- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
vwpolopg
őstag
Sziasztok! Lenovo A3000 kicsivel 40 ezer alatt megéri új készülékként, 3G-s konstrukcióban? Illetve mobilnet ügyben a telenor és a voda milyen, a T-vel nem vagyok elégedett mivel autópályán, nagyobb falvak, városok között nemhogy mobilnet, sok helyen térerő sincs....
-
vwpolopg
őstag
Köszönöm a segítséget mindenkinek, Chaser-nek különösen
Viszont ha már kaptam gyorstalpalót 8-9-10"-ból, érdeklődnék, hogy 7", IPS, 1280x800, 2 mag felállásban mi a nyerő olcsó tab? prestigio-t, concorde-ot itt sem? Itt is a minél hosszabb üzemidő lenne a fontos, esetleg az ezüst vagy fehér szín (nem életbevágó) mivel hölgynek lenne.
-
vwpolopg
őstag
válasz
Chaser #32737 üzenetére
Hát, ilyesmit nem merek rendelni a messzi távolból
Ahogy elnézem ezzel a 8"-9"-os kategóriával jól kifogtam, 7"-os tabletből találtam egy csomó jónak tűnőt, 10"-osból szintén, 8 és 9" meg nemigen... A 10"-es igazából nagynak tűnik nekem, rendszeresen hordozva lenne, 7-es volt a kezemben, az pici, elveszik a lapát ujjaim között...
-
vwpolopg
őstag
válasz
Mezcal #32734 üzenetére
Nem érzékel vagy eldobálja, vagy egyéb bajok?
(#32733) this is life: Hát, türelmes az nem vagyok
Igazából szerintem a 8-9-es kategória lenne az igazi, nincsenek olyan nagy igényeim, azt hittem könnyebb lesz
Esetleg WayteQ xTAB-80? Bár ez régebbi modell, de újabb 2 magos 8"-osat nem találtam tőlük.
-
vwpolopg
őstag
válasz
this is life #32723 üzenetére
Köszönöm a segítséget
Ezt találtam ajánlásod alapján: Prestigio Multipad 8 Pro duo, akksija 4700mAh- ez kb. mire elég a tapasztalatok alapján? A másik amit találtam meg VS, konkrétan [Viewpad Viewsonic 10s] .
-
vwpolopg
őstag
Sziasztok!
Tablet vásárlásra adtam a fejem, de a hozzászólások böngészése után sem tudok dönteni... Nézegettem overmaxokat, viewsonic viewpadot, wayteket, de nem megy... Mit ajánlanátok nekem 40 ezerig az alábbi feltételekkel:
-üzemidő folyamatos wifin keresztül történő netezéssel alacsony fényerőn legalább 5 óra
-8-9"közül bármelyik méret, 10" már nem szívesen, de ha csak az van akkor az is jó...
-nem akarok a csúcsjátékokkal játszani, de egy GTA vice city fusson rendesen rajta
-filmeznék rajta olykor
-memókártáyval bővíthető háttértárKörülbelül ennyi, nem kell se kamera, se GPS, se BT, se HDMI, se semmi extra, a fentieket tudja, de nagyon
Kapok ilyet 40-ig vagy ne is álmodozzak?
Köszönöm mindenkinek aki segít
-
vwpolopg
őstag
Sziasztok! Erről mi a véleményetek? Megérné?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest