- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Yettel topik
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
air
nagyúr
válasz
#79335424 #88970 üzenetére
Na ja. A listából nem szedhető ki, ez igaz. De talán az auto. frissítés letiltása is jó, bár csak fél megoldás.
Viszont ha nem lenne a frissítésre váró alkalmazások listájában, akkor kellene egy másik lista, a frissíthető, de auto. frissítés nem engedélyezett alkalmazásoknak. -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
#79335424 #88892 üzenetére
hát én idáig kb 30 percet használtam.....az sem volt egy nagy élmény
viszont a konkrét problémára nem tudom mennyire lenne segitség pl egy gravitybox értesités vezérlés része...vagy bármi ami az értesitéseket vezérli...mert olyankor ha jól emlékszek egy értesitést dob fel
-
vadorzó
tag
válasz
#79335424 #88876 üzenetére
Nem recovery-ben, de tanultabb kollégától tudom, hogy a főzött romokba bármi bele lehet építve, főleg ha kínai kütyüről van szó.
A csatabárdot meg nem ástam ki, csak tisztáztam néhány dolgot (a PH nagyúr nem olvasta el, hogy mit cáfolok szerintem).
Az adware maga rootolás után jött, hogy mi hozta magával, nem tudom, azelőtt soha nem láttam ilyet, (magától települ, AVG átengedi, stb.) gondoltam a fórumon találkozott már valaki ilyesmivel... -
kutga
félisten
válasz
#79335424 #88839 üzenetére
Üzenetek jönnek rendesen, a felugró ablakot kikapcsoltam mert idegesített.
Most hívott anyám. Csöngött a telefon ezerrel de nem láttam a hívást, nem ugrott fel, se fogadni se elutasítani sem lehetett minta ott se lenne.
A képernyő zárat nem akarom kikapcsolni, a legalapvetőbb biztonsági funkciónak tartom.
-
Narxis
nagyúr
válasz
#79335424 #88775 üzenetére
Most ez komolyan ilyen fontos neked? Ha szerinted a Google kémked akkor semmi szüksége a Chrome-ra, magába az androidba épít be olyan kiskapukat amin keresztül mindent tudni fog rólad függetlenül attól, hogy milyen böngészőt használsz.
Nem azért szeretjük az androidot mert tudjuk, hogy a Google nem gyűjt adatokat hanem azért mert sokkal több minden megoldható és személyre szabható benne mint más rendszerekben. Ennyi.
-
-
kukinyo
addikt
válasz
#79335424 #88695 üzenetére
"Recent app list törlés után nincs ilyen rendszerüzenet."
Isten bizony nem akarok kukacoskodni, pimaszkodni de ezek szerint Te nem érted.
Recent app list törlése után indul újra a telefonnal együtt. Egyszerűen nem tudom másképpen leírni.
A programot aktív, beállított ébresztésnél bezárom. Látszólag be is záródik, sőt így nem is ébreszt.
Viszont ha ebben a "bezárt" állapotban újraindítom a készüléket ismét aktívvá válik és teszi a dolgát, vagyis ébreszt. -
kukinyo
addikt
válasz
#79335424 #88690 üzenetére
Értelek
Viszont ha egyszer már eltűnt az értesítés a notibárról (tehát bezártam, kilőttem az appot) akkor újraindítás után hogy lesz ismét aktív?
Mert ugye pont ezen csodálkozom, pont ezt írtam: "Most beállítottam az ébresztést, kitöröltem a nemrég megnyitott alkalmazások közül (az ikon el is tűnt, mint szokott) és újraindítottam a telefont. Érdekes módon megjelent az ikon és végezte a dolgát, ébresztett is."
"De, a kilövés után nincs ilyen rendszerüzenet." Ezek szerint még is van. -
Narxis
nagyúr
válasz
#79335424 #88464 üzenetére
Jó hát aki kamionnal közlekedik annak biztos tök mindegy. Mi átlag halandók viszont nem szeretnénk feleslegesen esernyőt vagy kabátot vinni, vagy tudni szeretnék, hogy kell-e téli kabát vagy elég valami vékonyabb kabát stb.
Meg szimplán csak érdekel. Nyáron meg jó volt tudni, hogy kell-e majd belocsolni a kertet vagy sem.
-
-
mexel
veterán
válasz
#79335424 #88333 üzenetére
Köszi, de szerintem párom nem fog nagyon másolni, bsplayert használni, a sima youtube appot használja. Ha azzal nem lehet mit tenni akkor úgy marad sajnos
Furcsállom hogy nem csinálnak semmi jó adblockot. Egy időben olyasmit olvastam hogy létezik az adblock plus is androidra ( persze nem play-en) de aztán már nem nagyon hallok róla. -
repvez
addikt
válasz
#79335424 #88155 üzenetére
Nem tudom pontosan mit értesz multitask alatt,de a huawei p7 nél az egyik gombra negjeleniti az osszes futó alkalmazást és rájuk kattinta tudsz köztük váltani.igy szoktam használni mikor egy szöveget kimásolok az egyik app -ból és egy másikba beillesztem. Droid 4.4 fut rajta
-
Attix70
aktív tag
válasz
#79335424 #88121 üzenetére
SIM nem lenne benne és alapba repülő módba lenne, ha gyújtásra raknám akkor átváltana repülő módból és bekapcsolná a navigációs programot + Traffi Huntert.
Gyújtás le esetén (töltés megszűnése) programok kilépnek és repülő módba áll.
Egy mai teló repülő módba kijelző nélkül max 10mA-ert fogyaszt (inkább 5mA) tehát kb 200 órát tudna készenlétbe működni töltés nélkül. Legrosszabb esetben 4 naponta használom hosszabb távra az autót amikor is fel tudná tölteni a teló aksiját. Biztos vannak még jó alternatívák erre a célra nem egyszerű olyan monitort szerezni (ár-érték arány) ami olyan betekintési szögekkel rendelkezik mint egy mai teló (15-ért már biztosan van erre jó teló). A telóba van wifi (Traffi Hunter frissítés), GPS vevő (navigációhoz) és Bluetooth (autódiagnosztika) egyben.
Ezek miatt gondolkoznék Androidos telóba.
Üdv, -
holozis_HUN
addikt
válasz
#79335424 #88068 üzenetére
Sok böngészőt lróbáltam, de... Mindegyik laggolt nagyon, Dolphin akkor nagyon, amikor olyanra kattintanék ami kicsi, és csak azt a részt feldobja nagyítva, na ez az animáció laggol eléggé. Meg most ez a kínai szerveres...
Chrome eddig a legjobb nekem: a leggyorsabbx ez is laggol, de ritkán és piciket, stabil, és Google, mind az egész Android. Szerintem ez az aranyközépOpera a második nálam.
-
punky10
addikt
-
zeon.hu
nagyúr
-
Bozek
nagyúr
válasz
#79335424 #87971 üzenetére
Ránéztem, de nem találtam megoldást. Egyébként ez az felhasználói infó állítás Secure Settings-el az AutoMagic-ben 4 sor, bár ki van mind a négy kommentelve. Viszont ha a //-t kiveszem az elejéről, akkor már azt csinálja, amit én akarok. Onnan másoltam a putString-es cuccot is. Próbáltam Shell parancsként megadni az E-Robot-nak, de nem reagált rá normálisan.
-
Bozek
nagyúr
-
Véreshurka
senior tag
válasz
#79335424 #87880 üzenetére
Igen, pro-t használok. Megnézem majd ezt a nem lollipop-os értesítést is, hátha.
zeon: te milyen androidon használod? nyalóka? kitkat? más?
Amikor legelőször megvettem akkor meg a telón bekapcsolt ambient display (környezeti kijelző) kavart be, képernyő kikapcs után mindig azonnal feléledt és security bypass módba állt
Most hogy ezt kikapcsoltam már ezt az értesítős problémát leszámítva nagyon jól teljesít.
Más: gondolkodtam, hogy vennék pár NFC matricát. Ez a progi [link] jó lenne beprogramozni őket, vagy ez csak a már beprogramozott nfc matricákat tudja kezelni, vagy tök mindegy?
-
goom
senior tag
válasz
#79335424 #87790 üzenetére
Köszönöm; belátom, igazad van, Somatom. Nos, a helyzet az, hogy előfizetésem nincs, csak a 15 GB-os ingyenes alap-csomag, plusz egy (hamarosan lejáró) HTC-s promóciós 25 GB. Megnéztem ezen az oldalon, és azt látom, hogy - az összesen 40 GB-nyi - tárhelyemből 27 GB-ot foglal a GoogleDrive. Igen ám, de ott a napokban alaposan kitakarítottam, és egyetlen fotón kívül semmi más nincs jelenleg. Mégis ezt látom, azóta is. A GMail és a GoogleFotók összesen is csak 0,8 GB...
Hol, hogyan tudom teljesen, véglegesen kiüríteni a GoogleDrive tartalmát? -
air
nagyúr
válasz
#79335424 #87651 üzenetére
A port forwarding és a VPN nem ugyanaz. Ezt gondolom te is tudod. Port forwarddal nem jutsz be a belső hálóba. Tehát sajnos nem vagy varázsló.
Bőven elég "speciális eszköz" az a router, ami kiforgatja a saját SMB megosztását kívülre. Nagyon sok router nem tud ilyet. Én konkrétan eddig eggyel sem találkoztam.
A konkrétan linkelt eszközön nem is látok USB portot. Hogyan forgatja ki a rádugott pendrive-ot?
A "szinte minden router -hez van vmilyen custom firmwre", egy semmitmondó kijelentés.
Nincs mindegyikhez. Tehát megint ott tartunk, hogy "speciálisan" olyan eszköz kell amivel meg lehet oldani. -
S e t h
nagyúr
válasz
#79335424 #87588 üzenetére
Nem tudom egyről beszélünk-e.
Ebook reader esetében nem kis segítség hogy könyv olvasása során az éppen aktuális oldalszámot szinkronizálja felhőbe és ezáltal más eszközről is ugyanonnan lehet folytatni ahol korábban befejezte a felhasználó.
Arról nem is beszélve, hogy tudomásom szerint ez még factory reset esetében, illetve utána is opció.
Másrészt ezekben az alkalmazásokban millió és egy beállítási lehetőség van, ugye nem egyformák az olvasási szokásaink sem.
Ez ugye szintén megy felhőbe, factory reset után meg azonnal megy minden tovább a korábbiaknak megfelelően. -
Bozek
nagyúr
válasz
#79335424 #87560 üzenetére
Megéri megvenni a Lux-ot? Jelenleg automatizálót használok Twilight kiegészítővel a fényerő éjszakai levételére, de az a bajom vele, hogy ha tovább dolgozok, akkor kézzel kell állítgatnom, mert az irodában lámpafénynél alig látható a kijelző minimum fényerőn. Ez jobb?
-
castiels
addikt
válasz
#79335424 #87498 üzenetére
ez az utcakép alkalmazás ez kellene
A térkép fennt van, frissitettem is, de ezt az alkalmazást akkor sem tudom letolteni. Mert mikor rámegyek a playen azt irja ki h már telepitve van, de ez nem igaz mert nincs telepitve. Egy másik telefonon siman felment. Tudoom hogy a térképen belul is lehet utcakepet nezni de ez joval egyszerubb alkalmazás amit linkeltem feljebb, ezért kellene.
-
-
Bozek
nagyúr
válasz
#79335424 #87473 üzenetére
Beállítások - Biztonság - Hitelesítő adatok törlése mit reagál? De előbb töröld a VPN-t.
Amúgy nekem eddig csak olyant kért, hogy állítsak be valami védelmet (csúszkára van állítva a képernyővédő), mert anélkül nem megy a VPN. És ha azt rontod el, akkor törli a hitelesítőadat tárolót. Most meg már csak itthoni VPN-t használok a gépem és a router egyszerűbb elérése miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- L14 Gen3 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 5675U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Mini 64GB / 12 hó jótállás
- Eladó Új állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- Megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Eladó szinte karcmentes Samsung S21FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Prémium gépház most fantasztikus áron!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest