- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
tototos
addikt
Sziasztok!
10 colos androidos tabletet keresek. Új vagy használt az mindegy, az ár max 40 ezer forint. Jó lenne legalább 2GB memória a játékok miatt. Mik lennének az ajánlott típusok?
Köszönöm
-
tototos
addikt
Sziasztok!
Hozzám került két yamoto q88-as tablet. Mindkettőt bekapcsolva csak az android szövegig jut a betöltés sehova tova. Próbáltam keresgélni neten de nem találtam semmit használható infót hogy pontosan hogy lehetne életet lehelni beléjük. Tudna valaki esetleg segíteni?
Köszönöm
-
tototos
addikt
Sziasztok!
40 és 50 ezer forint körül melyik 10colos tablet a best buy?
Köszi
-
tototos
addikt
Sziasztok!
Egy kisrácnak szeretnének tabletet venni. A követelmény 10col, új itthon beszerezhető, játékra lesz és max 50 ezer forintig.
-
tototos
addikt
válasz
this is life #32859 üzenetére
Hát igazából csak megláttam hogy 20 ezerért már lehet kapni tabot és elgondolkoztam hogy talán jó is lehet valamire. Van droidom telefonon, meg van notebookom is, tényleg csak arra lett volna jó hogy buszon tudjak mondjuk filmet nézni, meg doksikat nézni, és itthon meg egy két e-mailt küldeni meg szkóphoz használni kijelzőként.
-
tototos
addikt
sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tablet ügyben.20 ezer forint környékén keresek tabletet 7col méretben. Van valami ajánlott típus?Fontos lenne az otg minimum 4es android és elég hosszú üzemidő.Most madaras tecsóban láttam 3 készüléket is 20 ezerért csak nem tudom miket kellene nézni.Volt a8 és a13 procival is.Köszönöm a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Xbox tulajok OFF topicja
- Stellar Blade
- Nyaralás topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest