- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Graphics #92484 üzenetére
"A telefonoknál oda van írva. Ez nem igaz, hogy 90%nál nincs odairva.
Miért írsz valótlant? Ezt nem igazán értem így...
Egy tetszőleges GSMarena oldalán is ott van a szenzorok típusa.
De most csak egy példa, Samsung A22... ott a leírásban...a szenzorok típusa...
Teszem offba, mert egy valamit nem viselek jól, ha total valótlant írnak és nem is ide való."Bakker, még az életben sem volt olyan, hogyha én írtam valamit (bármit!), akkor te nem rohantál oda, hogy belém köss. Valami figyelőd van beállítva rám? Szakadj már le rólam
Ráadásul hivatkozol itt a GSMArena Samsung A22 specifikációira, aztán linkelsz egy teljesen érdektelen oldalt a Samsung A34 telefonról
Amit írtam, az pedig teljesen valós, egy telefon tudását az emberek nem a GSMArena oldalain a szenzorok típusának böngészéséből azonosítják be, hanem a gyártók, kereskedők oldalain keresik ki.
Ráadásul a GSMArena oldalán sincs mindig fent ez az info, nagyon sok esetben nem írnak részletesen a szenzorokról.
-
válasz
Graphics #92482 üzenetére
"Meg nem is értem az elvárást, mikor a gyártó nem mondta, hogy ezt tudni fogja... Mégis az eszköz a szar...?"
Ez igaz, valóban nincs benne a specifikációjában, hogy ezt fogja tudni.
(Viszont pl. a mobiltelefonok 90%-ánál se írják, hogy tudja, aztán mégis tudja, hiszen ez teljesen alap elvárás.)
Az viszont benne van a leírásában, hogy lehet vele fényképeket csinálni, de valójában fényképet nem lehet vele csinálni, hanem csak színtelen vízfestményt
-
-
-
Nekem van (Blackview Oscal Pad13), de túl sok pozitívumot nem tudok róla mondani.
Persze igazából rosszat sem, igazi tizenkettöegytucat alsókategóriás tabi.
Viszont nagyon problémás, hogy nem jön rá frissítés, van egy-két nagyon gáz gyerekbetegsége (nem működik a kijelzőn az automatikus fényerőszabályozás, a kameraszoftver hihetetlenül gagyi képeket csinál), frissítést kézzel letölteni meg fogalmam sincs, hogy honnan lehetne
SZERK:
Most nézem, hogy az ALZA 90 eft-ért árulja az Oscal Pad13 tabit [link] , szóval az ára nálunk nagyon nem alsókategóriás. Azért gondoltam alsókategóriásnak, mert én tokkal, stylussal és bluetooth billentyűzettel együtt 60 eft-ért vettem az aliról.
90 eft-ot ez a tablet nagyon nem ér
-
Samsung azt írja, hogy tud wired DEX-et.
Ha ők rosszul tudják, akkor passzolom a kérdést
-
-
válasz
cidalain #91259 üzenetére
Újban aktív tollal a Samsung Galaxy Tab S6 Lite lehet jó, ehhez gyárilag jár a toll. Viszont vezetékes képátvitelt nem tud (semmi nem tud 150k alatt ilyet),
A Tab S6 Lite-ot pont nem ismerem, de a sima S6 tudja a vezetékes képátvitelt és azt meg lehet kapni 150 eft alatt.
-
válasz
Viktor0610 #73335 üzenetére
Egyes készülékeket pénzért sem hajlandóak javítani
Ez náluk valami "üzletpolitika", hogy leszoktassák a vásárlókat a nem hivatalos úton behozott készülékek használatáról
-
válasz
Viktor0610 #73333 üzenetére
Samsung szerviz elhajtott, mint macskát szarni
Bármi szóba jöhet, csak Samsung szerviz nem
-
Kicsit OFF a kérdésem, de ez a legpörgősebb tablet topik. Tudtok javasolni olyan tablet szervizt (lehetőleg a Belvárosban, vagy a 6-7-8-13 kerületekben), ahol egy Samsung tabletben micro USB portot cserélnének?
Olyan precíz szerviz kéne, ahol belátható időn belül tudnának ilyet vállalni (hogy olcsó legyen azt már nem is kérem, mert hogy jó is, gyors is, meg olcsó is legyen, az az aranyhalnál se kérhető
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged