- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- LTE frekvenciák
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Loituma69 #18252 üzenetére
Igazából nem tudok neked igazat adni. Olyan készülék nincs, amiben nem található hiba és nem szorul frissítésre. Valószínűleg a te igényeidet teljesen kielégíti - és ez is a lényeg igazából, azonban több felhasználóval biztosan volna olyan ember, aki észrevesz bizonyos hibákat, amelyek javításra szorulnak. Az S7 is mikor nálam volt, olyan batár hibákkal volt tele, hogy fogtam a fejem.
Én egyelőre még nem említeném a CC-vel, vagy a WayteQ-kel egy lapon a támogatást, hiszen ahogy fentebb olvastad, nekem is basztak válaszolni egy egyszerű emailre, illetve tbj007 is ugyan így járt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Gaming notebook topik
- Milyen házat vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Path of Exile (ARPG)
- Építő/felújító topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- War Thunder - MMO Combat Game
- További aktív témák...
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M-K i7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA FSP 550W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest