- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- 8300 mAh, maradhat?
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Netfone
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
válasz
petipetya #32469 üzenetére
Esetleg keresel egy helyet, ahol van WiFi és nézed a MindigTV alkalmazásával.
(#32491) asdasdasd: És minek, ha az M1 élőben adja, az meg van a MindigTV-n.
(#32545) pepe091: Inkább a Home gombra nyomjon, majd húzza felfelé az ujját a kijelzőn. De csak jön vele elő a Google Now, ha nincs kikapcsolva. Nálam ki van.
-
-
chab7
addikt
válasz
pepe091 #32545 üzenetére
Csak annyi kell ? Az fent van. De nekem csak sima google kereséseket csinál, olyasmit nem, hogy mondom neki, hogy mit tegyen, indítson és akkor megteszi. Pl "sent mail to ... " és nyitja a gmailt és a levélírás jön be.
Meg ilyesmik.
Egy videón láttam demózva hogy ilyeneket tud. Úgy gondoltam még valami kell hozzá, mert a sima google search az csak keresést csinál.Amúgy én hülye angolul próbálok beszélni a keresőhöz és mindenféle más dolgot ad be mint mondok. Kínomban magyarul kezdtem mondani neki és azt meg teljesen jól felismeri
-
chab7
addikt
válasz
wardemi #32542 üzenetére
Tényleg. Google now. Ezt akarom már kipróbálni mióta. Mit kell ehhez feltenni? Egyszerűen playben csak playben rákeresni hogy "google now"?
Az főleg tetszene ha működne úgy, hogy a rendszer nyelve magyar marad, de a program meg működik ahogy kell angolul (már ha egyszer magyarul még nem tud a nyavajás).(#32543) dokee78: Nekem időkép, mert itt vidéken nagyon kevés a köpönyeges észlelés és sokszor 50-60 km távoli észlelés a legközelebbi. Olyankor azt mutatja és hát nem igazán ugyanaz a helyzet itt a hely mögött ahol vagyok mint a másik oldalán. Na meg év elején - vagy mikor is - elkúrták a widgetet és azóta sem lett jobb.
-
dokee78
félisten
Melyik a jobb magyar alkalmazás?
Köpönyeg vagy Időkép?
Riasztás is fontos. -
Doosa
aktív tag
Tudtok olyan megoldásról, ahol nem kell a rendszer nyelvet angolra állítani ahhoz hogy a google now visszabeszéljen (angolul)?
-
twine
veterán
-
gumisxxx
tag
Sziasztok!
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_9_3_ordpxjt7bh.jpg
Ha valamit elinditok rövid időn belül bejön,és csak a főoldra kilépve tünik el
Avg-t lefuttattam és a systemui-t akarja uninstalállni.JB van rajta,az LG oldaláról frissitve.
Tud valaki segiteni,mert igy szinte használhatatlan a telefon?
-
bexinho23
őstag
Sziasztok!
Van olyan alkalmazás, amely a mobil Chrome könyvjelzőjét konvertálja át a Firefox mobilböngészőjébe?
-
dauphin
aktív tag
válasz
#46372352 #32530 üzenetére
Vagy: ez is tudja, amit szeretnél: Wi-Fi Matic. Nálam ez működik, és eddig teljesen jól tette a dolgát (egyébként magyarul is tud).
-
DonMarco
aktív tag
Szép estét ! Kérdezném,hogy lehet megoldani azt hogyha pl. nézek egy filmet a telón online és nem akarom hogy elérhető legyek tehát,azt halja a hívó hogy "a hívott szám jelenleg nem elérhető" ? Bocs ha láma a kérdés
-
Syd69
aktív tag
Valaki pár hónapja linkelt egy progit amely megjeleníti a bank által sms- ben küldött netbank azonosító számot
De nem találom
Help! Köszi
-
Richee11
senior tag
Sziasztok!
Melyik a legjobb office app?
-
Lazsnak
tag
Nah....sok sok zsákutca után a Subsonic nevezetű dolog nyert, bar ez csak felsiker, 30 napig ingyenes, utana fizetni kell, de mivel havonta 1dolcsi, teljesen belefer a koltsegvetesbe, evi 3ezer alatti osszeg igazan kibirhato
azert koszi minden tippet, eleg szivás volt megcsinalni, de ez a cucc egyszeru mint a faek
-
Mazsul
tag
Találtam megoldást, az app neve annyi, hogy Shake.
-
kovisoft
őstag
Ez úgy tudom, egy ismert bug az androidos Firefox-ban, amit még az új Beta-ban sem javítottak ki.
Azt javasolják, hogy állítsd a legkissebbre betűméretet. Ekkor nagyjából egyforma méretű (mikroszkopikus) betűk lesznek, ezért persze fel kell nagyítani az oldalt. Ettől meg ki fog lógni a sorok vége. Szóval így sem az igazi. Nem is használom a Firefox-ot, nálam inkább az UC Browser játszik. -
Mazsul
tag
Sziasztok.
Olyan appot keresek, amivel a zsebben lévő telefonon tudom szüneteltetni, majd folytatni a zenelejátszást, úgy hogy ráütök a telóra.
Előre is köszönöm -
artiny
őstag
Ha valamit beallitottam hogy egy pl. videot egy adott lejatszoval nyisson meg a telefon, és most megszeretnem valtoztatni hogy ne azzal nyissa meg, hogyan kell beallitani azt?
-
Dexter68
addikt
Sziasztok... Romot cseréltem a telefonomon (ZTE Skate), ezt elég gyakran megteszem. A friss rom óta viszont iszonyat lassan tölt: tegnapelőtt éjféltől reggel fél hétig 12%-ról 73%-ra sikerült, tegnap éjjel pedig 75%-ról 93%-ra. Ugyanazt a Launchert, ugyanazt a ~100 appot teszem fel mindig. Visszatettem az előző romot, tölt, mint az állat. És persze másnál ugyanilyen telefonnal ugyanez a rom gyorsan tölt... ki lehet nyomozni, hogy mi a bibi?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- BestBuy topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- 8300 mAh, maradhat?
- Építő/felújító topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- További aktív témák...
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest