-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Somatom
veterán
válasz
szimi57 #143269 üzenetére
Köszi! Költözésben vagyok és a Simple még a régi telómon maradt. Sztem az lesz a legjobb, ha elbringázok egy lottózóba.
Más. Kamera alkalmazás kerestetik. Eddig Camera FV-5 prot használtam, de 2017 szeptemberi az utolsó frissítése és azóta történt ez-az kamera fronton. Azt nagyon szerettem benne, hogy a kijelzőn hosszan tapira arra a pontra állította a fénymérést, koppintásra pedig a fókuszt. Próbáltam a Manual Camera -t, de az csak egyben állítja a kettőt. Jó lenne, ha a felbontásállítás is ki lenne vezetve a kijelzőre (a Camera FV-5 -ben ez nincs, a Manual Camera viszont tudja). Tud vki ilyet?
-
crok
Topikgazda
válasz
szimi57 #142966 üzenetére
Van itt pár ajánlásom (: MiXPlorer, FX, Solid.. FTP, SFTP/SCP, WebDAV..
-
eclipse19
senior tag
válasz
szimi57 #137472 üzenetére
Nemrég olvastam erről: Google Sound Amplifier, de még nem próbáltam.
Ha kipróbálod kíváncsi leszek a tapasztalatokra.
-
tekes
tag
válasz
szimi57 #134105 üzenetére
Hát a gyári romot nem szívesen. persze azzal garis lenne, de nem akarom hosszan nélkülözni a telefont.
(MiMax2 LOS 15.1)
Semmi más hiba nincs, minden app jól működik, adatvesztés sehol, csak időnként a névjegyek...Lehet, hogy megszüntetem a csoportokat, mert úgy tűnik, a hívocsoportok mentése és visszaállítása androidon offline módon nem oldható meg, anélkül viszont két perc a névjegyek visszaállítása gyakori automatikus mentésből.
-
tekes
tag
válasz
szimi57 #134068 üzenetére
Hát, sajnos nálam a pro sem rakja vissza a kézzel létrehozott csoportokat,a beállítások mentésével sem.
Ennél nagyobb baj, hogy mostmár rendszeresen eltűnnek a névjegyeim.
Úgy tűnik, hogy az usb csatlakozó használatával kapcsolatos a dolog.
A készülék majdnem új, és minden tökéletesen működik rajta, csak időnként nincs bejegyzés a névjegyzékben.Mi okozhatja ezt???
-
Shyciii
veterán
válasz
szimi57 #133956 üzenetére
Azt nem, csak a K-9-et, de ez nem is működik. Ssl handshake hibaüzenetet ad mikor gmail fiókot adok hozzá. És ahogy nézem a beállításait igencsak el va bonyolítva, úgyhogy most bár hibát dobott a gmail adatok megadásakor mégis tovább lépett, és semmilyen email nem jön le. No ilyen nem volt egy programmal se eddig
-
Somatom
veterán
válasz
szimi57 #133660 üzenetére
Minden Androidos eszközömnek ugyanaz az alapértelmezett fiókja. Ez kizárólag az alkalmazásoké, semmi más nincs hozzákapcsolva. Így akár kölcsön is adhatom bármelyiket. Nagynéném PC -jén is ezt adtam meg, így ő is használhatja a megvásárolt alkalmazásaimat. A személyes levelezésem ettől független, mivel más fiókon van.
-
Somatom
veterán
-
csipuka
senior tag
válasz
szimi57 #133253 üzenetére
Regen hasznaltam a Nexus5-osomet arra, amikor mar lecsereltem, hogy ratettem az IP Cam appot, es a Synology-ma bekotottem, mint ipcamera forrast. Ha mar nem akkor kene egy AP, amire racsatlakozik a laptop es a telo is, es a laptop ha latja kamerat akkor fel is tudja venni. Nem tom a VLC tud-e igy rogziteni. Eszerint igen.
Esetleg a telon aktivalod a hotspot-ot, es arra csatlakozik a laptop, es akkor az AP-t meguszod. Csak otletelek. -
Somatom
veterán
válasz
szimi57 #133135 üzenetére
Hasonló stílusú a homescreenem.
Ezt az ikonpakkot használom Nova alatt. De, az ikonok csak a mappákra vonatkoznak, rábökve, a felugróban már az alkalmazások eredeti ikonjai láthatóak.
Őszintén szólva nem is értem, hogy miért kell sok oldal. Nekem összesen kettő van, de csak egyet használok. A második csak tesztelésre van. A Play szerint 127 alkalmazás van telepítve és mindet elérem az alsó tálcasorról. -
Tökimanó
senior tag
válasz
szimi57 #133118 üzenetére
Ajánlom ezt.Novát használtam és arról tértem át erre. Jobban tetszik . Persze ha nincs kifogásod a csempés dolgok ellen.
[link]Az alap is jó de a pro verzió sem drága. 690 ft (legalábbis amikor én megvettem akkor annyi volt)
Teljes mértékben saját ízlésre állítható . Bármennyi oldalt készíthetsz ,és lehet függőlegesen is görgetni. A csempe méretek állíthatók és akár mindegyiket más színűre állíthatod. Xiaomi Redmi 5 pluson használom. De ha ez mégsem jön be, akkor azt mondom én is hogy a Nova tökéletes megoldás.
-
-
tomy86
addikt
válasz
szimi57 #77200 üzenetére
Nem használom, de talán ez: Traffi Hunter
-
nyuszi123456
aktív tag
válasz
szimi57 #75531 üzenetére
Köszönöm. Ma sikerült belépnem a telefon BIOSába, vagy mi, szóval reg-be, és ott ugyanezt találtam. Az lehetett az? Köszi!
Egyébként a Bluetooth füles távoli mikrofonja halk (és tiszta) hangjára kerestem megoldást. Tartok tőle, hogy arra nincs hatással a belső mikrofon beállítása.
OpenStreetMap-et szereti, használja valaki? Milyen apparátus szereted használni? Én mostanában nagyon odavagyok érte. Nagyon tetszik, hogy offline, és hozzájárulhatok a fejlesztéséhez.
Esetleg van hasonló projekt a GPS világában?
Köszi szépen, Somatom, az igo linket is!
Narxis: UC+1, maga a tökély, a fény az alagútban.
dokee: jól látod, a cheetah majdnem minden programja ezt csinálja. (Ha takarítani akarok, letöltöm, aztán törlöm.)
GPS: a cella hogyne, és nem is csak az hozzáférhető.
IPhone valamivel jobban kezelhetők a third party GPS jogosultságok, de az iphone6 már szintén nem ártatlan.Mindenesetre, izgalomba jöttök és aggódni kezdtek a nyomkövetés, lehallgatás témák hallatán. Szerintem a tripper, szegény, le is húzható a rólót. Lassan csak olyan bolygón van esélye, amely körül nem kering ennyi szatellit. Úgyhogy a lehallgatás témát részemről meg sem nyitom. Csak röviden jegyzem meg, hogy igen, persze hogy lehallgathatók vagytok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest