- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Légies iPhone halvány színei
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ben11
őstag
Sziasztok!
Aki UC böngészőt használ.
Mással is van olyan, hogy egy magyar oldalon nem játsza le a videó?
Beágyazott indaveido esetén kiírja, hogy külföldön vagyok és ezért nem engedi..
Ezzel lehet valamit kezdeni?Köszi!
-
ben11
őstag
Üdv mindenkinek!
Gmaillel kapcsolatos kérdésem lenne. Adott egy Samsung A3 telefon. Érkezett a fiókomba a közösségi mappába egy email, de a telefon nem jelezte. Hogy lehet beállítani a telefont/gmailt, hogy ne csak az elsődleges mappába érkező emaileket jelezze?
Köszi!
Szerk:
Akit szintén érint, megtaláltam: [link] -
ben11
őstag
Sziasztok!
Tudtok nekem abban segíteni, hogyan tudnék egy játék állását átmenteni egy másik készülékre, konkrétan ezt? Sajnos root nem játszik.
Létezik rá program, vagy van más megoldás?Köszi!
-
ben11
őstag
Sziasztok!
Egy ideje gondolkozom, hogy van-e lehetőség a laptopom és a tabletem közötti fájlcserére wifin kersztül.
Azt látom, hogy sok megoldás van arra, ha közös hálózatra kapcsolódnak.
A probléma csak az, hogy engem úgy érdekelne, hogy ha nincs rendelkezésre álló router.
Próbáltam Ad-hoc kapcsolatot, de mint kiderült az android rendszer nem támogatja. Eszembe jutott még, hogy wifi hotspotot indítok tabról és a lapossal kapcsolódok hozzá, de így meg sehogy nem látom a fájlokat.Van egyáltalán megoldás erre a kérdésre?
Köszi!
-
ben11
őstag
Hasznos progi!
Mar egy jo ideje keresem a megoldast arra, hogy egy kepet a home kepernyorol egyetlen erintessel meg tudjak nyitni.
Probalkoztam mindenfele kepkerettel, de nem jottek be.
Nos, ha valaki hasonlo cipoben jar ajanlom: Image and Video Shortcut
Teszi ami a neveben is all, tokeletes. -
ben11
őstag
Sziasztok!
Ismertek olyan ebook olvasót, ami kezeli a pdf formátumot és tudja tördelni is azt megfelelően?
Eddig egyedül a ThinkFree Office pdf olvasója volt hajlandó tördelni, olvasási nézet címszó alatt, csak semmi beállítás nincs, így háttér, betűméret stb beállítások is hiányoznak..Azért lenne jó mert van pár könyvem pdf formátumban, amik le vannak kódolva és nem lehet őket konvertálni. Vacak másolásvédelem..
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Formula-1
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VR topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
- Bontatlan Apple 96W USB C hálózati adapter (töltő) eladó
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- BONTATLAN STEELSERIES TERMÉKEK BOMBA ÁRON! ÚJ, AZONNAL ÁTVEHETŐ!
- ASUS ROG Strix Scar 16 G634JZR i9-14900HX, 32GB DDR5, RTX 4080 (2027.08-ig garis)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest