- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Honor Magic V2 - origami
- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
paler
aktív tag
Ez érdekes.
Az előző Lenovonál mindig kapott értesítést a párom azokról a hívásokról, amik akkor voltak mikor ő éppen mással telefonált. Ezért is hiányolja ezt a funkciót a mostani telefonjából. Egyébként mi Vodások vagyunk, és nem is változtatunk szolgáltatót az utóbbi években.
Az egyik kollégámnak Samsungja van, és az ő telefonjában van valami menüpont ahol betudja állítani azt hogy mikor telefonálás közbe hívják, akkor pittyeg a telefonja, sőt ha akarja akkor még fogadni is tudja a hívást. Természetesen addig a másik fél várakozó pályára kerül. -
paler
aktív tag
Van olyan app, ami tudja azt hogyha éppen telefonálok, és közbe hív valaki, miután befejeztem a telefonálást kapjak egy értesítést a nem fogadott hívásokról is. Mert jelenleg a telefonálás közbeni hívásokról nem kapok értesítést. Vagy esetleg belehet ezt állítani valahogyan az androidon belül is?
Készülék: Lenovo K6 Note -
darvinya
titán
Hogy tudták, tudják így elku…ni Opera (Béta)-t.
Mostani frissítéssel zoom-ba web oldal végére nem lehet menni, eltűnő navi / URL sávok. -
Somatom
veterán
válasz
sajtos75 #120174 üzenetére
A Kodit, és még néhány médialejátszót tudod vezérelni másik telóról. Rootolt teló esetén pedig bármit. Csak nem nagyon látom értelmét. A vezérelt telón hogyan deriniálod az egér pozícióját? Húzogatod az ujjad a "távirányító" teló kijelzőjén? Sztem idegölő mutatvány lenne.
-
Sziasztok,
talan jo topik, androidos Chrome nincs csak asztali.
Hogyan lehetne benne beallitani hogy ha asztali webhely kerese, az ne csak az aktualis oldalra vonatkozzon? Agymenest lehet kapni minden weboldalnal ranyomni a beallitasok/ asztali webhely kerese gombra, es ilyenkor meg gorgetesnel folyamstosan felajanlja Az oldal mobilbaratta alakitasa kerdest. Tok logikatlan. -
fa4hu
őstag
Tudtok olyan alkalmazást, amivel a telepített alkalmazásaimat tudnám egy listába kiírni (ha esetleg backup-ból nem tudnék mindent visszaállítani)?
-
brd
nagyúr
válasz
#61392896 #120180 üzenetére
A forrás Auto-n van hagyva, eddig hibátlanul rögzít (kivéve, ha a hívás közben kapcsolom be a bluetooth-t és adom át oda a hívást, akkor az átadás után a semmit rögzíti az adott hívás idejére - de ehhez viszonylag sok idő kellene, hogy debugoljam, lehetne-e valamit tenni vele), így nem próbálgattam végig a lehetőségeket.
-
törölt tag
Tudtok olyan fórumot, ahol a rootolás utáni beállítgatásokkal foglalkoznak? Meg szeretném tudni, hogy a 7-es android letiltott voice adatfolyamának a feloldása hogyan történhetne meg?
Ugyanis már az ACR és egyéb telefonos hangrögzítők helpjéből is kiderül hogy ez egy letiltás. Két oreóst is sikerült kipróbáltatni az ismerettségi körömben. Azzal sem működik. Vagyis venni sem tudnék nagyon új telefont, amin működne. Ígyhát marad a rootolás utáni feloldás. De hogyan??? -
punky10
addikt
válasz
sajtos75 #120174 üzenetére
Ragaszkodsz ahhoz,hogy másik telóval vezéreld a tv-re kötött telefont?Ha nem,akkor egy régi,MHL-képes telefont összekötsz a tv-vel.Veszel egy BT-s egeret,párosítod a tv-re kötött telefonnal,és voltaképp készen vagy...
A régi Archos táblagépem éveket működött így,viszont a folyamatos töltés miatt kikészült...
Fall-N:általában nem az alsókategóriában játszó telefonok jellegzetessége az MHL...Nekem az Archos g80 simán birta,igaz akkoriban az a TI Omap proci egész jó volt.Ja,én mini HDMI-vel csatlakoztam,bár szerintem ebben nincs különbség.
-
sajtos75
tag
Sziasztok! Tudtok valami olyan megoldást ami egy régebbi Androidos telefonból TV okosítót csinál? Tehát a régi telót MHLn keresztül rádugom a tvre. És ezt a telót egy másik androidossal vezérlem. Képernyőt tükrözök például. Mert csak olyanokat találtam amihez a TVnek is tudnia kell a képernyő tüktözést. Amit nem tud. Ezt váltaná ki a régebbi droidos teló.
-
draco31
veterán
Hello!
Olyat keresek, ami az elérhető mobilhálózatok jelerősségét mutatja anélkül, hogy csatlakoznék rájuk. van ilyen?
Root és egyéb ilyen nincs a mobilomon. -
törölt tag
Ha már óra..., tudtok olyan analóg órát, aminek a másodpercmutatója nem ugrál, hanem szép simán megy? Esetleg aktív háttérkép is lehet, csak kúszó másodpercmutatójú legyen.
Régen volt egy Omega karórát ábrázoló, de már sehol nem találom.
-
Somatom
veterán
Nem egészen. Az AA -ban lehetséges mindkét futtatási mód. Én többre értékelem a natív futtatást, telós szinkronnal. Nálunk céges "fedélzeti mindenesként" Huawei Mediapad T1-10 -ek vannak a vontatókban (SIM -es, GPS -es kivitel). Eltekintve a hardver elavultságától, használati értékben sokkal többre becsülöm, mint egy AA fejegységet. Persze, én olyanná tudom faragni, amilyenné akarom, de sztem egy átlag user is előrébb lenne, ha a fejegységben egy általános Androidot kapna, némi "támogatással" az autógyár részéről. Gondolok ezalatt egy kezelőfelület választó opcióra, egy beépített, programozható bluetooth gombra, stb. A Térkép kivételével az Android Auto alatt futtatható programok számomra zéró értéket képviselnek. Helyettük símán lehetnének általános Android alkalmazások, amik a fejegység segédalkalmazásaival optimalizálhatóak autós használatra.
-
nepszter1
addikt
Hali keresnek egy jól működő VPN programot telefonra, az se probléma ha fizetős.
-
Bozek
nagyúr
válasz
LyonnaisFan1 #120162 üzenetére
"jobb az audio engine, és millió meg egy beállítás érhető el"
Örülj neki. Én a 8.0 miatt elbuktam a PA Hi-Res támogatását, ezért is várom a v3-ast. Még a Z5 Compact-on, 7.1.1-en tökéletes volt.
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
Bozek #120125 üzenetére
Jaja,sajnos a témákat nem kezeli, pedig a külső témák sokkal jobbak.
Cserébe viszont jobb az audio engine, és millió meg egy beállítás érhető el. Okos állítgatásokkal több kihozható egy fülesből.
A licencet rendesen fogadta, komolyabb omlás nem volt az elsőt leszámítva, amikor a beállítások exportálásákor crashelt, és csak az alkalmazás adatainak törlése segített. És kezdhettem elölről. -
air
nagyúr
válasz
Somatom #120157 üzenetére
Az Android Auto nem egy car launcher vagy dashboard.
Ezt kimondottan azért csinálták, hogy autós fejegységre lehessen tükrözni a telefon képét, hangját, funkcióit stb. A Mirror Link helyett, utódjának, leváltójának.
Ha csak a telefonon futtatod, azzal nem vagy sokkal előrébb, mert minden a telefon relatíve kisebb kijelzőjén kell nézned.
Az autókba 7-8-10" kijelzőt szerelnek, azon van/lenne értelme használni.
De a korlátozások miatt semmire sem jó. -
l.kiss
tag
Sziasztok,
Párom p9 lite (vns-l21) telefonján, ha messengeren küld linket vagy bármilyen hivatkozást, akkor a fogadónál "A melléklet nem érhető el" üzenet jelenik meg. Ha bemásolja a linket, akkor átjön mint szöveg, de a hiba üzenet ugyanaz. Nyilván valamilyen biztonsági beállítás az ok, de nem találom.
Előre is köszönöm a segítséget. -
Somatom
veterán
Nem vagyok annyira hi-tech fan, hogy ez az AA vonat érdekeljen. Csak azért próbáltam ki, mert vettem egy olyan dokkolót, amit kifejezetten a Moto Z sorozathoz készítenek (pontosabban azért vettem ilyen telót, mert kiegészítőket lehet hozzá csatlakoztatni), és ez a dokkoló javasolta az AA -t. Gondoltam, hátha bejön. De, nem így történt, úgyhogy részemről ennyi, lapoztam.
-
SG3rg0
őstag
TV műsor appot tudtok mondani amiben nem ugrál a reklám?
-
törölt tag
Ha megmozdítom a telefonom, kiírja digitálisan a pontos időt. Jobban tetszene nekem egy analóg óra. De mi lehet az ilyen appok gyüjtőneve?
-
Somatom
veterán
válasz
KubanitoS #120145 üzenetére
Általános ökölszabály, hogy a fókuszban levő alkalmazás használja a beviteli eszközöket. Az AA -ban van mikrofon ikon, viszont nem támogatja Magyarul a hangutasításokat. Ezért azt nem érti, hogy "nyisd a Google Térképet". Azt viszont igen, hogy "open Google Maps". Ekkor a Térkép kerül fókuszba, amiben szintén van mikrofon ikon, és támogatja Magyarul is a hangbevitelt. Tehát, a Térképben már Magyarul is bediktálhatod a címet. Az előbb ismét leteszteltem és nálam működik. Az más kérdés, hogy ez, így mennyire hasznos.
-
Buccer
tag
Sziasztok!
Kereső nem dobott ki használható infot.
Olyan alkalmazást keresek, ami pdf anyagot (több oldalas) felolvas normálisan magyarul.
Az ereader prestigiot ajánlották, amit kipróbáltam, de valamiért nem tökéletes. Amit olvas jó, de van, hogy kihagy több oldalt is és tetszőlegesen folytatja az olvasást. Tanuláshoz kellene, ez így elég zavaró. -
KubanitoS
veterán
válasz
Somatom #120141 üzenetére
Tegnap telefonra felraktam az AA-t. Ott van az általad is magasztalt mikrofon gomb a kijelzőn a hangutasításhoz. Eddig egyetlen egy dolgot értett meg magyarul: navigálj a legközelebbi benzinkúthoz. Akármi mást mondok neki semmit nem ért meg. Se magyarul, se angolul. Ja és magyarul válaszol minden esetben, hogy "sajnálom, nem tudok segíteni". Ezért nem értem, hogy akkor most támogatott a magyar nyelv, vagy sem...
Az én készülékemben van a hiba, vagy ennek hogy kellene működnie?
-
Fall-N
veterán
válasz
kola18 #120142 üzenetére
Inkább kellene neki egy EU-s firmware, persze csak akkor ha kompatibilis vele! Ha nem akkor nem szabad, mert tégla lesz belőle. Saját fórum topikjában kérdezz rá, hogy pontosan mi a menete. Valószínűleg a régiót is át kell mókolni. (C432 a független EU kódja).
Gondolom B20 nincs benne ez is gondot okozhat.
De először tisztázni kellene mi a pontos típusa! 7 Plus nincs, csak Enjoy 7-ről hallottam, de az itthon Mate 10 light néven fut.
Szerviz is meg tudja csinálni egyébként, de az szerintem nem írná át a régiót.
-
kola18
újonc
Sziasztok!
Kínában kifeküdt az Iphon 5 S-em. Alaplap repedés, bekapcsolhatatlan. Kint vásároltam egy Huawei 7 Plus-t Android 7.0-val. Bár magyar nyelvre van átállítva, gyakran kérdez kínaiul. Hová menjek, hogy elfelejtse, honnan származik. ( Op. rendszer és társult appok europaizálása ) Szerviz, vagy van jobb ötletetek?
Elóre is köszönöm a segítséget.
Kola -
Somatom
veterán
válasz
csipuka #120139 üzenetére
De, én nem szöveges üzenetről írtam, hanem hangüzenetről. Mi azt szoktuk használni a Whatsapp -ban, mert sokkal gyorsabb, kényelmesebb. Arról meg szó sem lehet, hogy egy amúgy is gyenge alkalmazás miatt én Angolul, Németül, vagy Spanyolul kommunikáljak a barátnőmmel. Ezzel az erővel közvetlenül kettes számrendszerben, a programok kódnyelvén is kommunikálhatnánk. Ha a Térképnek meg lehet adni Magyarul is a címet, akkor az egyéb hangutasításoknak is működniük kellene. Kb. három éve már csináltam offline hangvezérlést Magyarul.
A hívásra viszont lenne egy tippem. A névjegyeknél van olyan lehetőség, hogy "fonetikusan". Ott úgy kell beírni a nevet, hogy ha egy angol kimondja az olvasott nevet, akkor az a Magyarnak megfelelő kiejtésű legyen. -
mouzrr
őstag
Olyan appot keresek ami kiirja melyik alkalmazás mennyi időt töltött aktívan a kijelzőn. Pl mennyit néztem netflixet, messengert stb. Tudnátok ilyet? Köszi.
-
csipuka
senior tag
válasz
Somatom #120124 üzenetére
Send text message on whatsapp to ...
Ez mukodik. Persze nekem is be kellett nickname-eznem az asszonyt wife-ra, mert Kicsimkent van eltarolva telora, de azt angolul nem erti, vagya Kikszim nem fexik neki. De ha angolul beszelek az AA-hoz akkor szepen elkuldi az uzit. Asszony meg beszel angol igy megerti.
Mihelyst magyarul beszelk, hogy kit hivjon, akkor kaosz van.
A gugli ngolra feljesztette, ott muxik a hang vezerles, hiaba van megadva a magyar nyelv masodlagosnak az meg nem megy. Turelem, majd csak eljon az az ido is. -
adrian94
őstag
Tudtok olyan hangero szabalyzo appot ajanlani amivel tudom allitani kulon az ertesitesek hangerejet es kulon a csengohang hangerejet? Probaltam mar egy parat de nem engedte kulon allitani csak egyben
(Xiaomi Redmi Notrle 2)
-
air
nagyúr
válasz
Somatom #120127 üzenetére
Nem ott van a hiba.
A hiba ott van, hogy 2 eltérő dologról beszélünk.
Te arról, hogy otthon, a szobában, a telefonodon hogyan fut az AA, és mi működik.
Én pedig arról, hogy autós fejegységgel összekötve hogyan működik.
A kettő nem ugyanaz.
Autóban, menet közben (merthogy ezt érzékeli) egy csomó funkciót letilt, így lényegében használhatatlanná válik.
Waze-ben van hangos keresés, valóban. De slussz! Minden mást már pötyögni kell, vagy kellene, de nem lehet.
Zene lejátszóban csak egyesével lehet számot lépni a kiválasztott listában. Listában lapozni, vagy listát váltani nem lehet.
Kapcsolatok között szintén nem lehet keresni. 15-20 elemnél többet meg sem jelenít, a továbblépést letiltja. Nem lehet számot hívni úgy, hogy "dial 0630...", ha egy kapcsolatnak több száma van, és nincs alapértelmezett, vagy van de nem azt akarod hívni, hanem a másik számot, akkor erre nincs lehetőség.
És még sorolhatnám. Ezek azok amik miatt én kukáztam az AA-t.(#120134) darvinya
Ezt kifejtenéd, hogy pontosan mi is kell ahhoz, hogy menjen a hangvezérlés?
Ugyanis onnan kezdve, hogy a HU AA kompatibilis a fejegység csak megjelenítővé válik. Tőle nem függ, hogy a telefonon megy-e a hangvezérlés. -
-
Somatom
veterán
Sztem nálad a két eszköz kommunikációjában hiba van. Nálam a telón fut az AA. Megy a hangutasítás, de csak angolul. Hangutasítással tudtam hívni és megnyittattam vele a Térképet. A Térkép pedig már Magyarul is megérti a címet. Csak mindíg bökdösni kellett a mikrofont a kijelzőn.
-
air
nagyúr
válasz
Somatom #120124 üzenetére
Sajnos az Android Auto egy használhatatlan fos.
Nekem az autó HU-ja is AA kompatibilis.
Ha összekötöm a telefont az autóval, működik, de semmire sem jó.
A Waze pocsék rajta, a szkrollozás menet közben minden alkalmazásban tiltva van.
Se a kapcsolatokból hívni, se lejátszási listákban lapozni nem lehet.
Hang alapú keresés nem működik, hangutasítás eleve nincs. Szóval kuka az egész. -
Bozek
nagyúr
válasz
LyonnaisFan1 #120107 üzenetére
Nem támogatja a témákat a 704-es (a Play-en bétába amúgy a 703-as van). Annyiban más, hogy csak béta verzió. A Play-en lévő is frissülni fog, már készül a 3.0-s verzió. Az már más kérdés, hogy mikorra lesz belőle valami, egyelőre nem sok infó van róla. Képernyőképek már akadnak, de sokkal többet nem lehet tudni. A fejlesztő elmondása szerint nem kell érte külön fizetni, az is elfogadja majd a kulcsot.
-
Somatom
veterán
válasz
darvinya #120123 üzenetére
Persze, minden megoldható, de akkor minek az Android Auto? Pl. az Android Autoban van egy füles ikon. Erre dob egy választót, amiben nálam a Tune In, a VLC, meg a Play Zene van. Sem az ikon, sem az elemek nem változtathatók. Én a Music Folder Player -t használom, aminek előbb volt autós kezelőfelülete, mint hogy kitalálták volna az Android Auto -t. A hívás ikonra bökve, megjelenik a névjegyzék. Mi van akkor, ha én Whatsapp hangüzenetet szeretnék küldeni, ami sztem a legpraktikusabb kommunikációs mód vezetés közben? Az egész felület kb. annyi, hogy Apexben csinálok még egy kezdőlapot és berendezem átméretezett ikonokkal. Annak még az az előnye is megvan, hogy az óra widget nem lesz úgy elcsúszva a kijelzőn, mint az Android Auto -ban.
-
KubanitoS
veterán
válasz
Somatom #120121 üzenetére
Engem a videók alapján meggyőzött a program, bár még nem volt alkalmam kipróbálni élesben. Nekem már az nagyon nagy előnye lesz, hogy ha a Waze a központi kijelzőn jelenhet meg és nem kell különféle telefontartókkal szórakozni...
Amúgy örömmel várom majd te mit dobsz össze, bár fél kézzel el fog tartani egy ideig.
-
Somatom
veterán
válasz
KubanitoS #120120 üzenetére
Sztem ha hozzá kell érni a kijelzőhöz, akkor megette a fene az egészet. A hangfigyelés viszont annak ellenére sem tud állandóan aktív lenni, hogy a teló folyamatos töltés alatt van. Kell hozzá egy bluetooth gomb, ami aktiválja, különben bökdösheted a kijelzőt. Szóval, kapunk egy bárgyú felületet, pár bazi nagy ikonnal. Ha az egyik kezemet a popsimba dugom, akkor is különbet dobok össze. Olyat, ami Magyarul is megérti, hogy mit akarok tőle.
-
kola18
újonc
Sziasztok!
Kínában kifeküdt az Iphon 5 S-em. Alaplap repedés, bekapcsolhatatlan. Kint vásároltam egy Huawei 7 Plus-t Android 7.0-val. Bár magyar nyelvre van átállítva, gyakran kérdez kínaiul. Hová menjek, hogy elfelejtse, honnan származik. ( Op. rendszer és társult appok europaizálása )
Elóre is köszönöm a segítséget.
Kola -
LyonnaisFan1
őstag
-
KubanitoS
veterán
Köszi mindkettőtöknek!
Nagyvonalakban el tudnátok magyarázni mit is jelentenek ezek a jelölések?
-
-
Nerazim
őstag
Üdv ismét. Megvásároltam még régebben a sound profile progit amit nagyon szeretek, viszont talán a nougat óta nem engedi beállítani, hogy pl éjszakai profilnál kikapcsolja a progi a mobil netet. Erre létezik esetleg vmi más alternatíva vagy csak root segít?
-
KubanitoS
veterán
Sziasztok!
Szeretnék Android Auto programot az LG G4-es telefonomra telepíteni. Ez jelenleg csak külső apk segítségével lehetséges. Az alábbi linken lévő apk verziók közül melyik lesz jó nekem?
https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/android-auto/android-auto-2-9-5749-release/
Van belőle arm, arm64, x86, x86_64 verzió.
-
LyonnaisFan1
őstag
Sziasztok!
A Poweramp legrégibb (tán 704) buildja támogatja már a külön telepített témákat?
A 703-as kiadásnál olvastam olyat, hogy még nem támogatott. Most mi a helyzet?És miben más, mint a playen lévő? Mert azt hónapok óta nem is frissítik. Elfogadja az unlocker kulcsát?
-
-
tibike8
őstag
Sziasztok, tudtok olyan jármű költségek alkalmazást (mint pl a My Cars) amit webes felületen is el lehet érni PC-n, vagy wines alkalmazáson keresztül? Illetve hasonló alkalmazást keresnék ami folyószámlák mozgásait tudja kezelni és nem csak mobilon érem el.
-
zgynyh
csendes tag
Tisztelt Segítők!
Samsung Galaxy J5(2016)
Beállítások/Általános kezelés/Nyelv és bevitel/Képernyő billentyűzet/Samsung billentyűzet/minden igen állásban.
Eddig sms írásnál érintettem az A betűt és nyomásra feljöttek az ékezetes lehetőségek,odahúztam az ujjam az "Á"-ra az egy pillanatra reagált,a betű kiíródott a szövegbe és eltűnt a felkínált ékezetes ablak.
Most nem reagál az ujjcsúsztatásra a feljövő mező,nem tudom az ujjamat csúsztatni az ékezetes betűre, hanem érinteni kell, és ráadásul a kis táblázat sem tűnik el csak a vissza gomb megnyomása után.Szándékosan nem állítottam át semmit.
Aki tudja a beállítást,vissza az eddigi módra, segítsen!Köszönöm!
ZGY
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- DOOM - The Dark Ages
- eBay
- Milyen légkondit a lakásba?
- UHD filmek lejátszása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honda topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged