- Milyen GPS-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aldi
tag
Sziasztok , tudtok mondani olyan alkalmazást ami ugyan azt tudja mint a HALO (AOSPA fejlesztés) csak minden telon megy (vagyis ROMON) nem csak a paranoid android...
Illetve egy olyan Akksi és/vagy proci figyelőt amely meg tudja azt hogy X időnként leírja hogy hány szászalékon van az akksi avagy hogy pörög a proyi és azt le is menti egy fájlba .. -
Aldi
tag
HALOhoz tud valaki hasonló / ugyan ilyen appot , csak minden ROM alatt működik ? :\
-
Aldi
tag
Valaki nem tud egy magyar nyelvű permission manager-t ? (amiben teljes körű hozzáféréseket tudom állítani nem csak a 3g/wifit)
Szer.: Meg valaki esetleg egy akksi figyelőt , ami listázza azt amikor merül 1%ot a telefon , csak azt írja ki amikor merült a telefon , az is jó hogy ha x idő közönként kiírja a telefon állapotát egy fájlba.
-
Aldi
tag
Milyen programmal és hogyan tudom elérni hogy mennyit tartja ébren egy adott program a telefont ?
-
Aldi
tag
Sziasztok
Valaki ismer egy olyan programot/megoldást , amivel a telefonnak a kameráját a Skypehoz használhatom GÉPEN !? -
Aldi
tag
Sziasztok ,
Van olyan alkalmazás(vagy esetleg funkció) hogy a telefont lehet bluetooth adapterként használni egy ASZTALI számítógépen ? -
Aldi
tag
Mivel nem kaptam választ így újra fel teszem és aki ki tudja nekem probálni , vagy már próbálta KÉREM válaszoljon , nagyon fontos !
NAGYON FONTOS KÉREM SEGÍTSETEK
Ha h PS3 konrollert rá csatizom a telóra (nem OTG-vel! hanem a PC+ bluetooth móddal) akkor miután meg untam azt hogy telón játszok PS3 controllerrel és úgy döntök hogy a PS3on játszok valamit és a controllerrel kezdenék játszani(GTA V
) a PS3 ugyanúgy be érzékeli a controllert , vagy a vissza kell írni a bluetooth címet [mely ilyen formátumú: 00:00:00:00:00:00] a controllernek(amelyet át írtam a sixaxis pair toollal PC-n a telós címre hogy érzékelje a telefon a controllert) ?
NAGYON FONTOS KÉREM SEGÍTSETEK
Előre is köszöntem ! -
Aldi
tag
33406 Valaki ? Fontos lenne nagyon
-
Aldi
tag
Valaki használja a "Sixaxis controller" nevű programot ?
És ha a PS3 konrollert rá csatizom a telóra (nem OTG-vel! hanem a PC+ bluetooth móddal) akkor miután meg untam azt , a PS3 ugyanúgy be érzékeli hogy ha oda viszem neki ? Vagy a vissza kell írni a MAC címet ? -
Aldi
tag
Sixaxis Controller nevezetű programhoz , bármilyen vezeték nélkül PS controller jó ? Illetve kell hozzá OTG funkció támogatás ? És hogy kell ezt beállítani ?
Előre is köszönöm a válaszokat -
Aldi
tag
Sziasztok
Valaki tudna Kaspersky mellé olyan tűzfalat ajánlani melyben akár be lehet állítani azt is hogy az adott alkalmazás milyen engedélyekkel rendelkezzen és persze emellett az internetről is letudjak tiltani alkalmazásokat (erre most a DroidWall-t használom , sajnos nem valami jó a wifis netes dolgok terén).
Ha valaki tud ilyen akkor ossza meg velem kérem -
Aldi
tag
-
Aldi
tag
Sziasztok
A napokban szoktam használni a "Viber" nevű programot legfőképpen VOIP beszélgetésre.
Sajnos olyan hibát véltem felfedezni , hogy átlagosan 10-11 perc után leáll a program vagyis nem száródik be csak a beszélgetés úgymond "kifagy" és nem halljuk egymást, illetve azt hogy ha megy a VOIP + mondjuk meg nyitok egy alkalmazást (pl egy Dungeon Hunter vagy egy Dark Avenger de akár facebook és egy böngésző is lehet) akkor bezárja a Vibert a telefon.
Az utóbbi és előtte lévő problémára valaki tud esetleg megoldást ?Előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Videó stream letöltése
- Milyen GPS-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- World of Tanks - MMO
- Formula-1
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest