Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeathAdder
veterán
Hali.
Light flow -ban hogyan tudnám az állandó értesítést eltüntetni a statusbar-ról?
Az app-ban sehogyan sem találom, ha pedig az alkalmazásinfónál kikapcsolom az értesítést akkor ugyan eltűnik, de maga a villogó funkció sem működik tovább.. -
sgergi
veterán
Sziasztok!
Ha Playről felrakok egy játékot, ami támogatja a Google+ -os mentést (elmenti, hogy hogyan a állok a játékban), akkor ezeket az adatokat hol lehet megtalálni, illetve hogy lehet őket törölni. Az egyik játék mentéseit szeretném törölni a Google felhőből.
Köszi.
-
vadorzó
tag
És még 1: többször találkoztam az utóbbi időben egy Recents nevű alkalmazással, amit nem is telepítettem, de felugró ablakokkal bombáz bejövő hívásnál is, a használt alkalmazásokat mutatja.
Vajon melyik alkalmazás telepíti?You can't see California without Marlon Brando's eyes
-
vadorzó
tag
Arra van valakinek tippje, hogy kontakt fotót hogy lehet letölteni, ha már nincs a telefonon?
You can't see California without Marlon Brando's eyes
-
kisspall
aktív tag
válasz aprokaroka87 #88792 üzenetére
Ott igen. Úgy tudom kittkatt-től már nem működik. Nálam is ajánlgatják a böngészők, le is töltik, de egyikben sem megy./pl Dolphin, UC/
4.4.2 -
kisspall
aktív tag
válasz aprokaroka87 #88790 üzenetére
Hányas androidon megy?
-
libamajas
tag
válasz aprokaroka87 #88784 üzenetére
Nem nyert
-
törölt tag
válasz libamajas #88783 üzenetére
Akkor próbáld meg Chrome -mal! Na jó, ez csak vicc volt. Alapból Dolphin -nal sincs. De, bökj ide, hátha segít!
-
libamajas
tag
Tudtok appot online flash játékok futtatására?
-
holozis_HUN
veterán
válasz Narxis #88776 üzenetére
Én teljes megelégedetségel használom a Chrome-ot úgy, mint gépen is Egyszerű, gyors, van adatforgalom csökkentő nekem csak ez a 3 dolog kell Hibernálva van a chrome, szóval háttérben nem fogyaszt. Ha használom se sokat, legalábbis 7 óra SoT nekem elég
El errar es humano y el perdonar, divino.
-
Narxis
nagyúr
válasz #79335424 #88775 üzenetére
Most ez komolyan ilyen fontos neked? Ha szerinted a Google kémked akkor semmi szüksége a Chrome-ra, magába az androidba épít be olyan kiskapukat amin keresztül mindent tudni fog rólad függetlenül attól, hogy milyen böngészőt használsz.
Nem azért szeretjük az androidot mert tudjuk, hogy a Google nem gyűjt adatokat hanem azért mert sokkal több minden megoldható és személyre szabható benne mint más rendszerekben. Ennyi.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
törölt tag
válasz Narxis #88773 üzenetére
Ez egy szubjektív döntés. Ezzel kezdtem. De, írok objektív okot is. Csak két Androidos böngészőhöz van LastPass beépülő. Dolphin -hoz és Firefox -hoz. Volt Chrome -hoz is, amíg a Google le nem tiltotta benne a Javascripteket. A Chrome tulajdonosa és fejlesztője egy reklámokból élő cég. A Firefoxé pedig egy alapítvány. Az egyik leteszi a voksát a privát szféra önállósága mellett, mire a másik megvonja a támogatást. Még most sem derengenek az összefüggések és a különbségek? Te tényleg elhiszed, hogy az Androidot ingyen adja egy reklámokból és keresőszolgáltatásokból élő, profitorientált cég? Van közvetlenebb kapcsolat a user -hez (potenciális bíznisz alanyhoz), mint egy saját OS -en futó, saját böngésző?
-
aprokaroka87
nagyúr
a legfrissebb Operamini másnál is reklámoz?
ha letöltök valamit egy zöld keretes hirdetés jön fel...de csak ott
-
beg
veterán
válasz libamajas #88761 üzenetére
Unicumot, mert az jó -10 alatt is
Elmondtuk páran korábban.Google play és play szolg. maradjon, a többivel próbálkozz.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
libamajas
tag
-
beg
veterán
válasz libamajas #88756 üzenetére
Android.
Beállítások/alkalmazások/futó alkalmazások.Amúgy a greenify miért nem jó? Root után a háttérben lévő rendszer alkalmazásokat is kilistázza.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
törölt tag
válasz libamajas #88752 üzenetére
Nem, de elég jól ismerem. Ez Barta Tamásnak (az E-Robot fejlesztője) egy korábbi alkotása. Már az Elixír1 -et is használtam. Akkor a Robot még csak egy érlelődő gondolat volt Tamás fejében. Mivel azonos a fejlesztő, ezért elég nagy az "átjárás" a Robot és az Elixír2 között.
-
kukinyo
addikt
Akár hogy próbálkozom, ez nem jön össze. Most már bosszant.
Azt hiszem megfogadom Somatom kartárs tanácsát: "Nem kell semmilyen extra programot telepítened. Hangszerkesztővel csináld meg emelkedőre az ébresztő hangfájlodat és játszasd a gyári ébresztővel!"
Köszönöm szépen azoknak akik érdemben foglalkoztak a problémámmal.
És egyben hagy ragadjam meg az alkalmat, mindenkinek kívánok sikerekben gazdag, boldog új esztendőt. -
törölt tag
válasz libamajas #88745 üzenetére
Ez, így, ebben a formában nem teljesen igaz. Egy rendszeralkalmazásnak több szolgáltatása is lehet. Ha az alkalmazást fagyasztod, abból nagyobb eséllyel lehet probléma, mintha csak egyes szolgáltatásait tiltod. Pl. a Google Play Szolgáltatások rendszeralkalmazásnak sztem legalább 200 szolgáltatása és activity -je van. Ebből az én telómon kb. 20 gyárilag tiltott. Elixír2 -vel meg tudod nézni (csak el ne szédülj a mennyiségtől!) és root -tal egyenként is tudod tiltani.
[ Szerkesztve ]
-
beg
veterán
válasz libamajas #88748 üzenetére
Vegyük újra: fagysz mindent, ami fut a greenify szerint a háttérben, de nincs rá szükséged. Tehát pl. egy üzenetküldő futhat, de egy galéria ne. Neked kell kitapasztalnod, szokásaidhoz igazítani. Rendszer alkalmazást is fagyaszthatsz ha nincs rá szükséged.
-
libamajas
tag
válasz aprokaroka87 #88747 üzenetére
Amit telepítettem vagy egybevéve minden?
szerk: Rengeteg minden. Telepítettből alig van. Hogy mutassam meg?
[ Szerkesztve ]
-
libamajas
tag
Milyen root appokat javasoltok arra hogy az akkumulátor minél tovább bírja?
-
törölt tag
válasz nyuszi123456 #88736 üzenetére
Ha tudnánk, hogy milyen appról van szó, akkor nagyobb esélyed lenne egy használható válaszra.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz Viktor0610 #88734 üzenetére
megnéztem..esetemben nincs ilyen hirdetés ha rákeresek az ES file explorerre
-
nyuszi123456
aktív tag
Van egy összetett app, ami csak ezeken a készülékeken fut:Samsung Galaxy Tab 3 8- Samsung Galaxy Tab 3 10.1- Samsung Galaxy Tab 4 10.1- Samsung Galaxy Tab 4 7- Samsung Galaxy Note 10.1- Samsung Galaxy Tab S- Amazon Kindle Fire HDX- Amazon Kindle Fire HDX 8.9"- Google Nexus 9- Sony Xperia Z3 Tablet Compact (8")
Mi a közös bennük, ami másban nincs meg?
A csoki nem ízlik. Mi finomabb a csokinál? - A marcipán. (Vékony tejcsokibevonattal.)
-
MODERÁTOR
-
SharpSA
veterán
válasz aprokaroka87 #88728 üzenetére
Talán pont ezért nem running apps a neve...
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
amadeus11
senior tag
Üdv! Olyan alkalmazást keresek ami átküldi a a You Tube videókat DLNA-n keresztül tévére. A TV nem smart, You Tube alkalmazással nem lehet összekapcsolni. Tubio alkalmazást néztem, minden működik vele, viszont csak SD-t küldd a TV-re, a HD-t csak a fizetős verzió tud. Valakinek ötlete?
There is a star
-
MODERÁTOR
-
SharpSA
veterán
válasz kukinyo #88715 üzenetére
Biztosan van, de én a gyári beépítetten kívül nem ismerek másikat. Egyébként miért kell üríteni a recent appokat? Én nem nagyon szoktam piszkálni, elfér ami ott van. Néha kézzel egy-két régebben használt programot kihúzok és annyi.
-
törölt tag
válasz aprokaroka87 #88721 üzenetére
"áthelyezni a system/app mappába"
Vagyis, írni a system partícióra. Abban igazad van, hogy root nélkül is meg lehet próbálni. Csak tök fölösleges. Abban meg Air -nek van igaza, hogy ha ezt nem tudod, akkor inkább csak olvasgatnod kéne az Androidos topikokat. De, kétlem, hogy erről lenne szó. Akkor viszont megint csak Air -nek van igaza abban, hogy tök fölösleges tanácsot adtál és ezt nem azért írom, mert annyira szeretek Air -nek igazat adni. -
air
nagyúr
-
air
nagyúr
válasz aprokaroka87 #88718 üzenetére
Ha gondolod, hogy nem rootolt a telefon, akkor miért írsz olyan dolgot, amihez root kell?
Különben megbeszéltük már múltkor is, hogy amit most te is leírtál, az mennyire nincs úgy.
(És hogy szokásomhoz híven kötözködjem egy sort, a "meg lehetne próbálni"-t 3 szóban írjuk. Lásd aláírásom!)Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
aprokaroka87
nagyúr
a legfrisebb opera mini másnál is reklámoz?
-
törölt tag
Ezt is írták már. Kellene egy olyan alkalmazás, amit nem töröl a rendszer és képes elindítani más alkalmazást. Próbáld meg az E-Robotot! A beállításaiban állítsd jó magasra a prioritását! Engedélyezd a teló beállításaiban, a kisegítő lehetőségeknél az értesítésekhez való hozzáférést. Aztán figyeltesd vele az ébresztőd értesítését! De, vannak ettől egyszerűbb megoldások is.
1.: Kukázd az ébresztődet és az E-Robottal ébresztess! Azt játszik le, amit akarsz és úgy, ahogy akarod.
2.: Nem kell semmilyen extra programot telepítened. Hangszerkesztővel csináld meg emelkedőre az ébresztő hangfájlodat és játszasd a gyári ébresztővel! -
dlaj
őstag
A Memory Locker-t próbáltad már?
-
kukinyo
addikt
Ez a 4. telefon amin ezt használom(nám). az előző 3 telefonon legalább 20-22 rendszerrel kiválóan működött. Nem hiszem hogy a program lenne hibás.
(#88710) beg: "Egyébként ha az általad haszontalannak tartott amdroidon"
Nem tudom hogy ezt honnan vetted. Nagyon tetszik az a program. Ha működne (nálam), lehet átpártolnék.
"Bár erre soha nem volt szükségem, 5.1-el elég régóta ez ébreszt minden reggel és soha nem áll le." Pont erről beszéltem az előbb. Ti nem találkoztatok ezzel a hibával, sőt, meg merem kockáztatni azt az állítást is hogy elképzelni sem tudtátok hogy létezhet ilyen.(#88706) air: Távol áll tőlem az a stílus hogy aki(k)től segítséget kérek, akár butábbnak nézném őket nálam, nem hogy hülyének. Akkor miért én kérdeznék tőlük?
Ha valakit megbántottam, megsértettem volna, elnézését kérem, nem volt szándékos.[ Szerkesztve ]
-
beg
veterán
Egyébként ha az általad haszontalannak tartott amdroidon engedélyezed az értesítés megjelenítését, akkor a recent ürítéssel nem megy a levesbe. Bár erre soha nem volt szükségem, 5.1-el elég régóta ez ébreszt minden reggel és soha nem áll le.
-
Bozek
nagyúr
válasz SharpSA #88708 üzenetére
"Csak azok nem, amelyekkel van valamilyen háttér folyamata"
És ez így működik jól (bár a korábbi Android-ok még nem egészen ezt csinálták). Viszont az ébresztőnek nem ártana egy háttérfolyamat, hogy a recent apps ürítése ne zárja be. Elvileg ez lenne a értesítési sávban csücsülő ikon dolga, de mégse segít. Na, ezért működik hibásan.
-
SharpSA
veterán
Szerintem meg nem működik hibásan, vagy akkor sok másik program is hibás ebből a szempontból. Ugyanis a recent apps ürítésekor sok másik egyéb program is bezárul. Csak azok nem, amelyekkel van valamilyen háttér folyamata.
-
Bozek
nagyúr
válasz kukinyo #88699 üzenetére
1. Amikor a telefon elindul, akkor van a BOOT_COMPLETED intent. Ez be van építve az ébresztőbe, amiért a sikeres rendszerindulás után elindul. Pont.
2. Ha kitörlöd a legutóbbi alkalmazások közül, akkor az Android bezárja. Amikor újraindítod a telefont, akkor megint az első pont lép életbe, tehát újra elindul.
3. Nem kell újraindítani a telefont, elég, ha megint elindítod az alkalmazást, akkor elvileg újra ott lesz a notibáron. De a legutóbbi alkalmazások közül NE TÖRÖLD, mert mint le lett már írva sokszor, az általad használt program HIBÁSAN működik.[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
válasz kukinyo #88704 üzenetére
Szerintem a rendszereddel lehet valami probléma, mert az AMdroid 5.1 alatt nálam tökéletesen működik.
Többen többször elmagyaráztuk világosan, hogy mi a szitu. Innentől kezdve ez már erősen trollkodásnak hat. Pláne, hogy azokat próbálod hülyének beállítani, akik segíteni próbálnak, és láthatólag sokkal jobban tisztában vannak a dolgokkal mint te.
Részemről ezt a kérdést lezártnak tekintem.
Egyéb más kérdésre szívesen válaszolok, de ezt a témát túltárgyaltuk.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
kukinyo
addikt
válasz vadorzó #88702 üzenetére
Nekem a "gyári" ébresztő pont a hangosodás hiánya miatt nem jó. Ha halkra veszem esély van rá hogy én sem ébredek fel rá, ha hangosra, felverem az egész környezetem. Ilyen erővel használhatnám a digitális ébresztőórámat is, amire a 3. szomszédom is felébred. Nagyon változó időben kelek és pont ezért egy kis esély hogy talán csak én ébredek fel rá.
-
vadorzó
tag
válasz kukinyo #88699 üzenetére
Próbáltam én is több ébresztőt az utóbbi időben, de maradtam a gyárinál, mert a letöltött "alarm clock"-ok nem voltak elég hangosak, hiába húztam fel a hangerőt.
(Kínlódok a telefon rootolással is, 3 nap alatt 3x flash-eltem újra, és talán csak most találok megoldást én is.)
Ilyen is van...You can't see California without Marlon Brando's eyes
-
harry3
őstag
válasz kukinyo #88696 üzenetére
Komolyan már én megértettem, pedig fogalmam sincs az egészről, sőt csak benéztem ide.
Legutóbb használt alkalmazásokból kitöröd: nincs varázsszó, nem indul el az alkalmazás.
Újraindítod a telefont: az újraindítás hatására van varázsszó, elindul. Nekem legalábbis ez jött át. Mi még a kérdés? Mert ezzel megmagyarázták, hogy miért indul el újraindításkor és bezárás után miért nem.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest