Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • elfelejtette

    veterán

    Lenne pár kérdésem:
    1. Opera mini alól hogyan tudom telepíteni az itt belinkelt Play áruházas alkalmazásokat? Csak mert hiába kattintok az "install"-ra, nem történik semmi. Illetve igen, a lap alján betölti az eszköz kiválasztása részt, és ott csak a kolléganőm Galaxy Y-ját adja be, az én Vodafone845-öm nem, még akkor sem, ha a telepítendő alkalmazás 1.6-os droitól támogatott (egyébként cm7-et használok, 2.3.9, a gmail fiókot pedig közösen használjuk).
    2. Be lehet állítani valahogy a Play keresőjét, hogy a pontosan egyező nevű találatokat adja be először? A "Make Your Clock Widget"-et például egyáltalán nem adja be. Vagy azt be lehet állítani, hogy ne fordítsa le a programok nevét? Csak mert hülyén néz ki a sok(k) "Menj launcher widget".
    3. Vajon mi okozhatja, hagy a kedvenc Mortplayerem a legutóbbi romcsere óta fc-vel elszáll indítás után?Előzmény: Kipróbáltam pár 2.3-as droidot több fejlesztőtől is, mind alatt működött a Mortplayer. Hardveres hibája lett a telefonnak, gariból visszaérkezés után pár hónapig a gyári 2.1-es rendszerrel használtan a telefont, és azon is ment rendesen a 0.9.9-es Mort. Utána megint visszaálltam 2.3.9-re, csak ez ismét egy másik fejlesztő romja, és ez alatt nem akar menni sem a régi mentés, sem a legújabb 1.2-es változat sem. Lehet, hogy a kernel miatt nem megy? Szerintem ez hülyeség. Alkalmazásokból is kb. ugyanazokat használom, esetleg a frissítéseket leszedem, de van, hogy visszaállok az előző verzióra.

    Ui. Bocs a sok rizsa miatt... :DDD

    "Nagyon jó dolog fontosnak lenni, de még fontosabb dolog jónak lenni."

Új hozzászólás Aktív témák