- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- iPhone topik
- Yettel topik
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
laszlohu
addikt
válasz
z0d1AK #22860 üzenetére
A képe nem rossz, a hdmi sem negatívum, az antutu tesztre kiváncsi leszek,
meg az árára, remélem jb - vel jön.Más :
Valaki gyárthatna nekem egy ilyen típust :
Magyar garanciával:
GPS ( lehet MTK is )
8 GB1 GB Ram
Wifi (b,g,n)
7" - es kijelző
legalább 1024X600 -as felbontás.
Bőven elég a Cortex A8 - as proci : 1 Ghz proci
Ára : 30000 - 35000 Ft
Autós tartó, autós töltő -
Chaser
legenda
válasz
z0d1AK #22530 üzenetére
Nem jó a kérdés
A kérdés az, ha már ennyibe kerül, mért nem tartalmaz egy nyamvadt hdmi kimenetet és microsd bővíthetőség mért nincs? Egészen biztos vagyok benne, hogy sokkal több van azokból az emberekből akik használnák ezeket, mint azokból akiknek nem fontos. Pedig milyen bitang jó gép lenne úgy
-
faresz5
aktív tag
válasz
z0d1AK #22212 üzenetére
Lényeg kimaradt, elvileg 3dik ("generációs") Cube U30Gt -H v1.03 (1.04-től JB, azt nem akarok még) Már a cube logos nem a pandás.
Igazándiból lehet,hogy egy battery stat törlés megoldaná a dolgot, de nem tudok felrakni új romot (egy rootolt 1.03-t)jelenleg. Windows 8 csak usb-módban látja, úgy meg nem tudom flashelni rktoolsal.(rózsaszínnel jelzi nem zölden)
(illetve teljesen lemerült aksival sem.(mármint az android szerint teljesen lemerült aksival) -
válasz
z0d1AK #22124 üzenetére
Köszi. Mondanál egy-két ajánlott típust? Sajnos ezekhez én sem értek abszolút. Mire kell itt figyelni? Mennyit bír egy ilyennek egy akksija? Van rajta egy android rendszer és úgy működik kb mint egy telefon csak nem lehet telefonálni? Felbontásuk nem zavaró túlzottan? Szóval összességében Te is azt mondod hogy inkább tablet mint EEE PC vagy egyéb kicsike netbook?
-
csibe1
addikt
válasz
z0d1AK #21663 üzenetére
Ennél a tesztnél volt egy hsz-ben,és a Concorde One hivatalos fórumában is írták valamelyik oldalon,és azt, hogy megoldották,de azt nem hogyan sikerült és melyik alkalmazásokkal volt gond.
-
-
-
Chaser
legenda
válasz
z0d1AK #21357 üzenetére
De a myaudioban 16GB flash van ha jól rémlik + ugye a 3G stick, szóval ezt nézve nem drágább. Azt jó lenne még tudni ténylegesen hogy van a 2 év gar. 1 év alap + 1 év szerviz lenne myaudionál? Kerestem a modecom tabról infokat de nem sokat találtam, eddigi cuccaiktól nem voltam elájulva.
-
tragiQss
tag
válasz
z0d1AK #21258 üzenetére
Hol voltak tíz éve tablet PC-k? ;-)
Merthogy a tegnap visszaadott gép leírásában is az állt, hogy első alkalommal 10 órán át töltsem. Nem tettem meg, mert biztos voltam benne, hogy semmi értelme, csak a supportos állítása, miszerint a max. kapacitást csak akkor éri el, ha... elbizonytalanított.
(de lásd fentebb, ahogy valaki írta: nem az akku kapacitása változik, csak az android számol vele másképp) -
tvamos
nagyúr
válasz
z0d1AK #21243 üzenetére
Ez valoban egy eleg "mutatos" specifikacio:
The Iconia Tab A110 boasts a quad-core Tegra 3 processor and a 1024x600 resolution display. There's also 1GB of RAM, a mini HDMI-out and front and rear cameras.
There's also a MicroSD card to expand storage, which the rival Google Nexus 7 cannot boast.
1280x800-al mar rendelnem is... (Plane ha SAMOLED...)
Azert arra jo, hogy most megint osszezavarodtam, mi legyen.
(No mind1, egyenlore akkor marad az Aurora II) -
Chaser
legenda
válasz
z0d1AK #21229 üzenetére
Mármint a kiegészítő árára gondoltam, ami "helyettesítené" a hdmi-t. 20k+ egy olyan vacakért, na bumm
Mondtam, te azok közé tartozol akinek megfelel, én meg azok közé akiknek nem, olcsóbban sem. Nincs ezzel baj.
szerk: gyuszmó: Valszeg úgy mint a pc-t. Nekem külön előképzettség nélkül is megy
-
Chaser
legenda
válasz
z0d1AK #21206 üzenetére
Aha, az árát mért nem írtad ide?
Maradjunk annyiban, van akinek megfelel ennyiért amit adnak, te közéjük tartozol. És vannak olyanok akik fejcsóválva mosolyogják és összegezve ezt vonják le: "lám, milyen jó gép lenne, ha...", én meg közéjük tartozok
Teszem azt leesne az ára bruttó 70k-ra nekem akkor se kéne, 2 alap doog nincs rajta ami nekem fontos és tucat gépek is tudják, vicc.
-
Chaser
legenda
válasz
z0d1AK #21203 üzenetére
Azért megnézném, hogy valójában hányan használják a HDMI-t ténylegesen
Net nincs mindig, ezért alap nálam egy bővíthetőség. Az ilyen megoldásokat hívom félkarú óriásoknak, mert nem többek. HDMI-vel akár egy htpc-t kiváltana, esetleg koca gamereknek is jó lenne már ilyen hw-rel időt eltölteni. Kedvenc zenéimhez meg filmjeimhez meg ne kelljen már internetkapcsolat...részemről
-
Chaser
legenda
válasz
z0d1AK #21198 üzenetére
Nem igazán hiszem, hogy a hdmi csatlakozó vagy a microSD slot 100$-okat emésztene fel mikor 60$-os tableten is rajta vanakn. Körül lehet magyarázni, ezzel nálam "érdekes" jelzőnél többre nem fussa' N7 esetén.
gyuszmó: Gyűjteni kell hozzá egy keveset és venni egy jobbat sztem.
-
engine88
aktív tag
válasz
z0d1AK #21188 üzenetére
Ez a táblázat szerint pár dologban gyengült a Tab 2 nem?
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
z0d1AK #21117 üzenetére
És végre itt a hír hogy nemzetközi eladások is beindulnak az új Kindle Fire és a Kindle Fire HD 7 esetében. Sajnos nincs semmi a Kindle Fire HD 8.9, Kindle Fire HD 4G LTE, új Kindle és Kindle Paperlight-ról.
Amúgy Francia-, Német-, Olasz, Spanyolország és Nagy-Britannia.
Kindle Fire - £129 / €159
Kindle Fire HD - £159 / €199 -
heady91
tag
válasz
z0d1AK #21114 üzenetére
"Egyszerűen vicc a hazai mobilinternet árazása..."
Egyetertek. Itt Angliaban most olyan szolgaltatonal vagyok, hogy havi £10-ert van 250 percem, korlatlan sms,15 giga internet es a halozaton beluli hivasok ingyenesek.
Otthon 8-10k korul vannak az 1-3 gigas csomagok, nem? Vagy rosszul emlekszem? -
-
tjb007
nagyúr
válasz
z0d1AK #21111 üzenetére
Valóban három, most olvasom, hogy a HD -ból lesz 7 colos változat is.
"Most is kapni az ebookokat és a Kindle Fire-t"
Ja, jó borsos áron. Az e-book olvasók még hagyján de a Fire, ami gyári állapotában nem sok mindenre használható itthon minden csak nem jó vétel, ezekre a most bejelentettekre ugyanez a sors fog várni.
Az a november 20 meg LTE változatra vonatkozik, a hetes HD viszont már jövő héttől elérhető lesz (a kilences meg rá egy hétre).
(#21112) Prof
A LTE -vel itthon nem sokra mennél.
-
tjb007
nagyúr
válasz
z0d1AK #21097 üzenetére
50 dollárral fog többe kerülni mint a Nexus 7 viszont hiába nagyobb a kijelző és annak a felbontása barkácsolni kell, hogy használható legyen (most nem amerikai szemszögből nézem a dolgokat).
Az LTE változat viszont érdekes lesz, évi 50 dollárt cserébe havi 250MB adatforgalom fog járni (plusz 20GB felhő tárhely és 10 dollár Appstore -ban elkölthető kredit de szerintem ez csak egyszeri) ami így első blikkre nem rossz ajánlat viszont arról még nincs információ, hogy mi van akkor ha a keret kimerül (vagy ha esetleg többet szeretnénk).
Amúgy már holnaptól elő lehet rendelni de majd csak november végén kezdik el a szállítását.(#21098) csibor
Más tippem nincs (egyelőre).
(#21100) koncsik
Csak kettőt (a harmadik egy e-book olvasó), abból is az egyik csak az előző Fire upgrade -elt változata.
Az 16GB RAM meg egy kicsit sok lesz."Kiváncsi vagyok jön-e tényleg az amazon kis hazánkba és mennyi lesz forintosítva..."
Maga az Amazon (és a Kindle paletta) biztosan nem de ilyenről szó sem volt, csak a saját alkalmazásboltjáról (Appstore) volt szó.
-
smkb
őstag
válasz
z0d1AK #21105 üzenetére
Erős, főleg úgy, hogy nem egy univerzálisan használható eszköz, hanem Amazon médiafogyasztására korlátozott... ez a nagy bajom vele, hogy az új tabletek, már olyan erős hw potenciállal rendelkeznek, hogy általános not/netbook helyettesítőknek is jók lesznek , amint az OS-ek is felnőnek a hw-hez. Eközben az Amazon meg megfosztja ettől a tableteit.
Arról nem is beszélve, hogy a 4G nélküli new iPad is 499 usd...
-
tjb007
nagyúr
válasz
z0d1AK #20633 üzenetére
Egy újabb igény kielégítve.
Állítólag tudni fogja az MPEG2 -t és MPEG -4 -et is viszont minimum kétmagos SoC kell neki ami tudja a NEON -t (Tegra 2 kapásból kilőve) és az ICS is alap de most már nem fog gondot okozni.
Az árak viszont angol fontban vannak megadva, nem euróban. -
nightmare13
őstag
válasz
z0d1AK #20597 üzenetére
Én már egy ideje tudtam, hogy 90 a hivatalos ára itthon, én igazából a 10 forint híján 100 000 és a baráti ár kapcsán írtam megjegyzésem
Igazából nem értem az értékesítési politikát, amit itt folytatnak, hiszen ez az ár majdnem 175%-a az eredeti nettó árnak (olyan ebből kb 30 %-ot tesz rá a vám és áfa), de ha a hivataloshoz nézzük, még az is 156%-a a nettónak. Hiába vannak itt hivatalosan közel 200 000 forintos bruttó átlagbérek, a valóság mégse azt mutatja, hogy ilyen jól élnénk, hogy ekkora felárral kapjuk.
-
devast
addikt
válasz
z0d1AK #20356 üzenetére
Ez a helyzet egy külön topikot megérdemelne.... Mindenesetre én elég közel vagyok a tűzhöz, és rendszeresen azt látom, hogy a hivatalos magyar nagykerek, a legolcsóbb kisker árnál (árgépes pl) DRÁGÁBBAN árulják a cuccokat, a kereskedőknek. Versenyezzél paraszt... B probléma, hogy forgalom arányosan adnak kedvezményeket. Aki sokat (nagyon sokat) elad, valamivel olcsóbban kapja. Kis számtech üzleteknek semmi esélyük, konkrétan nulla, ha hivatalos forrásból beszerzett termékeket szeretnének árulni. Néha még én is kiskerből (ipon, ez-az, ahol jó áron) vásárolok, mikor szinte az összes nagyobb magyar nagykerből is tudnék...
Volt olyan is, amikor a nagyker nettó ára egy terméknek megegyezett legolcsóbb kisker bruttó árával....... no comment. -
szilchi
őstag
válasz
z0d1AK #20296 üzenetére
Ok,akkor ez tényleg nem lesz séta a parkban.
.Azért még kicsit nézelődök,hogy konkrétan milyen mélyre is kellene beleásni magam a témába.Gond az,hogy főképp csak angol nyelvű forrás van.
Az angol azért megy,tanultam 4 évig.De egyszerűbb lenne megértenem sztem ha magyar lenne.De persze nem is ezzel kellene kezdenem hanem magával a Linuxxal.Mivel még itt is sok a hiányosság.
-
albinolynx
senior tag
válasz
z0d1AK #19973 üzenetére
2 sikertelen kézbesítés után, bár nem volt kezében a mobil, írtam a kínainak, hogy mi a helyzet. Pk. külön aznap, rá 1-2 napra a telefon vételára is megérkezett. Többiről lemaradtam, de csak bement a csomagért a postára.
Shenzen akármilyen cím, nagyon hasonló, mint amit itt láttam talán valahol.
-
Crytek
nagyúr
válasz
z0d1AK #19928 üzenetére
Saját magát szopatja meg esetleg többször vissza kell majd menni.
Mert miből tart felhívni hogy hé te paraszt itt vagyok a cimen hol vagy vagy jó-e a cim.
De lehet én várok el túl sokat másoktól a 21. században.De mint írtam már mindegy beletörödtem jön majd vissza a szar gép,hogy képetelenek voltak kiszállítani.De tokom az legalább van.
-
-
-
keszo
őstag
válasz
z0d1AK #19579 üzenetére
én most a tf101-gyel tudom össze hasonlítani
méretben 2mm-rel hosszabb az at100 magasságban szinte nincs különbség
mind kettő 10.1" (25,7cm) képátlójú, akkor ez most azt jelenti hogy sokkal kisebb a kijelző mérete, függetlenül hogy 1280x800-as mind kettő
Vagy akkor ezt most hogy kel érteni?
-ha ugyanakkora a kijelzőjük, akkor az at100 kerete 1mm-rel szélesebb hossz irányban mint az asus-é, magasságban meg elhanyagolható (0,1mm)Tudom macerás vagyok
bocs! -
Chaser
legenda
válasz
z0d1AK #19615 üzenetére
Persze-persze nem öröm. Tényleg érthetetlen hogy pont azon mért spórolnak...lenne pár ezressel drágább sztem senki nem bánná azt a felárat. Részemről böngészés nem nagyon lenne, játék se, szóval nekem belefér. Ha a $ nem drágul pár hét és 30k alatt be lehet szerezni, annyiért meg nem kérdés hogy megéri.
-
keszo
őstag
-
Sanzaa
senior tag
válasz
z0d1AK #19472 üzenetére
"Ne legyél már ennyire egysíkú marketing ember kérlek."
Pedig azt hittem ezért tartotok
Egyébként bármit írhatsz, attól még nem vagyok ConCorde dolgozó/marketinges.
Nem is képviselem/ képviselhetem őket.
[Ezt láttátok már] -
-
keszo
őstag
válasz
z0d1AK #19465 üzenetére
Hát igen, őszintén szólva én itt húztam meg a határt, még ha a fene fenét eszik sem vagyok hajlandó ennél többet kiadni. De amire leginkább berágtam egy 80ezres készülék esetében, hogy az egyik, nem kezelte a 32GB kártyát, a csere készüléknek meg nem volt jó a jack aljzata. Azzal már nem is foglalkoztam, hogy youtube kliens egyiken sem ment, pedig direkt a 3.3.0-ást raktam fel. Tudnám még sorolni.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Futás, futópályák
- BMW topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest