Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- iPhone topik
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Zenés mobilokkal készülhet a HMD
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- 10x-es zoomkamerát visz a Realme Barcelonába ultravalónak
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Trava
tag
válasz
engine88 #10317 üzenetére
Szia.
A baj az hogy utoljára ics rom volt rajta. Az pedig átír valamit a boot részben és visszatenni régi romot csak parancssoros mahinálással lehet. Nekem acer a500 van és ott olvastam ezért nem is próbálom ki az ics-t.Az is érdekes, hogy nem mindenkinél van ez így.
HP-re nem tudok segíteni, de itt egy leírás acernél hogyan kellene visszacsinálni.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1516012[ Szerkesztve ]
-
consono
nagyúr
válasz
engine88 #8931 üzenetére
Ha a telefonod is BB, akkor megér(het)i a PlayBook, főleg, hogy a 2.0-s szofttal (most még csak dev. béta van!) futtat egy rakás Androidos alkalmazást is ... Gyakorlatilag kapsz egy nagy képernyőt a meglévő BB-s cuccaidhoz (pl. levelezés) meg persze standalone is használható.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
engine88 #8931 üzenetére
Elsősorban azt kell eldönteni, hogy mekkora kijelzőre is van szükség.
Én úgy látom, otthoni használatra a 10" az ideális, míg útközben a 7"-os a kényelmesebb.A PlayBook valóban nagyon jó, viszont egyelőre nagyon kevés alkalmazás van rá, hiányoznak a BB szolgáltatások, mint pl. a levelezés.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
engine88 #8914 üzenetére
A hardver nem feltétlenül kevés (ha lecsupaszítjuk az infókat odáig, hgy 1 GHz/ 512 MB RAM, akkor a Nexus S is ezt tudja.)
Inkább amiatt kérdéses számomra, mert nem nagyon hiszem, hogy a Rockchippet támogatja a 4.0, bár nem biztos. Ennek ellenére ahogy mondták, ha elkészíti rá valaki, akkor lesz. -
z0d1AK
nagyúr
válasz
engine88 #8906 üzenetére
Azért nagyon nem mindegy, hogy itthon, vagy Angliában veszed, ahogy az sem, hogy eBay-en is honnan rendeled, milyen valutában.
Egyébként ezzel a készülékkel tapasztalat még nem igazán van. Az Rockchip 2918 nem teljesített rosszul nekem a Prestigio 5080B-ben, viszont ott kisebb volt a felbontás.
Viszont az tudni kell, hogy az Archos általában jó ár/érték arányt szeretne eltalálni, főleg az árral.
Az Arnova viszont még általában ennél is olcsóbb, de nem feltétlenül olyan jó...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- MIUI / HyperOS topik
- Leleplezte az új Radeon generációt az AMD
- Anime filmek és sorozatok
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asszociációs játék. :)
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...