- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gatto_
senior tag
válasz puma72 #55795 üzenetére
Ha egy gyári romot felteszel a leírás alapján, és utána nem csinálsz vele semmit, akkor frissülni fog magától.
A Knox a Samsung új biztonsági szoftvere. Ha ugrott 0x0-ról 0x1-re, ahogy nálad van, az azt jelenti, hogy nagy eséllyel a gyári garanciád is ugrott. Már ha volt.
De szerintem jobban jársz az általam linkelt topikkal, mert az a készüléked harci területe.[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
Most akciós a Weather PRO, megvettem, elsőnek a nem táblás verziót, így meg is volt az első visszatérítés kérése... véletlen rosszat vettem. Utána megvettem a táblás verziót, abban meg látom, hogy még premium előfizetés is van benne... oké, akkor megint visszatérítés kérés... Így mára kettő jutott úgy, hogy eddig még sosem kértem pénzt vissza.
-
puma72
tag
-
puma72
tag
Sziasztok!
Tud e valaki abban segíteni?
Vettem egy Galaxy S4 LTE telefont és 4,2,2 android van rajta amit szerettem volna a nemrégen megjelent 4,4,2-re frissíteni.
Azt írja ki frissítés keresése után, hogy, Ez egy módosított eszköz. Szoftverfrissítés nem elérhető.
Mi lehet a hiba oka?[ Szerkesztve ]
Számom +36205747193
-
Sanyi.mTs
addikt
viberben hol lehet beállítani, h ha telefonálok, akkor a képernyő elsötétüljön?
-
ctibor
senior tag
válasz ctibor #55763 üzenetére
Megoldottam a problémát (hogyan lehet második Google fiókot felvenni, ha a Beállítások menü Fiók felvétele menüpontja nem engedi). Csak azért írom le, mert más is beleütközhet ilyen gondba, akinek kínai telója van és s.k. kénytelen telepíteni a Google appokat:
Google Keresést megnyit, ott a menübe bemegy, Fiókok és adatvédelem menüpontot kiválaszt, Google Fiók ("kereséshez és asszisztenshez a következőt választja...") feliratra rányom, ott kettőből választhat: a jelenlegi fiók neve és Kijelentkezés. A kijelentkezést kell választani! Utána az egész programból kilép majd újra belép és ugyanoda eljut. (Beállítások > Fiókok és adatvédelem > Google Fiók) És itt újra két lehetőség van: a már telepített Gmail fiókod neve és Új fiók hozzáadása!!! Innen már lefut a szokásos párbeszéd és két fiókod lesz.
Galaxy Tab S6 LTE, Galaxy Z Flip3 5G, Galaxy Watch4 Classic e-SIM
-
ctibor
senior tag
válasz atillaahun #55771 üzenetére
OK, igazad lehet.
De akkor merre induljak tovább?
-
Troy.
addikt
Hello!
WeatherPro-val van valakinek tapasztalata? Akciós (257ft)
.
-
ignisz
senior tag
Szép napot! A Zooperben be lehet állítani, hogy egy a naptárba beírt eseményt mutasson? Mint egy emlékeztető. Böngésztem a beállításokat, de nem lettem okosabb.
-
ctibor
senior tag
válasz atillaahun #55761 üzenetére
A Gmail-ben megengedte. De ha most a Beállítások-ban az 'Új fiók Hozzáadása' menüpontra bökök, akkor csak a következő lehetőségeket kínálja fel:
A már meglévő fiókjaim között ott a Google is, de mint látható, új hozzáadásaként mindefélét felajánl, csak épp a Google-t nem...
Ja, és mindkét általad említett app telepítve van: GoogleServicesFramework.apk és GoogleLoginService.apk
[ Szerkesztve ]
-
atillaahun
veterán
Alapvetően nem ide tartozik, de nem találtam neki jobb topic-ot.
Ha létrehozok egy GDocs szövegfájlt (.doc), amihez publikus hozzáférést adok, akkor kérhetek (e-mail) értesítést ha valaki változtat benne valamit?
[ Szerkesztve ]
-
atillaahun
veterán
válasz ctibor #55760 üzenetére
A G programokért (/system/priv-app/) a GoogleServicesFramework.apk keretprogram felel, konkrétan a fiókokért meg a GoogleLoginService.apk, de ha ezek közül bármelyik hiányozna szerintem 1 fiókod se lenne, így nem tudom mi kínja lehet.
Új fiókot egyébként nálam simán a Beállítások-ban lehet hozzáadni, a Google menüpont alatt van egy + Fiók hozzáadása is. Az elsőt hogy adtad hozzá?
(#55758) galaxys80
Menü > Nézet > Webes nézet[ Szerkesztve ]
-
ctibor
senior tag
Sziasztok,
tudja valaki, melyik az a Google progi, amelyik a Google fiókok telepítéséért, kezeléséért felelős?
Azért kérdezem, mert Huawei Ascend P7 telefonom van, de a kínai belpiacos változat, mert az két SIM-es és arra volt szükségem. Így viszont a Google progikat magamnak kellett telepítenem. Ment is gond nélkül (először a Play keretprogramot és Áruházat tettem fel, s abból már telepítettem a többit is -- Search, Hangouts, Gmail, stb.) Működik mind, de Google fiókot csak egyet tudtam telepíteni, pedig kettőre lenne szükségem, hogy Gmail-ben mindkettőt kezelni tudjam. De se a Gmail, se a Play Áruház, se a 'Beállítások > Új fiók felvétele' nem tartalmaz lehetőséget új Google fiók felvételére.
Arra gondoltam, talán pont az a segédprogi hiányzik, ami ezeket a folyamatokat kezeli és azt kellene kiszednem egy KitKat-re való Gapps.zip-ből... Szerintetek?
-
Pubszon
veterán
Hali.
Melyik az az app, amelyik a google térképen GPS segítségével bejelölte a wifi pontokat?
Külön színnel a WEP, WPA és a titkosítatlanokat. Régen használtam, lehet már nincs is.ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
galaxys80
veterán
Office suit-ot [link] nem lehet valahogy rávenni, hogy zoomoláskor tördelje a szöveget?
-
gzbotii
nagyúr
Kicsit szakmai inkabb, de hatha tudtok segiteni: [link]
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Szaszabond
aktív tag
Üdv, tudtok esetleg egy normális mozi alkalmazást ami megjeleníti, hogy hol melyik moziban mit és mikor vetítenek pontosan? A mozi24 sajni nem jó, pontatlan, sok vetítési időpontot nem mutat, a Mozi Most! pedig állandóan leáll (illetve a tatabányai mozi (MiMozink) sincsen bent :S).
[ Szerkesztve ]
-
Mzombi
aktív tag
Soundcloud-t használ vki? Valamiért mostanában ha lelépek netről és kilépek az appból, de az értesítősávra beállított zenelejátszó play gombra nyomok, előszedi a SC-t és elkezdi lejátszani (gondolom vmilyen Temp könyvtárból) az utoljára SC-on hallgatott zenét és az istenért sem tudom elérni, hogy ne ismétlődjön ez újra, meg újra, csak ha kilépek a SC fiókomból :/
MÁS: Draw something minden egyes kilépés után összeomlást jelez, ami elég fura, másnál is fenn áll ez a hiba?
-
petipetya
nagyúr
válasz petipetya #55744 üzenetére
Így sem jelzett a Keep. Kezdem azt hinni, hogy át kell hozzá állítani angolra a telefon nyelvét, és/vagy bekapcsolni a "wifi mindig legyen aktív" opciót. De ezt már nem próbálom ki. Sokkal egyszerűbb egy olyan jegyzet progit feltenni, amely wifi alapján értesít, vagy valamelyik automatizálóban aktiválni egy ilyen funkciót.
"nincs rá lezsóidő"
-
oncsi
őstag
válasz darvinya #55739 üzenetére
Pl mert vannak filmek, zenék, képek amik más lejátszón szeretnék megnézni, halgatni. A gyári player jó a háttér lejátszásban, míg az MX player meg fullScreen-ben a nyerő. Ugyanakkor egy avi fájl-t 8 program is szeretné lejátszani. Vagy pdf-et 3 programmal szoktam megnyitni. Szerkesztésre. más a jó, mint belenézésre, vagy a több száz oldalasokhoz.
Nem mondom, hogy használhatatlan így, csak egy win, vagy linux ennél azért kezesebb
Szoktam saját kiterjesztést is használni, akkor kell küzdeni a droid ellen, hogy a pxz az egy videi fájl. Meg ilyesmi. Linux elkényelmesitett ezen a téren (meg persze a win már sokkal korábban.)Kinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél
-
St3ven
addikt
válasz zsozsoooooo #53764 üzenetére
& (#52008) Somatom & (#52966) cimbi186
Nálam is ugyanez a helyzet, így inkább nem is használom az appot:
Egyetlen alternatíva a MinDig TV alkalmazás, csak ugye ott meg mindössze egy darab értelmes csatorna "fogható".
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
Laca1212
őstag
-
törölt tag
válasz darvinya #55739 üzenetére
Ne viccelj! Szted nem hiányosság, hogy rendszer szinten nem lehet fájltípushoz (kiterjesztéshez) alkalmazást rendelni? Hogy a rendszer beszabályozza, hogy mit, mivel nyithatok meg? Hogy lehet az, hogy ha nem "gyári" böngészőt használok, akkor a Youtube videóknál nem ajánlja fel a YT klienst? De a Tubemate megjelenik. Miért nem tudok alkalmazás elérést vágólapra tenni a Play -en? De ha vágólap alkalmazást használok, akkor működik, mert az megjelenik a megosztás menüben. Sorolhatnám még. Sztem ezek csúf hiányosságok.
-
darvinya
titán
válasz quailstorm #55734 üzenetére
Akkor nem tudom, nálam egyből megy.
Lehet maga a gép nem az igazi.
Nekem IBM ThinkCentre A50 van.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
darvinya
titán
válasz quailstorm #55732 üzenetére
Frissítettem a rendszert(SP2/SP3), .NetFramework 2/3/4, ActiveSync, Windows Média Player driver (wmfdist11)
[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
darvinya
titán
válasz quailstorm #55729 üzenetére
Érdekes nálam tökéletesen megy az MTP.
Igaz driver frissítés kell, pláne azért mert 10 különbség van.
Ehhez csak Média player kell.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
gorje
senior tag
Sziasztok!
Spanomnak telepitgettem elete elso okostelojat.. Lenyeg
Facebook-FBchat alkalmazas helyett mit javasoltok? Fenykepezo? Nova launcher jo-e?
Ezekben kernem segitsegeteket -
zeon.hu
nagyúr
egy barátomnak gondja van a zte bladeel, bemásolom ide,amit írt:
"Adott egy zte blade 3, amiben volt memoriakartya, de azt most kolcsonadtam, es azota vannak a bajok.
Egyszeruen szinte semmit se enged telepiteni, mert mindent az sd kartyara akar. Eloszor azt hittem,hogy biztos a rendszer nem vette eszre, hogy nincs benne kartya, es ezert csinaltam egy teljes visszaallitast, de azota se javul meg. A programok nagy resze azt mondja, hogy nincs eleg tarhelyem. . De ezenkivul semmilyen gps programot se tudok telepiteni (se playrol se apkbol), mert azt irja, hogy nem eleg a tarhely, pedig teljesen ures a keszulek, azaz bo 2 giga hely van rajta.
Vagy a wifi file transfer nevu program feltelepul, elinditom,es kiad egy hibauzenetet,hogy az sd kartya nem olvashato,ellenorizzem stb..
Otletek?Rootolni nem akarok,es a gyari romot se szeretnem bolygatni,es az se opcio,hogy vegyek egy sd kartyat, mert 1 het mulva visszakapom a sajatomat, csak addig is kene hasznalni a megszokott programjaimat
Egyebkent a gyari telenoros rom van a telefonon (4.0.4)
#?*@&!
-
air
nagyúr
Próbált már valaki régi, DOS-os játékot Androidon futtatni? Van valami best practice, vagy legjobb alkalmazás, ami tuti elsőre visz mindent?
A régi Lotus: The Ultimate Challenge-et szeretném éltre kelteni.
Köszi.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz Viktor0610 #55725 üzenetére
Vazze!
Valahogyan lezártam az asztalokat, emiatt nem működött.
Most már megy, GraciasAs I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
MODERÁTOR
válasz LyonnaisFan1 #55724 üzenetére
Nem lockoltad az asztalt?
Főképernyőn Menü - Lock desktop.
Xiaomi 13T
-
LyonnaisFan1
őstag
Estét!
Aki az APEX Launchert használja annak működik a hosszú érintés?
Nálam hiába van bekapcsolva nem hajlandó érzékelni, és nem kívánja fel a hozzáadás menüt.Ezen felül az programtárból nem tudok kihelyezni a kezdőlapokra alkalmazást, mert nem érzékeli a hosszú érintést. Alkalmazást sem tudok eltávolítani az egyszerű módon, ahhoz is a hosszú érintés kell.
(Szórakozhatok a beállítások / alkalmazások / uninstall kombóval )Olyan, mintha nem érzékelné a gesztust, pedig a gyári reagál az érintésre. Tehát valami bug lehet az alkalmazással
Csak nálam ilyen, vagy valahol máshol is, más telefonban? LG L4 II amivel rendelkezek.
Mi zavarhatja meg a Launchert?Esetleg egy alkalmazás eltávolítás (elötte beállítások elmentése) és alkalmazás újratelepítés megoldhatná a problémát?
[ Szerkesztve ]
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
darvinya
titán
válasz quailstorm #55709 üzenetére
Miért nem lenne MTP XP-n.?
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
törölt tag
válasz Siriusb #55716 üzenetére
Nincs ilyen irányú tapasztalatom, de érzek pár buktatót ebben a fókuszos dologban. Viszont ha jól emlékszem, van vmi autós, vagy dokkoló, vagy kéz nélküli üzemmód, amiben nem dob bejövőnél ablakot, ha bt headsetként azonosított eszköz csatlakozik. Vagy rosszul emlékszem?
-
dokee78
félisten
válasz Viktor0610 #55713 üzenetére
Csak egy példa volt az az adat nyilván nem azt akartam kiszámolni.
De szerintem nem értitek.
Számológépem van de ne kelljen már azzal számolgatnom,ha van erre alkalmazás ami ismeri a váltó számokat.
Adott sebességgel mennyi idő alatt töltődik le vagy fel adott méretű file.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
quailstorm
nagyúr
válasz Viktor0610 #55710 üzenetére
CM-ben, Kínaiakban, Android 2.3-masokban van. A mai készülékek 90%-ban nincs.
-
air
nagyúr
-
dokee78
félisten
Tudtok olyan alkalmazást ami kiszámolja,hogy például egy 1,4 GB-os film 5MB/s sebességgel mennyi idő alatt jön le?
-
air
nagyúr
válasz Viktor0610 #55710 üzenetére
Kivéve azt, amiben nincs. Vagy csak 2-3 éves telefonjaid vannak?
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
MODERÁTOR
válasz quailstorm #55709 üzenetére
Én a mass storage módra gondoltam. Én minden készülékem így használom.
Xiaomi 13T
-
quailstorm
nagyúr
válasz Viktor0610 #55708 üzenetére
XP-n nem megy az MTP
-
MODERÁTOR
válasz nyuszi123456 #55706 üzenetére
Ez készülékenként más és más módon lehetséges.
Néhány készülékhez driverek kellenek, néhánynál beállítás/külső program feltelepítés kérdése.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
air
nagyúr
válasz nyuszi123456 #55706 üzenetére
Fogalmazz értelmesen!
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
nyuszi123456
aktív tag
hogyan tud csatlakozni az android xp-hez? Az xp a processzort felismeri, de adatátvitel nem lehetséges.
A csoki nem ízlik. Mi finomabb a csokinál? - A marcipán. (Vékony tejcsokibevonattal.)
-
galaxys80
veterán
válasz Viktor0610 #55704 üzenetére
Köszi. Akkor ez sem lesz a néhai Quickoffice helyettese.
Rohadna meg a Google, hogy megszüntette. -
MODERÁTOR
-
galaxys80
veterán
A Microsoft mobile [link] nem tudja megnyitni a PDF fájlokat?
-
törölt tag
Sztem nagyon jó kérdés! Az Androidban tudomásom szerint nincs ilyen opció. Mint ahogy olyan sincs, hogy ne kelljen állandóan abban a felugró ablakban bökdösni, hanem a "csak egyszer" legyen az alapértelmezett (hogy törné ki a nyavaja azt, aki a Google -nél ezt a baromságot kitalálta!). Ha jól emlékszem, akkor pl. a TotalCommanderben tudsz létrehozni ilyen társítást. De nem mélyedtem bele. Maga a rendszer elméletileg ad rá lehetőséget, mert intent filterben tudod befolyásolni, hogy mivel nyissa meg. De ott konkrét fájl elérési utat kér. Azt nem tudom, hogy tudna -e kezelni változót. De kéne tudjon, mert sztem máshoz is szükség van rá.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Láncfűrész topik
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- GTA V
- Anime filmek és sorozatok
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Milyen egeret válasszak?
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...