- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Magisk
- iPhone topik
- Yettel topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
violentSt
tag
válasz
vwpolopg #32815 üzenetére
prestigionak csak 1024 a felbontasa, concorde meg csak 1 honap mulva lesz kaphato uzemidoben nem hiszem h nagy elteres lenne koztuk
szvsz a holgyet nem hiszem h nagyon foglalkoztatna a felbontas kozti kulonbseg
en pl sokszor felreklikkeltem egyes weboldalakon 1280 as felbontasu gepen szoval nekem a kisebb felbontas kenyelmesebb -
-
Chaser
legenda
válasz
vwpolopg #32815 üzenetére
Wayteq 70dci jó lenne, de sajna pl HDMI nincs rajta, akkuja enyhén szólva nem túl acélos. 7"-ban 1280-as, IPS, hosszú üzemidős tab a Nexus7, de az más árkategória. Talán még vmelyik samu tab is megüt9 a szintet, bár nem rémlenek ilyen felbontással, de lehet csak rosszul emlékszem. Árban viszont azok se 50k alattiak.
A pro duo 1024-es, a CC-nél is nagyon kicsi akkut írnak, az max 3-4 órás lehet. -
Chaser
legenda
válasz
vwpolopg #32765 üzenetére
Ami biztos jó az a prestigio ultimate, de 40k-ért nem fogják utánad vágni használtan se. Vagy vehetnéd vmelyik 1 magosat, értelme nem sok van, használtan valszeg kapnál annyiért. 10"+IPS ez innentől nem olcsó kategória. Kinnről meg a Hero ami biztos jó. Ahogy elnéztem a topikjában kevesebb gond van velük mint a legtöbb itthon kapható hasonló géppel, én is ezért mertem berizikózni.
-
válasz
vwpolopg #32735 üzenetére
Wayteq 80 at inkabb ne,aza hardver mar gyenge,bar mazoknak erosen ajanlott
9.7 col yok lenne ? Mert akkor esetleg lehetne a concorde novum ,az is kellemes darb csak nem nagyon kapni,vagy a myaudio 916dcc emlekeim szerint az az egyetlen myaudio termek amit nem atkoznak,bar en oket nyugodt szivvel amiat nem ajanlom mert eleget szivtam a 808dcc jukkel,aza szervizeles amit ott folyik vicc kategoria..
Amugybazben tabletem 16x10 10 colos es nem erzem nagynak.16x9 es 10 colosak na azok mar batarok... -
Chaser
legenda
válasz
vwpolopg #32738 üzenetére
A 9-es is majdnem 10, csak az 4:3-as, 9.7. A 10-esek meg 16:10-ek, 10.1". 9.7-esek is 1024-esek ami már biztos csúnya, vagy retina ami biztos kurta drága
itthonról a prestigio ultimate van 65k körül ami 10.1-es és használható. 7-es nekem is kicsi volt, ha választani kell inkább 10-es . 8"-ból ha nem találok nekem tetszőt akkor marad a 10-es.
-
Chaser
legenda
válasz
vwpolopg #32732 üzenetére
Az már ok, wifire mondták hogy nem túl erős. ("-ban még egy itthoni van IPS de az nem jut eszembe. Felbontás viszont nem tudom milyen lehet ekkora méretben, 7-esen még jó volt. Most 10-es gépem van 1280-as, mondjuk ez meg hordozni már nagyocska. viszont olyan panelje van hogy hú
Ha olcsón akarod megúszni bevállalsz egy kinti rendelést..persze lehet drága is a végén, de kockázat nélkül nincs győzelem, by transformers
szerk: A heroval a méretén kívül az egyetlen bajom, hogy nehéz letenni
nem melegszik, kijelző nagyon ott van, akkuidő jó, mért nem tudnak ilyen felbontással 8" gépet csinálni
-
-
-
válasz
vwpolopg #32684 üzenetére
Overmaxot Ne es ha felmerulne kusza gondolatkent a myaudio is felejtos! A wayteqel nem szokott gond lenni,jo fejlesztoi ,felhasznaloi kozossege van, ips kijelzo ,de no hdmi ha ez nem fajo,akkor mernem ajanlani,igaz az 5 ora uzemido azert necces a kicsi akksi miatt ,esetleg preytigio nem erdekelne,azokra sincs tul sok panasz a 7 colosok kb 4-4.5 orat mennek emlekeim szerint,de van 8 colosuk is,ami melletuk szol 2 ev haztol hazig garancia. A wiewsonicot nem nagyon ismerem...
-
f_david
tag
válasz
vwpolopg #6749 üzenetére
rezisztív kijelző, kevés ram, gyenge cpu - szerintem... a flash támogatás kicsit erős, max flash lite-ot viszi. Kicsit bővebben a procirol:
http://www.androidtablets.net/forum/wondermedia-based/10766-via-wm8650-hardware-information.html
Ezek a 15 ezer forintos gépek azért elég kompromisszumosak, lehet veluk netezgetni, de azért erősen behatároltak, itt egy vélemény egy hasonló, olcsó gépről:
http://raveair.blogspot.com/2011/08/m70007t-tablet-pc.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Apple iPad mini 6. Generáció , 64 GB , Kártyafüggetlen
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest