- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- One mobilszolgáltatások
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
válasz
z0d1AK #19445 üzenetére
Az a szép a kínai dolgokban, hogy ahány oldal annyiféle információ.
Amikor be lett jelentve az RK2906 akkor úgy volt bemutatva , hogy az A13 ellenfele és ugyanazokat nem tudja mint az. Ebből az előbbi igaz is csak épp most megint utánakerestem és azt írják, hogy a HDMI megmaradt csak a HD kijelzők (ami nem tudom, hogy az ő nyelvükön mit takar) támogatása került ki belőle. Ettől persze még a gyártók nem kötelesek HDMI -t rakni bele és ha valamivel költséget lehet csökkenteni akkor azzal csökkenteni is fognak.(#19448) Mandarinn
Mint azt írtam is ne vedd ezt készpénznek, nem biztos, hogy tényleg így is van de azért mindenképpen elgondolkodtató.
-
tjb007
nagyúr
válasz
z0d1AK #19417 üzenetére
Attól függ mihez képes. Amúgy pont ezért írtam, hogy fenntartásokkal kell kezelni ezt az irmányt.
"írnak HDMI kimenetet, bár máshol meg azt olvasom, hogy ez az SoC nem támogatja azt"
Az RK2906 az Allwinner A13 mintájára készült, ugyanaz hiányzik ebből is, szóval valóban nincs HDMI még ha írják is.
(#19418) Mandarinn
Röviden, dióhéjban annyi a lényeg, hogy valaki annak járt utána, hogy miért kap ilyen magas pontszámokat (amik már majdnem megközelítik a Tegra 3 eredményeit) a tesztekben az RK3066. Letesztelte és arra jutott, hogy 1,6GHz -en jelentősen megnőtt a fogyasztás és a hőmérséklet is felkúszott 70 °C -ra. Végezetül lefuttatott még egy stabilitás tesztet és abban a CPU nem akart 1,4GHz fölé menni.
Ez az egész vagy igaz vagy nem, ezért is kell fenntartásokkal kezelni.(#19425) tvamos
Futtasd le egymás után háromszor, ha a három kapott eredmény között nincs (1000-1500-2000 pont) nagy szórás akkor lényegében rendben van.
-
-
fila
senior tag
-
idegbaj
csendes tag
válasz
z0d1AK #19319 üzenetére
Amint már mondtam az előbbiekben nemigazán érdekel h mit szeretnek és mit nem. Amit mondtam akkor is tény. A továbbiakban nincs kedvem ezen vitatkozni, és TE SEM ÉRDEKELSZ.
devast
Csak egyet szeretnék belőle rendelni mert akárhogyis nézem az ára annak legjobb és a teljesítménye is elég meggyőző. Sztem jó kis gép nemzavar h kínai.Van telefonom is kínai egy ZTE Blade de megvok vele elégedve teljesen. Nekem a rendeléssel van gondom.
Meg a másik h nemigazán értem ezt a paypalt h h műxik. -
nightmare13
őstag
válasz
z0d1AK #19266 üzenetére
A kijelzőt úgy értettem, hogy ugye most vesznek egy mintát, kapnak belőle hasraütésszerűen mondjuk ilyen eredményeket:
7" 15%
8" 35%
9,7-10,1" 50%Ebből látják, hogy a 7" nem nagyon mozgatja meg az embereket, és így nem is terveznek a jövőben ilyen modellt, szóval így értettem a jövő befolyásolását.
(ha jól sejtem, amúgy a Concorde kérdőíve lehet, legalább is facebookon volt valami kérdőív kitéve) -
maiden8
csendes tag
válasz
z0d1AK #19227 üzenetére
"Android 4.1.1
Windows RT.Ez azért elég szűk keresztmetszet, főleg, hogy az Androidnál két féle tabletről beszélhetünk, mint elérhető készülék, windowsnál egyről sem még..."
Miért a máról beszélsz?
Te magad szakértőnek vallod, ugyanakkor ezzel a hozzászólással épp ezt a titulust rombolod le. Van egyáltalán rálátásod egy kínai gyártási folyamatra, időintervallumokat is beleértve?
Abban az esetben, ha mint forgalmazónak nem számít, milyen hardverelemekből összerakott gépet hozol be, akkor igazad van.
Ugyanakkor, ha valóban igyekszel és saját elvek szerint gyártatsz, akkor egy ilyen kínai gyártási folyamat 2-3 hónap Ez a két- három hónap most azt jelenti, hogy reálisan csak ez a két operációs rendszer szerepel ezeknek a gyártóknak a már most kiküldött anyagaiban.
Furcsa, hogy azt mondod nincs a kínaiaknak winRT tabletje. Hát pedig van, igaz ebben a formában kiküldött nvidiás taboknál még az OS nem végleges. De van, hisz ezeknek a minták alapján vágsz bele vagy nem abba, hogy ezt leteszteled és behozod vagy sem.
Valóban valamit is számító és nem összeszerelő kínai gyárban már ma, mai ajánalatikban sem az ICS, hanem a JB van preferálva.
Te magad kritizálnál majd a legjobban október tájékán egy olyan tabot amin még mindig az ICS van nemde? Jól vannak azok a kérdések összerakva, csak van köztük szándékosan olyan, ami mondjuk úgy felesleges.
De ezek is hasznosak ám, mert a 20-25 éves válaszadó például 30 ezerért szeretne csúcskészüléket a 35-40 éves már reálisabban látja a világot és hasonló válaszokra már 60-70 ezret ír. Álmodozni lehet, csak más a valóság. -
tvamos
nagyúr
válasz
z0d1AK #19193 üzenetére
Ahhh... csak most latom! Epedve varom a tesztet!
Nekem nem kuld a havered?..
Bocs!
Remelem, hamarosan itt is jon! Ez eredeti a forrastol!..
Lehet, mar nem is akarom visszatartani magam.
(Bar a gyartotol viszolygom, de talan kinotte mar magat az is!)Bar... Majd mondogatom, hogy igazabol OLED-est akarok!
-
Krissz5435
aktív tag
válasz
z0d1AK #19200 üzenetére
Köszi, akkor már merek venni 4 gigás tabletet is.
Még pár dolog feltűnt. Lesz a tescoban Maxell maxtab tablet 7 és 8 colosban. A 7-es 30k lenne.
Másik, hogy myaudio series 7 708a lenne eladó 28kért(elvileg ez a típus), hogy az megérné(újonnan lenne)?
Sajnos a maxellről nem találtam konkrét információkat, mert az újságban 1 giga ramot írnak meg ics-t, de neten már 2.3-as android van fél giga rammal.
A myaudioról, meg nem találok tesztet. A 708r-re azt írták, hogy kb 2,5 órát bír és 2400-as akksija van, ezzel szemben a 708a-ban 4000-es akksi van, ami szerintem bírná a 4 órát.Elnézést, ha sokat kérdezek, és köszönöm az eddigi és az elkövetkezendő válaszokat is, de én az a típusú ember vagyok, aki ha vesz valamit inkább 100-szor megrágja és a 20 megoldás lesz a jó, minthogy spontán vegyek valamit aztán megjárjam.
-
Krissz5435
aktív tag
válasz
z0d1AK #19196 üzenetére
Hát a kijelző felbontása tényleg nem rossz,de kicsit érvágás, hogy a 7-esben nincs n-es wifi, illetőleg, hogy micro usb-n egyik sem tölthető. Igaz, a 8-asban viszont van n-es wifi, de a ghoo tab meg alázza. Esetleg ha a wayteqet kivesszük a listából(mindegyiket) akkor a megmaradtak közül melyik éri meg legjobban? Illetve, ha benn hagyjuk őket kb milyen lenne a rangsor? Előre is köszi.
Ja és a microsd-s kérdésre is tudsz esetleg válaszolni? Az nagyon érdekelne.
-
-
tvamos
nagyúr
válasz
z0d1AK #18319 üzenetére
Klafa cikk. Az en Tabom is AMLOGIC 8726M... Lehet azt is rootolni a kelzsoca fele SD-s trukkel? Vagy hogy van ez? A gyerek bizti orulne a jatekoknak...
Egy ujabb tapasztalat a Gadmei T883-mal:
A Brandon ajanlottak hozza egy kijelzo foliat. Ami matt, hogy ne tukrozodjon annyira a kijelzo. Hat... ez iszonyat. A felulete... nem is tudom.. csupa apro szemcses. Minden beleragad, a kezemrol a zsir, kosz, minden. Raadasul, mivel szemcse, nem is rendesen latszanak a kijelzon az apro dolgok. Es mivel a kijelzo 8" 1280-as felbontas, van, amikor iszonyatosan zavaro az egesz. Fertelem! Ha attorlom tisztito kendovel, akkor persze ideig-oraig latszik valami. Szerintem a fenyerobol is sokat elvesz.Ja... es bocs ezert: "(#18333) tvamos válasza Crytek (#18330) üzenetére"
Pattintsd!!! -
Crytek
nagyúr
válasz
z0d1AK #18311 üzenetére
Van aki szereti az olcsót újat ismeretlen. Így legalább megismeri az ember más országok üzletpolitikáját. Pl 1 hónap múlva a pandáról is kiderül hogy szar suttyok-e vagy nem!
Bár mivel eddig sem volt szerencsém így már most mondom hogy suttyok és rajtuk marad majd a cucc. De már nem idegeskedek volt nincs. A pénz már csak ilyen.
-
-
Loituma69
őstag
válasz
z0d1AK #18267 üzenetére
Magyarországi user=warez tetszik nem tetszik ez van, természetesen többet nem írok nem célozgatok ilyen jellegű témát! Jó hogy itt vagy és figyelmeztetsz köszönöm!
Sanzaa
Tesztelem és írok! Bár én személy szerint wifit soha nem hagyom bekapcsolva csak akkor üzemelem be, ha kezembe veszem a kütyüt ugyanis 1 klikk és 5 másodperc és működik a wifi, fölöslegesen nem merítem az aksit sleep módban, de ez szokás kérdése, de most csak a te kedvedért bekapcsolva hagyom a wifi-t és küldök mailt 30 perc sleep mód után! -
Loituma69
őstag
válasz
z0d1AK #18253 üzenetére
Igazi magyar szörszálhasogatás! Nekem hibátlannak tűnik ez a kütyü, te nem hiszed, ez így van rendjén mert nem vagyunk egyformák semmi gond nincs ezzel! Igazat ne is adj nekem mert én a kezemben fogom a kütyüt és tesztelem te pedig a régi rossz tapasztalataid alapján írod a következtetéseidet! Én pedig 4 hónapja használok egy wayteq xTAB 50 kütyüt amit megvétel után 6 hétre bentfogták szervizbe mert a gps vevő nem pozicionált szoftver hiba miatt ott a topik kikadsz ha beleolvasol. Mikor 6 hét után visszakaptam egy új szoftverrel akkor a gps pozicionálás megoldótott félig meddig mert pozicionál végre ,de meg 3x-dott a jelfogás ideje. A többi ordas hiba meg benne maradt az xTAB50-ben wifi sd kártya felismerés stb.....Ennyit a szoftvertámogatásról wayteq módra! Kiadás óta /május/ egy frissítés érkezett ami a kb 10 hibából egyet oldott meg azt is félig meddig! Eleve hibás szoftverrel adták piacra az xTab 50-et. A Myaudio már induláskor nem produkálja egyik wayteq hibát sem.
-
Loituma69
őstag
válasz
z0d1AK #18248 üzenetére
2012.06.19-es rom van a myaudio-on és én hibát akadást fagyást nem tapasztaltam, eleve nem indokolt a frissítés. Valóban lesz-e folyamatos támogatás az majd idővel kiderül. Ezt a céget én igen komolynak érzem, legalább annyira mint a concorde tab támogatást!
Shoo
Konkrétan tegnap bementem csak úgy kiváncsiságból a Székesfehérvár Kim Computer bt céghez ez van megadva hivatalos szerviznek és lőn csoda valóban ők foglakoznak vele itt helyben fehérváron. Az hogy aztán Győrben Pécsen stb.. ténylegesen él e a szerviz azt nem tudom mert nem fogok lemenne ellenőrizni Pécs-re fehérvárról az tuti. -
anjani182
őstag
válasz
z0d1AK #18092 üzenetére
Hát, nem tudom...tabletnél alapból feltűnt, hogy ahol működik is, nem úgy megy mint a telómmal.
A telónál ha rányomtam egy ikonra és rajta tartottam, az ikon aktív mivoltát jelezte a készülék, tehát körvonala lett.
Na ilyen a tabletnél nincs...olyan mintha az Android nem tudná hová és mit nyomsz?!
(de ez megint egy baromság)
-
-
rocket
nagyúr
válasz
z0d1AK #17932 üzenetére
A valos orajele akkor 2x1.6ghz? vagy 2x800mhz?
Korabban olvastam valahol, hogy kinaban szeretik osszeadni a 2 mag frekvenciajat a megadott specifikacioknal.
Gondolom mint PC-n itt is van jopar alkalmazas ami 1 magos CPU-ra van optimalitzalva, es akkor 1 magos CPU 1000-1200 mhz-en, "megeszi" a 2x800mhz-en futkarozo dual core CPU-t.
-
Maybourne
tag
válasz
z0d1AK #17684 üzenetére
Igazából éppen ez a dilemmám, hogy hordozni szeretném, tehát fontos lenne a mobilitás. Egy tablet lélektani ára azonban nálam olyan 55k környékén van, mivel 90-ért már notebook-ot kap az ember, ami az office programok használhatóságát tekintve nem figyelmen kívül hagyható tényező. Arról nem is beszélve, hogy a folyamatos cipelés következtében nagyobb az esetleges sérülés, lopás veszélye, szóval nyugodtabb lennék, ha inkább egy 30k-s készülékkel történne valami, mint a méregdrága nexus-szal. A végén lehet egy 7015-ös lesz a dologból.
-
Maybourne
tag
válasz
z0d1AK #17663 üzenetére
Nem lesz olcsó, de még mindig a legjobb ár/értékű 7"-os készülék lesz.
Ezzel mondjuk én is vitatkoznék, mert ott a CC 7015, vagy az új Wayteq tab ami úgy gondolom netezésre, filmezésre teljesen alkalmas, szóval ha valakinek nincsenek extra igényei (én pl. egyáltalán nem játszom) akkor az is jó szolgálatot tehet. Másfelől ha lenne 90k-m tabletre, akkor még hozzácsapnék vagy 15k-t aztán vennék egy ipad 2-t már csak a feeling miatt is.
-
osztraksajt
őstag
válasz
z0d1AK #17620 üzenetére
Szerintem inkább az olcsó, mégis normális supportot kínáló de korrekt árakkal dolgozó belföldi forgalmazókat kell preferálni vásárláskor, Concorde, Wayteq személyében.
Azért ne ájuljunk szét a nagy márkanevek supportjától sem. A tabletek jelentős része még 2.3 alapú, és elég sok nem is fog ICS-t kapni sosem. (A Samsung DVD felvevőmben lévő szoftveres bug is valahogy sosem került javításra, pedig egy 90K-s készülék volt anno és minden létező fórumon ment miatta az őrjöngés, de nagyívben tojtak rá). A garanciális szerviz sem minden esetben van a topon, egy Wave1 telefon volt alkalmam megtanulni, a készülék 2 év alatt 3x tudott GPS jelet fogni (kb 1,5 óra jelkeresés után), de ez nem garanciális hiba szerintük, mert a belső teszt a alapján a GPS modul válaszol, ergo jó. Nem azt akarom mondani hogy nem jobb a support mint a kínaiaké, csak azért hamis lenne azt a képet festeni hogy ott minden tejjel mézzel folyó kánaán az alsó hangon 2x árszorzó ellenére, és majd minden létező probléma orvosolva lesz.
-
weinmaker
őstag
válasz
z0d1AK #17618 üzenetére
Elég jónak tűnik a gép így első ránézésre. Az sem jelent mindent, hogy mekkora a hazai support, mert vélhetőleg valamelyik ismert oldalon (slatedroid és társai), megtalálható ugyanez a gép valami más néven, akárcsak a concorde, vagy a wayteq.
Így a support is megoldva. Gari meg van rá, ami valóban fontos. Kíváncsian várom, hogyha lesz róla teszt, hogy mit írnak.
-
Crytek
nagyúr
válasz
z0d1AK #17551 üzenetére
Nekem egyelőre még nem származott a Cube-ból semmi károm.Megvagyok vele elégedve.
Annyi az egész hogy használat után mikor kikapcsolom akkor másnap töltővel kapcsolom be és töltőn hagyom 3 órát.Amire kell arra mint írtam tökéletes szóval nekem megérte.Sőt ha visszaküldöm még a ~6k-s postaköltséggel is megérte.
Szopni meg nem szopok vele.Szopás akkor lenne ha be sem kapcsolna és nem tudnám használni.
-
Crytek
nagyúr
válasz
z0d1AK #17396 üzenetére
Most nem tökmindegy hogy magyarországon szopok vagy kínával?
Garanciáztatással itt is lehet szívni,mert magyarországon javítani akarnak mindent és volt hogy pl telefonnal 6szor voltam szervizben mire képesek voltak megcsinálni normálisra.
Kínába meg csak kiküldöm és küldenek egy újat ennyi.Eddig sem volt táblagépem ,most azt az 1 hónapot amíg kimegy a szar meg megjön az új kibírom!
Veszíteni nem veszítek semmit. Legalább kicsit az angol nyelvet is gyakorlom a chatelések levelezések által.Valaki lenne olyan kedves és leírná hogy milyen modon kell feladni külföldre a cuccot + vám hogy van ilyenkor?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Renault, Dacia topik
- PlayStation 5
- Autós topik
- Robogó, kismotor
- Fotók, videók mobillal
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Apple Ipad 10.generáció
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged