- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
darvinya #68446 üzenetére
Nem az UI a probléma. Az egy kis DPI korrekcióval (160 -> 240) símán igazodik a 720 -> 1080 kernel cseréhez (ez saját tapasztalat). Androidon nincs az UI -nak felbontás definíciója. Csak nézet módok vannak, de ezek közül a 720 és az 1080 ugyanabba a megjelenítési kategóriába tartoznak.
-
fdisk
őstag
-
törölt tag
válasz
darvinya #67505 üzenetére
Erre lehet némi esély Robottal. A legtöbb bt. headset ilyenkor hívja a legutolsó számot. Azt Tamás meg tudná válaszolni, hogy lehet -e a Robotban definiálni azt, hogy "legutóbb hívott szám". Ha ez megy, akkor a Robot már be tudja azonosítani, mint eseményt. Akkor a kérdés már "csak" az, hogy mit csináljon az esemény hatására? Mit aktiváljon?
-
norbert1998
nagyúr
válasz
darvinya #67389 üzenetére
flac-et minden nagyon rosszul kezeli, nekem anno volt egy csomó, amin konkrétan nem tudtam pörgetni/tekerni, mert nem volt állapotsáv
amúgy telefonra felesleges a falc szerintem, főleg az sp hangprocija mellé. xrecode 2-vel csinálsz belőle 320-as mp3-at aztán kész, maradnak a tag-ek, méretcsökkenés, és minőségben nem nagyon lesz különbség -
törölt tag
válasz
darvinya #67274 üzenetére
Te érted félre. A fájlkezelők OS szinten csatolnak. A hálózati meghajtó elérési útvonala ettől még hálózati marad. Ezért a hálózati módot nem támogató alkalmazások nem tudják kezelni. QuickPic -ben nem tudsz mondjuk slideshow -t csinálni, vagy Poweramp -ban lejátszási listát. CIFS -sel viszont igen, mert minden OS alkalmazás úgy látja, hogy a tartalom fizikailag a felhasználói tárhelyen van.
-
törölt tag
válasz
darvinya #67270 üzenetére
Ha nem látják, akkor az vmi csatolási hiba. Sajnos, a Wines SMB megosztás lehet más, mint a Linuxos (vagyis a NAS -é). Winest viszont még nem csatoltam. Lehet, hogy a fiók bejelentkezési adatai kellenek, lehet, hogy a backslash a nyűgje, vagy a könyvtár láthatóságához kell vmi plusz jogosultság. Mount Manager -ben a + gombbal még további opciókat lehet hozzáadni. Pl. amíg nem adtam hozzá az iocharsetet, addig error volt az ékezetes neveknél. A Win viszont, a NAS -sal ellentétben, vszínűleg nem utf8 -at használ. Mellesleg CIFS Managerrel nekem sem skerült a csatolás.
-
Brett001
aktív tag
válasz
darvinya #67270 üzenetére
Bocs lehet, hogy félreérthetően fogalmaztam. A már CIFS managerrel felmountolt könyvtárt nem látják! Amúgy az ES-hez már hozzáadtam a kiszolgálót. 192.168.1.101 ez a gépem címe. Hozzáadtam az EShez, megjelenik a PC-m, belépek ott van az összes megosztott vindózos könyvtáram.
Olvasom, írom őket, akár könyvtárat is törlök stb. (minden jog megadva a windowsban. )
Ahogy Somatom írja, én a csatolt könyvtárat szeretném kezelni, de egyelőre üresnek a látja a sikeres cifs mount ellenére is.Köszi Somatom, amúgy próbáltam ezt a progit is, de sajna semmi. A 0777-ek is megvoltak. De nekifutok még egyszer.
-
vicze
félisten
válasz
darvinya #66955 üzenetére
Bocs de ez egy picit facepalm.
Az akkor Outlook.com és egy céges Exchange-el köszönőviszonyban sincs, csak a protokolt használja(Exchange ActiveSync), ennyi erővel a Gmail-t is be tudod állítani exchange fióknak... (csak céges fizetős Gamil-t, mielőtt valaki belekötne, régen ment az ingyenes is) -
air
nagyúr
válasz
darvinya #64607 üzenetére
" G.fiókhoz rendelt biztonsági mentés, ami egyből visszaállít mindent, és emiatt szokott lenni mindenféle hiba (pl: duplikátumok, régi adatok, stb.)"
Szerintem ez nettó hülyeség.
Nekem mindig minden be van kapcsolva - mentés, visszaállítás, szinkron - mégsem szokott semmi hiba lenni. Sem duplikáció, sem elavult adat. Persze lehet, hogy én vagyok a hibás.Somatom:
" De melyik eccerű user tudja, hogy a G. fiók szinkronjait ki kell kapcsolnia, mielőtt először netre ereszti a droidot? "Miért kellene? Sosem szoktam kikapcsolni a szinkront.
-
törölt tag
válasz
darvinya #64601 üzenetére
Valóban volt nála telócsere, de sztem ez nem egyedi eset, sokan váltanak telót. Ezen nem kéne megakadjon az ügy. Tulképp az volt sztem a gond, hogy automatikusan frissült minden, de egy Play frissítésnél vmi gubanc történhetett. A Play összes frissítését kellett törölni és ekkor elindultak a szinkronizálások. Az alap probléma pedig az, hogy a Google fiókok összes elemének szinkronja alapértelmezetten aktív. A srác nem akar könyveket, zenét, nem akar a Picasara képet tölteni, stb, stb. Nem használ weben Gmail -t és a címtárat sem. Tehát amíg nincs vmi gond, addig a szinkron csak egyirányú, telóról a szerver felé. Elég lenne egy helyi névjegy mentést Gdrive -ba szinkronizálni. De melyik eccerű user tudja, hogy a G. fiók szinkronjait ki kell kapcsolnia, mielőtt először netre ereszti a droidot? Ja, meg hogy rögtön két fiók kell, mert az alapértelmezett fiókon jobb, ha nincs semmi, az alkalmazásokon kívül.
-
-
-
válasz
darvinya #63846 üzenetére
„Az animáció WP-n olyan, mint Android-on 0.5x-re állítva.”
Ezt pont megcáfolnám. Egyrészt WP 7-en tényleg néha lassúak voltak az átmenetek. (de pl. 8.1-en igen gyorsak), de azért nekem az Android eddig jóval gyakrabban lassult be, mint a WP. nagyjából 1 WP-s lassúlásra jut ~120 droidos. Mindamellett, hogy a WP-t sűrűbben használom.
- És ez személyes tapasztalat, két hasonló képességű hardveren.
-
válasz
darvinya #63843 üzenetére
Most is WP-t használok, elsődleges OS-nek., szóval felesleges vennem.
Csak gondoltam egy kicsit otthonosabbá teszem a droidos telóm, hogy ne csak „muszájból használjam”, mint valami púp, amit kötelező elviselnem, hanem élmény legyen a használata. - persze ez így túlzás, de érted a lényeget.De akkor ezek szerint marad a megszokott felállás: dekstopon Linux, mobilon Windows.
(#63844) twine: Persze, tudom, hogy egy Nexus e téren (is) jobb lenne, de utólag könnyű okosnak lenni.
-
törölt tag
válasz
darvinya #63279 üzenetére
Publikust írtam, nem fixet. Az az igazság, hogy régóta volt. Aztán áttértem Deezer -re és megszűnt. Én meg felhívtam őket és mondtam, hogy sehol nem láttam leírva, hogy a Deezer -rel NAT -olnak, ezért kérem vissza a külső elérésemet. Erre visszakapcsolták. Szóval nem fix, de dyndns -re regelhető.
-
törölt tag
válasz
darvinya #62699 üzenetére
Jééé, tényleg nem érzékeli az első nagybetűt! Ez eddig fel sem tűnt. Na, ezzel még símán együtt tudok élni, ha már eddig kibírtam valahogy.
Szótárt nem használok. Alternatív bill alatt mit értesz? Hogyan teszteljem? Most egy "SSH" keyboard kiegészítőm van hozzá. Az működik, Midnight Commanderhez szoktam használni.
-
-
törölt tag
válasz
darvinya #62367 üzenetére
Minap akartam menteni 10db névjegyet, hogy hozzácsomagoljam egy zip -hez. Rémálom volt. Nem találtam olyan opciót, hogy x db kijelölt névjegyet egy általam kijelölt mappába mentsen ki. Csak e-mail, SMS, kékfog, stb. Végül drive -ba mentettem, onnan meg fájlkezelővel visszamásoltam. Visszanéztem a mentett állományt. Az ékezetes karaktereket tartalmazók érdekesen mutattak. De szerencsére működtek, mert nem panaszkodott senki, hogy gond lenne az import -tal.
-
oncsi
őstag
válasz
darvinya #56415 üzenetére
Gondolhatod, hogy nem gyári
Sajnos az enyém zárt BL-es ezért ennél semmi komolyabb mód nincs hozzá. De van kettő még a baráti körben amit én szoktam tuningolni.
Egyébbként a gyári független-el egyszer halgattam zenét (fejhalgatóval) háttérben, és közben jött egy hívás. És behallatszott rendesen a háttérba rakott lejátszó zenéje.
Tehát elvileg lehetne üzenetrögzitő appot késziteni, de gondolom nem lenne univezális.
A gyári stock kernelre még egy call rekordert sem lehet feltenni. -
törölt tag
válasz
darvinya #56413 üzenetére
Az messze nem kiváltó lehetőség. Még üzenetrögzítőként sem, mivel nem a kliens tárolja a tartalmat. De én pl. a hívásrögzítést szeretném legalizálni. Ha szám nélkül hívnak, akkor mondja el a teló a kötelező, figyelmeztető szöveget. Sztem a rendelkezésre álló számítási kapacitást alapul véve, nem túlzó elvárás.
-
tomy86
addikt
válasz
darvinya #56366 üzenetére
Biztos?
A Playen levő leírás szerint annyi a Lite verzió korlátozása, hogy csak két accountot kezel és nem lehet szűrőket megadni a szinkronhoz (ja és nincs Tasker támogatás, de az nem érdekel). Már többször végigmentem a beállításain, de nem tudom mi a nyűgje. Főleg, hogy egyszer megcsinálja a szinkront ugyanarra a mappapárra, máskor meg nem. A kapcsolat is rendben van, mert ES Explorerrel meg vígan töltök fel, miközben a Foldersync egy 100kb-os xml fájlal küzd.
-
quailstorm
félisten
válasz
darvinya #56309 üzenetére
Holnap kipróbálom ha el nem felejtem. Kősz.
(#56313) Dottore: nekem semmilyen. Egy galaxy S-sel tesztelem de az ugye tud mass storaget is.
A kedves ügyfelek telefonjai amikkel szopás volt anno. Azóta ha tudom hogy jön, váltok rendszert.De volt itt sok minden, Alcatel Idol, SGS3-4-5, LG G2, hogy a fontosabbak említve legyenek.
-
oncsi
őstag
válasz
darvinya #55739 üzenetére
Pl mert vannak filmek, zenék, képek amik más lejátszón szeretnék megnézni, halgatni. A gyári player jó a háttér lejátszásban, míg az MX player meg fullScreen-ben a nyerő. Ugyanakkor egy avi fájl-t 8 program is szeretné lejátszani. Vagy pdf-et 3 programmal szoktam megnyitni. Szerkesztésre. más a jó, mint belenézésre, vagy a több száz oldalasokhoz.
Nem mondom, hogy használhatatlan így, csak egy win, vagy linux ennél azért kezesebb
Szoktam saját kiterjesztést is használni, akkor kell küzdeni a droid ellen, hogy a pxz az egy videi fájl. Meg ilyesmi. Linux elkényelmesitett ezen a téren (meg persze a win már sokkal korábban.) -
törölt tag
válasz
darvinya #55739 üzenetére
Ne viccelj! Szted nem hiányosság, hogy rendszer szinten nem lehet fájltípushoz (kiterjesztéshez) alkalmazást rendelni? Hogy a rendszer beszabályozza, hogy mit, mivel nyithatok meg? Hogy lehet az, hogy ha nem "gyári" böngészőt használok, akkor a Youtube videóknál nem ajánlja fel a YT klienst? De a Tubemate megjelenik. Miért nem tudok alkalmazás elérést vágólapra tenni a Play -en? De ha vágólap alkalmazást használok, akkor működik, mert az megjelenik a megosztás menüben. Sorolhatnám még. Sztem ezek csúf hiányosságok.
-
SteveL
aktív tag
válasz
darvinya #54586 üzenetére
bkercsonak van igaza. Én is rengeteget használok hangszerkesztőt. A normalizálás a hangfájl leghangosabb részét keresi meg, majd az alapján lineárisan, kompresszió (összenyomás) nélkül változtatja a hangerőt, de ettől nem változik a hanganyagon belüli dinamika, a hangos rész hangos, a halk rész halk marad.
bkercsonak dinamika-kompresszió kell, ami nem normalizálás.
-
oncsi
őstag
válasz
darvinya #54554 üzenetére
Ez így kissé szerencsétlen forditás a Sony részéről, mert pont, hogy nem "normalizál"
A dinamika kompresszió egy zeneszám, klipp dinamikáját hívatott csökkenteni. Tehát a leghalkabb rész, és a leghangosabb rész közötti különbséget csökkenti, úgy, hogy a halkat hangositja, a hangosabbat, meg halkitja.
Tehát mindenképp módósit (torzit) a hangképen.
A normalizáló ezzel szemben kikeresi egy zeneszám leghangosabb (legjobban kivezérelt) részét, majd a többi szám színtén leghangosabb részét is ehhez igazitja. De eközben egy számon belül nem változtat az arányokon. Tehát nem torzitja el a hangképet.Bocsi, közben látom Bozek ís megírta a lényeget.
-
törölt tag
válasz
darvinya #54559 üzenetére
Valami ármány van! Gondoltam, letesztelem. Rákerestem a Playen, de ehhez akkor előbb kellene vennem egy Sony telót? Mert az úgy sztem nem az "optimális" megoldás a problémára.
Update: Bozek hsz. -éből úgy tűnik, hogy nem ez az egyetlen probléma. Ilyesmit tud a GoneMad is, de ide az sztem is kevés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- Xbox Series X|S
- Yettel topik
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Xbox Series S + 2 kontroller
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest