- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Babetta-X
senior tag
válasz
this is life #33136 üzenetére
Megtettem, köszönöm!
-
Babetta-X
senior tag
Halihó! Köszönöm mindenkinek a múltkori segítséget a választásban, végül egy Samsung Galaxy tab 2.0-a 7 colos kiadás lett a nyertes (4.X-es androiddal). Mivel eddig csak symbiannal (ebben eléggé otthon is vagyok, de sajnos mostmár minek..) és windowssal volt dolgom így az androiddal még van néhány megszoknivalóm, Alcatel 0t-990-essel próbálkoztam, de az régebbi és más tészta is.
Lenne néhány fontosabb kérdésem, hátha ti tudjátok a választ:
1: Alapból a memóriakártyára telepít, ha felteszek egy nagyobb játékot, vagy ehhez hackelni kéne valamit? (2.x-nél még kellett úgy tudom)
2: Megoldható, hogy összekötöm a telefonommal és azon keresztül a mobilnetet használva böngészek?
3:Ha van egy játék/program amihez Aderno grafikus chip kell (pl gta3) az futni fog egy ilyen tabon amiben más grafikus chip van? (úgy gondolom jobb.?)
Segítségeteket ismét nagyon köszönöm!
-
Babetta-X
senior tag
-
Babetta-X
senior tag
Sziasztok! Én még új vagyok Android és táblapc fronton, de mivel mindig is vonzottak az ilyen kütyük, úgy gondololtam jó lenne leváltani a jó öreg Jornada 720-as hpc-t. ( Már ha tudja még valaki mi az a hpc
)
Szóval a kérdésem, most melyik tablet az amit boltban érdemes megvenni újonnan olyan 25-30e-ig, tudásra annyi a lényeg, hogy azért andorid 4.es legyen rajta, ha már az a legfrissebb, amúgy netezésre lenne főleg használva, esetleg néha egy kis játék (A gta nem lenne rossz, bár gondolom annak a gépigénye jóval nagyobb az alsó kategóriánál)
Válaszotokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest