- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Apple Watch
- iPhone topik
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
2ofthem #33479 üzenetére
Én az ASUS-t ajánlanám inkább, jobb helyzetben van az androidos tabletek terén, lásd példaként, hogy a TF300T az első nem-Nexus tablet, amin Android 4.2 frissítést kapott. Emellett ott a dokkolhatósági lehetősége is, ha a későbbiekben szükséged volna rá, vagy veheted rögtön billentyűzettel és akkor tényleg közelebb vagy egy számítógépszerű felhasználási lehetőséghez.
-
válasz
2ofthem #33469 üzenetére
Nem a ppi szam ami meghatarozo,hanem hogy a samu pls lcd ,nagy betekintesi szoggel ,nix szin invertalodas,a lenovo tn panel ,emiatt kisebb betekintesi szoggel rendelkezik,s talan a fekete se annyira fekete...de ezt leszamitva teljesitmenyben a lenovo verhetetlen a gt p5110 reszerol. Probalj valahol kezbe fogni egy lenovot ,es ha minden oke szamodra a kijelzovel ,es arban is belefer akkor szerintem vedd meg,lehet hogy nem olcso,de inkabb egy lenovo tn panellel sem mint 1 kinai mondjuk 15-20 al olcsobban ips el. Ha meg ide veszed hogy kinaiban nem is nagyon van 4 magos,ami van az meg hmmm...
-
válasz
2ofthem #33442 üzenetére
Csatlakoznek szilva01 valaszahoz... amugy 80 at irtal es arra ott lenne a lenovo 85 ert,annal,kevesebbert jo minosegu es harveru 10" tabletet nem kapsz,a kinai brandeltek meg kicsit lutri,de ha onnet valasztasz akkor talan a prestigio ultimate 10.1 ami szoba johet,ha inkabb a minosegre mennel ra akkor egy 7 colos markast vegyel..nekem is volt kinai brandelt,de tanultam belole,inkabb tobbet fizettem egy markasert ,semmint az ideget egyem...amugy amirol linkeltem azzal mi a baj az ara nem annyira gaz es a hardver se gyenguska benne ...
-
szilva01
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad 10th Gen 64Gb Wi-Fi + Cellular Sim Kártyafüggetlen, Újszerű
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Apple iPad Air 2 Wi-Fi 32GB GOLD
- Xiaomi Redmi 13 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Macbook Air 15 Retina (2023) M2 16GB 256GB Magyar iStyle vásárlás számla, doboz + Skin 1év Garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest