- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Lion81 #171369 üzenetére
Közben én is rákerestem, és nálam sincs a listában (anno én is megvettem). Akkor szokott ilyen lenni, ha valami adatvédelmi/jogi gebasz van velük.
A legdurvább az volt, amikor a Shadowrun trilógiát a google a megkérdezésem nélkül leszedte a telefonomról! Azóta sem láttam ilyet, nem is akarok. Csak egy Play-üzenet fogadott, hogy valamilyen irányelvek megsértése miatt eltávolították az alkalmazásokat a készülékemről.
Ráírtam a fejlesztőre, hogy mi történt, és legalább reagáltak annyit, hogy valami gdpr téma miatt történt, nagyon sajnálják, de már elengedték az android portot, nem fogják frissíteni, de természetesen visszautalják a pénzt, ha szeretném (nem éltem a lehetőséggel).
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Lion81 #171358 üzenetére
A Play Áruházon belül megnézted a saját appok és eszközök kezelésénél a nem telepített appok között? Ha ott megtalálod, akkor le tudod szedni annak ellenére is, ha az új készüléken frissebb android főverzió van, bár előfordulhat, hogy működni már nem fog.
Pont ezért nem igazán érdemes Androidra prémium játékot venni, csak egy maréknyi megbízható fejlesztő van, akik több év múlva is támogatják, frissítik a játékaikat.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest