- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foose
addikt
válasz
üzenetére
Szóval akkor mégegyszer. Én most más kérdésre gondoltam a válaszod
De így mégegyszer elolvasva már értelek. Viszont a kérdés még mindig az,hogy olyat kerestem volna,amivel ha megosztok pl egy képet,akkor a linkjét teszem közzé,megnézni tudják,(mondjuk saját blogomban osztom meg) de letölteni ne tudják. Jó,végülis mindent le lehet tölteni,ez igaz. Lehet hogy halott ötlet volt ez tőlem... Az viszont biztos,hogy Google+ tól szeretném magam elhatárolni 
-
Foose
addikt
válasz
üzenetére
Jó,de én nem így gondoltam. X imerősöm feltölt egy képet,(vagy mondjuk megoszt egy képet) én azt látom,és meg tudom osztani. Lásd pc-n "megosztás gomb" na ezt nem tudom elérni csakis és kizárólag opera mobillal,mert más progival nézve csak like,meg hozzászólás gombok látszanak...
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Apple asztali gépek
- Motoros topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- Gumi és felni topik
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Szólánc.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- Lenovo ThinkPad X1 YOGA 3. 2in1 14"FHD TOUCH i5-8250U 8GB DDR4 ,250GB SSD Win11 27%ÁFÁS, ÜZLETBŐL
- ASUS VG248 24 165HZ
- Apple Airpods Pro 2 megkímélt usb -c
- DELL LATITUDE 7275 2in1 12.5" IPS Win10 TABLET/NOTEBOOK 8G/256GB ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
De így mégegyszer elolvasva már értelek. Viszont a kérdés még mindig az,hogy olyat kerestem volna,amivel ha megosztok pl egy képet,akkor a linkjét teszem közzé,megnézni tudják,(mondjuk saját blogomban osztom meg) de letölteni ne tudják. Jó,végülis mindent le lehet tölteni,ez igaz. Lehet hogy halott ötlet volt ez tőlem... Az viszont biztos,hogy Google+ tól szeretném magam elhatárolni
crok
mobilizmo