- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pszihonaranc
senior tag
Köszönöm szépen mindenki válaszát! Most már tisztább képet kaptam a táblákról és a felhasználóikról.
-
Pszihonaranc
senior tag
válasz
interstate76 #32483 üzenetére
Komolyan gondolod, hogy egy tábla helyettesíthet egy laptopot?
Megkérdezhetem, hogy most milyen tableted van? ( csak nem surface pro?)
Az egeret és billentyűzetet hogy csatlakoztatod rá? OTG kábellel? Illetve mivel támasztod ki, hogy megálljon az asztalon?
Szerinted mennyire tud kiváltani egy nexus 10 egy acer aspire 5742őt?
-
Pszihonaranc
senior tag
válasz
this is life #32481 üzenetére
hmmm.. "tartalom fogyasztás" ez egy vicces fogalom, mert mi nem arra való? Okostelefon nem tartalom fogyasztásra való, asztali PC és laptop nem tartalom fogyasztásra való?
Mert eleinte nagyon nem tudtam hova tenni a táblagépeket, és értelmét sem láttam....na ezzel még a mai napig is így vagyok
Nagyon vonzónak találom, mert szép, óriási érintő felület, mobilis meg minden, tehát ismétlem csábító a számomra, de amíg nem bírok rájönni az értelmére addig nem szerzek be egyet.
Mi az amit táblával meg lehet csinálni és laptoppal nem? Szerintem semmi ( tényleg csak annyi pozitívuma van a táblának, hogy könnyebb, jobb üzemidő és olcsóbb) de hogyha valójában is csak ennyi lenne a "küldetése" eme iparágnak, akkor nem látom célját, hogy mi okból teremtetett?
Véleményem szerint a marketing a divat és a pénz áll a hátterében...nyakamat merném rá tenni hogy milliárdokat kaszálnak megint ebből
De lehet hogy csak én nem látom még tisztán a dolgot.Ha a hardveres különbségeket hagyjuk, akkor mit lehet windowsos laptopon csinálni amit androidos táblán nem?
-
Pszihonaranc
senior tag
Helló!
Bocsi, ha a kérdésem nem pont ebbe a fórumba illik, de ennél jobbat nem találtam.
Tehát a kérdésem: Mi értelme van egy tabletnek? Mire jó, kik használják, kiknek ajánlott, miért esszenciális, milyen eszközt helyettesít, miért volt egyáltalán potenciál egy ilyen kategóriára amikor pár évvel ezelőtt a kutyának sem kellett?
Mik a pozitívumai, miért jobb mint egy laptop (ha nem jobb akkor minek kell, nem elég az okostelefon?), vajon tudja-e helyettesíteni a laptopot?Ezek és még sok hasonló kérdést érlelgetek magamban egy jó ideje, de most jutottam el oda, hogy meg is kérdezem. A kérdéseimet 100%os jóindulattal tettem fel, no offence, semmi flame; csupán csak érdeklődöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- iPhone topik
- Xbox Series X|S
- Metal topik
- BestBuy topik
- Autós topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest