Hirdetés
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokee78
félisten
-
anonymus89
addikt
Hol is tudom megnézni a szinkronizált kapcsolatokat?
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
törölt tag
válasz Marci79 #57293 üzenetére
Az alkalmazások nem a telóhoz kötődnek, hanem a beregelt Google fiókhoz. Amelyik készüléken bejelentezel ugyanazzal a fiókkal, azon jogosult vagy használni a megvásárolt alkalmazásokat. Akár több készüléken is egyszerre. Vannak elenyésző számban kivételek (pl. bizonyos játékok, vagy plusz letöltendő adatokat használó alkalmazások). Törléskor a telóról törölsz, a fiókodban az egy telepítetlen, de megvásárolt alkalmazás marad. Sztem praktikus a telónak külön fiókot létrehozni, amin semmilyen személyes kommunikáció nincs. Így bárkinek a kezébe adhatod a telót, személyes dolgok nélkül.
-
törölt tag
válasz anonymus89 #57291 üzenetére
Ha van root, akkor a
/data/data/com.android.providers.contacts
alatt, a databases mappában, a contcts2.db
fájl tartalmazza a kontaktokat. Pl. RootExplorerrel bele is tudsz nézni és van olyan adatbázisa, amiben láthatók a számok is. Erről is lehet biztonsági mentést csinálni. -
Marci79
senior tag
Üdv mindenkinek!
Egy "furcsa" kérdésem lenne.
Tervezem app vásárlását a Google play-en. Arra lennék kíváncsi, hogy ez milyen megszorításokkal jár. Pl. Veszek egy app-ot. Később cserélem a telómat, de az első telepítésesről letörlöm eladás előtt. Fel tudom telepíteni egy másik telóra? Illetve ugyan arra a telóra telepíthetem-e többször is. (Ha letörölnél valami miatt egyszer-kétszer.)
Vagy csak egyszeri alkalomra szóló letöltést-telepítést fizetek ki?"Pont mint a "propaganda". Ez egy varázsszó lett, amit akkor mond valaki mikor nem tetszik neki amit hall mert kognitiv disszonanciat okoz, kimondja a P betűs szót és addig ismétli amíg megszűnik a frusztrációja."
-
t420s
aktív tag
Üdv!
Mit csinál a Motorola androidos mobilokon a MotoCare process/service?
Moto G.Azon kívül hogy a Battery Stats szerint az összes akkufogyasztás 30%-ért felelős. Valami értelmes dolga is van?
Root Uninstallerrel se tudom törölni: nem is találom.
Kifagyasztani se tudom: nem is találom. -
LonGleY
veterán
válasz anonymus89 #57287 üzenetére
Nem szinkronizál a gmail címtárba a cucc?
Ha nem, akkor ments ezzel is és azzal is, a
visszarakáskor legalább lesz opciód.[ Szerkesztve ]
-
Oldman2
veterán
válasz paolinho #57275 üzenetére
Én jó ideje az Easy Backup -ot használom, nekem semmi gondom eddig nem volt vele.
[ Szerkesztve ]
-
anonymus89
addikt
Mivel nem sok így végigszámoltam és 185 van jelen a kapcsolatokban. (xperia sola)
Viszont ahol mobilszám alatt 2 is szerepel ott csak az egyiket mutatja és ez gáz...Akkor mivel mentsem le, hogy jó legyen?
[ Szerkesztve ]
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
air
nagyúr
válasz anonymus89 #57285 üzenetére
Gondolom másként kezelik azokat a névjegyeket, amiknél több szám van megadva.
Vagy az van, amit mondasz.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Sms backup & restore-ral nem ment le minden sms-t mert a piszkozatokat kihagyja, ezért átváltottam super backup-ra, ahogy írjátok fentebb.
Na már most névjegyeket ha simán kiexportálom akkor csak 185 lesz, ha super backuppal készítem 283-ra ugrik fel ez miért van?
Viber, skype meg google fiók miatt?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz quailstorm #57281 üzenetére
Ahogy írtam,a leírás szerint particionáltam. Elméletileg sikerült is, de nem hajlandó elfogadni a Link2SD app így. SD kártyát kivettem,újra betettem,látja a 2-ik particiót,de azt írja rá hogy nem található.Ha a csatoló parancsfájlt újra lefuttatom akkor kiírja hogy mind a két particiónak elsődlegesként kell beállítva legyen. Ezt hogyan tudom leellenőrizni?
-
törölt tag
válasz quailstorm #57262 üzenetére
Eme leírás szerint particionáltam az SD kártyát. Link2SD alkalmazást elindítom,a program megkérdezi hogy milyen fájlrendszer a 2-ik SD kártya,és látom hogy dolgozik a rendszer,kiírja hogy várjak és ennyi, nem lép tovább. Egy 8GB-os kártyát osztottam fel,mennyi idő míg megcsinálja?
-
LonGleY
veterán
-
paolinho
őstag
Tudnátok ajánlani megbízható alkalmazást az SMS-ek mentésére?
Sajnos a MyBackup is és a Go Backup alkalmazások sem oldják meg ezt a gondot nekem.
A MyBackup azt írja ki mentés után, hogy Hiba a mentés folyamat közben: unknown error (code 14): Could not open database, míg a GoBackup azt írja, hogy No SMS or no permission to readIgazából szeretnék feltenni egy új rom-ot, és az alkalmazásokat a Titanium Backup-pal le is mentettem, de az SMS-ek is elég fontosak lennének.
Apropó, szerintetek a 4.2.2-ről 4.4.2-re váltás nem fog galibát okozni a mentett alkalmazások visszaállítása kapcsán?
Köszi előre is.. -
törölt tag
válasz Gedeon31 #57271 üzenetére
Skype -ot megpróbálhatod. Vagy elkezdesz kísérletezni. Mondjuk a Reengerre. Ennek a kliensalkalmazása tulképp egy CSipSimple klón. Ezekben tudod változtatni a kodekeket, hátha találsz olyat, ami a hangminőség rovására képes folyamatos átvitelre. Persze a 2g -telón olyankor legyen leállítva minden egyéb adatforgalom (alkalmazások, szinkronizálás, stb.).
-
-
Gedeon31
addikt
A Viberen hívok olyan embert akinél csak 2G van nem igazán lehet beszélgetni olyan rossz a vonal.
Van esetleg olyan alkalmazás ahol jobb minőségben lehet olyan emberrel beszélni ,ha 2G területen lakik?
-
törölt tag
válasz Kékes525 #57268 üzenetére
Persze, vannak ilyet igénylő élethelyzetek, de erre vannak a pótakkuk, vagy a powerbankok. De egy átlag user esténként az ágyában alszik (vagy egy másik átlag userében ). Én pl. esténként felrakom töltőre, függetlenül az akku töltöttségi állapotától. Ha ennyit kibír, akkor nem értem, hogy miért lényeges, hogy 3, vagy 4 napot menne el töltés nélkül. Tudom, az S2 -n gyenge láncszem a csatlakozó. Figyelek arra, hogy ne feszüljön oldalirányban, de sztem nálam intenzívebben nem sokan használják (töltő, autóstöltő, pendrive -ok, háttértárak, MHL). Így megy két és fél éve. Szóval nem hiszem, hogy a napi töltés megártana neki.
[ Szerkesztve ]
-
dlaj
őstag
Sziasztok! Érdeklődöm, hogy 4.2.2-s droidon hogyan tudom az sd kártyát lerfomázni? A tárhely menüpontban csak törlés van.
-
norbert1998
nagyúr
válasz Kékes525 #57264 üzenetére
Hát akkor hol itt a gond? Netes helymeghatározás nem túl pontos, a gps modul kielégítő a kettő kombinálva pedig szuper. Probalgass, azt mondom. Nézd, még, hogyan merül ,hogyha elismétled ugyanakkora töltöttségről ugyanazt az utat egymás után két külön napon. Vagy harmon, függve attól, hogy mennyire akarsz belemenni.
-
törölt tag
válasz quailstorm #57262 üzenetére
Tehát rendszer appok maradnak,többi mehet külsőre. Köszi!
-
törölt tag
válasz Kékes525 #57260 üzenetére
Hátizsák, autóakku. Ha megszokod, utána kifutsz a világból. Akkuidőben a telód is. Egyébként, hacsak nem maratont futsz naponta, akkor egy akku bőven kibírja. Veszel egy másikat (mondjuk egy gyári, 2000 -est) és futás után csere.
mr bauer:
Az 1,4GB alatt a felhasználói tárhelyet érted, vagy a felhasználói alkalmazások adatainak a tárhelyét? Nem mindegy. Jó lenne tudni, hogy e két tárhely mire van partícionálva (FAT, vagy EXT). Nekem az S2 -n 2GB az alkalmazás tárhely. Ebből most szabad 652MB. Mindez 257 telepített alkalmazás mellett. Svsz. ha az alkalmazások tárhelye 1,4GB, akkor az nem kevés.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Üdv megint!
Kérdeztem korábban hogyan kell a Link2SD progit használni (kaptam is segítséget amit köszönök ezúttal is ) , de nem tudom van e értelme egyáltalán használni! Egy LG Optimus L7 II telefont "nyomkodok" amin ugye a gyári rom 4GB,de ebből szabad csak 1GB van (rootolva a telót és a nem használt fölös alkalmazások eltávolítása után is "csak 1.4GB szabad hely van). Játékokat nem használok,Így lehetséges hogy az is elég lenne. Szeretnék még alkalmazásokat telepíteni mint pl GPS,irodai szoftver stb, így lehet hogy elfogy a szabad hely a belső kártyán.Szerintem elég gyors és biztonságos a készülék nem fagy stb,ahhoz hogy ez meg is maradjon mennyi szabad helyet kell biztosítani a gyári belső tárhelyen? Mert ha lenne elegendő,nem foglalkoznék az SD kártya particionálásával. Ha mégis az SD kártyára kell majd telepíteni néhány alkalmazást akkor mit kell tudni róla,melyeket lehet biztonsággal külsőre telepíteni ahhoz hogy a működésük megfeleő legyen?
Köszönöm szépen előre is a segítséget!
-
-
Kékes525
félisten
válasz norbert1998 #57257 üzenetére
Én 4.1.2-ön is tudom külön állítani a GPS-t, az internet és a Google helymeghatározását. Csak a kérdés az, hogy jobb e a helymeghatározás, ha a Google is be van kapcsolva, mert az jobban meríti az akkumulátort.
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
Kékes525
félisten
válasz norbert1998 #57252 üzenetére
Hát akkor marad, amikor használom a Runtastic Pro-t, csak eléggé meríti az akkumulátort.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz aprokaroka87 #57253 üzenetére
Közben megoldodott,kivettem a kártyát fizikailag is,újrainditás után minden jó!
-
aprokaroka87
nagyúr
Üdv!Segitséget kérnék
Könyvtárnév váltás miatt semmilyen zenelejátszó szoftver nem ismeri fel a külső memóriakártyán levő zenéketTelefont újrainditottam vagy 4x,a médiatároló adatait is töröltem!
A belső memóriábol felismer 3 értesitési hangot,de ennyi
A gyári zenelejátszó beolvassa a memóriakártyát,de nem ismeri fel a zenéket a külső memo kártyáról
Mi lehet baj?
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
A Runtastic Pro-hoz szerintetek a GPS pontosításához szükséges e a Google-szolgáltatások-tartózkodási hely bekapcsolása, vagy elég az internet bekapcsolása? Egyáltalán a Google-szolgáltatások-tartózkodási hely bekapcsolása segít e valamit a helymeghatározásban a Runtastic Pro-nak?
-
csadi0011
őstag
Sziasztok!
Létezik a Google Play Játékok alkalmazásból Webes felület? Tehát meg tudom nézni Pl PC-n, a Google Play Játékok profilomat?
-
tomy86
addikt
válasz #77081088 #57248 üzenetére
Particionálás. Nem kell a meglévő alkalmazásokat újratelepíteni.
-
törölt tag
Sziasztok!
Szeretném használni a Link2SD programot,az sd kártya nincs patricionálva,gondolom az lenne az első teendő.
Az eddigi telepített alkalmazásokat újra kell telepítenem,vagy ha patrícionálom az sd-t elég ha áthelyezem?
Van valami egyéb dolog amire figyelnem kell? -
xSide
őstag
válasz f(x)=exp(x) #57241 üzenetére
Rendelni?
Lejátszó alapból tudja, az mx-et és gyárit használom, mindkettő lejátsz ha EGYEZIK A NÉV.
Mivel a magyar online néző oldalakat a többszöri reklám és ide-oda irányítgatások valamint fos tárhelyekre való feltöltések miatt megutáltam mostanában találtam a sorozataimhoz használható felirat és epizód keresőt
Ha lassan jön le bármelyik, jól jön még a kék ADownloader (torrent) app . -
xSide
őstag
válasz raziel01 #57226 üzenetére
Flash-t nem tud.
Időkép radar
Egyébként ezt használnám vagy a Next-et.
A dolphin-nal le is tölthető későbbre egy videó pl, flashfox mellett marad egy darabig.
Ám egyre idegesitőbb és ha tovább folytatja én is dobom... -
anrab
addikt
válasz szaszandras #57236 üzenetére
nem voltam vagy húsz éve nyaralni és valószínű ez lesz a vége.
így sikerült. -
Bozek
nagyúr
válasz f(x)=exp(x) #57241 üzenetére
Mondjuk egy videolejátszó nem megfelelő erre a célra?
-
f(x)=exp(x)
őstag
Hali!
Van olyan app, amivel feliratot a filmhez lehet rendelni? Ha igen egy rövid leírás, de azt kibogarászom csak egy app kellene. -
catroot
veterán
válasz szlovibuki #57237 üzenetére
Hirtelen ezt találtam.
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
Pocok256
veterán
Sziasztok olyan android alkalmazást keresek a sony z1 compacthoz amivel ha hozzáérintem az nfc taget akkor lockolja a telefont avagy unlockolja. Valaki ismer ilyet
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
szlovibuki
tag
Hello! Olyan live wallpaper appot tudnátok ajánlani, ami napszakhoz és időjáráshoz megfelelő képet jelenít meg háttérképként, jó minőségben?
-
szaszandras
csendes tag
Nem akarok más zsebében mélyen kotorászni, de ha ennyi felé utazol és még jó tapasztalatod is volt vele, meg vagy elégedve, akkor miért nem veszed meg? Most még akciós is ráadásul: a teljes Európa 25 EUR
-
glspeter1
őstag
Nem tudom volt-e már, de jelenleg akciós a Poweramp. 888Ft helyett lett 468.
Élj ma, harcolj holnap. Privát üzenetre illik válaszolni !! :)
-
törölt tag
Ez ugyanaz a link, csak a kereső számára nevesítettem.
Törölhető alkalmazások listája. -
ignisz
senior tag
Szép napot! Régebben volt itt a fórumban egy táblázat, hogy mely alkalmazásokat lehet törölni vagy tiltani az s3-ban. Kerestem a fórumban, de nem találom. Ha valaki segítene, megköszönném.
-
válasz Siriusb #57222 üzenetére
Ja, sajnos a Dolphin hozzáfér az IMEI-hez.. Elég röhej, én is le fogom e miatt törölni.
(#57214) dokee78: az appok direkt nem egyszerre frissülnek mindenkinek. Olyannyira nem, hogy akár napok is eltelhetnek, mire valaki megkapja.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
BuricsJ
tag
válasz cintula187 #57220 üzenetére
Én a Gmail Calendar PC-s felületén állítottam be jogosultságot másik gmail címhez, majd ezek után itt fel is tudtam venni a Saját Naptárok alatt található Más naptárak részben. Telefonra történő szinkron után így mindkettő naptár bejegyzéseit látom (jogosultságtól függően, akár módosítható is lenne a "partner" gmail fiók naptár bejegyzései).
Józsi
-
Siriusb
veterán
1) Most már két alkalmazás sem jön le a Playről, Dropbox és Droidwall. 403-as hiba. Ötlet?
2) Dolphin új verziója miért akar az Eszközazonosítóhoz és hívási információkhoz hozzáférni?! Könyörgöm, egy nyavalyás böngésző! Megy a darálóba ez is...
-
cintula187
addikt
Sziasztok!
Lehet alapkérdés lesz de jelenleg használatos business calendar alkalmazásomhoz szeretnék tobb email fiok (gmail) eseményeit megjeleníteni. Eggyel megy de a többi hozzáadást nem találom. Hogy lehet előcsalni, esetleg van e erre jobb alkalmazás?
Köszi
Peasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.
-
anrab
addikt
a sygic-et használtam 7 napig horvátba és nagyon jó volt. most mennénk olaszba és jó lenne mégegyszer.
mit használ azonosítónak? imei szám vagy?
köszi. -
sittes79
addikt
Hi,
Olyan progi, amiben lehet rögzíteni egy adott kaja mennyiség szénhidrát és fehérje tartalmát.
Thx
-
alacka
tag
válasz Viktor0610 #57209 üzenetére
Köszi, nekem egyik sem akadt eddig, de megpróbálom!
S nem tudható, hogy hol vannak a telón a videók? Xperia sajátosság? Offlineban eleddig sosem láttam.(#57208) csadi0011 Hol a téma! Tükrözni szeretnék nagyon, csak nem tudom mi fán is lehetne.
Bocsanat, hogy nem ekezetelek. Roottalan utakon, amíg csak lehet.
-
MODERÁTOR
válasz Viktor0610 #57206 üzenetére
Bocs, tévedtem, megzavart a név. Nekem ez a uListen van fenn a készülékemen, ezzel lehet háttérben hallgatni a zenéket, a korábbi, kettes verzióval letölthetőek a zenék.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
csadi0011
őstag
@5150head
Ha már témánál vagyunk, akkor van valami infótok arról, hogy legalább 30 fps-sel lehet-e tükrözni a telefont gépre? Nem akarom irányítani, csak látni a képet.[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
válasz Viktor0610 #57203 üzenetére
Ugyanez.
De a torrenten már nagyobb a verzió szám. -
MODERÁTOR
válasz Viktor0610 #57203 üzenetére
Nekem sem dobta fel, de rákerestem a telefonon a Playen, és kiírta, hogy frissítés érhető el, a verzió 2.0.9-build-561-play lett.
alacka:
A PVSTAR+-t korábban próbáltam, háttérbe küldve is játszotta a videót, én inkább az uListen 2 - Free verzióját preferálom, az nem akad meg, ha háttérbe teszem a zenét.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
alacka
tag
Örömmel vettem észre, hogy a TUBEMATE és PVSTAR+ alkalmazásokkal korábban megtekintett videók (ki tudja hogyan)megtalálhatóak a FILMEK (Xperia Z1c) között, mi több (!) wifi és mobiladat kapcsolat nélkül továbbra is lejátszhatóak.
Hol tárolódnak? S vajh meddig?S hogy lehetne háttérben, illetve alvó állapotban is hallgatni, hogy ne legyen a képernyo bekapcsolva?
[ Szerkesztve ]
Bocsanat, hogy nem ekezetelek. Roottalan utakon, amíg csak lehet.
-
MODERÁTOR
-
dokee78
félisten
Miért nem frissül nekem a PowerAMP?
Épp nemrég jártam egy filemegosztó oldalon,felcsillant a szemem az újabb build szám láttán és mégsem talál frissítést a Play Áruházon keresztül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest