- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
solgew
csendes tag
Igen, csinálta. Nem vittem vissza vele, mert úgysem tudták volna kicserélni, nem volt nekik raktáron. Aztán addig vártam-vártam, amíg leejtettem és betört az üvege. Így már nem garanciális, de szerencsére csak a széle tört el, így nem zavarja a használatot. Csak csúnya, mert szilánkosra tört, ezért leragasztottam celluxszal. Ettől aztán nagyon ronda lett de legalább nem vágja el a kezem. Szóval ha létezik szoftveres megoldás rá, akkor azt keresem.
-
solgew
csendes tag
Szevasztok!
Tudtok valami szoftveres megoldást a tabletem hangproblémájára?
A hangerőt majdnem teljesen levéve, érzékeny fülhallgatóval a zenék-filmek halk részeinél zavaró vartyogás hallatszik. Meggyőződtem róla, hogy a hiba nem egyedi, nem az én készülékemre korlátozódik. A szerviz telefonon azt mondta, hogy a 4.1.1-es frissítés segíthet rajta. Nem segített. Ha van tippetek, szívesen kipróbálnám!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- LG 55QNED87T 139 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- LG 65QNED87T 165 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- MacSzerez.com - 2022 MacBook Pro 13" Retina M2 / 8GB RAM / 256GB SSD / Asztro / Garancia / Magyar
- 3x ASUS Turbo RTX 2080 Ti (11 GB) / Frissen pasztázva / Igény esetén + EKWB vízesblokk.
- LG 75QNED87T 190 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- Dell 7400 Intel Core i7-8665U
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
- Apple iPhone 12 / 64GB / Gyári független / 12 Hó Garanciával / 100% akku
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest