a memóriakezelésén, mert sokan panaszkodnak.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Mobil flották
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Túlmelegedik a géped? Segítünk!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest