- iPhone topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Yettel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
Használja vki 10 -es Androidon a MyTV -t? A multi resume támogatott? 9 -en még nincs multi resume és ha reklámok alatt osztott képernyőn, vagy freeform módban átméretezem az ablakát, akkor mindíg lehal/újra pufferel.
-
pube111
senior tag
meg lehet azt oldani, hogy egyik telón elindítok egy zenelejátszást, a másik teló meg bloetoothon lejátsza. szóval a másik teló bt-s lejátszóként üzemel.
-
kispe82
tag
Hali. Egy olyan app kellene nekem, ami az aksit monitorozza hogy mennyit fogyasztanak az alkalmazások, mennyi a várható hátralevő idő, mikor volt utoljára töltve, stb és ha lehet akkor erről statisztika is legyen. Köszi a tippeket!
-
iceQ!
addikt
Sziasztok,
Netflix érdekesség tableten és telefonon. Samsung Tab S6 Lite és egy Note 10+ készülékről van szó, de gondolom ettől független lesz.
1. képen látható a telefonra telepített Netflix, itt középen van egy "plusz" gomb, ahol előzeteseket tudok nézni.
2. képen látható a tablet, ahol már nincs meg ez a gomb és nem is találok erre utaló "jelet" hogy hol lenne az "Előzetes" rész.
Esetleg ezzel találkozott már valaki? Illetve azt a gombot, hogy tudom előhozni a tableten? (Menü pont is jó).
-
crok
Topikgazda
Feltettem, adtam jogot, ezt a fent emlitettet is, a Flud beallitasaiban siman legfelul a mentes helyenel ott van az SD kartyam a legorditheto listaban a tarhely alatt. Kivalasztas utan elvezet a jogosultsagkereshez, betallozod az SD gyokeret, megadod a jogot (gomb alul) es voilà.
-
válasz
kiraly.andra #148033 üzenetére
És te tudod, hogy mi az az eszközmappák? Amit leírtam, ott megnézheti az összes mappát, amit jelenleg szinkronizál a photos.
-
válasz
alex devil #148031 üzenetére
Google Photos Settings -> Backup and Sync -> Back up device folders
És ott kikattintod, ahonnan nem akarod menteni.
-
alex devil
senior tag
Szevasztok,
a Google fotók alkalmazásnál be lehet állítani valahol, hogy csak a kamerával készült képeket töltse fel a felhőbe? Az eszközmappák szinkronizálása ki van kapcsolva és mégis feltölti a mentett képeimet és a képernyőképeket is. -
Sanyi.mTs
addikt
van arra mód, hogy az én fiókommal (hozzá rendelt kártyával) vásároljak lányom fiókjára egy in-app jogosultságot? (plex adnroid tablet aktiválás)
-
consono
nagyúr
válasz
goblin1983 #148024 üzenetére
kahoot.it A kvízt meg megcsinálod a kahoot.com-on. A play-en van app is hozzá, de én még csak a webesből játszottam.
-
Somatom
veterán
válasz
goblin1983 #148024 üzenetére
A leírt szabályok alapján ez inkább a "milyen netem van" játék.
-
goblin1983
tag
Olyan appot keresek, amivel kvázi Mindent vagy semmit lehetne játszani és a mobilok adnák a nyomkodni való gombot. Felteszem a kérdést szóban, a csapatok megnyomják a mobilon a nagy zöld gombot és nálam vagy csak a leggyorsabb jelentkező jelenne meg, vagy esetleg a jelentkezés sorrendjét látnám. Remélem érthető volt, Tudtok valami ilyesmit? Köszi
-
kmarci25
veterán
válasz
Tökimanó #148022 üzenetére
A választ nem tudom, de szerintem a Spoti topikban előbb megkapod.
-
Tökimanó
senior tag
Spotifyt offline módban csak prémium előfizetők tudják használni. Letölteni szintén csak prémiummal lehet. Kérdésem: Ha 1-2 hónapra fizetem a prot és töltök le zenéket ,akkor lemondás után a letöltött számokat tudom offline módban hallgatni ?
-
crok
Topikgazda
válasz
WhiteWalker #148020 üzenetére
Inkabb oszd meg a modjat...
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
WhiteWalker #148019 üzenetére
Tárgytalan, megtaláltam. Törölhető is akár.
-
petrson
senior tag
Volt már itt kérdés, de a megoldást nem találtam.
A Flud nevű alkalmazást hogy lehet rávenni, hogy az SD kártyára mentse a torrentet? Valamiért csak a belső tárhelyet látja/mutatja. -
fatal`
titán
válasz
zsoltzsolt #148013 üzenetére
Én sosem figyeltem ezt, rengeteg magánszemély fejleszt, aki nem tart fent webhelyet, én sem, mert minek.
Hogy az app milyen engedélyeket kér, az szerintem sokkal érdekesebb.
-
mzperx123
friss újonc
válasz
Bozek #148009 üzenetére
opencamera (1/10s iso 640):
https://ibb.co/HqDNVkYsharp camera (1/20s iso 1280):
https://ibb.co/YykX5Yj -
Bozek
nagyúr
válasz
mzperx123 #148007 üzenetére
"RAW_SENSOR image format support needed. The camera won't start without this"
Ez még a flagship telefonokban sem feltétlenül létezik.Az ISO-s mintaképpel amúgy mit akart a költő? Mert nagyon nem ugyanúgy néz ki egy 80-as és egy 1600-as ISO-val készült kép. És nem csak a zaj miatt. Azt amúgy is le lehet szedni jó pár programmal (nekem mondjuk a Topaz DeNoise jött be).
A másik kérdés: miben jobb, mint például az OpenCamera?
-
mzperx123
friss újonc
Ha valakinek néhány éves flagshipje van, ajánlom ezt az új kameraappot, sztem még a google camerát is veri bizonyos helyzetekben (beltérre gondolok mert még nincs benne hdr).
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nz.android.sharpcameralite -
zhorvath
aktív tag
Szerintem szimplán nem Android 11 kompatibilis az app. Hívd fel az ügyfélszolgálatot és kérdezz rá! Az én bankom (BB) üzenetben figyelmeztetett, hogy aki frissít 11-re, annak nem fog működni. Kellemetlen, ha erre a CIB nem hívta fel a figyelmet és ez áll a probléma hátterében.
-
Stét
OP8 pro telót befrissítettem android 10-ről 11-re. A legnagyobb gondom az, hogy a cib mobilappja konkrétan megdöglött, teló restart, app újrahúzás, semmi nem segít. Meg tudná nekem nézni valaki bármilyen android 11-es rendszeren, hogy elindul-e ez a foskupac?
[link] -
LyonnaisFan1
őstag
SZiasztok!
A Viper4android 2.7.-nél a Master Gate Limitert hogyan tudom elővarázsolni?
Redmi 4x-hez kellene, legfrisebb PE van rajta android 10 alapon.Update:
Kicsit eldugták, megvan.
Master Power/Output Gain, stb. stb. -
hodostamas
addikt
Youtube Music-ban Android Auto alatt másnak is üres a könyvtár? Telón, gépen látom a hozzáadott listákat stb.. AA alatt full üres.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Háztartási gépek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy topik
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- G.SKILL 32GB Trident Z5 DDR5 6400MHz CL32 KIT F5-6400J3239G16GX2-TZ5S
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13700H RTX A1000 32GB 512GB NVMe gar
- Nitro AN515-44 15.6" FHD IPS Ryzen 5 4600H GTX 1650 16GB 512GB NVMe gar
- MacBook Pro 14 M2 MAX 4(!)TB SSD 32GB RAM HUN
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest