Hirdetés
- Magisk
- Okoscsengőt hozhat jövőre az Apple
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Google Pixel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- EKG-val és forgatható koronával várható a OnePlus Watch 3
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mobilizmo
Topikgazda
válasz Oldman2 #172398 üzenetére
Mennyi a több? Ha kérik 10 000-en és van 500 000 felhasználó, akkor legalább 400 000-en azért hülyéznék le a fejlesztőt hogy miért éget el időt ilyen faszságra, amikor más sokkal fontosabb (egyébként nem) dolgot meg nem csinálnak.
Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
-
Oldman2
veterán
válasz Drughi #172397 üzenetére
Az alkalmazástár viszont "elrejthető", az meg bekapcsolható, hogy az (újonnan) feltelepülő appok kikerüljenek a Desktopra.
Azaz kisebb szenvedés árán most is előállíthatod azt, amit szeretnél.
Persze szebb lenne egy kapcsolót átbillenteni, de a Nova fejlesztői okosak... olyat, amit kér több user is, azt miért is valósítanák meg?[ Szerkesztve ]
-
Oldman2
veterán
válasz Drughi #172394 üzenetére
A Nova Discord szerveren 2024.05.04-én hangzott el egy hasonló kérdésre adott válaszként a következő:
"No, we have no plans to offer a toggle to disable the app drawer and to put everything on the home screen..."
Szóval (egy ideig) felesleges keresni ilyen opciót a Nova-ban.
-
Drughi
addikt
Üdv,
Nova launcher (8.1.1)
Hogy tudom kikapcsolni az alkalmazástárat? Csak főképernyőt szeretnék látni.Xiaomi 14T
-
poirot
őstag
válasz Tökimanó #172387 üzenetére
Nem nyúltam semmihez, csak kiraktam az ikonját az egyik oldalra az alkalmazások közül. Nem ezt használom naptárnak, habár az adatok ideszinkronizálódnak és innen frissül az app-om. Lehet, hogy a launcheren múlik, most, hogy olvasom milan26-ot, Nova launchert használok.
[ Szerkesztve ]
-
milan26
senior tag
Olyan meghatóan beszélnek itt páran a tartalomgyártók bevételkieséseiről, hogy teljesen meghatódtam...Szegények, a szívem szakad meg értük...
-
Tökimanó
senior tag
Nem lehet megoldani valahogy azt hogy a Google naptár ikonja is a napi dátumot mutassa?
-
Rigormortiis
veterán
válasz Fall-N #172381 üzenetére
Én azt nem értem, miért nem megy az Alphabet jogi útra. Lásd: Nintendo. Pár hónapja nekimentek az egyik legnagyobb emulátornak (és több kisebbnek is), és olyan szinten kapitulált a sztoriban mindenki anélkül, hogy konkrét feljelentés/bírósági ügy lett volna belőle, hogy még a Github (kis oldal) is törölte nem csak a konkrét alkalmazásokat, de gyakorlatilag minden bejegyzést, ami a Switch mókolásával foglalkozik.
Mondjuk a Sony/Ms sem foglalkozik a törésekkel/emulátorokkal, bár lehet annak is köze van a sztorihoz, hogy a N kezében van a messze legértékesebb média/gaming ip, a Pokémon (kb kétszer annyit hoz, mint a Star Wars).
[ Szerkesztve ]
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
boborján2
aktív tag
válasz Fall-N #172381 üzenetére
Ma már biztosan eszembe nem jutna ilyen hülyeségekkel szórakozni.
Annyi féle eszközön használom a yt prémiumot,hogy mire ezekre megoldom okosba (szerintem mindre nem is lenne megoldás) , addigra már rég 5x megkerestem a családi prémium árát, ha azt az időt értelmes dolgokra fordítom.
[ Szerkesztve ]
ignored users : snyper990 | SlayR0113
-
Fall-N
veterán
válasz boborján2 #172380 üzenetére
Szerintem is fordítva ül pár ember a lovon. Semmi sincs ingyen - vagy ha igen, az olyan is - nyilván a Google is a bevételek miatt létezik, nem nonprofit szervezet. Érdekes módon a Netflixért sokkal többet kifizet jópár ember.
Tudomásul kell venni, hogy a szervereket fenntartani sem 0 $-ba kerül a Googlenek és ahhoz képest amennyi tartalomhoz ad hozzáférést még nem is drága (ott a YT Music is benne!). Aki nem képes 1800 Ft-ot havonta kiadni érte, arról nem is írok inkább semmit. Igaz amit el lehet lopni azt "jó magyar szokás" szerint el is kell lopni. Mert erősen szürke zóna az alternatív YT kliens reklámblokkolással, sőt simán warez, csak még nem tiltja a PH lapcsalád a témát.
De ha már lopja az illető a tartalmat, akkor ne hőbölögjön, hogy aki készíti az alternatív klienst nem azonnal reagál a YouTube policy változására. Ami direkt azért van, hogy ellehetetlenítse egy ideig az ilyen "mellékvágányokat".
Egyébként megsúgom a Google TV rendszer tökéletesen működik, a gyári YT kliens is Prémiummal. Pont ezért is éri meg azt az 1800 Ft-ot, mert SEMMIT nem kell érte bűvészkedni, csak működik ahogy kell. Magától frissül, így csak használni kell. Az ember a szabadidejében megnézni akar pár videót, nem a netről bűvészkedni, hogy működjön egyáltalán. Na meg idő sincs sokszor ilyenekre. Ha valakinek ez a hobbija, lelke rajta .... Csak ne az egész világ legyen a hibás, mert sajnálja valaki azt a pénzt érte.
Amúgy lejárt lemez, lépjünk túl rajta, szar a Google, szar az Android, szar az egész ...
[ Szerkesztve ]
-
boborján2
aktív tag
válasz svgyula #172372 üzenetére
Csúnya gonosz google milyen szemét ,hogy a bevételeit megkerülő appokat megpróbálja ellehetetleníteni
De a legszebb az hogy zsigerből utálod a google ökoszisztémát, de azért bemész a boltba és vásárolsz egy google tv rendszerrel ellátott tévét
Illetve kérdezném ,hogy ha valaki besétál hozzád és a napi bevételeidből csak egy kicsit elvesz és elsétál azt Te szó nélkül végignézed ,vagy esetleg teszel is ellene?
Úgy összességében meg részedről a google ekézés már nagyon lerágott csont.
Vagy ne használd, mert van más lehetőség. Vagy ha használod akkor azt tedd legális appokkal, előfizetésekkel és nem lesz semmi gond , mert működik.[ Szerkesztve ]
ignored users : snyper990 | SlayR0113
-
DrKapocs
őstag
-
crok
Topikgazda
Bár megvárni már nem fogom de valahol kíváncsi vagyok rá mikor esik le a tantusz hogy a szolgáltatás szempontjából (itt: Youtube) a Google nem egyenlő az Android-dal és az Android sem egyenlő a Google-el. Amikor eltörik a yt-dlp ami közismerten crossplatform vagy eltörik a Youtube lejátszás a különböző reklámblokkolókkal és böngészőkiegészítőkkel akkor is az Android a szar? És akkor ezek a szemetek, ezek a mocsok hobbifejlesztők még szabadidőt és agyat nem kímélve -ráadásul ingyen!!!444- körbedolgozzák a Google folyamatos ellehetetlenítéseit?! Van, hogy fél-egy óránként van pre-release ésvagy teszt verzió és folyamatosan inzultálják a népet mint pl itt a 22.39 Beta is? Pfff.. szemetek. Hát milyen már ez az Android renccccer? Skandallum!
[ Szerkesztve ]
-
vacs
veterán
válasz svgyula #172366 üzenetére
Ahogy Crok is írta, ezt egy kicsit túl gondolod!
Nekem is van egy TCL Google TV-m (és egy Chromecast with Google TV-m is a másik tv-hez) és igen tegnap délután óta nem működik a SmartTube!
Majd javítják, ha nem tetszik, akkor nézd a hivatalos youtube appot, vagy fizess elő!
Ettől még nem szar a Google tv rendszere!
Próbálj ki egy Kodi + movieshark addont...(^)(>.<)(^)
-
svgyula
addikt
válasz Rigormortiis #172374 üzenetére
Én azért vettem, hogy ne kelljen még fél millát egy lejátszóra kiadni mert ez tudja, igaz kicsit hangulati jelleggel az 5.1-es hangot az erősítő fele.
Csak hát lassú a menü és nem biztos, ha ma működik akkor holnap nem kell bohóckodni vele egy film indításakor, vagy mint a tegnapi példa mutatja egy kis zenei videó lejátszáshoz. Nyilván a 4K-is opció volt ha már "új" TV. De ez annyira nem hat meg mint ahogyan sokan látják. Én 3,5m-ről nézem tehát a sima HD-n sem látszana pixelHa minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
svgyula
addikt
Mivel kifutottam a szerkesztésből. A stabil verzió se frissítéssel se magába(hibával kilép) nem működik. A béta verzió elindul a smartube oldaláról letöltve.
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
svgyula
addikt
Valami nálad nagyon félre ment! Nem az alkalmazással van a gond hanem az egész android rendszer egy fos!
A TV-nél kb olyan mint a telefonoknál a winphone volt!
A rossz hír, hogy már reggel letöltöttem az oldalukról a legfrissebbet és azzal is 403 a kód. Amit linkeltél azzal is.......Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
crok
Topikgazda
Mellesleg most jött ki:
SmartTube 22.38 Beta
SmartTube 22.38 Stable
Changelog:
Temporal 403 error fix (sorry, FullHD only)
Meglátjuk meddig -
svgyula
addikt
Háát Urak az android rendszer megint "coddát" művelt. A TV(TCL Google TV) tegnap reggel tökéletesen játszotta a youtube videókat. Gondoltam amíg szünet van a meccsen nem hallgatom a süket dumát inkább nézek valami zenei videót a smartube című alkalmazással. Na ekkor a betöltésre 403 ismeretlen hibával nem indul a videó minden megvan csak egyik videó sem indul! A bélyegzőn lejátszás működik. Na ránéztem az alkalmazásnál főoldalra volt jelzés frissítésre. Engedtem frissíteni mivel rosszab úgy sem lehetett, utána és azóta is ugyanazzal a 403-as hibával nem indulnak a videók. DE! Ami meglepő a revanced ami "elméletileg" nem ehhez a rendszerhez készült és állandó betöltési hibával küszködött, megint rendesen betölt és működik Ugye pár hete azért néztem a smarttube-ot mert gond volt a revanced betöltéssel. Rendszer frissítés nem volt a TV-n hetek óta. A google nem frissíti magát mert az le van tiltva. Tehát az android megint teljesen össze-vissza működik...... Szánalmas rendszer!
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
DrKapocs
őstag
válasz WhiteWalker #172364 üzenetére
Igazad van, én magam sem...
-
DrKapocs
őstag
válasz WhiteWalker #172358 üzenetére
Én Windowson Brave böngészőt használok, Safeincloud jelszókezelővel. Jól működik. Viszont Androidon Brave mellett már nem volt tökéletes a Safeincloud jelszókitöltője. Szóval Androidon főleg Vivaldi, de gyakran Kiwi (kiegészítők miatt), Soul (mert nagyon gyors), 1DM (letöltések miatt) is használatban van. Mindez három laptopon és két telefonon. Pont erre való a Raindrop, Floccus és társaik; ott vannak a könyvjelzők.
Viszont nekem hiányzott az, hogy a gyorshívókat, csempéket (mikor éppen hol hívják, ha tudja egyáltalán a böngésző) is tudjam használni a leggyakrabban használt weboldalak elérésére. Ráadásul jó lenne, ha ezek szinkronban lennének, illetve mondjuk menteni is tudnám (pl. Kiwi nem tudja menteni, szinkronizálni). Itt a fórumban javasolta egy fórumtárs (már nem tudom ki, de ezúton is köszönöm neki), hogy jó megoldás a start.me, amit minden böngészőben megadok kezdőlapként. Zseniális! Ezzel "problem solved".
MÁS TÉMA:
Tudna valaki olyan rss feed linket javasolni, ami egyfajta ajánlást ad az elkövetkező pár nap legjobb tv-s műsoraira? TVprofilnak van ilyen rss linkje, de mostanában nem nagyon foglalkoznak vele és olyan tv műsorokat ajánl, ami már elmúlt.[ Szerkesztve ]
-
zeon.hu
nagyúr
-
kiraly.andra
aktív tag
válasz Doki16 #172318 üzenetére
Én is Google Podcastról váltottam, mivel a Youtube-os megoldás nagyon nem tetszett. Kipróbátam párat: vagy csúnya vagy bonyolult a legtöbb, amit ajánlani szoktak, aztán egy fórumban jött elő az AntennaPod. Teljesen meg vagyok vele elégedve, mert egyszerű és jól is néz ki, amire nekem kell, tökéletesen megfelel. Nem is értem, miért nem ezt használja mindenki ;--)
:a:
-
sopruk
senior tag
Sziasztok!
Aqua mailt költöztetnék egy Redmi 4X-es telefonról, de amikor a fiók és app beállításainak biztonsági mentését készíteném, hibát ír:
Hiba: java.io.IOException: Stream Closed
Mi lehet a problémája?
Régen működött... -
Talala
senior tag
válasz Talala #172351 üzenetére
Oké, megvan!
Kérdés viszont...Jól gondolom, hogy ezt állandóan manuálisan kell naprakészen tartani? Szóval, ha PC-n edge-ben veszek fel egy új könyvjelzőt, az nem fog automatikusan megjelenni telefonon samsung internetben, hanem edge bővítményben is fel kell vegyem a samsung internet alá?
-
Talala
senior tag
válasz zeon.hu #172348 üzenetére
Ezt ki tudnád fejteni? Samsung internet kiegészítővel gondolom, de a Chrome-ban vagy Edge-ben tárolt összes könyvjelzőt hogy tudom hozzá adni a samsung internethez? Egyesével oké, adott lapnál jobb klikk a bővítményre, hozzáadás..., de ez így nem túl életszerű minden oldal esetében. Jó lenne, ha lenne gyorsabb megoldás.
-
mizoli
addikt
válasz Rigormortiis #172347 üzenetére
Ezt most melyikre írod? 😁
A Chrome-ot nem ismerem, és nem is akarom.
A Samsung browser meg egész jó.
Adatbiztonság szempontból viszont nem hiszem, hogy a legjobb, de ez messze vezet. -
zeon.hu
nagyúr
válasz WhiteWalker #172346 üzenetére
Lehet szinkronizálni, hosszú évek óta (legalábbis Chrome-al).
Egyszer kell egy asztali gép, azon a megfelelő kiegészítő a böngészőre, utána droidon csak be kell kapcsolni a szinkront.[ Szerkesztve ]
#?*@&!
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz ggeleven #172342 üzenetére
Csak épp a könyvjelzőket nem lehet exportálni sem importálni. Ha épp erre lenne szükséged.
Legalábbis régebben nem lehetett, lehet változott azóta. Talán a Samsung accountból ha megoldható, de ebben nem vagyok biztos mivel nem használtam hozzá.
Én itt mondtam le róla. -
GEPESZ66
veterán
A Samsung Internet ajánlott, jó böngésző?
Gondolkozok, hogy átállok a Chrome-ról erre. -
GEPESZ66
veterán
Hogyan tudom azt beállítani, hogy a Samsung telefonon lévő Google Discover-ben lévő cikkek a beállított alapértelmezett böngészőben nyíljanak meg?
Megvan a megoldás!
[ Szerkesztve ]
-
Jazz
veterán
válasz Rigormortiis #172308 üzenetére
Még most is a legjobb.
Ezt tudja: USB 3.1 (Type-C, MTP, OTG)
Mit értesz vezetékmentes PC mód alatt? A direkt wifi-s jel átvitlet is tudja a telefon, simán kiviszi okos tv-re, screen mirroring a neve.
free your mind
-
svgyula
addikt
Szia! Én még nem találkoztam ilyen alkalmazással. Az alkalmazás hangerejét sem lehet simán alkalmazáson belül állítani, talán egy-két fehér holló szerű alkalmazás amiben külön lehet a hangerőt állítani. Nyilván a fejlesztőknek lényegesen egyszerűbb a hangot simán tovább lökni a rendszernek mint még egy hangerő korlátozási lehetőséget hozzáprogramozni a megfelelő grafikus felülettel együtt. A rendszerben ezt a kezelő részt alapból négy részre korlátozták/osztották amit külön kezel a rendszer de csak ezeket! Ez így néz ki: média, csengőhang, értesítés, riasztás. Már ez is az ördögtől való fejlesztés mert eddig ennyi sem volt.......
A médián belül amit szinte minden alkalmazás használ nem lehet külön hangerőt állítani ha nincs az alkalmazáson belül lehetőség.
Én egyszer a GPS-el voltam így. A fejegységnél vagy üvöltött a zene és értettem a navigációt vagy nem hallottam a halkabb zene hallgatásnál. Sajna ráment két estém arra, hogy megnöveljem az összes hang file amplitudoját. De ugye ott könnyen hozzáfértem az állományokhoz.Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz adamkaa777 #172319 üzenetére
Igen , rá mondod "felveszi" , majd lefordítja és fel is mondja ha azt választod.
De nézd meg és meglátod. -
-
gps76
őstag
válasz this is life #172328 üzenetére
Nem az O verzió nem jó semmire, ennek sima Multiling keyboard 1.1.7 a neve. Megvan az .apk, csak a telefont kéne átverni valahogy.
[ Szerkesztve ]
-
this is life
Ármester
válasz gps76 #172326 üzenetére
Amennyiben a multiling o keyboard+emoji pie-ról(fejlesztő Honso) van szó, akkor az apk mirror-on más verziót letöltve tehetsz egy próbát, az arm64-v8a-t kipróbáltam és települt a14/hyperos-re(xiaomi 11 lite 5g ne). [link] (Multiling O Keyboard + emoji pie.1.0.2)
[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
Oldman2
veterán
válasz gps76 #172326 üzenetére
Próbáld így:
USB debug + ADB-vel Android forrás szerint megoldod így:adb install --bypass-low-target-sdk-block apk_neve.apk
"Az azért nem megy fel mert az új készüléken Android 14 van abban meg már van egy un.
targetSDK korlátozás: targetSDK 22 és alatta nem lehet APK-t telepíteni és az APK amit
fel akarsz küzdeni nagyon régi targetSDK-ra van írva (értsd: ha a target Android 5.1 az már nem megy fel, az említett alkalmazás meg minSDK Android 2.3.2 és targetSDK valami 4.4 talán) amivel vígan elment az Android 9...10-en, de 14-en a korlátozás miatt már fel se települhet. Mármint normál körülmények közt."
thx crok
-
gps76
őstag
Sziasztok, van egy kedvenc billentyűzetem, amit android 14-es telefonra szeretnék felrakni( Oppo Find X3 pro és Xiaomi 11 Lite NE) és ezt dobja ki hibának. Google Playen már nem elérhető az alkalmazás, csak .apk-ból tudnám telepíteni. Ugyanezeken a telefonokon android 13-on simán települt. Adjatok már tanácsot hogy lehetne felrakni.
-
milan26
senior tag
-
DrKapocs
őstag
válasz Siriusb #172314 üzenetére
Én aCalendar+ -t használok (ahogyan Tökimanó írta), külön naptárakhoz. Google-féle magán, Microsoft-féle céges és MS megosztott céges naptárak. Több is. Hibátlanul teszi a dolgát évek óta. Már nem tudom miben több a plusz, sok éve vettem meg.
Doki16:
Podcast Republic? -
mad1
veterán
Hali.
van olyan androidon,mint winen a hangerokevero?
2 dolgot szeretnek megszolaltatni,de az 1ik hangosabb mint a masik.Ne szemetelj ! = Steam
-
adamkaa777
senior tag
válasz WhiteWalker #172317 üzenetére
És ez tud olyat is hogy nem kell gépelni se, hanem beszéld felismeréssel dolgozik ? mint az ios szinte minden alkalmazás .
El. Psy. Congroo.
-
Doki16
addikt
Eddig a Google Podcast alkalmazást használtam. Számomra tökéletesen megfelelt. Egyszerű volt, nem volt benne reklám, le lehetett tölteni és bármikor offline hallgatni a podcasteket. Sajnálattal vettem észre, hogy megszűnt. Tudnátok nekem ajánlani hasonlóan jó letisztult, egyszerű appot?
Köszönöm előre is
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz adamkaa777 #172316 üzenetére
-
adamkaa777
senior tag
Sziasztok !
Mivel közel 10 éve iphone használok ezért hozzátok fordulnék egy kérdéssel .
Szüleim Törökországba készülnek nyaralni és kellene egy olyan program nekik , ami Magyar-Török illetve Magyar-Angolról fordít illetve fel is olvassa a másik félnek . Előre is köszönöm .El. Psy. Congroo.
-
ggeleven
őstag
válasz ollie #172312 üzenetére
Nekem több K&H-s is hozzá van adva, szóval nincs korlátozás.
Szerk: most fel akartam vinni 2 újabb kártyát. Egyiket csont nélkül megette, de a másikra azt mondja, hogy sikertelen művelet. Utóbbinál kétszer is végigmentem a folyamaton és engedélyezve is lett a k&h appban ugyanúgy, mint az első. Mindkettő mastercard és ugyanaz a számla van mögöttük. Valami hiba lehet a mátrixban akkor.[ Szerkesztve ]
20%-os kedvezmény az éves AlzaPlus+ előfizetésre! Keress privátban!
-
válasz WhiteWalker #172310 üzenetére
Tudtommal csak OTP kártyával tudsz közvetlenül fizetni ezzel az appal. OTP kártyád van?
mod: bocs, látom az van. Nem tudom nálad miért nem működik.[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
-Maci-
addikt
Sziasztok,
Tudnátok ajánlani olyan Magyar nyelvű billentyűzetet, amin van billentyűzet rejtő gomb?
Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
WhiteWalker
nagyúr
Hogy tudok OTP bank kártyát aktiválni a Simple appba , hogy tudjam használni érintéses fizetésre? Ezt írja ki:
( Mielőtt valaki megkérdezi hogy nyomják a mentésre , ez megtörtént , de csak bedobja a Simple app fő oldalát )
Miközben ugyanazt a kártyát a Google Wallethez hozzá tudtam adni érintéses fizetés használatra.
[ Szerkesztve ]
-
Rigormortiis
veterán
3 éve volt csúcs
Ugyanakkor csak usb 2.0-t tud a type c portja, ami nem küld ki videojelet.
Tehát nem megoldható.
Meg amennyire tudom azóta sem erőltetik magukat ilyen téren.
Vezetékmentesen pedig csak a Samsung/Lenovo (Moto) készülékek tudják a pc mód kivetítését.
Fura, hogy a Pixelek sem, pedig ez egy google fejlesztés, ami valamiért mindenhol máshol tiltva van (anno még megboldogult Somatom fórumtársunk írt erről részletesebben).
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Siriusb
veterán
válasz WhiteWalker #172305 üzenetére
Köszi.
-
Jazz
veterán
válasz Viktor0610 #172288 üzenetére
Ultra 11. Az elég csúcs . Azzal hogy lehet megcsinálni?
free your mind
-
Siriusb
veterán
Sziasztok!
Melyik naptár alkalmazással van jó tapasztalatotok? Több Google naptárt használok, a Business Calendar-t évekkel ezelőtt megvettem, ami nagyon jól használható több naptár esetén, de áttértek az éves/havi előfizetési konstrukcióra, azt meg hanyagolnám.
Most az Etar-t próbálgatom egy ideje, van egy-egy hibája/hiányossága, de ha nincs jobb alternatíva, akkor marad ez. A legfontosabb talán, hogy a havi nézet jól átlátható, olvasható legyen. Amit pl. az Etar-ból hiányolok, hogy az értesítéseknél nem jelzi, melyik naptárról van szó.
Köszönöm!
-
Laraxior
titán
Hali.
Van egy kis családi gondunk a telefonjainkkal
Mégpedig, hogy mindegyik különböző régión van, és nemigazán sikerül átállítanunk, vagy visszaállítani.
Az első cseh régiós, mivel a srác ott vette az első telefonját, gmail fiók stb...
Aztán a nővérem argentiinai, mert a youtube előfizetés ott volt olcsó, és valamiért automatikusan ott maradt.
Az enyém pedig magyar régióval van, szintén régi gmail reg.
Azóta mindenki németet szeretne, de nem tudjuk visszaváltani, itt lakik mindenki Németországban.
Van erre valami módi? Úgy tudom, hogyha a régió és a tartózkodási hely megegyezik, akkor válthat. Cseh és magyar még csak-csak, de Argentínába nem szívesen mennénk
Szóval ha pl VPN-el gépen bejelentkezünk mindegyik fiókba, és úgy esetleg sikerülhet a változtatás? (A cseh és a magyar nem mókolt, csak egyszerűen elköltöztünk)
(Ha rossz a topik jelezzétek légyszi, átmásolom ahova való, csak nem találtam erre való topikot, pedig úgy rémlik, hogy volt "Play áruház" topik*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Magisk
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Okoscsengőt hozhat jövőre az Apple
- PlayStation 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Bestbuy játékok
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest