- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
hercsi
tag
válasz
monti0222w #37593 üzenetére
Privi ment.
-
hercsi
tag
Ha fővárosi vmelyikőtök rendelkezik csuvi-V88-assal, dobna egy privit nekem?
Egy személyes-csuvi-megtapogatós találkára gyúrok...
-
hercsi
tag
válasz
this is life #33568 üzenetére
Értem; köszi az infókat.
Egyelőre még csak nézelődöm, ill. kb. 55 a keret...
- ha Kína akkor ebbe még éppen belefér pl. a PiPo M9,
- jelenleg a GoClever R106 pedig itthonról a 2 év gari miatt. -
hercsi
tag
válasz
this is life #33558 üzenetére
Ha már újra felmerült a "óccó-jó-kínai-4magos" téma, ismét próbálkozom a kérdésemmel
...
-
hercsi
tag
válasz
this is life #33465 üzenetére
Szia!
Az Actions ATM7029-et Te hova tennéd teljesítményben? A Hero II-ben ilyen van pl...
Üdv és köszi a választ...
-
hercsi
tag
'szasztok!
Tegnap Lurdy €nics-ban néztem meg az aTab 9.7 IPS-t (utolsó db volt, 54.999-ért nyomják a modellt ákcióban
; elég korrektnek tűnt
- sebesség
- összeszerelési minőség
- kijelző képeszempontjából.
Bevilágítást sajna nem tudtam csekkolni, mert fényárban úszott a bót...
Srác mondta, hogy az idén már nem vszínű, hogy kapnak...persze lehet, hogy csak be akart rántani a vételbe
...
-
hercsi
tag
-
hercsi
tag
válasz
DJGABI #10654 üzenetére
Mivel a Kindle Fire és a Nook feladta a leckét, így szerintem mindegyikre van esély...ideértve az iPad mini-t is (van olyan júzer, aki a mérete miatt vesz nem iPad-et)
+ simán lehet ASUS saját gép is és egy ASUS által gyártott Google Nexus matricás db...ilyen megoldást is láttunk már máshol
A 90k HUF azért nem annyira rossz az iPad mini esetében + az itthoni árakat meg ki lehet küszöbölni, ha ismerős / megfelelő eladó van kézközelben...
-
hercsi
tag
Egy kis hangos gondolkodás:
Szummázva a tablet-es híreket, izgi lesz az év második fele:
- ASUS Memo 370T (249USD)
- Google Nexus(?) (199 USD)
- iPad mini (250-300USD)Kíváncsi vagyok, hogy melyiknél sikerül tartani a cél-árzónát
?
-
-
hercsi
tag
Sziasztok!
1 lehet, hogy láma kérdés-páros az expert-ek felé
:
- a memória mérete mit befolyásol egyértelműen 1 droidos tablet-nél? Op. rendszer (mondjuk ICS) válaszidőket / lag-mentes multitasking kezelést?
- és a proci órajel nagysága mire enged következtetni (feltéve, hogy van egy rendes GPU is a kütyüben)?Kérdem mindezeket azért, mert nem tudok dűlőre jutni az 512M vs. 1G, ill. az 1 vs. (egyelőre megfizethető) 2 mag jellemzők helyén való kezelése tekintetében...
Win-es PC/notebook kontextusban képben vagyok, de nem tudom, hogy ez a droidos világban hogyan van...
Előre is köszönöm a felhomályosítást
!
-
hercsi
tag
válasz
vertigojames #9998 üzenetére
Szia, ha Aurora-t, akkor megosztanád a tapasztalataidat?
-
hercsi
tag
részletes info az Allwinner A10-ről
-
hercsi
tag
monnyuk a jútyúb-on látható - pont Pandawill-es - Quadrant tesztben elég korrekt eredményt (1820, 1836) ért el az 1 magjával
...
-
hercsi
tag
válasz
hun_gery #9456 üzenetére
+1 komment az ainol aurora-val kapcsolatban:
az ainol alábbi site-ját böngészve megtalálható a 3G az oldalon, u. akkor az alul lévő táblázatban a G-sensor környékén van 1 3-asnincs vki jóban a sarki kíni kajáldással
?
jó lenne kihüvelyezni, hogy akkor ez most hogyan is van...mert ha igaz, akkor pláne best buy... -
hercsi
tag
Archos G9 info:
Ez (http://www.arctablet.com/blog/archos-tablet/archos-80-g9-1-ghz-screen-defect/) alapján is úgy néz ki, hogy nem mindegyik G9-es szenved ettől + vhol azt is olvastam, hogy a support-juk visszajelzése alapján az első szériában legyártott darabok sikeredtek így, és a következő (2-3.) szériásoknál ez már nem áll fenn...
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BONTATLAN IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest