Hirdetés
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok
Az ismerősöm FB appja angolul"szólal" meg. Hogy tudom magyar nyelvűvé varázsolni?
-
-
vizimento
senior tag
Üdv!
Nem kifejezetten alkalmazás, de nem találtam közelebb álló topikot... (Bár az is lehet, hogy pont egy külső alkalmazás fog rajtam segíteni
)A névjegyeimmel van egy kis probléma.
Ha megnyitom számítógépen keresztül a google címtárat: "Az összes névjegy (1131)"
Ha telefonon rámegyek az "Összes névjegy"-re, ennek csak a töredékét látom (nem irja pontosan, de kb 150).
Ha telefonon rámegyek a "Személyek"-re, akkor kicsit többet, de ez is csak 512db.Hogy lehet rávenni a telefont, hogy semmit ne hagyjon ki az eredeti 1131-ből? (Vagy legalábbis azok közül egyet se amihez telefonszám is van! Mert bár mindet nem néztem át, találtam ilyenre is példát)
A telefon (ha számít) egy Jiayu S3, gyári 4.4.4 rendszerrel.
Köszi a segítséget előre is!
-
Deck
titán
Évek óta használom és a google fiókommal mindig belépek, szinkronizál, tökéletes felajánl mindig, mindent amit nem visszatörlök kiegészítem.
Előbb gépről írtam.. És pont egy b-vel többet írtam, szörnyű. Véletlen előfordul.
Amúgy aki nem használ ékezetet és a telefonjára fogja na az egy vicc..
-
Deck
titán
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Öcsém szerint is, de én nem tudok írni vele. Swiftkeyel viszont gyorsabbban írok mint gépen

-
atosan
veterán
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Ja, bocsi, elértettem

-
bostone
addikt
Az előfordulhat, hogy a saját bankom szórakozik velem, ha a play jóváhagyta a visszatérítést? Régebben, amikor visszatérítést igényeltem pár óra alatt a kártyámon volt az összeg.
-
atosan
veterán
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Íme, google a barátod, ez csak egy találat a sok közül. Régebben használtam.
-
csadi0011
őstag
Tud valaki ajánlani jó alkalmazást, ami tüzet imitál szép képpel és hanggal?
Nézegetem őket. Ez tűnt a legjobbnak: [link]Nagy képernyőre lesz, szóval jó minőség kéne.
-
Deck
titán
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Swiftkey magasan a legjobb.
-
oncsi
őstag
Én is most keresgélek appokat asszony telójára. Mivel nincs root, meg nem jön be a világos téma a LP-on (SG A5 Amoled) olyan reklám mentes progik kellenének, amik eleve sötét tónusúak.
Talált pl. a Mobi Calculator-t
Sajnos hiába Skin-ezhető az A5, sokkal jobb volt az előző KK legalábbis a Szemnek :-)
Van az előző ACE 4-én kb ugyan ez a rendszer, csak fekete háttérrel. Azok APK-it nem lehet átoperálni valahogy az új telefonra? -
-
kutga
félisten
Hölgyek, urak!
Melyik zseblámpa alkalmazást ajánlanátok ami lehetőleg reklámok nélkül teszi a dolgát?
-
Shingen
addikt
Boldog Karácsonyt!
-
7Sony7
addikt
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
Nálam 1Gb ból 27Mb ot használ.
-
törölt tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Hmmm... Ez az újdonság nekem ismerős valahonnan.
Még routerem is van hozzá valamelyik fiókban. Hardveraprón lőttem, de még nem regeltem be. -
holozis_HUN
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Akkor nem szedem le, nem kell hogy húzzák a netem

-
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Gondolom, mivel -ha jól értem- a program működésének alapja az, hogy a mások által megosztott wifit használhatod...

-
holozis_HUN
addikt
A swift wifihez muszáj megosztani a sajátom?
-
Narxis
nagyúr
Minden fizetős app lehetne karácsony idején max. 100 forint, ezt kéne meglépnie a Google-nek. Nem?
-
holozis_HUN
addikt
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Bocsi a dupláért: az is jó lenne, ha a sima Asus óránál lenne időjárás, ahogy a fotók mutatják...
-
holozis_HUN
addikt
-
atosan
veterán
Az Asus launcher minden 4.3 feletti droidra telepíthető a playről, ha valakit érdekel.
-
LyonnaisFan1
őstag
-
holozis_HUN
addikt
válasz
galaxys80
üzenetére
Hát ez van

Azt sem értem, hogy: nem igazán láttam, hogy segítenél, de beszólogatni azt tudsz.
Na nem tudok én mindent Androidról, ritkán írok, read only módban tanulgatok, pár hasznos appot szerezhetek stb
És aki többet segít, annak van rangja beszólni másnak?
ja, és én értettem, hogy mire gondolt, nem elsőre, de 3x-ra megértettem, hogy mire gondol. Választékos volt, ennyi...Boldog Karácsonyt mindenkinek és laggmentes ünnepeket

-
zeon.hu
nagyúr
swift wifi, van ezzel tapasztalat innen valakinek?
-
drmotto
őstag
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Köszi
-
galaxys80
veterán
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Ez a visszafogott stílus csak a karácsonyi hangulatának köszönhető.

-
mexel
veterán
válasz
kaciokos
üzenetére
Köszi, ezzel a hivatalos verzióval tisztában is vagyok, még ha az igazság nem teljesen is ez.
A honlapokon látható reklmok viszont nem csak a goolenak tejelnek. Pc-n sem szeretik mndig ha tiltják a reklámot, mégis van sok blocker. Az AdAway sem a play-ről tölthető
Na mindegy, belenyugodtam hogy nincs egyszerű megoldás igazán, kénytelen leszek várni a csodára
-
air
nagyúr
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Bírom, hogy egyesek csak erre ugranak a fórumon. Folyamatosan azt figyelik, hogy kire teszek valami számukra nem érthető, vagy nekik nem tetsző megjegyzés, és már ugranak is.
Mondjuk tőled még túl sok segítséget nem láttam ebben a topkiban, de bezzeg beszólni tudsz.
Boldog karácsonyt!
-
drmotto
őstag
Ha alkalmazáson belül veszek meg egy appot (Solid Explorer), akkor az is full lesz a többi eszközömön is? Vagy ilyenkor meg kell venni minden eszközre?
-
air
nagyúr
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Aki felületet ad, abba mindenképp.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként ez nem belekötés volt, hanem színtiszta tény. -
mexel
veterán
válasz
üzenetére
Köszi, de szerintem párom nem fog nagyon másolni, bsplayert használni, a sima youtube appot használja. Ha azzal nem lehet mit tenni akkor úgy marad sajnos

Furcsállom hogy nem csinálnak semmi jó adblockot. Egy időben olyasmit olvastam hogy létezik az adblock plus is androidra ( persze nem play-en) de aztán már nem nagyon hallok róla. -
kutga
félisten
Hölgyek/Urak!
Húgom telefonján böngészés közben felugrott egy ablak, mint alkalmazás telepítésnél, miszerint a telefon vírussal fertőzött, kattintson az okéra az eltávolításhoz, blabla, stb. Persze nem kattintott, bezárta ahogy van.
Azóta nem jött elő, futtatunk egy Esetet meg Malwarebytest, nem találtak semmit. Érdemes még aggódni miatta?
-
Flexy90
senior tag
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Köszi!
-
KurtCobain
őstag
Úgy látom nem volt még:
Lightning Launcher - 125Ft. -
holozis_HUN
addikt
válasz
KurtCobain
üzenetére
igaz... (Várom az oltást
) -
KurtCobain
őstag
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Mindenkibe is.

-
törölt tag
-
darvinya
titán
Hmmm…Opera most már mikró kompromisszum használható.
-
t181
senior tag
válasz
Flexy90
üzenetére
Play-ről a következőket vettem meg:
Nova Launcher Prime - 127 Ft (bár azt hiszem vége az akciónak már)
Cryten icon pack - 229 Ft
Minecraft: Story mode - 29 Ft (csak az első rész kerül ennyibe)
Lara Croft GO - 437 Ft
Full Version Unlock (Solid Explorer File Manager) - 299 FtÉn azt ajánlom nem kezdj el nézelődni.
Ebből a sok app-ból igazán csak a Nova volt fontos, a többi vásárlás "ha már ilyen olcsó" alapon történt. (esetleg még a Cryten volt must-have, már nagyon régóta "használnám")Amazonon rengeteg fizetős app van most ingyen, amik nagy része szerintem haszontalan, de mindig van pár alkalmazás, ami miatt érdemes átnézni.
-
Jumbozorz
senior tag
Sziasztok!
Valamelyik Lock screen alkalmazás tudja kezelni a gif-et?Lényegében, azt szeretném, hogy az adott Gif-et lejátsza a záróképernyőn ne pedig csak egy képet mutasson.
Köszönöm
-
Flexy90
senior tag
Karácsony közeledtével nincsenek nagy app leárazások playen, amazonon stb?
-
aprokaroka87
nagyúr
üdv
valaki tud nekem ajánlani olyan jegyzetelő appot amiben a jegyzetek listája kijelölhető,ugyanis eddig megnéztem 8 ilyen appot és eggyikben sem talláltam erre lehetőséget...ha sok jegyzetet készitek elég izé dolog eggyesével kijelölni a listát.Ami előnyt jelentene:Legyen benne automatikus mentés valamint ne ragazkodjon a Google play service-hez.
Eddig Colornote-t használok...nagyon jó...viszont a listákat nem tudja kezelni rendesen
köszönöm!
-
MichaelSD
őstag
Naptár progikban, hogy lehet megadni, hogy az új naptár bejegyzések automatikusan a adott naptárba menjen a bejegyzés, és ne pl. a születésnapok naptárba
-
Bozek
nagyúr
-
Dragon27
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék pl. alkalmazást vásárolni play.google.com mobilra
de nem szeretnék hitelkártyát és bankkártya adatot megadni
Lehet itt fizetni paysafecard? mert fizetésnél van lehetőség:kód beváltására, de paysafecard kóddal nem működik 

-
eastsider
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
köszi, én is erre jutottam, marad a fent említett megoldás. és beállítom az új mailt gmail syncre
-
-
nubiai
tag
Nem vagyok otthon ezekben a dolgokban, csak most az egyik ismerősömnél felmerült az igény.
Létezik valami diszkrét chat program? Amit csak rejtetten lehet elindítani, hogy más ne találja meg, és akkor is csak jelszóval? (Pl. tárcsázóból: 1234#) Amiben be lehet állítani, hogy ne jelezzen semmit, ha üzenet jött. Majd ha megnézem, akkor megnézem, egyébként maradjon csöndben. Vagy úgy jelezzen, hogy csak én tudjam, hogy az jelzés. Pl. egy ikonon valami kis dolog megváltozzon, vagy valami hasonló okosság. -
eastsider
nagyúr
Sziasztok,
szeretném lecserélni a mail címem, és ezzel együtt a google accountom.
van lehetőség. hogy az új mail (gmail) címmel használjam a telefonom, és a megvásárolt alkalmazások éljenek ott is?
itt a telefonra való bejelentkezésre gondolok. nem szeretném egyáltalán használni a régit. szóval nem úgy szeretném megoldani, hogy bejelentkezek a telefonon a régivel, kikapcsolom a gmail szinkronizációt a régivel, és az újra meg belövömelőre is köszönöm a választ
-
beg
veterán
válasz
mclaren777
üzenetére
Bal felül a kutya feje
azzal odalépsz.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980 + eredeti doboz
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3618,96% Akksi
- Corsair K70 RGB TKL // EU // Számla + Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

crok