Hirdetés
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
oszi666
őstag
Sziasztok. Egy komolyabb hozzáértő ha akad a fórumon, megválaszolná nekem: megéri vírusirtót, vagy hasonlót telepíteni egy androidos telefonra?
Olvastam olyat, hogy nem mert túlságosan lassít, meg úgyse vesz észre semmit, és olyat is, hogy igen. Tudom, a legegyszerűbb az, ha nem csinálok a mobilon necces dolgokat (pl banki átutalás) de hátha tudtok valami megbízható appot ajánlani.
5.1.1 androidról van szó egyébként. -
aelod
veterán
Sziasztok!
Tudtok olyan programot amivel a gépre dugva a telefont tudok szöveget bevinni a pc billentyűzetével?
Teszem azt sms-t írni, fb chatelni ilyesmikre gondolok. -
dokee78
félisten
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Meghívtam 3 embert.
-
Krystal_s
addikt
Sziasztok!
Android Firefoxon minden Firefox kiegészítőnek működnie kellene, aminél letöltés előtt megjelenik a
gomb?
Úgy tudom, ha nem megfelelő egy kiegészítő számára a rendszer, vagy a böngésző verzió, akkor azt mindig jelzi.
Eddig minden kiegészítő működött, amit próbáltam, de ez a Helyesírási szótár nem ok. Ráklikkelek a gombra és nem telepíti. Azt írja letölti, de aztán nem történik semmi. -
-
bigrock
addikt
Easy Answer
(szerk: Elég rossz az értékelése...
) -
air
nagyúr
Egy ismerősömnek tennék fel olyan alkalmazást, ami a készülék fülhöz emelésekor felveszi a hívást.
Tudtok ajánlani valamit? Esetleg Xposed modulba van valami?
Köszi. -
Balikaa
csendes tag
válasz
üzenetére
Igen, kösz. Nem a pinkóddal van a bajom, hanem azt szeretném, hogy ha itthon vagyok, egyáltalán ne legyen lock, ne keljen huzigálni semmit semerre, hanem csak bejőjjön a home.
Robottal annyira jutottam, hogy ha hazaérek, kikapcsolja a programot (a részletek képernyő tiltását kellett volna eredetileg is kipipálnom), de a visszakapcsolásnál bejön a beállítás felület. Erre szimulál egy "vissza" gombnyomást, de azért ez nem az igazi... -
törölt tag
válasz
Balikaa
üzenetére
A "ne aktiválódjon" és a "ne zárjon le" az két, külön dolog. Alapértelmezetten nekem pinkódot kér a lock. De, az otthoni wifihez csatlakozva nem kér kódot. A profilbeállításoknál tudod megadni, hogy melyiknél kérjen kódot és melyiknél ne. Ugyanitt meg kell adnod a prioritási sorrendet is, hogy ha egy lockos és egy nem lockos profil feltétele is teljesül (pl. otthoni wifin zenét hallgatsz), akkor melyiknek a beállításai érvényesüljenek.
A Robotos vezérlés másképp működik. Többen kértük már az automatizálóból deaktiválhatóságot, de eddig ez még nem került be. Annyit tehetsz, hogy a C-Locker -ben maximális késleltetésre állítod a lockot. Ez 30perc. De, ha az értesítési sávon levő ikonjára böksz, az felülbírálja a késleltetést és azonnal aktiválja a lockot. Csinálsz egy Robotparancsot, ami kijelző kikapcsolás után lehúzza a "rolót", majd érintést emulál az ikonra. Aztán felsorolod azokat a feltételeket, amiknél ne fusdon le a parancs, vagyis, ne következzen be az azonnali lock. Olyankor a C-Locker alapbeállításai, vagyis, a 30 perc késleltetés fog érvényesülni. Jelenleg ennyivel tudod befolyásolni a lock működését. Valamint, Te is kérhetnéd az XDA -s topikjában az automatizálóból deaktiválhatóságot. Egyébként nem értem a fejlesztőt. Egy dokumentált kódot kellene beillesztenie és ezzel egy csapásra garantáltan a legtestreszabhatóbb lock alkalmazást nyújtaná. -
dokee78
félisten
válasz
karldergroße
üzenetére
Igen erről tudok,de egyszerűbb akár fizetős is jó lett volna,persze nem túl drágán.
-
Bozek
nagyúr
"Ők biztos ingyen adnák, a bevétel nem érdekelné őket"
"amiből nincs mentes verzió oda meg a reklámblokkoló jó"Kicsit ellentmondásos ez a két mondatod.
Én meg amiből nincs reklámmentes verzió, abból keresek olyan alternatívát, amiben nincs reklám. Még ha az fizetős, akkor is.
-
kaciokos
őstag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Sony Z1 Compact, Android 5.1.1. De nem gondolom, hogy ettől függene, szerintem ez BT szabvány korlátozás.
Szerk:
(#89476) dekrer - Én azóta minden verziót lementek, de még én sem érzem semmi hátrányát a felvásárlásnak.
-
dokee78
félisten
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Semmi hátrányát nem látom.
Azótais a llegfrissebb Quickpic van fenn. -
Balikaa
csendes tag
válasz
üzenetére
A c lockeren belül csak a widgeteket tudom állítani a különböző profiloknál. De azt pl. nem, hogy ne zárjon le a locker, vagy hogy ask több idő múlva. Olyan pl. be tudsz állítani, hogy a wifi profilnál ne zárjon le? E-robotban meg nem tudom leállítani az alkalmazást, mert akkor az alkalmazás info oldal jön fel, ha meg tíltom a c lockert, akkor visszakapcsolásnál nem működik a rendszergazdai jogosultság meg a launcerként működés...
-
Deck
titán
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Én nekem sehol sincs reklám..
Amit lehet megveszek, amiből nincs mentes verzió oda meg a reklámblokkoló jó. -
DeFranco
nagyúr
höhöhö 2.2 alatt megállt a QuickPic frissítése 4.5.2-nél és nem értettem milyen reklámról beszéltek. trololo
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
nyisziati
veterán
Deezert használ valaki? Update óta nem akar menni.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
holozis_HUN
üzenetére
nekem sem lenne bár én nem frissitettem le
-
Deck
titán
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Szintúgy. Többiek meg had rinyáljanak, mikor a legtöbb appban van reklám.. Ők biztos ingyen adnák, a bevétel nem érdekelné őket.
-
törölt tag
válasz
zeon.hu
üzenetére
Szerintem se történt katasztrófa. Nem frissítem és ennyi. Tökéletesen működik az a QuickPic.
Balikaa:
Magától nem tudja? Nekem nincs benne helyfüggő beállításom, csak Wifi és Bluetooth. Azok működnek rendesen, Robot nélkül is. Sőt, a Robotban inkább azt kell beállítani, hogy olyankor hagyja békén a C-Locker -t, ne írja felül az azonnali lock aktiválással. -
Balikaa
csendes tag
Üdv!
Azt meg lehet valahogy oldani, hogy a C locker, ha egy beállított helyen vagyok, kikapcsoljon? E-robottal úgy-ahogy megoldottam, de ha már a programban van hely-specifikus profil is, nem lehet megcsinálni, hogy a beállított helyen tartózkodás esetén inaktív legyen a lock?
Kösz.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
holozis_HUN
üzenetére
megbecstelenitette a hírnevét
teli lett reklámmal,korábban nem volt benne -
Bozek
nagyúr
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Sokan ajánlották a QuickPic-et, mielőtt a Cheetah meg nem vette... Most már inkább kerülendő. Én az F-Stop Media Gallery-t használom, igaz, megvettem a teljes verziót még a múltkor akcióban.
A zoom meg szerintem azért szaggat be, mert a Polaris Office-ban nincs hardveres gyorsítás, így szoftveresen zoom-ol. De javítson ki valaki, ha tévedek.
-
holozis_HUN
addikt
Egy két dolog ajánlott appnak: QuickPick a galériához (sokan ajánlják)
Illetve Office programlistát huányolok, pl Microsoft Word, Polaris Office vagy az ajánlottak
Ui.: Nekem szét szaggat a zoomolás Polaris Office-ban, nem is értem, hogy minek szaggat pár betűnél, amikor játékok, 4K vidik még sem röccennek...
-
törölt tag
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Erre nehéz így válaszolni. Két HID profilos beviteli eszközzel biztosan nincs gond, amennyiben különböző inputhoz tartoznak (pl. egér és bill.). Egy HID és egy A2DP eszköznél sincs gond. De, pl. két A2DP eszköznél melyikre adja ki a hangot?
-
beg
veterán
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Az android igen. Kérdés, hogy a készüléked támogatja-e.
-
Bozek
nagyúr
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Lehet, nekem anno 2 okosóra (SW1, SW2) volt egyszerre csatlakoztatva.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
holozis_HUN
üzenetére
ezt én is akartam már kérdezni

-
holozis_HUN
addikt
Egyszerre lehet 2 bluetooth eszközt csatlakoztatni telóra? Pl okosóra + bluetooth hangszóró. Támogat ilyet az Android?
-
flushman
csendes tag
Sziasztok létezik olyan program ami egy Hard Reset előtt el tudná menteni a telefonon lévő összes tárolt adatot.
Telepített programok, képek jelszavak beállítások mentett szavak és a többi....? Előre is köszi -
aprokaroka87
nagyúr
a google play könyvek alkalmazásba még mindig csak böngészőn keresztűl lehet feltölteni a saját e-könyveket,vagy már appon belül is van rá mód?
-
dokee78
félisten
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Teszek egy próbát vele köszi.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
üzenetére
ha a gyerek nem jár haza, hanem "csavarog" és ha otthon van, akkor meg nem lehet rábírni a tanulásra, illetve elkérni tőle a telefon, hanem le kell lőni a wifijét, ott nevelési problémákba ütközés van, nem technikaiba.
én is tervezek majd egy erős policy-t bevezetni az otthoni netezésre, ha lesz a gyereknek alkalmas eszköze (nekem is hiába nem vezették be még a szobába sem a kábelt a fekete-fehér tv-hez, mégis megoldottam a sat1 szombat esti műsorsávjának (durrogó bőrnadrágok tirolban) megtekintését a '90-es évek elején, nincsenek illúzióim), de ez nem pótolja a nevelést, rakhatsz te rá sokkoló nyakörvet is, nem fog használni. erőből nem lehet nevelni.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Nem olyan könnyű lekorlátozni őket, mert nagyon találékonyak. Mindíg akad egy "informatikus" osztálytárs. Eleve csak kliens oldali korlátozás játszik. De, root nélkül nem tudod rendszerpartícióra tenni. Máshol meg nem sokat ér. Gyerkőc nyom egy gyári visszaállítást (esetleg recovery -ből) és csá wifi tiltás.
-
törölt tag
válasz
vgyuri
üzenetére
Na, ez érdekelne! Hogyan? Tegyük fel, tudja, hogy a gyerkőc útvonalai milyen Mekik, vagy haverok hálóit érintik. Elmegy egy ilyen Mekibe és aztán? Feltöri a routert, vagy engedélyt kér a mac -szűrés beállítására a rendszergazdától? Mihez kezd a más telókon aktivált hotspotokkal?
-
válasz
Schutyimatyi
üzenetére
Ha router ossza wifin a netet, akkor a router-en belül mac address alapján be tudod állítani hogy mikor és ki használhatja.
-
meko1
tag
Köszönöm,körülbelül ennyit tudtam én is,a kérdés azonban az egyéb lehetőségekre vonatkozott(a telefon
mellett milyen más eszközzel lehet-némely órákon kívül pl.és nem matrica-nfc alapú vezérléseket bonyolítani
a bankkártya kiváltásán túl),ahol a kérdéskörrel foglalkoznak(igen ritka),mindenütt csak a telefonos fizetés,és
egyáltalán a bankolás kerül elő>pedig a lehetőség végtelen(lásd beléptetés),akkor a hozzá való eszközöket
is számba lehetne venni,mindenesetre kösz üdv -
air
nagyúr
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Ja, te a Global Positioning Systemre gondoltál, nem a Google Play Services-re.

Attól függ milyen rendszert használsz. Egy ideje a Beállítások - Tartózkodási hely alatt látszik a lista, hogy legutóbb mik használták a helymeghatározást. -
air
nagyúr
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Szerintem kezelhetetlenül sok értesítést kapnál.
Miért érdekes ez? -
aprokaroka87
nagyúr
olyan alkalmazást tud valaki ajánlani ami valami értesités formájában ki jelzi hogy a gps-t épp melyik app használja?
root+xposed van -
zeorsdfd
senior tag
válasz
DrojDtroll
üzenetére
-
DrojDtroll
veterán
Sziasztok!
Van olyan alkalmazás amely youtube zenével tud ébreszteni?
-
dokee78
félisten
Sofascore alkalmazást,hogyan tudom reklám mentessé tenni?
Meg osztottam mégis van reklám.AdAway, Adguard nem segít.
Net kikapcsolás sem megoldás.
Minmin Guard kilőve,mert Emui felületen nem megy az Xpoosed. -
repvez
addikt
Köszi épp most akadtam én is rá, és a automata teszt progit is feltettem, de mindent ki ixelt, hogy nem támogatott. Bár érdekes, hogy az FV5-ösben az iso, és záridőt engedi állitani itt arra is azt mondja , hogy nem engedélyezett.
Bár nem tudom, hogy mi korlátozza le mikor egyik mobilban sincs blende vagy hasonlók, igy szoftveresen elvileg tudni kéne ezeket manipulálni. -
air
nagyúr
-
repvez
addikt
-
air
nagyúr
válasz
grafikus17
üzenetére
És a szerzői- és szomszédos jogok mit szólnának ehhez?
-
törölt tag
válasz
repvez
üzenetére
Nézd meg a Camera FV5 -öt (videós megfelelője a Cinema FV5). Ki tudsz lépni a "kompatibilis mód" -ból, de amit így beállítasz, azt nem biztos, hogy a teló végre is hajtja. A hardveres korlátokat egyik szoftver sem tudja átlépni.
-
repvez
addikt
tud valaki olyan appot mondani amivel teljesen szabdon tudom állitani a kamera beállitásait teljesen manuálisan ? F-szám, iso, zársebesség dof stb... Vagy ha egy értéket beállitok akkor a hozzátartozó másikat magától kompenzálja.
AV, P,M és hasonló programmodokra gondolok.Huawei p7 5.1.1 droiddal.
-
törölt tag
válasz
karldergroße
üzenetére
Nyugi, értjük a lényeget! Rossz társaságba keveredtél.

-
grafikus17
senior tag
Sziasztok!
Létezik olyan program amivel a mindig tv videótárban lévő filmeket rögzíteni tudnám valahogy, hogy akkor is meg tudjam nézni amikor nem vagyok net közelben.
Köszönöm. -
válasz
DeFranco
üzenetére
Szerintem vegyél egy újabb rendszerű telefont.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Vagy pereld be a Google-t, hogy miért hozott téged lehetetlen helyzetbe...
Egyébként az első javaslat viccen kívül megfontolandó. Szerintem nem elvárható, hogy egy "ezer éves" készülék minden funkciója hibátlanul működjön "örökre".
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
DeFranco
üzenetére
hát wifi esetén talán lehet egy nem túl szép megoldás
van egy ilyen app hogy myphone explorer,van egy pc-s és egy mobilos kliense
a pc programban van egy olyan hogy jegyzetek,ugyan ez a telefonon mpe jegyzetek nevű appocska jelzipc létrehozod a jegyzetet(link esetén ugyebár copy/paste)
ami ha úgy van beállitva akkor megjelenik a telefonon az mpe jegyzetekben.
nem push noti,de esetleg
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Logitech Webkamera MeetUp 120 -os látótér, mikrofon, 4K Ultra HD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
gomb?
)
Amit lehet megveszek, amiből nincs mentes verzió oda meg a reklámblokkoló jó.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Gondolom szívta az akkut rendesen...

Csak azt éred el, amit a gyártó megcsinált.

crok
mobilizmo