- Milyen okostelefont vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
Köszi!
(#58527) catroot Engem is érdekelne egy billentyűzet app,de nekem nincs szükségem ennyire sokoldalúságra,nem kellene a szöveg kiegészítés,szótár sem,és nincs szükségem a tanulási módra. Tudom,akkor ott van a gyári,meg is felelne, de nincs benne le-fel és oldalra lépési lehetőség.Szóval egy ilyen egyszerű de jó app érdekelne!
-
Soká
senior tag
"A telefonon a gmail alkalmazással nézed? Online hogy néz ki a levél? Normális? "
Online minden rendben van, csak a telefonon jelentkezik a probléma. Itt egy képernyőkép:
Látszik, hogy a Piszkozatok mellett szerepel egy szám (pl. 34-40) ennyi változatban jelenik meg a levél, ha rábökök. Ráadásul ezek nem is Beérkezett levelek, hanem amiket én küldtem el. (és valóban elküldtem)
-
air
nagyúr
-
törölt tag
Az elvileg nem működik jól Android-on. Ráadásul ha oda regisztráltam, az életben nem törlöm ki magam. Legjobb tudomásom szerint nincs account törlési lehetőség. Átlag user vagyok, az NSA-től sem tartok (
), de valami privacy proof megoldás érdekelne. Mint például a ProtonMail email service (már bánom, hogy nem fizettem ki azt a $20-t, július 31-ig volt bekerülési lehetőség).
-
-
llll
senior tag
-
Dottore
addikt
Ez sehogy. Ellenben miután eltávolítottam a stock launchert, (Novát használtam) és a Novát is töröltem utána, az már igen.
Még mielőtt nagyon belemelegednél a bizonyítékokba vagy ezeknek hiányába, kérlek ne menjünk el ebbe az irányba. Magasról teszek rá ki mit hisz el. Volt egy kérdés, erre volt egy válasz. Mindenki használja tetszése szerint.
-
-
oncsi
őstag
Köszi.
2. Kérdés egy kicsit érthetelen nekem
Ezt a lejátszót használom.
Felraktam egy Xperia M-re, meg egy Xperia Ray-re. Az M-en tökéletesen megy, míg a Ray-en több szolgáltatása is hiányzik. Pl nincs hangszin szabályzó, meg zenei stilusok. Ugyan az a verzió. Egyszerre töltöttem le a play-ről. Mindkettő JB-alatt megy kijelzőjük egyforma felbontású
Ja és nem akarok jobbat. Ég ennél fapadosabb is jó lenne, de kell a könyvtárból lejátszás, meg az, hogy én rendezzem a listát. Walkman nekem használhatatlanul feleslegesen bonyolult. -
Baku
aktív tag
-
pcnet
addikt
Igen, be volt kapcsolva GPS és mobilnet is, mert épp Ingresseztem. Mindig online vagyok és GPS is folyamatosan be van kapcsolva (Csak a készüléken 4.4.4 alatt ugye van ilyen opció) Itthon wifin vagyok, ahogy kilépek a házból, már mobilneten.
Somatom: Köszi, teszek egy próbát AVAST-al is.
Ingressezés közben már felfigyelt rám pár nem természetes barna emberke és nem kéne, hogy kikapják a kezemből a telefont. Bár mondjuk ellopás ellen nem véd egyetlen program sem, meg azt sem tudom mennyire van jogom bele folyni a visszaszerzésbe, inkább a rendőrségre bíznám a dolgot, mert lehet önbíráskodás lenne a dolog vége és még én szívnám meg.
-
7Sony7
addikt
Befejeztem az offot, de közben rájöttem: ha a ph ról nyitom meg ugyanazt a fórumit, akkor sárga, ha a mobilarénáról, akkor zöld. Ez kavart be.
Amúgy azért ide írtam, mert ez a szoftver kibeszélő topic, nekem meg a szoftver szine változott meg.
Air: köszi, közben rájöttem. -
quailstorm
félisten
4.4, szóval nem kéne legyen. ha igen, akkor is a belső sd.
Itt most másról van szó mint egy Xperia X8 esetén. Link2sd-nél a belső tárhelyet bővíted ki SD-EXT partícióval. Itt meg az a baj hogy kétfelé van osztva a belső memó, van egy internal emulated SD, meg van az SD kártya.
Kitkatban nincs vold.fstab hogy lehessen könnyen cserélniÉs egy 1,5 gigás gamaj nem fog belső memóra telepíteni, csak SD-re, ha van hely. Énnekem SGS-en az a módszerem hogy játék fel, és GL to SD-vel átrakatom külső sd-re. Tehát emulált sd-re linkelem vissza az SD-n lévő tartalmat. Amúgy nemtom hogy csinálja hisz fat32 alatt nincs is symlink.
Link 2 sd-t felraktam. Persze ki tud rakni appot SD-re, de csak ha az olyan. Általában amivel teli szokott lenni a memória és nagy, annál az általad mozgatható app az kemény 5 mega, data meg SD-n, akár külön mappában mint EA, gameloft.
Remélem nem beszélünk el egymás mellett.
-
törölt tag
Azért ennél kicsit árnyaltabb a szitu. Nem ismerem konkrétan ennek az alkalmazásnak a képességeit, így azt sem állíthatom, hogy kezeli a governorokat. De ha jól tudom, JB -től van API a governorokhoz, ezért egy megfelelő jogosultságokkal bíró, külső alkalmazás kezelhet (kapcsolhat) governort. Pl. az automatizálók biztosan tudnak ilyet.
-
törölt tag
Én a külső bill. híve vagyok. Egy Magyar kiosztású, Apple bt. bill -t használok. De ez nem zsebrevágós darab. A Nokiának volt régen egy jópofa, szétnyitós billentyűzete. Vagy esetleg egy kékfogas IpazzPort. De ezek viszont kicsik a tízujjas gépeléshez. Ráadásul nem Magyar kiosztásúak. Mondjuk Német létezik, ami alapból qwertz és External Keyboard Helperrel teljesen átprogramozható bármilyen nyelvre.
-
törölt tag
No, igen. Erre nem gondoltam, mert nálam ezek a nehézségek nem jelentkeznek. A csúsztatós bevitel elsajátításához nem voltam elég türelmes. Előbb veszem elő a BT. bill. -t. Azt valahogy jobban csípem, mert azzal használható marad a teljes képernyő. A swipe bevitelnél talán csak a szójavaslatok idegesítenek jobban, úgyhogy nálam az is ki van iktatva.
-
Probert75
addikt
Sajnos nem az én telóm, hanem kezdő androidos haverom telója. De egyébként az én ZTE Blade Super-emben is megtaláltam az ilyen jellegű üzeneteket a gyári tárcsázóban, de ki- vagy bekapcsolására lehetőséget nem találtam.
A gyári tárcsázóban nyomok opciókat, felugró ablakban Beállítások, Egyéb beállítások, Gyors válaszok. Ilyen üzik vannak az én telómban: "Most nem alkalmas. Mi újság?"; "Hamarosan visszahívom."; "Később visszahívom."; "Most nem alkalmas. Hívna később?".
A ZTE nem szokott babrálni a droiddal, szóval google-os droid van és benne van.De egyébként megkérdeztem a telefon topikjában is, csak ez a fórum jobban pörög és többen olvassák. Gondoltam hamarabb akad ember, aki találkozott ilyennel és tud segíteni.
-
air
nagyúr
Pedig lehetne. Ha gyorsan érintesz kétszer (mint a dupla katt az egérrel) az lehet a megfogás, utána tudnád vonszolni, és ahol felemeled az ujjad, ott elengedné. Nem hiszem, hogy ezt ne lehetne megvalósítani. Esetleg egy beállítási opcióval lehetne állítani, hogy a milyen gyorsan történt dupla érintést értékelje megfogásnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest