Hirdetés
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
2ofthem
üzenetére
Én az ASUS-t ajánlanám inkább, jobb helyzetben van az androidos tabletek terén, lásd példaként, hogy a TF300T az első nem-Nexus tablet, amin Android 4.2 frissítést kapott. Emellett ott a dokkolhatósági lehetősége is, ha a későbbiekben szükséged volna rá, vagy veheted rögtön billentyűzettel és akkor tényleg közelebb vagy egy számítógépszerű felhasználási lehetőséghez.
-
válasz
2ofthem
üzenetére
Nem a ppi szam ami meghatarozo,hanem hogy a samu pls lcd ,nagy betekintesi szoggel ,nix szin invertalodas,a lenovo tn panel ,emiatt kisebb betekintesi szoggel rendelkezik,s talan a fekete se annyira fekete...de ezt leszamitva teljesitmenyben a lenovo verhetetlen a gt p5110 reszerol. Probalj valahol kezbe fogni egy lenovot ,es ha minden oke szamodra a kijelzovel ,es arban is belefer akkor szerintem vedd meg,lehet hogy nem olcso,de inkabb egy lenovo tn panellel sem mint 1 kinai mondjuk 15-20 al olcsobban ips el. Ha meg ide veszed hogy kinaiban nem is nagyon van 4 magos,ami van az meg hmmm...
-
válasz
2ofthem
üzenetére
Csatlakoznek szilva01 valaszahoz... amugy 80 at irtal es arra ott lenne a lenovo 85 ert,annal,kevesebbert jo minosegu es harveru 10" tabletet nem kapsz,a kinai brandeltek meg kicsit lutri,de ha onnet valasztasz akkor talan a prestigio ultimate 10.1 ami szoba johet,ha inkabb a minosegre mennel ra akkor egy 7 colos markast vegyel..nekem is volt kinai brandelt,de tanultam belole,inkabb tobbet fizettem egy markasert ,semmint az ideget egyem...amugy amirol linkeltem azzal mi a baj az ara nem annyira gaz es a hardver se gyenguska benne ...
-
szilva01
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Építő/felújító topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Mercedes topic
- BestBuy topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elemlámpa, zseblámpa
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- További aktív témák...
- ThinkPad X1 Tablet 2. Gen 12" 2K Touch Win11 Tablet i5-7Y57, 8GB/256GB, billentyűzet, üzletből, gari
- "ÚJ ÁLLAPOT" iPad Pro 12.9 + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- APPLE IPAD 10.GEN 64GB Wifi , Pink szinben, Üzletből, 27% ÁFÁS
- Lenovo Tab M10 PLus 3rd gen. TB128XU + Lenovo Folio Case
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi + cellular 64GB asztroszürke space gray Apple
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958, 100% Akksi
- Lenovo Legion Pro 5 (16" QHD+ 240Hz, i7-14700HX,RTX 4070 8GB, 32GB RAM,1TB SSD) eladó BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
ezert gondoltam hogyha mar pc helyett mindennapos hasznalatra veszed akkor mar valami minosegibb cucc kene.
Dr.NX