- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csubuka
addikt
Sziasztok!
Tényleg van a különbözö launchereknek (Nova, CM, APEX...) esetenként gyógyító hatásuk az akkuidőre - kicsit ilyen mágiának hangzik elsőre
? *Vagy csak AMOLED kijelzőknél, ahol számít a fogyasztásban, hogy milyen sötét a "téma".
-
R19
senior tag
válasz
tobias40 #89786 üzenetére
Az Open Camera tudja a dátumozást. Állítható többek között a méret és a szín is.
-
beg
veterán
válasz
huliganboy #89792 üzenetére
Twilight?
Darker?
Kékfény szűrő?Bár ezek csak kerülő alkalmazások, mert szűrőt raknak a kijelzőre, nem egészen úgy ahogy a Lux. Próba cseresznye.
XDA-n mintha találkoztam volna MIUI 7/7.1-hez reszeléssel, amivel ezt lehet orvosolni, de most nem találom.
-
huliganboy
addikt
Sziasztok!
Fényerőszabályzó alkalmazást tudna nekem valaki ajánlani? LUX-ot használtam eddig, de az új MIUI frissítéseket követően nem tudom mínuszba vinni a fényerőt!
Köszi!
-
tobias40
veterán
Van olyan fényképező app ami a dátumot automatikusan rá teszi a képre amikor készült?(ha akarom?)
És esetleg lezárt telefonnál ami mutatja az időt,hogy ne kelljen ezért bekapcsolni a telót?
-
sketchifun
senior tag
Sziasztok.
Nekem evűgy zenelejátszó kellene, de nem akármilyen ám'!
Távvezérlést kell tudnia. Vagy bluetoothon bejövő zenét kell lejátszania, vagy legyen egy webes kezelőfelülete. Létezik ilyen??
-
dokee78
félisten
Buisness Calendar Prot feltettem újra.
Van benne egy opció BC2 upgrade.
Ingyenes?
Mert látom amúgy is ingyenes lenne,de gondolom Trial. -
Fundiego
tag
Hali
Volna egy ötletem (egy mobilalkalmazás) amit szeretnék megcsináltatni mind androidra mint ios-ra mivel én nem tudok programozni. Mivel eléggé bizalmatlan vagyok milyen céget érdemes ezzel felkeresnem úgy h ne nyúlják le az ötletemet, illetve kb mennyibe kerülhet egy ilyen app költsége? -
Oké, elég volt ebből a témából, nem ide való.
-
válasz
razorka777 #89760 üzenetére
+(#89770) ollie
Köszi szépen!
-
gabesz839
senior tag
Üdvözlet. Tudnátok olyan alkalmazást ajánlani amivel GPS treckeket lehet betölteni, és megjeleníti valami térkép formába. Köszönöm
-
törölt tag
válasz
antal750 #89759 üzenetére
Felejtsd el! Egyrészt nem tudok olyan Androidos telóról, ami tudna ilyet, másrészt majdnem minden miniPC gyenge pontja a Wifi modul. Jobban jársz, ha Lanon kötöd be a miniPC -t. Úgy még hotspotként is tud működni, amivel a Lanon érkező netet tudod megosztani. Esetleg egy Powerline adapter is megoldás lehet. Én kb. 80m -t hidalok át az elektromos hálózaton.
-
nyisziati
veterán
válasz
D-Phrag #89757 üzenetére
NFS-t nem ismerem, de az Asphalt 8 törlés-újratelepítés után elég sokmindent elfelejtett. Pedig be volt állítva a Google Play szinkron is, sőt, a játékon belül a felhőbe mentés is.
Ha emlékeim nem csalnak, van valami app amit rá lehet uszítani külön egyes játékokra. A nevét majd egy hozzáértő...
-
Samsung SPS
tag
válasz
Parokesz G #89610 üzenetére
Szia! Saját csengőhang beállításához a kiválasztott zenét szükséges bemásold a Saját fájlok-Ringtones mappába. Ezzel, a médiafájl meg fog jelenni a kiválaszható csengőhangok listájában. Ha ez nem segítene, de adsz egy nevet és telefonszámot, átdobom az ügyfélszolgálatnak, és a technikusok távkezeléssel bele tudnak nézni a telefonodba, illetve ellenőrizni tudják a jelenséget.
-
antal750
aktív tag
Sziasztok
Adott egy tp-link router, és egy android telefon. A telefonommal rácsatlakozok a routerre és ezt a netet tovább bírom adni egy következő gépnek. Mondjuk telefonnak vagy laptop mini pc androidos?
A gondom az hogy otthon az lcd tv-be egy androidos mini pc-t rendeltem(még nem jött meg) de a wifi távol van tőle a telefonnal szeretném a meglévő jelet továbbítani.
A tv falra van szerelve, a router pedig a felső szinten van kb 10m távolságra
Nincs erre semmi progi amivel működne? -
-
D-Phrag
senior tag
Ha pl. NFS Most Wanted-et leradírozom a telefonról, de később szeretném ott folytatni ahol abbahagytam akkor elegendő az EA felhasználómhoz kapcsolódó mentésre alapoznom később? Nem fog elveszni az aktuális állapot?
Van amúgy megoldásra arra, hogy egy SGS4-en a játék nagyobb állományait külső SD-re át tudjam tenni mindenféle root nélkül? Piszkos sokat foglal a szerény belső memóriából.. -
m.zmrzlina
senior tag
Beállítások>Általános>Fiókok és szinkronizálás>Automatikus adatszinkronizálás kikapcsolva, ennek ellenére mindig újraszinkronizál.
-
törölt tag
válasz
zeon.hu #89753 üzenetére
Hoppá! Nálad is? Nekem tegnap, egy bejövőnél fel kellett oldanom, hogy fogadni tudjam a hívást. Eddig semmilyen logikus magyarázatot sem találtam rá. Nálam nem volt semmilyen frissítés, vagy más változás. A Robot sem vesz figyelembe egyes feltételeket. Olyan, mintha az OS nem adna infót a pillanatnyi állapotokról.
-
zeon.hu
nagyúr
Üdv!
A C-Locker bejövő gsm hívás közben is lezár.
Ezt eddig emlékeim szerint nem csinálta.
Én állíthattam el valamit? -
ben11
őstag
Üdv mindenkinek!
Gmaillel kapcsolatos kérdésem lenne. Adott egy Samsung A3 telefon. Érkezett a fiókomba a közösségi mappába egy email, de a telefon nem jelezte. Hogy lehet beállítani a telefont/gmailt, hogy ne csak az elsődleges mappába érkező emaileket jelezze?
Köszi!
Szerk:
Akit szintén érint, megtaláltam: [link] -
Kelvin
őstag
Sziasztok!
Telepíteni szeretnék egy valuta árfolyam figyelő app-t, azonban kell neki egy Eszközazonosító és hívásadaok engedély. Ez normális, nem akar egy kicsit sokat ez az app? -
Buster17
addikt
Hali!
Googla Play Movies-ban magyar szinkronos filmek vannak?
Ausztriában vagyok most és a film címek nagy része magyar, de a leírásuk német.
Van egy filmem, sose néztem meg, most belenéztem és német szinkronos.Ha külföldön vagyok akkor külföldi szinkronosak lesznek a filmem vagy hogy van ez?
-
andatti
senior tag
válasz
dokee78 #89744 üzenetére
Húú! Ez engem is érdekelne... Épp most *** emiatt... Mert a Neteller is felajánlotta, meg hű de jó lesz a 2 szintű azonosítás... Meg is csináltam, de később helyhiány miatt törölnöm kellett az app-ot, most meg nem tudok belépni a netelleres accountomba, mert kérné a google hitelesítőt, de nem vagyok képes újra beállítani...
Valami kódot kérne, de a netelleres security kód nem jó, asszem csak 1-6-ig fogad el számokat a G hitelesítő...
Vagy marad a nehezebbik út, írni a Netellernek angolul, hogy a fiókról töröljék a kétszintű azonosítást. /Mert ugye a beállításokban én is törölhetném, de mivel nem tudok így belépni, erre esélyem sincs.../ Nem is tudom, hogy megtennék-e, meg nem is tudok angolul...
-
gaben0211
tag
Sziasztok. Lenne 1 kérdésem. A launcherekhez pl smart launcher milyen programmal csinálják a témákat? Kerestem már soxor de használhatót nemtaláltam
-
dokee78
félisten
A Google hitelesítő alkalmazáshoz hozzáadott plusz accountokat megjegyzi vagy újra be kellesz állítan?
Gondolok itt a hozzáadott Electronic Artsra. -
adsl
aktív tag
válasz
holozis_HUN #89741 üzenetére
-
adsl
aktív tag
Sziasztok.Tudnátok valami normális időjárás appot?Mert már rengeteget ki próbáltam de olyan eltéréseket mutatnak hogy az már fáj!Ti mit használtok?
-
Bozek
nagyúr
-
-
Foose
addikt
válasz
darvinya #89721 üzenetére
Akkor valami nem jó. Kb 3 perc net után majdnem 40MB? Uc browser tegnap óta nem használt annyit, opera meg pár perc alatt? Nem stimm a dolog. És akkor nem vágom, mik ezek az adatok, amiket opera ír appon belül hogy 1.4MB/2.0MB. Ha nem ennyit használt.... ?? Ez nekem magas
-
-
törölt tag
válasz
andatti #89728 üzenetére
Nehogy félreérts! Még véletlenül sem ajánlásnak linkeltem!!!
Viktor0610:
Nem is kell ellenőriznie. Alkalmazásból is tudsz értékelést küldeni, az alkalmazás pedig tudja ellenőrizni a saját activity -jét. Ha nem a "megfelelő" ikonra böksz, akkor nem enged tovább. A fejlesztő számára technikailag adott a lehetőség. -
válasz
#79335424 #89725 üzenetére
""A kommentekben azt írják, hogy az app nem enged a screenrecord -hoz lépni, amíg nem adja meg a user az 5 csillagot."
Szerintem a program nem tudja ellenőrizni, hogy értékeltem-e a Playen és ha igen, mennyire.
Kipróbáltam a programot.
Már telepítéskor valami Airpushról ír, amit el kell fogadjak a használathoz, szóval inkább egy próbavideó után letöröltem. -
domerator
veterán
Sziasztok
Ezekre keresek megoldast:
1. Eredeti android internet bongeszo, ami szerintem a 4.x-tol lehetett benne a gyari romokban, teljes kepernyore lehetett valtani es a menu oldalrol behuzva korivben jelent meg. Honnan lehetne ezt megszerezni es ra lehet-e tenni 5.0.2-re?
2. Lockscreenre kiteheto ora, ami eleg nagy de nagyon keves eroforrast eszik. Tulajdonkeppen csak az ora (es talan datum) lenne a fontos, semmi mas.
vagy...
Olyan ora, amilyen a nokiakon meg regebbi telokon volt, hogy lezart, alvo kepernyon halvanyan ott volt az ora.
Koszi
-
törölt tag
válasz
andatti #89720 üzenetére
Újabb fejlesztői trükk.
Úgy tudom, hogy KK -től, vagy Lollitól van vmi új Web API, amivel root nélkül is lehet screencastot csinálni. Gondoltam, körülnézek. Ennek volt a legjobb értékelése, ezért belenéztem. A kommentekben azt írják, hogy az app nem enged a screenrecord -hoz lépni, amíg nem adja meg a user az 5 csillagot. Nem próbáltam, de ha ez igaz, akkor sztem egy rendkívül gusztustalan húzás. Az ilyen fejlesztőket kellene a Google -nek kihajítania a Play -ről.Trespa:
Az Anti theft más dolog, mint a víruskergetés. Ezek az alkalmazások is csak root -tal tudnak hatékonyan működni (pl. GPS bekapcsolás, teljes törlés, stb.). Én az Avastot javaslom erre a célra. -
Kátai
senior tag
Lányom telefonján(CubotX9) nemrégen jelentkezett egy olyan lehetőség ami azt csinálja,hogy a teló jobb alsó részéről balra felhúzva mintha lapoznák egy füzetet és alatta ugyan azok az ikonok vannak mint a kijelzőn.Jobb oldalt fent pedig mint egy függöny zsinór lógna.Mi a fene lehet ez?
-
Trespa
tag
Jó ,de akkor v.mi anti theft progi csak érdemes használni nem de?
-
andatti
senior tag
válasz
andatti #89561 üzenetére
Erre valaki?
(#89561) andatti -
-
Trespa
tag
McAfee Mobile Security mennyire jó ? mit ajánlotok? PLS!
-
-
bozont
veterán
válasz
IMIIKE1998 #89712 üzenetére
Én meg, de azért van még hová fejlődni. Továbbit inkább itt.
-
Foose
addikt
Érti valaki, hogyan működik pl opera böngésző esetében az adat tömörítés? Feldobtam az opera-t,picit neteztem, azt írja hogy "megtakarított 32%. Beérkezett 1.4MB/2.0MB." Viszont az alkalmazáskezelőben az opera adatainál az írja hogy gyorsítótárazott 6.9MB. Akkor most ténylegesen mennyi fogyott a mobilnet keretből? Mert ugye gyorsítótárazni úgy lehet valamit, hogy egyszer már be lett töltve. (ugyebár adatforgalom)
-
bozont
veterán
válasz
IMIIKE1998 #89708 üzenetére
Manapság van miből válogatni a kérdés csak az, hogy mik az elvárásaid és mennyit szánnál rá. De van erre topic, szerintem ott kérdezősködj ez ügyben. De így elsőre egy LG G4-et ajánlanék. Ma az egyik legjobb ár/érték arányú telefon véleményem szerint. Én mondjuk egy Meizu Pro 5-re váltottam.
-
-
vadorzó
tag
Ha Nova Launchert szeretném telepíteni, mindenképp kell hozzá a Tesla Unread alkalmazás is, hogy lássam pl a bejövő e-mail-ek számát?
(Kommentekben azt írják, hogy mostanában nem igazán működik...) -
bozont
veterán
válasz
IMIIKE1998 #89702 üzenetére
Mert az SP memória kezelése egy kalap k@ki, hiába elég jól összerakott hardveresen, de már pont nem Z kategória így nem is kapott olyan támogatást. Nekem volt hogy már a böngészőt is bezárta ha néhány lapot megnyitottam egyszerre. Most váltottam le én is végre. A Windows-os telefoknak sokkal jobb a memóriakezelése.
-
alex devil
senior tag
válasz
IMIIKE1998 #89702 üzenetére
Kicsit más a két rendszer....
(Az SP egy legendásan rossz készülék)
-
IMIIKE1998
őstag
Üdv!
Az érdekelne, hogy az Asphalt 8: Airborne míg a Microsoft Lumia 535-ön akadásmentesen fut, addig a Sony Xperia SP-n elindul, majd úgy kifagy, hogy alig tudom beindítani a telefont. Miért van ez? Már próbáltam a hard resetet, újraindítás, játék újrarakása. Mind a két telefonban 1 Gb RAM van. -
aprokaroka87
nagyúr
úgy néz ki a google-nál vasárnapi push notification zár van
a reggeli e-mailek most jöttek meg
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- TCL LCD és LED TV-k
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Renault, Dacia topik
- Formula-1
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime H370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Thermaltake V3 FSP 400W
- Fanatec v3 pedál damper KIT-tel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Rampage Shiva Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9500 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 Super 8GB AeroCool 800 DeepCool 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest