Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Melyik készülék jogosult a legesleghosszabb terméktámogatásra?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- MIUI / HyperOS topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Stephan89 #33044 üzenetére
Pontos valaszt a forumjaban levok tudnanak adni,de ha a 10.1 bol indulok ki ,nem minden a proci tempo,a samu bar 1ghz de az optimalizacio miatt sokkal gyorsabb mint a kinai tabok,pedig a szintetikus tesztekben elvileg lassabb,uzemidoben szinten zenesz. Ha az a kerdes barkinek is hogy egy kinai 40-45 ert vagy egy samu 7 col 60 ert akkor ha lehetosege van ra az embernek anyagilag akkor inkabb a koreaiak mellett tegye le a voksat. Neked is batranmerem ajanlani ,mi t markaban es mint eszkozben nem csalodtam,ez a best buy es nem az amaelyik olcso,mert akar hogy nezem vagy olcso ,vagy jo lehet egy tab a 2 egyutt nem megy ...
Tudom az enyem a p3110 nagy tesoja es nekem ez a viszonyitasi alap,ezen tempo jo 7000 akksival lazan 10 ora mukodes,skype hiba nelkul megy,videokat hiba nelkul viszi,igaz mxplayert hasznalok hardveres video kodolassal ,es szofveres audio kodolassal..en egy elegedett vasarla vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- iPad Pro M1 128GB 11
- Apple iPad Air 6 gen ,M2, új, garanciális , 13'' Blue, új ,soha nem használt, 128Gb + Pencil
- iPad 9 th. 64GB Cellular Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku:92%/p4169
- Lenovo Tab M11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Samsung Galaxy Watch 7 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest