- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
kurtz
aktív tag
Minőségre nem volt vele baj, casualkodásra teljesen jó, de gyorsgépírásra kuka.
Leginkább a billentyűk mérete pontosabban az, hogy hány különböző műretű billentyű van rajta. Ami nem lenne gond ha az eredeti ansi kiosztásnak megfelelően használná az ember, de amint szóba kerülnek olyan dolgok mint ö,ü,ó,é,á,ű na akkor előjön az, hogy egyik kisebb mint a másik + alapból iso-hoz vagyok szokva úgyhogy mindent is leütök csak azt nem amit kell.
Yep nézgetek ilyesmiket mint Keychron K4pro / Q12 és társai, de gondoltam hátha van valami switch 10 jellegű dolog mostanság, az annyira jó volt ráadásul bagóért adták anno. -
Samsung azt írja, hogy tud wired DEX-et.
Ha ők rosszul tudják, akkor passzolom a kérdést
-
AtHoS
nagyúr
-
freezer922
aktív tag
Igen azt én is megtaláltam ezért sem értettem. És igazából működik a kártya a táblagéppel, de csak ha előtte általa volt formázva.
Előzőleg csak simán formáztam vele majd úgy raktam rá dolgokat. Most először akartam nagyobb méretű dolgot rárakni és akár pc-ről pendrive-ban/samsung telóban formázom (amik ezek utána persze kezelik is és működik), a táblagép corrupted kártyának nézi.Teszt progit nem használtam, most elindítottam de 20mbyte/s-el csinálja és ez majdnem 7 óra így
de szerintem eredeti, nem használtan vettem és nagyobb webshopból.
-
Kezdő vagyok
őstag
Értem,köszönöm a válaszod!
Kb.ilyen tudással plusz 10-11 hüvelykes kijelzővel most mi az ajánlott vétel?
Mondjuk ha itthon vennénk meg és újonnan.
Filmnézésre,böngészésre lenne használva.
Keret kb.100000 Forint.
Lenovo továbbra is kedvenc,de más márka is szóba jöhetne.
Előre is köszönöm a válaszokat! -
Chrys_
addikt
-
Beni2360
félisten
Okos konnektor van több is meg egy olyan amin van 2 db töltő kimenet is. De ha nem használom a power bankot kipurcan. Lefekvéskor ha már nagyon alacsony rá dugom és reggelre 70-80% közt a töltöttség. Kimondottan ezért vettem az 5000-s bankot. Az igaz én szinte állandóan itthon vagyok vagy a kocsiban van töltési lehetőség 3 db. És van nekem is töltési szabályzó a tabomban.
Van itt kéznél 5000\2 db, 10000/1db, 20000/1 db. -
andorfy
csendes tag
Szia!
Terepjáróba lenne beépítve, pontkereső versenyeken navigációra, anyósülés elé, tehát az nem gond, hogy mekkora. Korábban ilyenre használtam már Panasonic ToughBook-ot, de azt teljesen fixre beépítettem, most valami olyan megoldást keresek, ami könnyen kivehető, mert vannak feladatok, ahol ki kell szállni a kocsiból, és gyalog kell tovább menni, és oda is vinni kéne az eszközt, mert az rögzíti a tracklogot is.
A 13" nem elvárás, inkább csak lehetőség, gondoltam, ha nagyobb a kijelző, akkor nagyobb mögötte a hely az akkunak is.
A full fényerőt sem kell 7 órán át tudnia, de ha kiszállunk a puszta közép nyáron, akkor azért jó lenne ha fel lehetne tekerni.
Töltés is megoldható, de szeretem azokat a megoldásokat, amikben benne van a tartalék, tehát ha valami gond lenne a töltéssel, akkor sem egyből van gond, hanem kibírja esetleg az adott napot.
-
tizenketto12
csendes tag
Egy 2013-mas nexus 7 és egy lenovo tab e7 lett volna az első összehasonlítás, ami azóta annyiban változott hogy egy huawei mediatek t10-es (9.6') tabbal tervezném inkább cserélni a régi nexus 7-esem. Itt a fullhd- és most már a rendes HD felbontás közötti különbség lenne érdekes látványra, meg ugye a pixel sűrűség miatt , a 7-re jut 323ppi, míg a 9.6-ra 157ppi sűrűség...a 7-nél eléggé az arcomba kell legyen a tablet hogy lássam a szöveget, míg a nagynál tökéletes lenne méretben. Ugyanakkor a pixelsűrűség meg a fele. Ront ez ilyen méretek esetén jelentősen a látványon?
-
Dr.NX
Topikgazda
Nagyon nem megy ez ma nekem.
Elképesztően könnyű a tablet, 292 g.
Összehasonlításképpen, a Lenovo Tab 3 8 Plus 329 g.Este megnézem, hogy tényleg tudja-e a HD Netflixet.
Ha igen, akkor valóban csak az egy hangszóró a hátránya. -
Rodzser Mór
senior tag
Köszi. Nagy csoda nem kell, alap dolgokat tudjon. A leírtak szerint tudja is.
Furcsállom, hogy alig van róla teszt. Pedig ha igaz, akkor kb 1 éve van piacon az Alldocube készülék. Alig néhány YT videót láttam róla, azok is többnyire ázsiaiak. Vevői értékelésből is csak keveset találtam, talán az Amazon weboldalán. Hamarosan kiderül, veszek-e. -
Beni2360
félisten
Nem csak a hatuja még az elejen is kissé éles. Mindenképp tok kell rá. Vsn gy A lapos villás töltő a dobozba es a csomagban a dobozon kívül volt egy átalakító.
Az új LENOVO M9 na az a haz már döfi csak arra is kell tok. Amit adtak hozzá z bukott az oldal szélénél, de mar meg jött a rendelt tok ami tökéletes és komoly küllemet ad.
Igen jo fürge a tab és kapot most 2 frissitest már. -
vacs
veterán
Köszi és neked is this is life.
100K körül átlagos felhasználásra (Netflix, Disney, HBO, böngészés, youtube, közösségi média és egyszerűbb játékok) jó választás a Lenovo Tab M10 Plus (3rd Gen) 4/64?
Használt garis is jó hardverapróról.
Ezek esetleg?
- Honor Pad 8: nincs benne az összefoglalóban
- Realmi Pad: gyengébb elvileg, mint a többi
- Nokia T20: gyengébb elvileg, mint a többi
- Lenovo Tab P11 Plus (TB-J616F)
- Redmi pad: miui van, nem szeretem, de ha jó jöhet
- Xiaomi Pad 5: miui van, nem szeretem, de ha jó jöhet -
vacs
veterán
Szia.
Tomtop-on, eu raktárból 170 USD (kb 59 000 Ft) a Lenovo xiaoxin Tablet 2022, 4/64.
Ez elég korrekt ár, mennyire ajánlott alap/átlagos felhasználásra (Netflix, Disney, HBO, SkyShowtime, böngészés, youtube, közösségi média és egyszerűbb játékok) ?
Illetve melyik a global változata? -
Beni2360
félisten
Na mondom akkor kuldom vissza a Lenovo M9-t. Ahogy olvastam a posztot. De ami utana jött
hogy erre mi szükség van?
Egyelőre tetszik a Lenovo, pörög rendesen, szép meg a FHD videó is rajta. 50 cm-ről nem igazán eszlelni a HD felbontást. Mindent 2 app kivételével át telepitett a HAUWEI-ről. A tok egy kicsit nekem csúszós mert én megszoktam a mely barázdás tokot.
Ui: ezen is L1 vedelem van, de én nekem mindegy. -
kopi72
aktív tag
Neztem delelott en is azt, de nekem streamingre kellene, arra meg nem jo. Meg nem tudom mennyire megbizhatoak, vegyesen olvastam rola. Meg hogy nagyon lassu az adatkapcsolat, vagy 3x lassabb mint egy telorol, ez mondjuk nem erintene, mert wifirol hasznalnam, bar lehet az is lassu benne, nem tudom
-
Dr.NX
Topikgazda
Aliról lehet hogy még olcsóbban ki lehet hozni, jó kis kuponokkal:
https://www.aliexpress.com/item/3256805298663252.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest