- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
gonger
senior tag
válasz
this is life #33492 üzenetére
Ainolokkal bizniszel itthon egy ismerősöm, esetleg még az jöhetne szóba. Korábbi típusok voltak a kezemben, bár az nem IPS volt, de ami megmaradt, hogy gagyi volt a töltő cstlakozója és használat során kellemetlenül melegedett a hátlap.
Ainolt hova tennétek mondjuk egy Prestigio Prime Duo és egy Galapad viszonlatában? -
gonger
senior tag
válasz
this is life #33482 üzenetére
igazából nem költenék rá sokat, még egy samu 3110-es árát se, mert csak netezésre, emailre kellene, illetve munkájából adódan képeket egyszerűbb lenne neki azzal mutogatnia, mint mindig cincálni a régi 14"-os laptopot, aminek már az akksija is gatya.
Ill utazásaink során is a tabot vinnénk magunkkal kapcsolattartás gyanánt, és sokat fényképezünk, tabon keresztül másolgatnánk a mem kártyáról át a fotókat, videókat külső hdd-re.
Prestigio prime duo is gondolom kezel külső hdd-t aktív hubon keresztül, úgy még mellette kóg rajta egy kárytaolvasó is.Van ötlet, hogy a Prestigio-t hol tudnám megnyomkodni? Speedshopban ez az átépítés miatt sajna legalább 1 hétig nem lesz kivitelezhető..
-
Maxtreme
addikt
válasz
this is life #33482 üzenetére
Nekem eddig semmi gondom nem volt vele, persze ez semmit nem jelent.
1. Ez csak 1 vélemény (ettől függetlenül szart ki lehet fogni belőle)
2. Én sem régóta használom.Esetleg ha valakit érdekel, futtathatok rajt pár bencset. (Quadrant, Antutu, Epic Citadel)
Az aksiról pl annyit ha játszol, értelemszerűen eszi. Viszont a netezéssel úgy nézem nagyon jól bírja (50% fényerő) Reggel kb 2 órát nyomkodtam, 100%-ról 79%-ra merült az aku)
A töltés 0-ról 100-ra kb 1 óra, az se semmi(nekem 20-25%-os töltöttségről 45-50 perc alatt nyomta fel magát 100ra.)
-
gonger
senior tag
válasz
this is life #33465 üzenetére
Nekem a napokban kellene választanom.03.22-én lesz a párom szülinapja...
Tegnap benéztem speedshopba, de átalakítás miatt a wayteq70dci-t nem tudtam megtapogatni, az eladó szerint is gyönyörű a képernyő, az összeszerelés már gázabb. Prestigio prime duo-t ajánlotta még 2 maggal, ami IPS és jobb összeszerelés. de akkor má elgondolkodtató, egy Galatab 56 e Ft-ért vagy esetleg egy Samu 3110. (asus nexus 7 is tetszik, de gáz, hogy egy micro sd-t sem lehet beletenni)
rk 3188 31xx szériások nem tudom mikor jönnek ki, igazából szerintem a fent felsorolatk nekem megfelelnénk -
Chaser
legenda
válasz
this is life #33472 üzenetére
Nem hát. TN-es tab vakok és gyengénlátók számára különösen ajánlott
-
hercsi
tag
válasz
this is life #33465 üzenetére
Szia!
Az Actions ATM7029-et Te hova tennéd teljesítményben? A Hero II-ben ilyen van pl...
Üdv és köszi a választ...
-
2ofthem
aktív tag
válasz
this is life #33471 üzenetére
Köszi!
-
2ofthem
aktív tag
válasz
this is life #33448 üzenetére
Alaposabban megnéztem ezt a Lenovot, eléggé tetszetős. Az hogy 9" talán nem gond, nem nagy különbség. Viszont írtad hogy nem IPS a kijelző, amennyire utána tudtam nézni, 1280x720 pixel és 163 ppi. A note 10.1-hez hasonlítottam phonearenan ami 1280x800 és 149 ppi. Note 10.1-et már láttam és az a kijelző eléggé meggyőzött, nagyon szép. Mi a különbség a kettő között egy átlag user számára, számadatok alapján én úgy érzem nagy különbséget nem látnék köztük?
-
2ofthem
aktív tag
válasz
this is life #33436 üzenetére
Ezek kicsit drágák
Azért köszönöm!
-
Zozzer888
addikt
válasz
this is life #33412 üzenetére
Szia!
Inkább az akksi bírja,gps,3G nem kell, csak wifi
Kijelzőből meg megfelelne olyan mint az ipad1-be van, szóval a sima LCD.
-
gyuszmó
őstag
válasz
this is life #33405 üzenetére
köszi
-
gyuszmó
őstag
válasz
this is life #33403 üzenetére
köszi
Nekem kicsit melegszik filmnézésnél te melyik böngészőt használod ?
-
artiny
őstag
válasz
this is life #33352 üzenetére
Ilyenhez mit szoltok,tapasztalatok? http://www.edigital.hu/Tablet/Funscreen_funtab_HYDRA_8C41D_tablet_fekete_(Android)-p345203.html
wayteq 70dci mar nem kovettem egy ideje,azota hogy olvastam eleinte a wifi akadas es hogy gyenge az aksija.
Prime duo 3200mA a pro duo pedig 4200 ..nem ugyan az a minosegu aksi?
-
Shoo
senior tag
válasz
this is life #33352 üzenetére
Remélem a Wayteq 100dci-re nem ugyanezt mondod, hogy várni kell vele....
-
Rawulf
őstag
válasz
this is life #33354 üzenetére
Ki is akarják. Érdekes módon erről hallgat minden "oldal", de nem lenne illő politizálni itt.
-
Rawulf
őstag
válasz
this is life #33349 üzenetére
jogdíj egyenlőre csak akkor van rajta, ha sim kártyát tud fogadni közvetlen a tablet (azaz beépített 3G-s)
-
Rawulf
őstag
válasz
this is life #33347 üzenetére
Lehetne jobb a kínai választék.
-
Rawulf
őstag
válasz
this is life #33345 üzenetére
Én semmilyet se vettem még. Vagy túl drágák (értsd 100k felettiek), vagy hiányzik valami funkció.
Például az új, izmosabb kínai tabletekből kispórolják a GPS-t. -
Rawulf
őstag
válasz
this is life #33343 üzenetére
Kollégáim a T-Home internetjük mellé vettek a T-Home-tól Galaxy Tab-okat részletre.
-
Sdmv8
tag
válasz
this is life #33338 üzenetére
Nagyjából 50.000 lenne rá, de jobb lenne minél olcsóbban kijönni.
-
Shoo
senior tag
válasz
this is life #33264 üzenetére
Hát igen, itt a válasz. Élőben jó volt nyomogatni, de ott ugye nem lehet tesztelni az akkuidőt.
(#33265) Chaser: Akkor már inkább 3G-vel venném.
-
Shoo
senior tag
válasz
this is life #33260 üzenetére
Az én tabon simán vitte a 6-7 órát és furcsállom, hogy olyan keveset tud csak, azért mégis egy asus gépről van szó...
-
Babetta-X
senior tag
válasz
this is life #33136 üzenetére
Megtettem, köszönöm!
-
Shoo
senior tag
válasz
this is life #33127 üzenetére
nézegetem
mikor is jelenik meg?
-
Shoo
senior tag
válasz
this is life #33110 üzenetére
Valamiért a prestigiohoz húz a szívem, de félek, hogy megint egy problémás tabletet (mármint számomra: nem tudja egyszerre kezelni az egeret meg billt, vagy esetleg kevesebb ideig bírja az akkuja, mint az ips+-é) veszek...
-
Shoo
senior tag
válasz
this is life #33105 üzenetére
Hát igen, az gyenge lenne. És net nélkül mennyit bírhat? Az ips+-om 6-7 órát simán bírt és játszottam is rajta elég sokat. A prestigio tökéletes lenne, csak félek a hibáktól, ami az ips+-nál is előjöttek, mert kb. ugyanazok is megtörténtek nálam.
Van esetleg valami más választásom a felsoroltakon kívül?
-
gonger
senior tag
válasz
this is life #33107 üzenetére
igen, azt aki samsungot is megtapogattam már. rendben van az biztos, de 55 e a legalacsonyabb ár. Jövő héten megnézem a wayteq 70 dci-t is, mert elég nagy az árkülönbség a kettő között, hogy megérje átgondolni a választást.
-
gonger
senior tag
válasz
this is life #33105 üzenetére
És ehhez képest mit tudhat a QayteQ xTab-100dci???
Nekem lehet elég lenne egy 7 "-os Tab is, de a 70 dci üzemeideje szintén nem túl erős, ezért keresnék egy masszívabbat. -
Rolli
aktív tag
válasz
this is life #33096 üzenetére
de nem találom sehol külön az apk filet hozzá..honnan tudnám letőlteni
-
Stephan89
aktív tag
válasz
this is life #33045 üzenetére
A bestbuy nevű oldalról jelenleg 38000 forintért rendelhető a 7 inches Samsung, szerencsére nem kellene 60000 huf-t kiadnom érte, mivel nem itthon lesz vásárolva. Nem is tudnék ennyit fizetni érte, még a 38000 is túl van az eredetileg rászánt összegen, de ha ez biztosan működik gond nélkül, inkább fizetek 8000 huffal többet. Csak a kérdés, hogy mi lesz a helyzet május végén, mikor kint leszek és rendelhetek majd, lehet-e majd még ezt kapni, vagy hasonlóan jó gépet hasonló áron..
-
gonger
senior tag
válasz
this is life #33047 üzenetére
ez Ok, de a samsung-os csatlakozóról USB-re alakító OTG kábel létezik? MM-ban ezt nem tudták megmondani.
ez a külső tápos hub azt jelenti, hogy (konnektorba dugva) adapterről adja a tápot a vinyónak majd? (nem volt még ilyennel dolgom) -
gonger
senior tag
válasz
this is life #33045 üzenetére
Én is szemezek a P3110-el.Párom is használná, női táskában is elfér, lehet venni hozzá(ha jól tudom) USB-s billentyűzete is.
2 kérdésem azonban lenne:
-Hogyan tudom megoldani, hogy USB-s 2,5"külső vinyót kössek hozzá?
Ma néztem ezt a kis tabot a MM-ban, és vmi egyedi Samsung csatija van.
-Át lehet alakítani azt úgy hogy külső tápos USB hubon hozzá tudjak kötni SD kártyaolvasót és egy külső vinyót is egyszerre? A tabról tudnék a 2 külső eszköz között fájlokat mozgatni? -
Stephan89
aktív tag
válasz
this is life #32985 üzenetére
Akkor azt mondod jól járnék vele? Viszont ha kint veszem, akkor csak május vége - június eleje lesz belőle így. Addigra ki tudja mi lesz még a piacon...
De egy 7 inches Samsung mindenképp jobban tetszik mint valamilyen kínai márka. Még ha kicsit drágább is. Processzorról meg, ha szépen működik a kezelőfelület, lehet rajta filmet nézni (HD-t is) meg netezni, skypeolni kicsit játszani már jó. Akksi időben is úgy olvastam a mobilarénás tesztben, hogy köröket ver a 3-5 óráig elketyegő gépekre...
-
gonger
senior tag
válasz
this is life #33038 üzenetére
Na igen! Ez nagy kérdés, hogy kínai legyen vagy koreai? :-)
samsung galaxy tab 2 p3110 vs egy erős Ainol, mait én is fenntartásokkal kezelnék.. Vagy ott van a Wayteq dci70-ese jó áron.. fene se tudja... árban meg jó nagy különbség van, kérdés, hogy megéri e azt a többletet a samsung... ez a dilemmám nekem is, pedig pár napon belül döntenem kell... -
eckmester
tag
válasz
this is life #33038 üzenetére
Na ez már válasz. Köszönöm.
-
eckmester
tag
válasz
this is life #33030 üzenetére
Tőled ennél komolyabbat várok, föleg mint volt sorstárstól.
-
Shoo
senior tag
válasz
this is life #33024 üzenetére
De azt is megteheti, hogy vesz egy használt androidos készüléket, ami független és tetheringeli a netet...
-
Shoo
senior tag
válasz
this is life #32967 üzenetére
Köszi előre is!
Ez nagyon jónak tűnik...
-
neo-geo
senior tag
válasz
this is life #32940 üzenetére
Jó lenne köszi de sajna túl van a pénzen és még nem kapható, esetleg valami olcsóbb?
-
somasz
addikt
válasz
this is life #32961 üzenetére
Ausztriában lesz véve, vagy németektől. Itt vannak árak.
Szóval durván 250-300 euró a határ. -
Shoo
senior tag
válasz
this is life #32962 üzenetére
Köszi!
Játszani ritkán szoktam, akkor is Ethernity Warrior 2vel. Fontosabb, hogy autocad ws, office és hasonló progik jól menjenek rajta, szép kijelzővel és nem lenne baj egy hosszabb üzemidő se. Sajnos az ips+ nem tudja kezelni a bill-t és egeret egyszerre, pedig jó lenne, főleg, ha hozzá tudnék csatolni még egy pendrive-ot is. De persze átalakító nélkül a tf300nál is le kell mondanom ezekről -
kovadika
őstag
válasz
this is life #32955 üzenetére
Nekem ez a bolt elég sufninak tűnik, garanciát is csak egy évet adnak, holott a hivatalos Samsung garancia 2 év. Az első üzlet, ami aránylag hivatalosnak tekinthető az árgépen, az az edigital, ahol 160k.
-
Shoo
senior tag
válasz
this is life #32957 üzenetére
néztem mindkettőt, a memo az csak annyiban másabb, hogy műanyag? vagy az újabb tegra 3 van benne?
-
kelekyle
őstag
válasz
this is life #32952 üzenetére
Volt 7"-os aztán most van egy 10"-os. Szeretem a 10"-t mert van értelme a 4,3" telefonom után a 7"-os tab annyira nem lényeges. Sokat gépelek stb. csak a mostani elég gyenguszka A10-es cucc, de egy giga ram csak tudnám minek... (GXI 1,6GHz Atom, villámgyors és utána hajtépés hozzányulni a tabhoz ezért inkább nem is teszem) És most váltanék.
Esetleg más olcsó 2magos 10"-os tabot tudtok ajánlani ? -
Shoo
senior tag
válasz
this is life #32943 üzenetére
Köszi, nem rosszak, de most egy szép kijelzőset szeretnék és olyat, amivel nem kell trükközni a programok kompatibilitását tekintve. Nemtom, hogy egy kínai tudná-e teljesíteni a vágyaim...
TF300-at már 85ért láttam auchanba... de valamiért kicsit öregnek tartom.
-
kelekyle
őstag
válasz
this is life #32949 üzenetére
Értem köszi.
Most ezen filozgatok, hogy kell-e most még +20at ilyesmire költenem, lehet várok áprilisig és akkor... Amúgy tetszik a 100dci, nyerő választásnak tűnik itthon. -
kelekyle
őstag
válasz
this is life #32943 üzenetére
Tudom, hogy TN+film, de betekintési szögek stb.
A 700nak kisebb a felbontása és jobb a GPU a DCInek nagyobb a felbontása és kisebb a GPU ez mennyire lehet gond ?
Amúgy a 700 azért tetszik mert van benne BT meg HDMI csak ha kb. concorde one szintű betekintési szögei és színei vannak akkor inkább 70dci... -
tjb007
nagyúr
válasz
this is life #32904 üzenetére
Igen.
Erre meg csak olyan fog tudni válaszolni akinek Prestigio 10.1 Ultimate -je van és kipróbálta már rajta a HDMI -t. -
Shoo
senior tag
válasz
this is life #32892 üzenetére
ez az mhl működhet a Ramos W30HD-nél? Elég tuti gépnek néz ki...
-
Dex_5
csendes tag
válasz
this is life #32897 üzenetére
Köszi szépen.
-
Dex_5
csendes tag
válasz
this is life #32892 üzenetére
Például az ajánlott Prestigio 10.1-nél lehet ilyet?
-
b0bcat
addikt
válasz
this is life #32878 üzenetére
Az akkuidőt nem külső akkuval értettem. Azzal nyilván bármilyen tablet üzemideje megnövelhető.
-
Shoo
senior tag
válasz
this is life #32869 üzenetére
Köszi!
-
tototos
addikt
válasz
this is life #32859 üzenetére
Hát igazából csak megláttam hogy 20 ezerért már lehet kapni tabot és elgondolkoztam hogy talán jó is lehet valamire. Van droidom telefonon, meg van notebookom is, tényleg csak arra lett volna jó hogy buszon tudjak mondjuk filmet nézni, meg doksikat nézni, és itthon meg egy két e-mailt küldeni meg szkóphoz használni kijelzőként.
-
interstate76
addikt
válasz
this is life #32856 üzenetére
Nekem is lányom van (4 éves) - oda vagyok érte! Ő meg az érintőképernyős cuccokért van oda!
De befejezem az OFF-olást, mert kitiltanak!
-
interstate76
addikt
válasz
this is life #32851 üzenetére
Vagy skype-olhat a szülészeten megismert spanokkal! Sőt, ha anya rossz képeket tölt fel facebook-ra, kell neki egy eszköz, amivel feltöri az account-ját és korrigál!
-
Dex_5
csendes tag
válasz
this is life #32845 üzenetére
A Concorde Tab Play 16GB-ról mi a véleményetek?
-
interstate76
addikt
válasz
this is life #32831 üzenetére
"....de azert en is egy prestigiot vennek a gyerkocnek, de ezzel meg raerek mert meg csak 2 honapos a picurkam..."
Akkor épp itt az ideje, hogy megkapja az első tabletet! Mehetne róla az altató, jó lenne bébiőrnek, és biztos van a Play-en pár szótanító app is!
-
Departed
őstag
válasz
Így van, az aláírásomban lévő cucc a javasolt. 100dci kb. ugyanaz lesz, viszont 16GB helyett csak 8GB belső tárhellyel és kicsivel kisebb aksival, valamint jókis bőrtok sem jár hozzá.
-
tjb007
nagyúr
válasz
A 70dci -n nincs HDMI, az meg fontos lenne neki.
Ha nem sürgős akkor még megvárhatná a 100dci -t, az belefér még és minden kritériumnak megfelel. -
kovacspityu2
tag
válasz
this is life #32828 üzenetére
Nekem 14 éves a fiam és elvárom tőle az igényességet, ezért nem is adok a kezébe "ócska" cuccot, ha tehetem. Aki nem teheti meg, vagy csak tényleg netezni, facebook, annak tényleg tökéletes.
-
kovacspityu2
tag
válasz
this is life #32825 üzenetére
Azért én nem büntetném a gyermekemet egy ilyen gyenge tabbal. Még 10Ftpénzt sem adnék érte.
-
Yoyoyo
tag
válasz
this is life #32747 üzenetére
hát... minél kevesebbet
50 és 80 között talán, nézegettem még a www.cube-tablet.com oldalán is:
9.7", Retina Screen 2048x1536; 10.000mAh !!! Nincs HDMI ! csak mUSB...ez jó is lenne, csak ugye a rizikó, hogy külföldről rendelni...
-
Chaser
legenda
válasz
this is life #32746 üzenetére
Az az..+ bevilágítás, foltok, vigyük vissza már kapásból hozzák a cseredarabot..
De volt ám még trébb modelljük is, 10-es 1024-es TN, 1 magos, azt be is szüntették annyit visszahordtak
legutoljára már valami 30-35k-ért dobálták.
szerk: De mégis én keverem, az a 1016DC volt
A 9.7-es verziója jobb volt valóban, de úgy rémlik a CC-s ellenfele ott is jobb volt.
-
Chaser
legenda
válasz
this is life #32741 üzenetére
A 916DC-vel éppen hogy sok gond volt. Azt akartam én is venni egy időben de meggyőzött a topikbeli tapasztalat
Nevetséges, hogy 1-2 másik kínai cucc amibe nem nyúlkálnak bele minden téren jobb lehet...Ainol nagyott nőtt a szememben. Crystal is frankó volt, de a Hero még jobb.
Revajzz: Nekem se jön be 10"-ban a 4:3, 7-ben jó volt. monitorban is jó 17"-ig, de tabletben olyan érdekesen hat, 16:10-es nekem is sokkal jobb 10-esben.
-
vwpolopg
őstag
válasz
this is life #32723 üzenetére
Köszönöm a segítséget
Ezt találtam ajánlásod alapján: Prestigio Multipad 8 Pro duo, akksija 4700mAh- ez kb. mire elég a tapasztalatok alapján? A másik amit találtam meg VS, konkrétan [Viewpad Viewsonic 10s] .
-
válasz
this is life #32649 üzenetére
megnéztem a prestigio-t, de mint írtam fentebb, az csak 1024x600... én meg alapvetően minél nagyobb felbontást szeretnék, mert az akksit még beosztom, vagy a tárhelyet, de a kijelző az olyan marad végig
úgyhogy abból a lehető legjobbat akarom venni
úgyhogy ezért maradt eddig a pakliban a concorde speed, a wayteq és az n7
úgyhogy igen, a garancia, a rengeteg eladott példány és az amúgy is google által ígért 18 (amiből még lehet vagy 12) hónap garantált szoftverfrissítés miatt hajlok az n7-re... ugyanakkor violentSt hsz-re reagálva annyira nem mindegy a lóvé, csak épp meg tudnám oldani, tehát nem az a helyzet hogy CSAK 35k-m van a célra és pont, hanem itt-ott átcsoportosítással, kis lemondással és 1-2 dolog későbbre ütemezésével meg tudnám venni most akár azt is, és 1-2 hónapon belül visszatenni a megtakarításaimba az így kiesett extra összeget... szóval azért nem csikkzsebből pakolom ki ezt az összeget, no meg nem is kis pénzről van szó... de talán ~2 éves távlatban ez lehet a jobb befektetés... no mindegy, meglátjuk...
-
válasz
this is life #32640 üzenetére
bár épp most írtunk appot autofocus-os ios eszközökre (ipod5, ipad3+, iphone 3gs+), úgyhogy épp ártani sem ártott volna
de nem gond ha nincs
-
válasz
this is life #32640 üzenetére
fotózni nem akarok vele
arra ott a telefon vagy a fuji-m...
-
válasz
this is life #32636 üzenetére
megnézem... ezért írtam ide, hogy ez a három volt az első olyan találat, ami számomra komoly esélyes, de szívesen várok bármit (mármint ami Mo-n kapható is, mert mindenképp szeretném hogy esetleges probléma esetén kézzelfogható garanciám legyen, úgyhogy pl kínai rendelés annyira nem játszik)
-
WestBam
senior tag
válasz
this is life #32541 üzenetére
Köszi a tippet. Megnéztem őket is, de (láma lévén) nekem úgy tűnik, hogy a concorde speed-ben a grafikus gyorsító 4 magos szemben a wayteq 2 magos. Bocsi ha irtózatos nagy butaságot írok, teljesen béna vagyok hozzá
-
Buster17
addikt
válasz
this is life #32545 üzenetére
Akkor itt full ingadozás van. Egyszer jó egyszer sz@r, de szerintem az akksi is gyorsan merül (3-4 óra)
-
whatnot
őstag
válasz
this is life #32511 üzenetére
Összehasonlítani úgy gondolom, csak azonos feltételek mellett lehet.
Tehát nincs értelme összehasonlítani egy összegányolt x1 terméket egy optimalizált x2 termékkel.
Ha az egyiknél optimalizált esetet veszek, akkor a másiknál is, különben nincs is miről beszélnünk. -
whatnot
őstag
válasz
this is life #32494 üzenetére
Legyen csak azért nehéz a választás, mert mindhárom megbízható
HDMI nem érdekel, mert DLNA-n keresztül simán megy TV-n a film, meg úgyis a hordozhatóság miatt kell, nem azért, hogy tv-re, monitorra kötögessem.
Viszont az nagyon is érdekelne, hogy mennyire szép a képük és elvileg ebben a 70dci a legjobb.
Akku tényleg kérdéses, majd utánajárok.Amúgy ezeket meg is lehet nézni valahol működés közben? MM?
-
Pszihonaranc
senior tag
válasz
this is life #32481 üzenetére
hmmm.. "tartalom fogyasztás" ez egy vicces fogalom, mert mi nem arra való? Okostelefon nem tartalom fogyasztásra való, asztali PC és laptop nem tartalom fogyasztásra való?
Mert eleinte nagyon nem tudtam hova tenni a táblagépeket, és értelmét sem láttam....na ezzel még a mai napig is így vagyok
Nagyon vonzónak találom, mert szép, óriási érintő felület, mobilis meg minden, tehát ismétlem csábító a számomra, de amíg nem bírok rájönni az értelmére addig nem szerzek be egyet.
Mi az amit táblával meg lehet csinálni és laptoppal nem? Szerintem semmi ( tényleg csak annyi pozitívuma van a táblának, hogy könnyebb, jobb üzemidő és olcsóbb) de hogyha valójában is csak ennyi lenne a "küldetése" eme iparágnak, akkor nem látom célját, hogy mi okból teremtetett?
Véleményem szerint a marketing a divat és a pénz áll a hátterében...nyakamat merném rá tenni hogy milliárdokat kaszálnak megint ebből
De lehet hogy csak én nem látom még tisztán a dolgot.Ha a hardveres különbségeket hagyjuk, akkor mit lehet windowsos laptopon csinálni amit androidos táblán nem?
-
Departed
őstag
válasz
this is life #32481 üzenetére
Erről az a kólareklám jutott eszembe, ahol sorolják hogy ki mindenkinek jó
Egyébként jól leírtad. Nálunk a legtöbb netezés és játék, akár 4en egy kis Szókereső.
-
whatnot
őstag
válasz
this is life #32461 üzenetére
Hatszázezer?
-
VMatteo
őstag
válasz
this is life #32454 üzenetére
Tudom hogy letöltődik, de meg kell várni, és nemtudom nézni
-
zsolt200
tag
válasz
this is life #32443 üzenetére
A pipo m9-re, hogy hiába az órajel meg a 4 mag ha régi az architektúra, de igen egy jó optimaliizációval javítható a teljesítmény :-)
-
zsolt200
tag
válasz
this is life #32440 üzenetére
Az optimalizáció is, de ha megnézed a9-es magjai vannak és egy a15-től jócskán elmarad.
-
Ateess
tag
válasz
this is life #32357 üzenetére
Jaja, most olvastam, nem vettem észre, hogy van privát üzenetem.
Néztem ezt a tabot is, de a Lenovo valamennyivel olcsóbb és arról is elég jókat olvastam, MWC után meglátom, hogy alakulnak az árak, mert ahogy néztem a Memo Pad-ot még nem sok helyen lehet kapni, bár a Lenovo-t sem nagyon láttam még a boltokban.
-
cellpeti
nagyúr
válasz
this is life #32340 üzenetére
na ezt megmondtad és igazad is van.
ConCorde Tab-okkal mi újság? Vélemények?
-
Benderember
csendes tag
válasz
this is life #32206 üzenetére
Kipróbáltam az általad leírt módszereket, és rájöttem miért nem működik semmi sem. Az USB debugging ki volt kapcsolva nekem, és mivel a tablet nem indul el, vagyis a gyártó logója még bejön de az android már nem, nem tudom vissza kapcsolni, és így nem látja a gép sem.
Esetleg van valami módszer ennek a kikerülésére, vagy bekapcsolására? Nagyon megköszönném
Szerk: Az SD kártyát pedig valamiért nem látja, pedig többet is próbáltam. Raktam már rá .rar-t is és a romot kicsomagolva és sehogy sem ismerte fel..
-
Sanzaa
senior tag
válasz
this is life #32263 üzenetére
Én augusztus óta használok egy ConCorde IPS Plust, ami ugyanaz nagyjából, mint a Novum. Elégedett vagyok vele, ami bajom van mégis, az már a Novumban orvosolva lett. Most is arról írok egyébként.
Tudtok olyan móklást Androidhoz, amivel a Defyt használhatnám adatkábellel kötve a tabhoz modemként?
-
hamikike
tag
válasz
this is life #32263 üzenetére
Akkor MultiPad 10.1 ULTIMATE 3G-vel vagy nélküle. Én kb. egy hónapja használom minden nap több órát, zökkenés nélkül megy, gyors, jó a képe, gps nincs de bluetooth igen. Már megjelent a 4.1.1 frissítés. Eddig egyszer sem fagyott, nem lassult. Az aksi, ha a wifit kikapcsolom, így akár 2 napot is kibír. Ami érdekes ha este leteszem, mondjuk 50%-al, reggelre ugyanúgy 50% a kapacitás (nem kapcsolom ki csak a képernyőt). Nekem eddig oké. Igaz sok mindent nem találtam róla, csak egy német nyelvű, elég részletesen bemutató youtube videót, sokat vaciláltam előtte, de egyenlőre nem bántam meg.
Itt már más is hasonlóan nyilatkozott róla. -
hamikike
tag
válasz
this is life #32260 üzenetére
-
choco01
addikt
válasz
this is life #32258 üzenetére
Nincs raktáron..:S
A Bluepanther Voyagerre mi a negatívum?? -
choco01
addikt
válasz
this is life #32248 üzenetére
Leginkább bent,vagy autóban..
"A kikötés az hogy : 9 colos legyen és ha lehetőség van rá 4:3-as aránnyal rendelkezzen,és bluetooth vagy GPS(kettő közül valamelyik) legyen benne."
-
Benderember
csendes tag
válasz
this is life #32204 üzenetére
Köszi a gyors választ
És ahhoz tudnál esetleg linkelni valami rövid leírást? Vagy googleban elég ha rákeresek? Ja és androidonként vagy készülékenként különbözik ez a folyamat?
-
cellpeti
nagyúr
válasz
this is life #32182 üzenetére
na utánna olvastam. Nem hülyeség, de...még gondolkodom rajta. Mert így sok minden változik, mert így jobb döntés lehet egy AT300 tablet pl.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
this is life #32167 üzenetére
Egy helyesbítés, nincs HDMI az xTAB-70dci-n. A Galaxy Tab 2 7.0-ra viszont varázsolható átalakító kábellel, vagy dokkolóval.
-
Buster17
addikt
válasz
this is life #31931 üzenetére
Most már megrendelem az iPon-nál. Pont útba is esik a boltjuk.
Jupii hamarosan egy jó tablet tulaj leszek
-
Buster17
addikt
válasz
this is life #31928 üzenetére
Akkor rendeljem meg a drágábbat vagy nézzek máshol? Boltról nincsenek rossz tapasztalatok
-
Buster17
addikt
válasz
this is life #31926 üzenetére
Most nézem, hogy a drágábbikban elvileg több a cucc?! miniHDMI/µSD/USB, USB kábel és védőtok a dobozban, 6400mAh akku) fekete.
-
Buster17
addikt
válasz
this is life #31924 üzenetére
olcsóbbnál mit takar az a +3g a másiknál meg simán 3g. Nem azt jelenti hogy külső 3g adaptert adnak hozzá?
-
ZiD
tag
válasz
this is life #31840 üzenetére
Még nem vettem meg, most adtam le a rendelést webshopban
Ha akkor kérdezem amikor itt van, már személyes tapasztalatokat osztanék meg
Köszi a véleményt! -
student
őstag
válasz
this is life #31783 üzenetére
hol?
én talátam de az 8gigás nem 16 -
tween
őstag
válasz
this is life #31759 üzenetére
Bratyó is a madarasba vette a myaudio-t, 2 hét után úgy beszart bekapcsolni sem lehet,visszaadták az árát
-
cunnir
tag
válasz
this is life #31645 üzenetére
Köszönöm a segítséget
akkor marad a sima wifi
-
Hekxer
tag
válasz
this is life #31645 üzenetére
Üdv!
Egy gyors tablet kérdésem lenne.
Rockchip RK3066 ARM Cortex A9 vagy egy Freescale iMX6Q-Cortex-A9
Melyik a jobb teljesítményű a kettő közül?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest