Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 11 - népalma
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sopruk
senior tag
válasz
tibbike01
üzenetére
Én a Proton VPN appot használom néha böngészéskor. Nagyon nem merültem el a beállításokban, így azt én sem tudom, hogy a teljes telót vagy csak a böngészőt maszkolja-e, így erre én is kíváncsi vagyok

-
Fall-N
veterán
válasz
Aurig@
üzenetére
A Play Szolgáltatások a háttérben frissül, te abból nem látsz semmit. Nem véletlenül van ez így. Ha manuálisan is lehetne frissíteni, akkor sokan nem frissítenének. (Emlékezzünk vissza a sok egy csillagos értékelésre az idiótáktól, mert nem tudták mire való, ezért is húzták le a Play Áruházban).
Elviekben a töredezett, sok Android verzió miatt lettek a dolgok kiszervezve a GPSZ-be, így tudja megoldani a Google, hogy ugyanaz működjön Android 10 alatt meg 14 alatt is egy adott funkció. Arra várhatna a felhasználó és a Google is, hogy a gyártó frissítse a mindig aktuális legújabb Android verziókra s telefont. Szóval ez a legegyszerűbb megoldás.
-
tibbike01
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nem vagyok jártas benne. Az meg van, hogy a VPN maszkolja a hálózatot, de teljes telón vagy csak a böngészőben? Hogy a legegyszerűbb beállítani?
-
-
tibbike01
addikt
Sziasztok, van olyan böngésző, bármi tool/app, amivel teljesen rejtve maradhatok a hálózaton? Tehát nem nyomozható ki, hogy mikor, melyik ip címről vagy mac addressről milyen forgalom bonyolódott le.
Nem mindig van rá szükségem, de időközönként jól jönne.
-
Lion81
tag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Köszönöm azért a választ!Akkor ezt elengedem.
-
crok
Topikgazda
válasz
Aurig@
üzenetére
Tippre igencsak Mainline project alapú modul vagy modulok vannak elérhetőek a számodra.
-
Aurig@
őstag
Üdv.!
Ez mi a búbánat lehet?
Semmi frissítést nem kaptam, a Google meg kitalálja, hogy van.
-
sopruk
senior tag
válasz
Talala
üzenetére
Ha nincs recovery key, akkor a support sem tud mit tenni...
Fórumtárs a Jelszókezelők topicban mesélte, hogy neki a 2FA nem volt meg hozzá (vagyis a Bitwardenbe volt benne az is) és új fiókot kellett csinálnia, régit töröltette...szerk: megelőztek

-
Talala
senior tag
Sziasztok!
Bitwardent használok egy ideje. Viszont annyira elkényelmesedtem a biometrikus belépés miatt, hogy nem emlékszem a mesterjelszóra
. Van bármi mód arra, hogy tudjak új jelszót beállítani? Vagy mindenképp új fiókot kell csináljak?...
Így gyakorlatilag addig lesz amíg nem törlöm, lakom be újra a jelenlegi mobilt, vagy cserélem le a telefont. Meg persze PC-n sem tudok belépni jelszó hiányában. -
crok
Topikgazda
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Én BitWarden-t használok (PC-n is) amióta a LastPass olyan lett amilyen - nekem nincs bajom vele, szerintem tök jól működik (de majd lesz aki megmondja hogy ígyúgynemmegy), az ingyenesben is elférek, a SafeInCloud-ot meg le szokták akciózni néha.. sokan meg arra esküsznek. Talán az integrációja jobb viszont úgy emlékszem a SafeInCloud-nak nincs web vault-ja, a BitWarden-ét meg sűrűn használom.
Ja igen: a linkelt alkalmazás a BitWarden új, saját authenticator alkalmazása, ettől külön van a password manager - a SafeInCloud meg egyben van ha jól emlékszem. Szóval valahol körte-szőlő az összehasonlítás.
-
crok
Topikgazda
Bitwarden Authenticator - egy kis újdonság (: Forrása erre lesz GitHub-on.
-
WhiteWalker
nagyúr
Igen , ezt megtaláltam, de csak a Camera és a Letöltés mappákat mutatja. A többit nem , mert ezeken kívül van kb 10-15 másik album,mappa tök mindegy minek nevezzük.
Ráadásul ezek mind a Camera mappán belül van a legtöbbje. De van ami ezen kívül van.Jah és a másik.
Megnéztem a videó animáció opciót.
Kiválasztottam pár fotót amiket lát a Camera mappában , mert ugye az egyéb képeket nem látja valami csoda folytán
.
Szóval bepipaltam 10 képet hogy akkor tessék ezekből kellene videó animáció és persze nem csinálja meg ha nem szinkronizálom a kiválasztott képeket
.
Nahhh ez így már vicc
. Hagyom a fenébe ezt az appot. Eddig se használtam sőt kifejezetten írtottam , hát ezután sem fogom. -
DS39
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Könyvtár menüpontban mutatja a mappákat, ott lehet állítani, hogy mit szinkronizáljon.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Lion81
üzenetére
Közben én is rákerestem, és nálam sincs a listában (anno én is megvettem). Akkor szokott ilyen lenni, ha valami adatvédelmi/jogi gebasz van velük.
A legdurvább az volt, amikor a Shadowrun trilógiát a google a megkérdezésem nélkül leszedte a telefonomról! Azóta sem láttam ilyet, nem is akarok. Csak egy Play-üzenet fogadott, hogy valamilyen irányelvek megsértése miatt eltávolították az alkalmazásokat a készülékemről.
Ráírtam a fejlesztőre, hogy mi történt, és legalább reagáltak annyit, hogy valami gdpr téma miatt történt, nagyon sajnálják, de már elengedték az android portot, nem fogják frissíteni, de természetesen visszautalják a pénzt, ha szeretném (nem éltem a lehetőséggel).
-
Lion81
tag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Megnéztem ésnincs közte!
-
Oldman2
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Albumok vannak, nem mappák. Mappák csak Offline értelmezhetőek a Google filozófia alapján.
-
WhiteWalker
nagyúr
Nézegettem a Google Photos appot , kíváncsi voltam mit tud , vagy mit változott.
Nem lenne rossz , de tényleg nem tudja mappák szerint megjeleníteni a képeket?
Csak ömlesztve mutatja , dátum szerint elkülönítve. -
Rigormortiis
veterán
válasz
Lion81
üzenetére
A Play Áruházon belül megnézted a saját appok és eszközök kezelésénél a nem telepített appok között? Ha ott megtalálod, akkor le tudod szedni annak ellenére is, ha az új készüléken frissebb android főverzió van, bár előfordulhat, hogy működni már nem fog.
Pont ezért nem igazán érdemes Androidra prémium játékot venni, csak egy maréknyi megbízható fejlesztő van, akik több év múlva is támogatják, frissítik a játékaikat.
-
Lion81
tag
Sziasztok!
Remélem jó helyre írok (nem-nagyon találtam jobb helyet) a problémámmal.
Vettem egy új telefont és a régi telóról átküldtem mindent az újra, de egy androidos játék nem ment át valamiért.Elkezdtem kutakodni mondom a Gugliplayből majd feltelepítem.Akkor jött a feketeleves, hogy már nincs fent a játék!
Amúgy a Mudrunner játékról van szó.
Namármost anno ezt megvettem és szeretnék vele játszani, de hogy tudom feltenni az eredetit az új telóra (Redmi Note 13 Pro 5G)?
A régin (MI 10T Lite 5G) simán elindul nincs probléma, de azon se látom már a Playen, ha keresem.Manuálisan át lehet valahogy tenni a gamét vagy az apk.ját esetleg (laikusként kérdem) vagy vissza lehet téríteni a játék árát vagy felejtsem el a játékot örökre stb... (a mindenfajta oldalakról nem nagyon akarom letölteni, mert tartok a biztonsági kockázatoktól). Elég fura a helyzet, mert jártam úgy tabletnél, hogy amit le lehetett tölteni telefonra azt nem találta a tableten, mert a tablet nem támogatta (régió eltérés) azt a programot, na de itt mindkét telefon EU-s (Médiában vásárolt) és nem global vagy egyéb szürke importos!
Kérem, ha valaki járt már így és tudja a megoldást akkor ne tartsa magába! -
svgyula
addikt
válasz
ferrari1
üzenetére
Csak egy egyszerű kérdés: ennek az alkalmazásnak milyen hálózati hozzáférése van? Ezt megnézted? Lehetséges a telefon automatikusan kikapcsolja a telepítéskor és vagy nem ad engedélyt a hálózati hozzáféréshez. Beállítások-mobil adathasználat-adathasználat alkalmazásonként. Itt nézd meg ennek van-e és melyik hálózathoz engedélye. Vagy kér-e bármilyen engedélyt? A sima telepítés nem egyenlő a mindenható megoldásokkal/engedélyekkel!

-
ferrari1
őstag
Segítsetek legyetek szívesek. Messenger probléma. Akármit csinálok ebbe futok bele.
Már alternatív helyekről is telepítettem apk-t, mindig ez a jelenség. A telefon Vivo X100 pro. Köszönöm ha tudtok mindani okosságot.
-
crok
Topikgazda
válasz
marhaember
üzenetére
Milyen app pontosan es miert tiltott le?
-
marhaember
friss újonc
Sziasztok
Az történt hogy van egy android app ami tiltott engem és szeretném használni továbbra is
Gépről próbáltam bluestackal illetve android x86-al de mindegyiknél tudta az app hogy nem igazi androidos eszközről van szó
Megpróbáltam torral és vpn-nel hát ha az ip-t ismeri fel de nem
Telefonon próbáltam azt is hogy létrehoztam virtuáls androidokat (android 5.1.1, andoid 7.1.2, android 9.0.0 és android 11.0.0 de ezeknél se működött illetve az ldcloudban béreltem egy felhőben androidot de még ott is tudta az app hogy valami nem stimmel az eszközzel
Ha igazi telefonról/tabletről töltjük le az appot a háztartásban minden hibátlanul működik a dolog
Mivel próbálkozhatnák még meg hogy működjön vagy a telefonomon vagy a gépemen? -
zsoltip
őstag
Google Photos app 2022 óta kb. a One előfizetéssel teszi használhatóvá néhány könnyűszerrel és hozzáértést nem igénylő effektjét (mint pl. HDR). (Kivéve persze a Pixel készülékek. Azokon elérhető One előfizetés nélkül is.)
Jómagam Xiaomi Mi 10 Pro készülékem, MIUI 14 rendszeren szeretném használni a Photos effektjeit, de nincs szükségem egyébre a One csomagból. Így feleslegesnek érezném az előfizetést.
Tudtok ajánlani alternatívát, ami akár a Photos tárhelyemen lévő képeket is szerkeszti, hasonlóan egyszerű, mint a Google megoldása?
-
tibike8
őstag
-
p@gabi
tag
Sziasztok
Másnak is akadtak gondjai a nova launcher prime-al?
Tegnapelőtt kaptam play-en keresztül egy béta frissítést,tegnap meg már egy stabilt
Az egy dolog,hogy az ikonjaimat szétbarmolta,azt nagy nehezen vissza tudtam varázsolni,de az értesítésjelvényeket az alkalmazások ikonjainál sehogy sem sikerül
Úgy volt beállítva,hogy az alkalmazásikon jobb felső sarkában egy piros körben számokkal is jelezte,hogy hány értesítésem van az adott alkalmazásban
Na ezt most bárhogy állíthatom,sehogy sem jelennek meg a számok,csak egy teli piros kör -
Daemos
tag
válasz
DrKapocs
üzenetére
Szia.
Köszönöm szépen válaszod.
Ahogy írod én is a szinkronizációs kényelmet szeretném használni/élvezni.
Google fiokkal kezdtem es itt jött előbb a probléma és azért néztem meg samsung oldalról ahol ugyan úgy elő jött.
Gyanakodtam vírusra is de végül nem.
Kiexportáltam korábban a névjegyeket de az addig szerzettek meg ugye eltűnnek ha vissza tóltöm.
Ezért gondolkodtam egy harmadik féltől való programon hogy hátha az jobban tud szinkronizálni.
Sajnos nem tudom hogy miért jött elő ez a probléma.
Az is furcsa hogy mikor szinkronba vannak a névjegyek, elsőnek úgy kezdődik a hiba hogy nem ugyan az a nevjegylista a két eszközön.... (kedvenceknel egyiket 6 nevjegy van a masikon meg 3) de ha ra keresek akkor ott van.
Vagy olyan jelenseg is van hogy nem talalom a nevjegyek kozt de ha beirom kezzel akkor pedig mutatja. -
válasz
sebijani1982
üzenetére
Köszi a visszajelzést. Akkor csak nekem újak ezek a "Feature"-k.
Kérdés, hogy kikapcsolt OTG-vel egy rádugott USB-s billentyűzetet (Beviteli eszköz) felismer-e a telefon? Ugyanis amíg a tárolókhoz kell külön engedély, addig a beviteli eszközökhöz (eddig legalábbis nálam S23 Android14-nél) nem kellett. -
G4bi89
senior tag
Nálam tökéletesen megy, igaz magisk modul van fent.
A környezetemben viszont pont ezt csinálja, hogy 10-30sec és pufferel. Ezen a készüléken nincs root, így gmscore+utolsó jhc revanced apk van fent. Visszajelzések alapján is azt szűrtem le, hogy a gmscore megoldásnál jelentkezik ez a hiba. 😞 -
nimfas
addikt
Hátha tudtok megoldást a problémámra.
Ha mondjuk kék a telefon (Poco F5 Pro) háttérképe, akkor a Google appok: Chrome, Gmail is "bekékül".
Kérdésem hogy ezt a dinamikus háttérszínt ki lehet-e kapcsolni és ha igen akkor hol? -
Sziasztok.
Van annak valamilyen módja, hogy a Messengerben küldött hangüzeneteket letölthessem. Találtam ugyan megoldást, de azok régiek és már nem működnek, mivel böngészős facebookból is a Messenger appot nyitja meg a csevegésnél.
Van valakinek erre megoldása? -
DrKapocs
őstag
válasz
Daemos
üzenetére
A szinkronnak pont az a lényege, hogy ugyanazzal a fiókkal jelentkezel be több eszközön. Én a helyedben elhagynám a Samsung és Google sync-et együttesen, párhuzamosan. Volt tapasztalatom ilyen dologgal (Xiaomi és Google), nincs értelme. Ha itt módosítod, onnan visszajön, stb. Vagy a Google vagy a Samsung felé szinkronizálj, a másikat pedig kapcsold ki. Én inkább a Google-t javasolnám. Így márkaváltás esetén sem lesz probléma, illetve laptopon is tudod szerkeszteni őket. Egyszer rendbe teszed a névjegyeket, utána soha nem lesz gond.
-
Daemos
tag
Sziasztok.
Szeretném megkérdezni hogy van-e olyan külön applikáció ami a névjegyeket tárolja el felhőben?
Olyan problémám van hogy adott két eszköz (mind a kettő samsung telefon) de egy fiókkal vannak használva (google) amiben tárolom a névjegyeket. Viszont egy idő után elkezdenek fogyni a névjegyek és mindkét eszközön teljesen másképp mutatja a névjegylistát hiába teljesen azonos a beállítás... (csak akkor marad ha kikapcsolom a szinkronizációt)
Felhívtam a samsungot és mondták hogy egy fiokkal egyszerre két eszköz használva sem szabadna gondot okozni de nem tudják ők se hogy mitől van... Próbáltam samsung fiokkal a névjegyeket szinkronizálni hogy lehet a google rendszere zavarja de ott is ugyan az a helyzet
A két telefont azért használom azonos névjegyfiókkal mert az egyik céges a másik pedig magán de az évek során összemosódott.
Köszönöm szépen előre is.
-
crok
Topikgazda
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Thermal throttling-nak hivjak a jelenseget es nem biztos hogy a SoC CPU resze miatt hanem a baseband miatt lassit hogy ne tegye tonkre sajat magat (lasd: le is lotte magat)..
Amugy ja, ez nem valo ide, semmi koze az alkalmazasokhoz, esetleg az Android szakmai topikba lenne valo. -
Lacielvtárs
nagyúr
sziasztok, lenne egy számomra érdekes kérdésem. lehet nem ide tartozik, ezért lenézést ha rossz helyre írok
adott egy honor 90-es telefon.
steam linken szeretnék melóba játékot játszatni.
otthon egy egész tűrhető gépem van (RTX 3080, i5, 32 GB RAM) digi 300 Mbites feltöltődéssel kábelre kötve
melóban mobil net, és speedtest szerint olyan 80-90 Mbit amit tud a net.
itthon a steam beállítva 30 Mbit sávszélesség korlátra stream minőség 720p-re véve.
amikor elindítom a játékot melóban akkor először jól megy, és amire fiogyelmes lettem hogy a telefon eléggé felmelegszik és egy kis idő után nagyon szakadozik, akadozik.
ilyenkor ha rámérek a mobil net sebességre akkor 8-9 Mbit.
a játéknál a mobilt mindig kiveszem a tokjából mert ha tokban van hajlamos volt újra indulni.
ha nincs tokban akkor ilyen gond, de ilyenkor is nagyon forró a telefon.
létezik az hogy a hő kezelés miatt annyira visszaveszi a telefon az órajelet hogy ilyen problémákat tapasztalhatok?
gondoltam egy telefon cserére is, vagyis mondjuk beszerzek egy xaomi 14-et és csak azt használom erre vagyis természetesen az lenne a privát számom és a céges feladatok meg maradnák a mostani telefonon.
lehet a dual sim és minden egyéb feladat ennyire megfogja a telefont?
előre is köszönöm a választ és a segítséget és ötleteket

-
crok
Topikgazda
Youtube ReVanced-el vagy csak úgy a Youtube alkalmazással van most valakinek gondja? Egészen sok volt reggel a Downdetector bejelentés és a Reddit / Telegram zaj is megnőtt.. nálam meg sokaknál semmi baja, másoknál meg ilyen random 10..30..x másodperc után egyszer csak megint pufferelés és lejátszásmegállás.. van, akinél a Youtube cache törlés megoldotta de van akinél még mindig megakad.
-
svgyula
addikt
válasz
Mcrazy
üzenetére
Nálam az Android 14 óta csak akkor csatlakozik az USB-re kérdés nélkül ha feloldott a kijelző! Ha nincs előbb fel kell oldani->törött kijelzőnél ez már megint nem lehetséges.
Ezt bárhogy nézzük eső után köpönyeg esete. Egyre fejlődik a rendszer és a végén kizárja teljesen a használókat is!
Egyre jobban záródik be az android rendszer is. A teljes mentést már régen megoldották. A következő nagy lépés a root jog=bootlop lesz az én meglátásom szerint. Nyilván a banki alkalmazások biztonsági fejlesztései jó ugródeszka lehet a kugli számára. Aztán jöhet a szabad rablás. De ne legyen igazam! -
svgyula
addikt
válasz
géeles
üzenetére
Erről beszéltem! Nálam a fejlesztői menüben kell bekapcsolni az OTG funkciót alapból ki van kapcsolva. Utána már érzékeli az eszközt, de bekapcsolás nélkül lehet feljön egy kérdés de ugye kijelző nélkül(sérülés) meg minek? Pont úgy mint az USB hibakeresésnél.
Ezért mint egy régen hallott felhasználó mondta mentés-mentés és megint mentés akkor nem ér meglepetés! Persze csak annak akinek fontosak a telefonon tárolt dolgai. -
válasz
svgyula
üzenetére
Az OTG-t még1x gondold át.
Az akkor kapcsol be, ha bedugják a telefonba az adaptert.
Amennyiben nem, akkor vagy a telefon vagy az adapter nem OTG képes.
Még 1 gondolat és be is fejeztem, mert ez már nem az alkalmazásokhoz tartozik.
Amiről Te beszélsz, az a megelőzésnek az egyik módja. Rendben is van.
Amiről én beszélek az pedig a lehetséges megoldás, ha már megvan a baj. -
svgyula
addikt
válasz
Mcrazy
üzenetére
Rossz hír! Az OTG ha nem használták nem fog bekapcsolni. A HDMI-t is csak kevés telefon tudja abból is csak a középkategóriától felfele. A samsungoknál még jó kijelzővel is egy
tortúra a PC-re lementeni vagy onnan felrakni file-kat. Lehet csak a szolgáltatónál vásároltakkal van ilyen de ami a kezemben megfordult abból csak egy vagy két darabot sikerült a pc-vel összekapcsolni. A sajátjaim mind eddig elsőre csatlakoztak, tehát nem a PC a hibás. A havi mentésnél ha közben mekkenik meg a telefon akkor jellemzően az utolsó mentés óta kreált képeknek meszeltek, amúgy az összesnek.
De teljesen feleslegesen beszélgetünk arról amit a felhasználóknak tudni kéne mert amíg ők ezt a saját bőrükön nem tapasztalják meg, addig nem érdekli egyiket sem. Szinte senki nem tudja mi is az a "mentés". Ha cégnél pc-n dolgozik akkor erre az a bevett válasz "ja azt/olyat a rendszergazda csinál, azthiszem". Az én telefonomon semmi olyan nincs amiért kár lenne. Fényképek csak addig amíg hazaérek és már megy is át az otthoni adatbázisra. Az alkalmazások pedig mindegyik pótolható. De attól még minden frissítés előtt csinálok rendszer mentést. Bár még egyszer sem kellett használnom....... -
csipuka
senior tag
Koszi a tutorialt, tupontos volt.
Megcsinaltam, feltettem, mukodik, de tovabbra is megtalalja a play update, es frissiteni akarja, persze nem megy, csak bosszanto, hogy ott van a listaban feleslegesen, es panaszkodik, hogy nem megy a frissites.
Ezer koszonet a segitsegert, de inkabb megszabadulok az app-tol es megy browser-bol a radio. Azert a 2 csatornaert inkabb nem opatom magam.
Koszi a turelmet megegyszer. -
crok
Topikgazda
válasz
WhiteWalker
üzenetére
@WhiteWalker:
Nem igazán feature hanem user agent string amúgy a kulcsa.. nem a böngésző "hibája" hanem az oldal van így megírva..@mizoli:
szivesen, érdemes naprakészen tartani mert az apktool-t is frissíti alatta pl. -
crok
Topikgazda
válasz
csipuka
üzenetére
Nagy vonalakban:
openradio-ban van mentés - előtte csinálj mentést magadnak
openradio apk letölt
batchapktool kicsomagol
apk-t _INPUT_APK könyvtárba betesz
batchapktool elindít
válassz nyelvet
feladat kiválasztása: 81 - kiválasztott apk - kiválasztod az _INPUT_APK könyvtárban az apk-t
feladat kiválasztása: 1 - APK decompile
az _INPUT_APK könyvtárban a kibontott könyvtárban apktool.yml -> packageInfo -> renameManifestPackage -> legyen mondjuk com.yuriy.openradiolastnormal
az _INPUT_APK könyvtárban a kibontott könyvtárban AndroidManifest.xml -> mindent cserélj le ami com.yuriy.openradio volt arra hogy com.yuriy.openradiolastnormal
vissza batchapktool
válassz feladatot: 3 - APK compile
válassz feladatot: 4 - APK sign (aláírás tesztkulcs használatával)
az _OUT_APK könyvtárban ott lesz a már alá is írt apk - alább egy letölthető változat:
com.yuriy.openradio_15.0.0.apk
Ezt a Play már nem tudja majd frissíteni.. de talán még listázza..Max. nézd meg a GUI-kat amiket itt találsz a APK-k módosítására való alkalmazások" részben.. apkrenamer pl. lehet egyszerűbb neked.
-
WhiteWalker
nagyúr
"De minek mobilra letölteni úgy egyáltalán mikor ez egy nettó Win-es batch file-olból összerakot-összedrótozott script gyűjtemény?"
Gondoltam míg használatban van a notebook , addig letöltöm mobilra , aztán átmásolom oda a hálózaton keresztül.
"Soul-ban, Firefox-ban ugye ezt csinálja"
Ez a két böngésző miért kapja ezt a "fícsőrt"?
De unom már ezeket az állandó utólagos mókolásokat.Mindenesetre köszi hogy felraktad és megosztottad

-
válasz
svgyula
üzenetére
" Ennél sokkal egyszerűbb megoldás berángatni egy boltba és megvetetni vele egy USB Type c/sd adaptert és a kártyát ami évekig fog tudni használni. Aztán egy helyi mentést elmagyarázni vagy megcsinálni."
Szia!
Nem viccnek szántam, de a Te rángatásos módszered se egyszerű kivitelezni. Főleg, ha a két mentés között lesz fekete a kijelző, máris megérkeztünk a kérdezőhöz.A következő megoldást (amiről számtalan videó is van a neten és nem tudom, hogy miért nem ez ugrott be először), már korábban a szakmai tokikban is leírtam, teszteltem és nagy valószínűséggel működik az összes telefonon, amin adottak a következő feltételek:
1. OTG képes a telefon
2. PIN kóddal és nem Mintával lett lezárva a készülék.Mivel a telefon belső tárhelye nem érhető el lezárt kijelzőnél, ezért
szükség lesz egy USB-C OTG adapterre és egy USB-s billentyűzetre.A Bill. csatlakozása utána a következőket kell tenni.
1. Entert nyomni: Bekapcsol a kijelző
2. kb 1-2mp után megint Entert nyomni: Bejön a Numerikus pad
3. A bill. számsorában lévő számokkal (és nem a Num paddal) meg kell adni a PIN kódot.
4. Amennyiben a telefonon korábban a bevitel végén szükség volt az OK megnyomására , akkor a PIN után megint Enter-t kell nyomni. Egyéb esetben a kijelző már fel van oldva.
5. OTG adaptert lehúzni és csatlakoztatni a telefont adatkábellel a számítógéphez. Ha minden jól ment, akkor elérhetővé válik a belső tárhely.
Akinek a telefonja tudja a képernyőre való vetítést USB-C HDMI adapterrel, az a feloldás után ezt is tudja csatlakoztatni és a kijelzőn vezérelheti a telefont. -
crok
Topikgazda
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Hát.. Soul-ban, Firefox-ban ugye ezt csinálja de pl. Chrome-ban az open in app gomb mellett ott a letöltés gomb is és tölti is azonnal. Amúgy váltasz desktop nézetre és ott a letöltés gomb is azonnal. De minek mobilra letölteni úgy egyáltalán mikor ez egy nettó Win-es batch file-olból összerakot-összedrótozott script gyűjtemény?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Xbox One S 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Update 01.07. - Bomba árak 2026-ban is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.

Ajanlom a Deepl-t 

. Van bármi mód arra, hogy tudjak új jelszót beállítani? Vagy mindenképp új fiókot kell csináljak?...
.
.
Amúgy a Mudrunner játékról van szó.

mobilizmo