Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.NX
addikt
Mi történhetett a Wi-Fi Matic appal?
Már nem elérhető Play Store-ból.Elfogadom a sütiket.
-
zsoltzsolt
addikt
Tudtok ajánlani olyan sms appot, ami dual simes telefonban valahogy kettéválogatja az üzeneteket sim kártya szerint?
-
fdisk
őstag
Ogyoutube-ról tud vki vmit?
Nem lehet elérni az oldalát, és most már nem működik a letöltés sem.
Van jó alternatíva helyette?A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
Somatom
veterán
válasz canniball #121194 üzenetére
Motoros mód? Voltam motoros futár is. Kíváncsi leszek arra, hogy mi újat tud nekem mutatni a Waze. Áttervez az északi összekötőn, vagy a Ferdinánd híddal párhuzamos aluljárón?
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
canniball
nagyúr
válasz Somatom #121182 üzenetére
"Tervezett útvonal nélkül mutatja a forgalominfókat?"
Ezt sajna passzolnom kell, sosem próbáltam még útvonal nélkül. Kérdezz rá a topikjában, ott talán tudja valaki a választ!"...a kamionra érvényes korlátozásokat sem a Waze, sem a Térkép nem veszi figyelembe."
Nemrég belekerül a "motoros mód", talán előbb-utóbb lesz kamion opció is.https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
S e t h
nagyúr
válasz Edorn #121130 üzenetére
To do beírásra rengeteg találatot ad a google play, köztük szerkesztői ajánlattal is egy rakást.
Csak azért írom, mert én nem használok ilyen appot, nálam naptárba integrált task manager van, így nincs szükségem két külön alkalmazásra.
Ha minden igaz google naptárba is integrálva van, bár azt nem tudom, hogy widgetek terén mi a helyzet.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Ubul86
őstag
Sziasztok.
Keresek olyan kamera appot samsung galaxy s7 edge/s8-ra, ami timer-ral készít képeket (pl 5 mp-ként, vagy ahány időre beállítjuk), emellett a timerrel burst sorozatot is tud csinálni, de a timer-ben megadott időközönként.
Pl 10 képet szeretnék 5 mp-s delayekkel.Van -e ilyen akár fizetős?
-
Edorn
senior tag
válasz Edorn #121130 üzenetére
Erre esetleg javaslat?
"Milyen ToDo app-ot tudnátok ajánlani, ami szinkronizál a google naptárral, ingyenes és ízléses, egyszerű listát lehet kirakni vele a mobil "asztal" felületére, ahol így mindig látatom az aktuális tennivalókat, határidőket."
AMD Ryzen 5 5600 3.50GHz AM4, SAPPHIRE PULSE RX 6650 XT 8GB, EX2220 (1920x1080), crucial MX500 SSD, CRUCIAL 16GB Ballistix DDR4 3200MHz, MSI B450 GAMING PLUS | Tárhely, domain: https://nokturn.hu
-
Krill77
őstag
Adaway helyett van valami? Van root. De nem megy. Valami s-on/s-off hibat ir. "Az smlink letrehozása sikertelen."
-
Somatom
veterán
válasz canniball #121178 üzenetére
Tervezett útvonal nélkül mutatja a forgalominfókat? A PNA -n futó Primo Truck navigál, és közben a fedélzeti Tabon futó Térképen nézem, hogy mennyire "pirosodik" előttem az út. Azért kell tervezés nélkül, hogy ha látom, hogy egy másik út "zöldebb", akkor a PNA -n be tudjak szúrni egy köztes pontot. Ezt az áttervezést elvileg külön beavatkozás nélkül is tudná a Waze, de a kamionra érvényes korlátozásokat sem a Waze, sem a Térkép nem veszi figyelembe.
-
Krill77
őstag
5 os android on hogy tudom az akku % ot kiiratni?
-
woodworm
veterán
válasz zsoltzsolt #121176 üzenetére
Én áruszállító túrákra használom.
Itt elolvasod a Magyarország turistatérkép - rátét réteg részt, annyiban módosul, hogy nekem azAndroid/data/net.osmand/files/tiles
alá másolva működött. -
canniball
nagyúr
válasz enginev3.0 #121169 üzenetére
Mi a baj a Waze-val? A sáv asszisztens kivételével ez mind benne van (illetve most már valami asszisztens-féle is akad benne, ami a kanyarodást segíti).
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
Themes
aktív tag
Sziasztok. Tud valaki ajánlani egy jó Magyar nyelvű e book olvasót?
KösziApple iPhone 11 64Gb //PS4 Slim //
-
woodworm
veterán
Próbáld ki, de szerintem ezek az osmandban sem mérhetőek pl. az igo-hoz.
-
Fandango
veterán
Nincs trafi jelzés -> nem kell száguldozni
-
Fandango
veterán
válasz enginev3.0 #121162 üzenetére
Google maps miben vérszegény neked?
Bár nekem megvan az Osmand+, de eddig az esetek 90 százalékában a Google mapset használtam navigációra. -
woodworm
veterán
válasz enginev3.0 #121165 üzenetére
OpenStreetMap.
Ha van új térkép, akkor menüből frissíthető, de hamar elfogy az ingyenes lehetőség. Most néztem 7 letöltés.
Nem nézem, hogy az appon belül mikor jelenik meg a frissítés lehetősége, de az OSM hetente frissül. Csütörtökönként van friss térkép a keddi adatok alapján.
Mindenesetre az ingyenes letöltési lehetőség elfogyása után pc-n keresztül bemásolható a térképfájl. Időközönként pedig van akciós lehetőség a támogatásra (éppen most akciós).[ Szerkesztve ]
-
rjg
őstag
Valószínűleg nem kezeli jól a lejátszód a fájlnevek karakterkódolását. Nézd meg, lehet-e benne állítani, pl Unicode-ra, vagy ISO 8859-re. Ha nincs benne ilyen, próbáld meg másik programmal lejátszani a zenéidet, hogy ott is előjön-e a hiba.
MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra
-
woodworm
veterán
Akcióban megvettem, de a wikit nem használtam még, a térkép későbbi frissítése pedig megoldható pc-n keresztül. Kipróbálni meg elég a korlátozott letöltési lehetőség. Én elég specifikus feladatra használom, nem találtam még hasonlóan jól működő másik programot.
Egyébként tud lassú lenni ez is, ki kell próbálni. -
S e t h
nagyúr
Megnéznék egy olyan összehasonlító tesztet, amiben összevetik a wazet, heret, google mapsot, osmandot és az első háromról az derülne ki, hogy xar, az osmand meg a navik királya.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
RaZroX
addikt
Hali!
Ismerősöm kocsijában a fejegységen Android lollipop fut. Az a gond, hogy az egyik app nem fér el a képen és nem lehet scrollozni, gyakorlatilag a nyelv kiválasztásánál az "oké" gomb nincs a képernyőn. Feltettünk több appot amivel lehetne forgatni a képernyőt de csak vizszintesen engedi, függőlegesre nem tudja átállitani. Hogy lehetne megoldani, hogy megnyomjuk az "oké" gombot ?ui.: szövegméret / skálázás nincs a beállitásokban.
This is the way
-
woodworm
veterán
válasz enginev3.0 #121158 üzenetére
Korlátozva van a letöltéseid száma, ha jól emlékszem 10db. Nem férsz hozzá az online wikihez és néhány szolgáltatáshoz.
-
Deck
titán
Gépen rendesen tagelve vannak a zenei albumaim. Ezeket átmásoltam telefonra és néhánynál kínai irásjel jelenik a szám címében ékezet helyett, de nem mindegyiknél. Kipróbáltam, hogy manuálisan átírtam a kínai irásjeleket majd elmentettem külső appal vagy zenelejátszóval de egy idő után újra visszatérnek a kínai írásjelek. Ez már ku*vára zavaró.. Tudna valaki segíteni, hogy mégis mi a fene van?
PS5
-
enginev3.0
félisten
Osmand és osmand+ között mi a különbség?
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Krill77
őstag
Meg mondaná valaki, h az ebresztéskor látható hatteret, hol tudom változtatni?
-
rjg
őstag
válasz Fr@nkieWilde #121152 üzenetére
Beállítások - Alkalmazás - Chrome - Alapértelmezések törlése. Ezután megint meg fogja kérdezni, hogy mivel nyissa meg.
MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra
-
Fr@nkieWilde
senior tag
Helló!
Azt kérdezném, hogy azt meg lehet-e oldani vajon, hogy letöltöttem a profession alkalmazást.
E-mail-ben érkeznek a profession-től az ajánlatok, és amikor megnyitottam az első linket az e-mail-ben megkérdezte a telefon, hogy az alkalmazással szeretném-e megnyitni, vagy a chrommal.
Én pedig véletlenül arra mentem, hogy a chromemal mindig.
Ezt nem lehetne valahogy visszafejteni, hogy ismét megkérdezze a telefon, hogy mivel szeretném megnyitni?
Az alkalmazással szeretném, azért töltöttem le.
Egyszer már letöröltem, majd ismét feltettem, de nem volt haszna, ugyanúgy a chrommal nyitja meg továbbra is.Ötlet esetleg valakinek?
Nem lehet nékem nagyobb tolvajom, mint aki az én időmet eltolvajolja!
-
Krill77
őstag
A swiftkeyben hol kell kikapcsolni a swype féle irast?
-
brd
nagyúr
A Play-ben a beállításokban kikapcsolod az automatikus frissítést, vagy a szinkronizálást (ha a frissítés alatt esetleg ezt érted) az adott fiók szinkronizációs beállításai között. Vagy az OS-t ne kezdje frissíteni? Az gyártófüggő, hogy hogyan lehet, jó esetben van valamilyen frissítésre utaló menüpont, ahol az automatizmust ki lehet kapcsolni.
The only real valuable thing is intuition.
-
UFO1
senior tag
Sziasztok
Azt hogy tudom megoldani 5.1-en hogy ne kezdjen el frissíteni ahogy felmegyek wifi-re?
Telefon átköltöztetésre mit javasoltok nem root-olt a készülék. Skype, WhatsApp, Badoo, Jaumo teljes beszélgetéseinek átmentése érdekel.
-
Krill77
őstag
Hi. Van itt nalam egy lenovo a1000. Xp - s géppel, telepítve adb, nem latom a fajl rendszert. A telon van egy 40mb is elérhető rész amit lemez meghajtómak lat a gép. Arrol a sajat szoftverét felrakva megy a masolas (app kep zene). De siman intezobol nem ugrik fel pendrive szeruen. Valami tipp? Köszi.
-
beg
veterán
No akkor ugorgyunk.
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Somatom
veterán
válasz darvinya #121134 üzenetére
Nézted a videót? Audacity -ben tol rá egy normalizáló effektet. Az ebben az esetben hangerősítést jelent.
Makoss:
Hogy is fogalmazzak, hogy szalonképes legyen? Menj vissza abba a boltba, ahol.ezt a videót vetted, és nézz körül, hátha árulják sztereó hanggal is![ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
válasz makoss #121136 üzenetére
Mkv topikba írtam.
(#121138) Somatom
Tudom, de végeredménye nem lesz jobb.
Normalizálás egész csatornákra vonatkozik, nem beszéd lesz leghalkabb/leghangosabb, s ezekhez viszonyítva fogja egyenlíteni.[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
makoss
veterán
válasz darvinya #121134 üzenetére
Nem, meg időm sincsen hozzá, most átnézve, hogy mennyi videót kéne így beállítanom akkor inkább hagyom az egészet, ez nekem így nem éri meg, veszett sok időm menne így kárba...
Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
makoss
veterán
válasz Somatom #121133 üzenetére
Szépen elmagyarázza mit hogyan kell, nagyon f@sza, te meg nagyon rendes vagy, hogy betetted ide, és most jön a de: ez azoknak való beállítás akik vagy zsigerből vágják az egészet, vagy veszett sok idejük van! Én sajna egyik sem vagyok, boldog is lennék ha ennyi időm lenne szöszmötölni ezekkel.
1 időben még volt is hozzá türelmem, szerettem is csinálni, de most mikor a tévét is csak pihenősben nyomom be
Most már csak arra van időm és az is igen kevés, hogy letöltöm és ráteszem a telóra és már mek is melózni. háát kb ennyi. Bocsánat ha netán ezzel megsértettem valakit de sajna ez van...
De ha lenne mégis itt valakinek olyan android progija ami felerősíti a center hangokat, nagyon hálás lennék neki!Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
Somatom
veterán
válasz makoss #121123 üzenetére
Dézsányi vű érzésem van. Úgy rémlik, hogy a közelmúltban már taglaltuk ezt a témakört. Véleményem szerint az Android nem tudja értelmezni az 5.1 -es hangot. Szvsz. PC -n kéne lekeverned. Pötyögd be a Google -be, hogy "downmix 5.1 to stereo". Ha nincs millkós háttered, akkor ugord át az olyan találatokat, amikben a "Vegas", "Adobe", "Avid" kifejezések találhatók! Sztem Neked VirtualDub, Audacity vonalon kéne keresgélned. Találtam egy régi videót erről. Hmmm.... micsoda nosztalgia!
[ Szerkesztve ]
-
Edorn
senior tag
Milyen ToDo app-ot tudnátok ajánlani, ami szinkronizál a google naptárral, ingyenes és ízléses, egyszerű listát lehet kirakni vele a mobil "asztal" felületére, ahol így mindig látatom az aktuális tennivalókat, határidőket.
AMD Ryzen 5 5600 3.50GHz AM4, SAPPHIRE PULSE RX 6650 XT 8GB, EX2220 (1920x1080), crucial MX500 SSD, CRUCIAL 16GB Ballistix DDR4 3200MHz, MSI B450 GAMING PLUS | Tárhely, domain: https://nokturn.hu
-
törölt tag
Továbbra is Android 7 alatt bluetooth fülhallgatóval is működő Call Recorder appot keresek. Hátha van már megoldás.
-
MODERÁTOR
-
AXisBOLD
addikt
Sziasztok,
Google Calendar-ban hiába van bekapcsolva az emlékeztető, a telefon nem jelez semmit.
Rossz beállítás vagy bug lehet? Másnál is előfordult már ilyen?
2 google account és egy céges email cím van beszinkronizálva, minden esemény látható, de emlékeztetők nem jönnek...
Aurea mediocritas
-
makoss
veterán
Üdv!
Létezik androidra olyan videólejátszó ami a centerhangokat is felhangosítja?
Ugyanis néhány BDRip film párbeszéd hangjai igen igen halk!
Vagy mivel lehetne erősíteni a hangon, mert minden más hang a filmen, zörejek, robbanások, autózúgás hangosabb mint a párbeszéd
Ki milyen programokat használ erre?
Köszönöm előre is!Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
Sanyi.mTs
addikt
Whatsapp-nál a csevegésekben hogyan lehet eltüntetni azt az üzenetet, ha valakinek megváltozott a biztonsági kódja?
Beállítások/fiók/biztonság alatt ki van kapcsolva a biztonsági értesítések mutatása.
-
darvinya
titán
válasz jolti05 #121117 üzenetére
LG Backup szoftvert használnám,…
Ekkor teljesen értelmetlen bármilyen listát készíteni és menteni, mert ez ment mindent és oda állítja vissza ahonnét kimentette.
Csak a mentést kell tárolóba menteni.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Reoshu
újonc
Sziasztok! Segítsetek kérlek, h Huawei P10 litre hogyan tudom visszaàllitani, h a News Republic hírei megjelenjenek a zàrolt képernyőn, és ott lehessen olvasni, ne csak az alkalmazàsba belépve. Eddig működött, de vmiért eltűnt.
-
jolti05
őstag
Köszönöm a válaszokat.
A visszaállításra az egyes applikációk backup funkcióját, illetve az LG Backup szoftvert használnám, és Foldersync-kel másolnám a fontos adatokat PC-re.
A katalógus azt a célt szolgálná, hogy egy esetleges katasztrófa bekövetkezte után tudjam, mit-hol tároltam, sőt, egyáltalán mit tároltam.A Terminal Emulatorban az "ls -l" parancsot is használhatnám, de ez így elég körülményes, ráadásul automatizálni szándékoztam ~mindent.
El kell könyvelnem, hogy nem létezik valamiféle "dobozos" megoldás erre?
Szerk.: A NAS-omban az egyik HDD-t csak filmek, sorozatok, dokumentum filmek tárolására használom. Nincs is raidben, csak katalógust készítek a tartalmáról, mivel, ha kiesik ez a merevlemez, pontosan tudom, miket tároltam rajta, és ~bármikor újra le tudok tölteni mindent. Extra magyarázat vége
[ Szerkesztve ]
A lassúság és a sok alvás része a túlélési stratégiámnak...
-
-igu-
addikt
válasz jolti05 #121114 üzenetére
gondolom, pc-re szeretnéd menteni
akár rá is dughatod a gépre a telefont
parancssorból a dir parancs kimenete lehet txt is
de ez csak egy tartalomjegyzék lesz természetesen, ahogy darvinya is írta[ Szerkesztve ]
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
jolti05
őstag
válasz darvinya #121108 üzenetére
Nem fájlkezelőt szeretnék (abból a Total Commandert használom, be is vált), hanem katalógus készítőt.
Tehát: Egy szoftver, megnyitom, elindítom a katalógus készítést, végigpörgeti a fájljaimat a belső/külső tárhelyen, majd létrehoz egy fájlt, ami egy lista arról, hogy melyik memóriaterületen milyen mappáim, mappáimon belül milyen fájljaim leledzenek (kiterjesztéssel, mérettel).
Példa:
Belső memória
---Android
------data
---------whatsapp
------------cache
---------------SSLSessionCache
------------------mmg-fna.whatsapp.net.444 (8.41KB)
------------------pps.whatsapp.net.443 (7.86KB)
------media
------obb
---Download
---Pictures
---Ringtones
---Whatsapp
...SD kártya
---
.....ésatöbbi, ésatöbbi, minden mappa minden fájlját, minden mappa minden mappájának minden fájlját eféleképpen szeretném lementeni Bár gondolom, amihez nem lesz jogom, az nem kerül bele a listába, már ha létezik egyáltalán ilyen applikáció.
Majd ezt a katalógust pedig folyamatosan backupolni szeretném PC-re. (Paranoia, amit nagyban erősített, hogy 2 hete elszállt a telefonom alaplapja = adatvesztés)A lassúság és a sok alvás része a túlélési stratégiámnak...
-
jolti05
őstag
Sziasztok!
Tudnátok nekem olyan programot ajánlani, ami katalógust (listát) készít a telefon belső és külső (Sd kártya) memóriáján található fájlokról?
Windows alatt ilyen például a Wincatalog; Androidra nem találok hasonlót.A lassúság és a sok alvás része a túlélési stratégiámnak...
-
Oldman2
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
- Bambanő háza tája
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest