Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gmark247
tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Rootolt, igen.
Hogy derítsem ki, hogy van-e? -
gmark247
tag
Sziasztok!
Melyik alkalmazással tudnék egy mezei FM rádiót varázsolni a telómra? Nem netes, mert nincs adatforgalmam. Ezt próbáltam, de nem akar működni (vagy csak nem értem hogyan kell használni). Xiaomi Mi4c készülék.
-
Létezik-e már olyan ftp szerver app, ami Marsmallow (Android 6.x) alatt írhatóan lehetővé teszi a külső SD kártya elérését (is)?
Amit eddig próbáltam (FTP szerver, Solid Explorer), mind csak olvashatóan tudja kezelni.
-
dokee78
félisten
Egy focis alkalmazást keresek.
Nem tipp mixhez kell csupán követni akarom éppen melyik csapatnak kik a játékosai.
Klub csapatokról van szó. -
aprokaroka87
nagyúr
na kérem nem csak nállam akart frissülni a play games....olvasgattam a play store hozzászolásokat
tehát nem egyedi eset...a kérdés már csak az hogy miért?
-
törölt tag
válasz
gery2123
üzenetére
Ha valamit nem akarok frissíteni és erre van opciós lehetőségem, akkor sztem alap elvárás, hogy működjön. Egy játék esetében a frissítéshez tartozó adatállomány lehet akár 100MB nagyságrendű is. Sztem teljesen érthető, hogy ha vki nem szeretné, ha ezt a Play mobilneten, vagy egy tetü lassú, agyonterhelt Wifi hotspoton kezdené letölteni. Lehet, hogy fontosabb dolga is lenne azon a Wifi hálón, mint a játékfrissítés és akkor még nem is említettem a Mifis problémát.
-
gery2123
őstag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Miért lenne gond. Ha ott az áruházban a frissítés akkor frissíts.
Féltve ha nem valami buheralt apk van fent.
A play játékok és service szerintem mindenképp jobb lett akku téren mint az előző verziók. -
gery2123
őstag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
A letíltáshoz nem kell wifi kapcsolat.
A play service pedig nem bántanám, mert utána nem garantált a normális működés bizonyos appok esetén.Mondjuk ha frissítés a cél akkor oké.

-
gery2123
őstag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Hát már 3.5.17- nél járunk, úgyhogy n csodálom, hogy frissíteni akarja minden áron. Amúgy miért baj ha újabb verzió van fent? Vagy ha neked nem kell akkor miért nem tiltod le? /vagy nem lehet 4.x alatt? /
-
air
nagyúr
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Én még sosem tapasztaltam olyat, hogy ha egy adott alkalmazásra ki van kapcsolva az automatikus frissítés, akkor is frissíteni akarta volna.
Most direkt kipróbáltam, töröltem a Play Games frissítéseit, kikapcsoltam az automatikus frissítést, de nem akarta erőszakkal frissíteni.
Azt még kipróbálhatnád, hogy a Play Store beállításaiban kapcsolod át az opciót, hogy kizárólag wifin mehessen csak a frissítés. -
atike
nagyúr
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Az friss verzió pedig.
És a beállításoknál az automatikus frissítés? Be van állítva hogy csak wifi?
Nem semmi hogy mobilneten is próbálja miközben amott ki is van kapcsolva...
-
atike
nagyúr
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Azon is fut az új Play? Alkalmazás részleteknél jobb felső sarokban 3 függőleges pötty...? Ott lehet az adott alkalmazásra kapcsolni ki-be...
-
atike
nagyúr
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Milyen Android?

-
atike
nagyúr
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Ki lehet kapcsolni az automatikus frissítést....

-
aprokaroka87
nagyúr
most komolyan ez a google play store ennyire értetlen?
A Google play játékokat minden áron le szeretné frissiteni...pedig én nem szeretném
ahogy elinditom a play store-t elkezdi letőlteni
a 14.hátralevő 130mb mobilnetemet másra szeretném elhasználni
-
Attix70
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
A kapott SMS is meg fog maradni ? A hívásinfó is meg fog maradni ? Ezek is fontosak lennének. Üdv, Atti
-
mnbtrew
csendes tag
Sziasztok!
olyan progit tudtok ajánlani, amivel nyilván tudjuk tartani, ki mivel mennyi időt dolgozik?
Szóval olyan munkaidő nyilvántartásra gondolok, amibe rögzíteni tudom a dolgozókat, a napi feladatokat (gyújt, szív, sűrít stb) és utána egy felületen, hogy 1 pacák az adott feladattal mennyi időt töltött? könnyebben tudnék árat képezni a megrendelőiknek.
Ha esetleg szinkronizálnak az eszközök, az direkt nagyon-nagyon jó lenne!köszönöm a segítségeteket előre!
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Ez csak részben igaz. Magyarul értő, offline szövegértelmező valóban nincs. De sablon parancsokhoz, vagy már tárolt nevek hívásához nem szükséges a szavak értelmezése. Ha egy kimondott szó, vagy mondat hangmintája egyezik egy korábban letárolt és valamilyen művelet végrehajtásához rendelt mintáéval, akkor az adott művelet beazonosítható és lefuttatható. Pl. Voice Speed Dial -lal, így: Youtube link
-
melan
senior tag
Sziasztok! Szeretném vezetés közben kormányról vezérelni a telefonomat. Ehhez a hívást el kellene érnem hangvezérléssel, de a telefonomon (galaxy alpha) lévő s voice nem tud magyarul. Tud valaki alternatívát? Jó lenne offline...
-
Bozek
nagyúr
Nem csak telefonon használják az emberek a Google fiókot, PC-n is ellophatják. Sőt, nagyon sok embernek mindenhol ugyanaz a jelszava, szóval elég valami kecsegtető ajánlat és már meg is vannak az adatok.
Azt se írtam, hogy ne szinkronizálj felhőbe, mert ellopják az adataidat. Csak arra reagáltam, hogy ne használja a SIM kártyát, mert elvesznek az adatok. Szerintem arányaiban nem nagyobb a lopások, illetve a tűzkárok száma, mint a feltört fiókoké.
-
beg
veterán
Én azért összeráncolnám a homlokokat, ha egy új eszközbe lépéskor a droid átdobna egy böngészőbe, hogy lépjek be ott.
Banki oldalakat is másolnak, és egy bank@gmail.com címről kérnek, hogy lépj be, de előbb add meg a pin kódodat
Szóval az adataidat ellopják, ezért ne szinkronizálj meghatározásod nem igazán helytálló.
-
Bozek
nagyúr
(#89249) beg: [link]
Senki se állította azt, hogy a Google szervereit törik fel. Elég, ha egy a Google-hoz hasonló oldalra irányítják a forgalmat, ahol a felhasználó bepötyögi a bejelentkezési adatait. Az emberek nagy százaléka sajnos bedőlne egy ilyen támadásnak...
Szerk: Nem magamnak akartam válaszolni, csak rossz helyre kattintottam.

-
SharpSA
veterán
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Próbálni a próbafülkében kell...

-
beg
veterán
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Ha az éppenséggel a magyar helyesírás szabályai, akkor azért megfontolandó

Csak jóindulatból mondom. -
air
nagyúr
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Írj helyesen, és esküszöm, soha többet nem kötök bele ilyenbe!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szerintem az ennyire durva hibák a legtöbb helyesen írni tudó embert zavarják, csak nem szólnak. -
air
nagyúr
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Agyilag igen, de a szememet báncsa.
Mint a nállam. -
-
air
nagyúr
válasz
aprokaroka87
üzenetére
"levan"
Ez milyen szó?

-
-
beg
veterán
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Sohasem értettem, hogy miért jó egy sérülékeny adathordozón tárolni olyan fontos dolgokat, mint telefonszámok. Ingyenes a google címtár szinkron, és az bármikor elérhető lopás, beázás, tűzkár esetén is. Új telefon esetén 1 perc alatt visszakapsz minden kontaktot.
SIM-en 5 éve nem tárolok semmit. -
-
-
Attix70
aktív tag
Sziasztok,
Olyan app kellene amellyel minden SIM-el kapcsolatos dolgot le tudok menteni (majd ha kell akkor vissza tudok rakni). Telefon csere lesz (a régit is megtartom) és ezért kellene a progi. Nincs rootolva.
Üdv, Atti -
Jarod1
veterán
Van olyan alkalmazás ami anélkül fényképez hogy a kijelző bekapcsolna?
-
törölt tag
ITT megtalálható néhány password manager összehasonlítása, mindenféle szempontok alapján, ha valakit érdekel

ITT, néhány összehasonlítás droidra, de 2014-es cikk, sajna frissebbet nem találtam

Én még mindig a LP-t találom a legkiforrottabb megoldásnak, de izlés dolga.
ITT egy két nappal ezelőtti írás, de csak cache-ből jött elő, nem tudom miért?

-
vadászcsiga
félisten
Chrome már túlzásba viszi ezt a nagyítást amikor nem pontos az érintés. Tudom hogy arra böktem, mégis kinagyít 😬
-
ignisz
senior tag
A telefonomon Opera bögésző van és használni szeretném a SafeInCloud alkalmazást. Az alkalmazás oldalán említi az integrálást, de én nem jövök rá, hogy kell. Valaki tudna segíteni?
-
-
törölt tag
Ha nulláról indul vki, akkor talán érdemes. De, sztem vannak más szempontok is. Nézhetjük úgy, hogy a LastPass a duplájába kerül. Na, de ez a különbség évente 6$! Még butafonokat használtunk, amikor elkezdtem használni PC -n a LastPass -t. Kiismertem, bizonyított. Évi 6$ miatt dobjam ezt a működő, belakott rendszert és kezdjem előlről? Na, neeem! Ha ennyi "luxust" nem bírna el a büdzsém, akkor nem a LastPass az, amin sűrgősen változtatnom kéne.

-
-
hatpersze
tag
válasz
d@minator
üzenetére
Üdv
Szerintem a Gnotes megfelelne Neked, szinkronizál a guglival, asztali chrome bővítményként is létezik. Én Evernote-ot használok, csak kíváncsiságból töltöttem le, rajta maradt a telefonomon. Nekem egy olyan jegyzetet szedett elő valahonnan, valamelyik google fiókból, amit évekkel ezelőtt írtam... Hát, nem nagyon örültem neki, de legalább vicces volt ;DDD
Youtube háttérműködéshez root, xposed, és egy xposed modul kell. De lehet van egyszerűbb módja is...
-
hatpersze
tag
válasz
kalapacsolok
üzenetére
Én a Caynax alarm clock pro-t használom, szeretem, elég jól konfigurálható. Widgeten mutatja az ébresztés időpontját, a visszalevő időt, meg azt hiszem egyéb dolgokat is be lehet állítani.
Nem tudom mennyi a pro verzió, már nem emlékszem, de piti összeg lehet (ha nem emlékszem...) (: -
törölt tag
válasz
üzenetére
Azt mondja, hogy amelyik eszköz tipuson először használtad, arra továbbra is ingyenes. A többire történő szinkronért kell fizetni, évi 12 dodót, ami szerintem megéri. Én évek óta prémiumos vagyok, de valóban, én is úgy emlékszem, hogy ez korábban nem így volt, hanem a mobil/tablet accesért kellett fizetni.
Na de a lényeg, fentiek alapján, három accal meg lehet oldani ingyen, de szerintem lehet, hogy kettő is elég, merthogy azt nem pontosan tudom, hogy hogyan különbözteti meg a telót, a tablettől?
Viszont, ebből kiindulva, joggal merül fel a kérdés, hogy ha FREE felteszem droidos telóra, akkor winesen is menni fog? Esetleg IOS?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Na jó, csak ötletelgettem, nem kell túl komolyan venni

-
törölt tag
válasz
Narxis
üzenetére
Sztem meg lenne rá esélyem. A miniPC -k alapból Tablet módban működnek. A gyári ROM -oknak van egy általános hibájuk. Csomó alkalmazás nem telepíthető Play -ről, mert a Play szerint nem kompatibilisek, pedig valójában ez nem igaz, mert manuális telepítéssel szépen futnak. Arra konkrétan emlékszem, hogy Dolphin -t már telepítettem mindenestől, telóról származó, Titanium mentésből és utána működött a LastPass. Ebből gondolom, hogy ha a szinkronizálós készüléken beállítom Titaniumban a LastPass automatizált, időszakos mentését és felhőbe küldését, akkor a nem szinkronizálóson szintén automatikusra állított visszaállítással működhet a LastPass addon, kényszerített kliens módban.
Jakuu:
Ha ilyen "jóban vagytok", akkor nem kérdeznél rá a .crc kezelés lehetőségére? Szoktam találkozni TC -vel darabolt állományokkal. A darabok letöltése után, PC -s TotalCommanderben kettőt kattint az ember a mellékelt .crc fájlra és a TC öszzerakja a darabokat. De, Androidon ez nem működik. Találtam rá alternatív megoldást, de körülményes és nem biztonságos, mivel a .crc ellenőrző fájlt egyáltalán nem használja. Tök jó lenne, ha az Androidos TC -ben is működne a .crc -s összeillesztés. -
air
nagyúr
A bank és a szolgáltató részéről szükséges támogatás. Egyedi virtuális bankkártya, és speciális SIM kártya kell hozzá.
Jelenleg ami a piacon van az a Telekom Mobiltárca (kizárólag OTP) és Vodafone Wallet (szintén kizárólag OTP). Telenor megoldásáról még nem olvastam, de elképzelhető, hogy már náluk is van.
Semmi más nem megy, és egyelőre megkerülni sem lehet. -
törölt tag
válasz
maestro87
üzenetére
Érthető. Ha a számodra fontos funkciókat máshol ingyen megkapod, akkor miért fizetnél értük? Én nagyon megkedveltem az automatikus beléptetés kényelmét és tudomásom szerint, Androidon ezt csak a LastPass tudja. Sztem meg tudnám kerülni a szinkronizálás fizetős részét, de évi 12$ -ért nem vacakolok vele. Nekem ér ennyit a LastPass prémium.
-
meko1
tag
Ha már szóbakerült az NFC (a topikjában sajnos nem igazán 'érdemlegesek' az információk),hadd kérdezzem
meg itt is:a működési elve szerint bármilyen,arra képes eszköz alkalmas lehet arra,hogy bankkártya adatok-nyilván védett formában tárolásával,terminálnál 'fizethetünk vele'Ha ez igaz,milyen eszközök jöhetnek szóba,
milyen-android alapú-alkalmazások szükségesek,hogy lehet kikerülni,h.csak bizonyos bank érintős kártyája
szolgáljon kiindulópontként-----szóval sok kérdés felvethető,továbbgondolható,szívesen olvasnék róluk,hozzáértők kalauzoljatok.....köszönöm,üdv meko
(és most természetesen nem az egyszerű,matricás vezérlésekről beszélek.hanem pl. az előbb említett,és
hasonló,összetettebb feladatokról) -
kalapacsolok
senior tag
válasz
kalapacsolok
üzenetére
Valaki? Milyen ébresztő widgetet ajánlotok? Vagy akár másik jó ébresztő is érdekelne, megfelelő widgettel...
Gentle alarmot használok a hozzá tartozó gentle alarm widgettel, de valamiért meghülyült és a szokásos Go home-mal nem tud együttműködni, nem mutatja az aktuális ébresztést. Hogyan lehetne ezt a widget problémát helyettesíteni? Elixirrel kiraktam egy 1x1-es köv. ébresztés widgetet, de az csak az órát mutatja... A gentle nagyon jó volt, mert dátumot is mutatta, meg az órát, 1x1-be zsúfolva. Ilyesmit tudtok? Milyen widgetet javasoltok?
-
maestro87
őstag
válasz
üzenetére
Én pc-n, tableten és mobilon is akarom használni. Márpedig ez így szerintem nem ingyenes. Tableten csak premium jogosultsággal lehet bejelentkezni, mert már asztalin használom. Most beléptem 2 hét ingyen premiummal de szerintem nem fog szinkronizálni 2 hét elteltével. Inkább kipróbálok más jelszókezelőt...
-
törölt tag
válasz
maestro87
üzenetére
Először is tisztázzuk, hogy a LastPass mely funkciói fizetősek, mert úgy tűnik, hogy én is rosszul emlékeztem!
Jelenleg EZ a helyzet. Sajnos, elég gyenge az angolom, de én úgy értelmezem, hogy nem 1 készülékre, hanem 1készülék fajtára (teló, vagy tab, vagy PC) vonatkozik az ingyenes szinkron. -
d@minator
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Az fent van de nem tudom áttenni.
De azt ne mond, hogy egy gugli telefonon nem tudok új gugli jegyzeteket írni...:-D
És a youtubot háttérben?
Ja meg hívás és sms letiltó app van amelyik működik is? -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
urbanjozsi
üzenetére
hát elvileg egy másik launcher megoldás lehet
ha van rajta play store akkor pl Nova launcher
Az inditás már nehezebb űgy...
-
urbanjozsi
senior tag
Sziasztok!
Adott egy Wayteq X995 gps, kitkat 4.4 androiddal.
Kérdésem a következő:
-a gyárilag beállított "mozaik csempés" kezdő oldalt(menüt) milyen app segítségével lehetne átállítani?
-a van-e külön app arra, hogy a készülék akkor induljon el, mikor töltést érzékel(gyújtást ráadva az autóra),
illetve kapcsoljon ki, ha a töltés megszűnik
Előre is köszönöm a válaszokat! -
-
d@minator
addikt
Szasztok! Iphone-ról most visszatértem androidra. Ott a jegyzetek alkalmazás szinkronban volt a google jegyzetekkel (notes). A gmail-ben meg tudom nyitni de nem tudok újat csinálni. Van erre valami app?
A másik: hogyan lehet youtube-ot hallgatni, hogy a háttérben fusson?
Android 5.1.1 z5c
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B660M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722
- Apple iPhone 11 Pro Max / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.

De azért az könnyen lehet, hogy asztali OS-re előbb találsz hasonlókat

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

crok
mobilizmo