- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- BlitzWolf termékek topicja
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Somatom
veterán
válasz
zeon.hu #111294 üzenetére
Remélem, holnap meg tudom mondani! Nekem olyan infót mondott a flottakezelő (EQ), amit inkább nem írok le addig, amíg nem lesz biztos. A hét elejére várják írásban a szolgáltató válaszát a 15. -e utáni helyzetről. Holnap hívom. Gondolom, sejted, hogy nekem mennyire fontos a roaming.
-
Somatom
veterán
válasz
zeon.hu #111243 üzenetére
Köszi, átnézem! Jelenleg három alkalmazás kell hozzá. Az, amelyik a Widgetet adja, az automatizáló, és a Floating Widgets, ami floating felületre "konvertálja" az eredeti widgetet, és az automatizáló utasításai alapján jeleníti meg (pl. a zenelejátszó widgete csak akkor jelenjen meg floatingban, abban a pozícióban és átlátszóságban, ha a már futó zenelejátszóra indítom rá a navigációt). Ezt szeretném két alkalmazásra redukálni.
Bár, igazából az a véleményem, hogy az ilyen (háttérben is futtatható) alkalmazások fejlesztői igazán beépíthetnék ezt a funkciót, és akkor nem kéne hozzá semmilyen hókuszpókusz. Nemrég találtam erre egy nagyon jó példát. A CamSam widget módja. Csak a Tasker support hiányzik belőle, de egyébként a megoldás példamutató (arról nem is szólva, hogy eddig hányszorosan hozta vissza a pro verzió árát).
-
Somatom
veterán
válasz
zeon.hu #111240 üzenetére
Az tud "külső segítség" nélkül floatingot? Pl. szeretnék egy 1x1 -es kapcsoló widgetet, ami 50% -os átlátszóságú, és a kép bal alsó sarkán jelenik meg, de csak külön utasításra. Az utasítást a Robot adná. Mondjuk, zenelejátszó vezérlő lenne egy navi fölött, vagy érintésemulációs 2D/3D nézetváltó gyorsgomb a Waze -hez. Remélem érted, hogy mire gondolok!
-
Somatom
veterán
válasz
zeon.hu #110957 üzenetére
Nem magát az ikont akarom szerkeszteni, hanem a mappa előnézetét, amiben az ikonok vannak. Vagyis, a home -on egy monokróm -szerű ábra legyen, de amikor rábökök, akkor a benne levő, eredeti parancsikonokat dobja fel. Ehhez két lehetőség van. "Alapértelmezett ikon használata", és "fénykép hozzáadása". Tesztből hozzáadtam egy fényképet, de nem takarta ki a teljes mappát. Lehet, hogy azért, mert nem négyzetes volt a képaránya? Keresek vmi ikont, csinálok róla egy screenshotot, leméretezem 72x72 -re, és megpróbálom úgy hozzárendelni fényképként.
-
Yeffy
veterán
válasz
zeon.hu #110243 üzenetére
+ darvinya: koszonom mindkettotoknek!
ugyan nekem eleg az, ha csak nem frissiti, a beallitasokban kivettem azt, h notifikaljon ha van frissites, csak azt hagytam bepipalva, h jelezze, ha volt auto-update, de megnezem ezt a signert is!mas: a feljebb emlitett Adguarddal mik a tapasztalatok? valoban megbizhatoan mukodik? van olyan jo, mint az AdAway rootolt telokon? utobbi tenyleg mindent szur, appokban is, youtube, stb, ami nekem nagyon fontos lenne, viszont a mostani telomat nem tudom rootolni garancia meg bankos app miatt. megeri megvasarolni, vagy csak max bongeszoben szur?
koszontem!
-
kovabor
tag
válasz
zeon.hu #110187 üzenetére
Köszönöm, ez egy kíválló alkalmazás androidon is, már csak azért is, mert a sensor menüpont alatt pontosan megmutatta, milyen sensorokkal áldotta meg a gyártó ezt a kütyüt. SEMMIVEL
Amúgy filmnézésre kiválló, bár az eredeti árát semmiképp nem éri meg. Azóta megtaláltam a kínai gyártót, és összeszedtem némi infót, ott is azt írják, nem támogatja a 360 fokos képeket, holott beépített alkalmazás is van benne
szép estét
-
törölt tag
válasz
zeon.hu #109928 üzenetére
Én legszívesebben már elfelejteném ezt a C-Locker -t, mert nagyon ki vagyok bukva azon, hogy két év alatt sem sikerült kisírnunk a fejlesztőnél a Tasker plugin -t. Gondolkodtam rajta, hogy kiváltom Robottal, de melós lenne. Úgyis nyakamon a telóváltás, meglátom, hogy ez a tapizós feloldás mennyire tudja kiváltani a C-Locker -t.
-
-
törölt tag
válasz
zeon.hu #109916 üzenetére
Jajj, nemá! Tudod, hogy miért írtam. Nekem egy megváltás volt a Talkband B2, és sztem itt nem nagyon van olyan, aki nálam többet vezet.
Sosem volt nálam a kihangosító, vagy a füles, amikor kellett volna. De, ez a gond letudva. Meg még más is, mivel a C-Locker tud BT eszközt érzékelni. Csak akkor kér kódot, ha nincs Talkband közelben. Persze, könnyű annak, akinek ujjnyomatérzékelője van.
-
törölt tag
válasz
zeon.hu #109773 üzenetére
+1
Bár, én inkább csoportosítanám az alkalmazásaimat. Pl. tudom, hogy volt az a tuti DJ keverő program, de nem emlékszem a nevére. Egyszer adnék neki egy "audio" cimkét, és akkor legalább nem az összeset kéne végignyálaznom ahhoz, hogy rátaláljak. Múltkor egy régi fájlösszefűzőmre volt szükségem. Még szerencse, hogy olyan Jointos volt a neve, különben még most is keresném. -
válasz
zeon.hu #109090 üzenetére
Kipróbáltam a Stream-et, de hiába jelentkezek be a Google fiókommal, egyrészt nem látom a playlistjeim, másrészt ha importálni akarom őket, oops, something went wrong.
Feltettem még a Floating Tube Playert, ez tudja, ami nekem kell, bár kissé körülményes, és tele van reklámmal, plusz drága. De várok rá egy akciót, jobb híján.Azért ezekben az egyszerűnek tűnő dolgokban még mindig az N900 vezet.
Első dolgom volt megnézni, hogy van-e Cutetube Androidra, és nincs -
DS39
nagyúr
válasz
zeon.hu #108485 üzenetére
igen, ezek normális márkák, Doogee-n pl nincs.
mondjuk amire célozni akartatok, azzal egyetértek, minek?
nem kell mindent egyből kilőni a memóriából, mivel egy-egy alkalmazás újra betöltése több akku időt fogyaszt. (persze van olyan alkalmazás azért ami futtat több szolgáltatás a háttérben, azt lehet célszerű, ha tudjuk, hogy nem használjuk huzamosabb ideig) -
mzso
veterán
válasz
zeon.hu #108261 üzenetére
Hát már megtörtént a mentés. Akkor visszaállításnál a "Minden alkalmazás és mentett adatainak visszaállítását használjam" és az "Az összes rendszer adat visszaállítása"-t hanyagoljam. Vagy szemezgetni kell a listából?
"A minden alkalmazás és mentett adatainak visszaállítása" a "Rendszerk APK-k kizárása" opcióval nem jó?
Ha ez utóbbi, mikre kell figyelni, hogy ne állítson vissza?
Bah, nagy nehezen megtaláltam a beállításokat és megkerestettem a backup mappáját.
Van ezer meg egy féle jelzés magyarázat nélkül ami fogalmams sincs mi. Áthúzott alkalmazás nevek, piros/fehér/zöld nevek sárga/narancs smiley, telefon ikon. -
meko1
tag
válasz
zeon.hu #108250 üzenetére
igen,a felajánlott frissítést szeretné nyélbeütni
(csak azért,h.kicsit érzékeljük a problémát,igyekszem röviden:
3éve a whatsapp/wa/úgy frissült,h.először új verzió települt,aztán régi törlődött>>ez a régi kismemóriás
telo-tulajokat a kétségbeesésbe kergette,mert nem bírtak frissíteni,csak ha előzőleg töröltek,és újra
regeltek;ez mára megoldódott ,a szerkentyűkön már van elég hely,demeg az újabb wa is 'rá'települ a régebbire,
viszont régebben többször előfordult,velem is,hogy az újraregelés nem ment,mondván,van már fiókom,mit akarok)
javaslatodat köszönjük,de aszerint a takarítás után újra kellene regelni,vajon mostanság már lehet így?
(ezt a bizonyos újraregelést régen trükközve kellett megoldanom)
meglátjuk,kiderül hamarosan,mi a mostani 'menet' whatsappéknál
bocs a hosszúért,kösz,üdv -
gojko.m
senior tag
válasz
zeon.hu #108116 üzenetére
Amit leírtál megvolt, de valamiért mégsem találta nyelvi csomagokat. Nekem ez segített.
Közben azt is megtaláltam, hogy a mobilomon (P8 Lite, Android 5.0.1) ide kerülnek az alkalmazás offline szótárai és az előzmények:
Android/data/com.google.android.apps.translate/files/olpv3/v525/r11/tmp/v5r11/zipAz adat törlés hatására az egész com.google.android.apps.translate mappa törlődött. Az alkalmazás újraindításakor újra létrejött a mapparendszer és ebbe töltődtek le a nyelvi csomagok. És így már jól működik az offline fordítás. Gondolom, korábban valami hibás bejegyzés zavart be.
-
HoTaZo
addikt
válasz
zeon.hu #108084 üzenetére
Semmi gond. Én nem jeleztem a kérdésemben.
Lesz root is előbb-utóbb, de egyelőre úgy vagyok vele, hogy ha jól működik root nélkül, akkor nem erőltetem a garancia miatt. De, ahogy lejár biztos bátrabban ugrok neki, mert tudom, hogy sok minden igényli.
Max. most nem fut, de ott lesz a Play listámban és, ha itt lesz az ideje, akkor újratelepítem. -
air
nagyúr
válasz
zeon.hu #107717 üzenetére
Chrome Home Android
56.0.2924.87 verzió -
törölt tag
válasz
zeon.hu #107463 üzenetére
Az a szitu, hogy ez a box már külső megjelenítős eszköznek minősül, amire vonatkozik a YT 1080p tiltás. A Steam, és a Newpipe sem ad 1080p lehetőséget. A Tubemate -ben viszont ki tudom választani. Ha a külső lejátszót választom, akkor nem jelenik meg az Androidos választómenü, hanem megnyitja valamivel, amiről nem tudom, hogy micsoda, de biztos, hogy nem MX, VLC, vagy Kodi. Mást meg nem telepítettem. Van még vmi AM Player rendszeralkalmazás, de azt meg már letiltottam. Azt szeretném elérni, hogy a három közül az egyikben nyissa meg.
-
törölt tag
válasz
zeon.hu #107457 üzenetére
Régebben kérdeztem Tamástól, hogy nem-e lehetne-e
beépíteni a Robotba egy default app váltó megoldást, de azt mondta, hogy az Android dokumentáció alapján nem lát rá lehetőséget. Sztem ez (is) egy hiányosság. Így marad a root joggal tiltogatás, hogy csak egy maradjon, amitől a rendszernek nem marad választási lehetősége. De, ezt a módszert nem szeretném alkalmazni, mert kockázatosnak tartom.
-
törölt tag
válasz
zeon.hu #107196 üzenetére
Köszönöm a tippet, ez volt a hiba! Gyárilag telepítve volt (vagy, én nem vettem ki a pipát a telepítés elől az OS első indulásánál).
Márton:
Újra elolvastam a kérdésedet. Ha a cél az akkuidő növelése lenne, akkor a 20 percenkénti ellenőrzéstől sztem inkább romlani fog az akkuidő. -
tomy86
addikt
válasz
zeon.hu #107168 üzenetére
Én pár hónapja rákérdeztem mailben a T-nél és ezt válaszolták:
"Tartalomvédelmi okok miatt nem engedélyezett a rootolt készülék használata. Szoftveresen tiltanunk kell minden olyan megoldást, amivel a képernyőkép rögzíthetővé válik, mivel a tartalomszolgáltatók felé ilyen kötelezettségünk van."
A kérdésem azon részén elegánsan átsiklottak, miszerint pl. a MyTV Telenor és Mindigtv alkalmazások készítőit miért nem zavarja a root.(#107173) es4: a megoldást is elárulod? Nálam két telefonon és egy tableten is csak unroot után megy.
-
-
-
törölt tag
válasz
zeon.hu #106741 üzenetére
Köszönöm a válaszod, de akkor még mindig nem tudtam átadni amit szeretnék. Nekem nem a Locker képernyővel van gondom. (Nem is használok lockert.) Nekem a készülék mozdításánál megjelenő óra mérete a lényeg. Azon szeretnék módosítani. Kipróbáltam amit adtál, de sajnos ezt nem tudja módosítani.
(#106742) punky10: Sajnos egyik sem tudja amit én szeretnék.
Még azt is jó lenne módosítani, hogy a legfelső információs sávon ne hangyafasznyi figurák-betűk jelenjenek meg, hanem kicsit nagyobban. Sajnos erre sincsen app. Vagyis-hát én nem-találok.
-
törölt tag
válasz
zeon.hu #106441 üzenetére
Igen, azt én is néztem. Majd meglátjuk, hogy mennyire bírja a sávszélességem. Meg, azt sem tudom, hogy a HD az nála 720p, vagy 1080p. Ez csak azért lenne érdekes, mert ezeket a kütyüket hibásan, külső megjelenítős módnak tekinti a Google, és azoknál elvkleg 720p -re korlátoz.
-
KisApám
addikt
válasz
zeon.hu #106310 üzenetére
ROM Manager meg a Titanium Backup van rajta, ami nekem nem ismerős.
Meg ahogy nézem, a kernel verzióban valami "Tiamat" van írva.
(Build szám: Eos 1.0.0)Az Androidot frissítené még 4.0.3-ról 4.0.4-re, de nem tudja, gondolom a root miatt.
Valamit keresnem kéne, hogy a gépet totál visszarakja alapba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Gitáros topic
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Battlefield 6
- Gumi és felni topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes konzol + 6db játék garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest