Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
xSide
őstag
válasz #79335424 #57796 üzenetére
Ne gondolj ilyenekre, föleg mikor bármilyen kérdésre válaszoltál mini fos pc-k csak tasker-rel megoldható....
Nincs mini fosom, mégis amit fel lehet venni esetleg hozzánemértő pofázásból meg lett oldva másképp.
Egyébiránt nyiss egy topikot magadnak, ott lehet osztani az észt...[ Szerkesztve ]
-
f(x)=exp(x)
őstag
Az endomondo mennyi mobilnetet eszik 1 szinkronizálásnál?
-
xSide
őstag
válasz James67 #57783 üzenetére
Ha már torrent.
Ki mit használ?
Melyik tud normálisan keresni?
ADownloader-t használom, de gyakran valami java hibára hivatkozik még gyári engine-ekkel is hibát ir kereséskor.
Most eddig jó a Flud kliens, de tényleg keresni mivel lehet? Sorozatokat néznék, amik Itthon nem futnak... -
danzig27
tag
Sziasztok!
Kérnék egy kis segítséget. Hogyan lehet root nélkül játékmentéseket átrakni egyik készülékről (S3mini), a másikra (S5). Köszi -
tonyrulez
őstag
válasz tonyrulez #57135 üzenetére
Megtaláltam a probléma okát, úgy látszik az MTK CPU nem szeret beletekerni a többórás hangokba. Szerencsére a Podcast Addict-ban van erre beállítási lehetőség (Resume Playback workaround for most devices using a CPU MT65xx), és így már valóban onnan folytatja a lejátszást
4 8 15 16 23 42
-
Bferibörs
addikt
válasz #77081088 #57781 üzenetére
Be-on-road ,ezt használom,offline még nem próbáltam , amúgy is keveset használom, nincs tapasztalat .igazán.Egy próbát talán megér.
Tudni kell,hogy Magyarország térképe kb. 65 MB.Nekem jelenleg csak az van letöltve.[ Szerkesztve ]
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
törölt tag
Üdv!
Offline működő ingyenes,megbízható (magyar nyelvű kezelő felülettel) GPS alkalmazást tud ajánlani valaki?
LG Optimus L7 II telefonra kellene!Köszönöm előre is!
-
catroot
veterán
válasz Quasi_modo #57763 üzenetére
Screen off and lock néven keress rá. Bocs, de most nem tudok linkelni.
@Fecogame
UTorrent remote. Bár eselyes, hogy totál másra gondolsz.
[ Szerkesztve ]
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
veterán
Létezik olyan torrent kliens androidra, amihez hozzá lehet kapcsolódni távolról? Mint windowsra a WebUI uTorrenthez.
Okoskütyük ---> https://hardverapro.hu/apro/wifi_es_zigbee_okoseszkozok/hsz_1-50.html
-
oncsi
őstag
Ha google fiókot váltok, akkor lehet átmenteni a megvett appokat az ùj címre?
Sajnos a környzretemben mindenkinek én csináltam a drioidos beállitást, volt, hogy az én fiókomból. Persze a végén beállitottam a tulaj saját fiókját, de nem mindegyikröl engedi törölni az egészet. Letiltani letudom a más gépén, de szívesebben venném, ha nem is volna ott.Kinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél
-
LonGleY
veterán
Újabb Endomondo rinyám itt. Ha tudtok rá érdemben válaszolni, itt is szívesen várom a hozzászólást.
-
LonGleY
veterán
zZz...
-
Quasi_modo
nagyúr
Melyik az az offscreen widget amelyik teljesen lekapcsolja a kijelzőt, nem csak lesötétít? Amit próbáltam az ott hagyta az alsó 3 ikont a sötét kijelzőn.
valami
-
zeon.hu
nagyúr
-
Kroni1
veterán
Olyan progit esetleg tud valaki, amelyik mozgás érzékelésekor készít egy fényképet az előlapi kamerájával?!
-
norbert1998
nagyúr
válasz Logeeen #57755 üzenetére
Lenyíló menüben lesz, ott tudod kiválasztani , fx compatible mode. Reboot, és mesés minden. Viszont ajánlom a ui setting menüt expert állítani, sokkalta több a lehetőség benne. Pl. Sikerült elég hangossá tennem az akg k518-am, amit azért kissé küzdve hajtott meg az sp, vagyis, a lényeg, hogy nekem kevés volt.
[ Szerkesztve ]
-
Logeeen
senior tag
-
Eternitys
aktív tag
Sziasztok!
Olyan normál-halk-rezgő mód kapcsoló widgetet ismertek ami úgy néz ki mint ez a holo támájú kör ikonos app csak fehérben (esetleg ugyanilyen kék), és egy-egy érintéssel vált a fenti 3 mód között?
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
Rájöttem miért nem ment a viper a musixmatch nevűvel. Kompatibilis módban újra kell indítani az eszközt. Oszt jó, továbbá ui settings expert módba kell tenni. Hát vazze,majdnem eldobtam a hajam,ennyi minden állítható benne!
-
quailstorm
nagyúr
válasz zeon.hu #57742 üzenetére
Gyors kereséssel nem találtam semmit, több időt nem szánok rá. Én csak a Huawei Y200-at próbáltam anno, az Qualcomm nem MTK, tehát nem azon múlik az tuti.
Állíts be ébresztőt 2-3 perccel későbbi időpontra, kapcsold ki a telót, és nézd meg a végeredményt.
Y200 bebootol és elkezd ébreszteni. -
batai15
félisten
Akkor lehet az ART kavar be neki.
-
No.01
őstag
Koszonom! Felhos accountom meg nem volt igazabol ez volt a B terv... azert elotte meglesem ezt a Foldersync-et
-
LonGleY
veterán
... A legkényelmesebb talán a Dropbox + PC kliens (offline installer letöltés itt). Amint wifire csatlakozom, máris küldi fel a felhőbe az újonnan lőtt anyagokat (és ezzel együtt a gépen egyből töltődnek is lefele). A procedúra végeztével a telefonról nyugodtan törölhetők a képek.
A BTSync-nél nem tudom, hogy megoldható-e, hogy a készülékről úgy legyenek törölhetők a képek, hogy azok a PC-n megmaradjanak. Ezt a részét még nem próbáltam, de ha nem megoldható (és ez gyanús), okozhat kényelmetlenségeket. Ebben egyébként valaki, aki használja telefonon is, megerősíthetne/cáfolhatna, hogy pontosítani tudjam a leírását.
[ Szerkesztve ]
-
zeon.hu
nagyúr
-
LonGleY
veterán
Erre tökéletes a BitTorrent Sync + PC kliens. Itt írtam róla.
Vagy az előttem is említett felhős megoldások egyike.
Vagy egy fájlszinkronizáló program, pl. FolderSync.[ Szerkesztve ]
-
No.01
őstag
Keresnek v.mi olyan appot(??) ami hasonloan az Apple megoldasahoz a telefonon keszitett uj fenykepoeket szepen magataol es automatikusan atkuldi az elore beallitott PC-re ha wifi halozathoz csatlakozik. (sajna nem vagyok nagyon otthon alma temaban igy nem tudom ott pontosan mi a neve eme funkcionak, de remelem igy is ertheto, h mit szeretnek.)
Segitsegeteket elore is koszonom!
-
mttssz
senior tag
válasz Quasi_modo #57729 üzenetére
QuickPic tudja.
-
quailstorm
nagyúr
amúgy kínai telókban, Huaweikben van felébresztőchip az ébresztés kikapcsolásból funkcióhoz
-
LonGleY
veterán
válasz Rodzser Mór #57733 üzenetére
Akkor nyomdasd a repülőgépes módot az értesítő sávban. Ha nincs, akkor az pótolható. Ébredéskor ugyanez a procedúra. Egyes készülékeken még le kell okézni, ennyivel lehet "bonyolultabb" a művelet (de bárhogy is, egy körülbelül 2 mp-es dologról van szó). Ebben a módban nem fogyaszt semmit a telefon, és nem "sugároz", ellenben ha ébresztőt állítottál, akkor az működik. A kivételekkel most direkt nem foglalkoztam.
[ Szerkesztve ]
-
LonGleY
veterán
válasz Rodzser Mór #57731 üzenetére
Be biztos, hogy nem fogja kapcsolni semmi, mivel olyankor nem fut semmi - így tehát időzítő program sem... A kikapcsoláshoz is minimum root fog kelleni sejtésem szerint. Mi értelme az egésznek amúgy? Androidos telefont nem szokás kikapcsolni, legfeljebb repülőgépes módba pakolni. Arra viszont minden bizonnyal lesz megoldás egy e-robot, tasker vagy hasonló alkalmatossággal, de csak szintén root-joggal párosítva.
[ Szerkesztve ]
-
Rodzser Mór
senior tag
Helló!
Olyan progit szeretnék Android 4.3-ra, ami kikapcsolja a telefont. (vagy estleg be is.) Tudtok ilyet ajánlani?
-
törölt tag
Eredetileg a Chrome -mal kapcsolatban kerestem ezt a hírt. Talán érdemes tudniuk a Chrome -ot használóknak, hogy Apu ismét beszigorított.
De közben ráakadtam egy másik érdekességre. Ez az Androidos XBMC -vel kapcsolatos. Persze lehet, hogy ez csak nekem új (mármint az, hogy van a Playen). A kommentek között is van egy sztem érdekes.
-
Quasi_modo
nagyúr
Melyik az a képnéző app amivel saját képmappákat tudok létrehozni, illetve esetleg melyik az amivel egy-egy fotó mappát el lehet rejteni (jelszóval védeni vagy ilyesmi)?
valami
-
törölt tag
válasz norbert1998 #57721 üzenetére
Nem értettem a felvetést. Régóta Dolphinozok és sok képet töltöttem már fel ide. Arra gondoltam, hogy vmi KitKat ármány miatt nem megy náluk (ha tényleg nem megy).
-
Remiel
őstag
sziasztok
Beautiful Widgetet használok egy óra skinnel amit letöltöttem... azt vettem észre, hogy a naptár nem frissül, csak ha bemegyek a beállításokba, de ami a legszebb, hogy most már maga az óra sem a pontos időt mutatja, hanem azt amikor leutoljára benn jártam a settingsben...
látott ilyet már valaki? van erre megoldás, vagy hagyjam a fenébe ezt az appot?
"Never stop dreaming" - Freddy Krueger - ELADÓ ASUS ROG STRIX SCAR III G531GU-AL001 gamer laptop(15,6'' FHD/Core i7/16GB/512 GB SSD/1TB HDD/GTX1660Ti 6GB
-
R19
senior tag
válasz batai15 #57717 üzenetére
Próbáltad már az UC Browser-t?
-
batai15
félisten
Chrome béta tudja.
-
batai15
félisten
Sajnos nekem 4.4.4az alap... Szal copo ág.
Browserből mai napig nem találtam olyat ami jó lenne. Pedig sokkal nagyobb választék mint pl wpn.[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
A chromebol kivették azt mikor pl a ma nem mobil nézetben van és a ha valahova kattolok akkor kis ablakba nagyobba mutat kis részt hogy könnyebb legyen kattintani? Nem akar menni ez.
-
zeon.hu
nagyúr
van olyan soft key eltüntető app, ami 4.4.2-n is működik?
amit találtam, az ugyan leszedi, de húzásra nem jön fel.#?*@&!
-
air
nagyúr
Navigont szerintem ne. 750MB térképek nélkül.
GPS nélkül nem sikerült benne elsőre egyedi útvonalat tervezni. Nekem nem volt egyértelmű a logikája.
Ha elsőre nem adja magát a használata, hanem baszakodnom kell, hogy mit, hogy, merre, akkor nálam kuka.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
zeon.hu
nagyúr
-
LonGleY
veterán
-
pupper666
csendes tag
Szép estét. Előre is elnézést , de se kedvem , se időm végig nézni ennyi oldalt. Szóval olyan progit keresek ami pl.: naponta lecseréli a háttérképemet lehetőleg netől. Előre is köszönöm.
LG G4
-
dReFiX
senior tag
Sajnos nem megy a parancs lefut logban de nem oldja fel pedig kapott root jogot
smart connectben egyenlőre nem látok feloldas opciót sajnos
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz dReFiX #57702 üzenetére
Fölösleges két topikba szimultán írogatni. Akik itt tudnak segíteni, azok a másikat is látják. Én sem Taskert használok. E-Robotban
Esemény: audio -> fülhallgató csatlakoztatva
Művelet: kijelző -> képernyőzár állapotának megváltoztatása (kikapcsolást kiválasztod és megadod a kódot. Csak kódost tud oldani, ponthúzogatóst nem). Root biztos kell és jogosultsági probléma esetén lehet, hogy Secure Settings is. Ez készülékfüggő.[ Szerkesztve ]
-
dReFiX
senior tag
válasz norbert1998 #57698 üzenetére
Töltő kábel által fel ébred, de kéne addig egy zene progi ami fel ebreszti
#57701) hogyan? Köszi
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
válasz dReFiX #57697 üzenetére
Szerintem Taskerrel is megoldható a dolog.
Egyébként, ha töltőre dugja, akkor is bekapcsol(hat) a kijelző és akkor már nem gond a telepítés.szerk.: És igen!
(#57702) dReFiX: Én nem használom a Taskert, de itt biztosan tudnak segíteni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Egy korszak vége
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Okos Otthon / Smart Home
- iPhone topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Stellar Blade
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest